Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•             Seri ilanlar

Çayyolu Oyak-10 da acil kiralık daire Oyak-10 da acil kiralık daireAra kat Arcadium manzaralı, yapılı,

Konutkent -1 de  oyak -9 sitesinde  meçhul  peynirci manzaralı  kiralık daire
    Tarih: 24 Aralık 2008 14:56 Ekleyen:
  • PLATON
    Platon sizi de hep etkiledi mi? Şimdi
    zamanda mucizevi bir yolculuk sayesinde onun
    la tanışabilirsiniz. Gerçek, güzellik, aşk ve toplum hakkındaki görüşlerini öğrenme şansı bulduğunuzda; bu ünlü filozoofun insanı aydınlatan, ilham veren ve uffff-
    uk açan yönlerini göreceksiniz.
    Aslında  " n"  olmadığını söylemek daha kolay. Öncelikle, zevk değil; çünkü zevk eğer flcımasız ya da ahlaksızca bir şeyden alınıyorsa kötü bir şeydir. Ayrıca iyi, biz filozoflar her ne kadar bazen öyle düşünmeye eğilimli olsak da, bilgi de olamaz. Önemsiz ve faydasız pek çok bilgi var. Bu yüzden iyinin başka bir $ey
    olması gerekir. Ney  !?

Bu kitapta

Tarih: 24 Aralık 2008 14:54 Ekleyen:
  • Sanırım, benim kendi davranışlarım ve hayatımı nasıl sürdürdüğüm ile ilgili pişmanlıklardan bahsediyorsunuz. İçime sıkıntı verecek derecede bir şeyolmadı. Aklımın bir köşeSinde, Sokrates'te cisimle_ şen örneğe layık bir yaşam sürmek her zaman vardı. Politikakada aktif rol almayı dOğrusu isterdim, ama bu hiçbir zam  an o
    nurlu ve güvenli şekilde yapılabilecek bir iş gibi gelmedi bana. İşte bu yüzden, onurlu insanların da bir gün siyasette devrimsel değişimler gerçekleştirecekleri ortamı yaratma umuduyla insanlara felsefe öğretmek için, düşünsel bir yaşama yöneldim. r. Şükürler olsun ki, üzerime düşen bu görev benim en derindeki kişisel arzularım_
    la da mükemmel bir uyum içerisindeydİ. Daha Sokrates ile tanışığım andan itiba-
    ren felsefeye bağlandım, bana en büyük zevki ve tatmini o verdi.
    Ak  -tiftik  toplumsal yaşamdan çekilmeniz, kişisel cesaret açısından Sokrates'e layık olamadığınzzı hissetmenize hiç neden olmadı mı?
    Bir insana cesareti olup olmadığını soru sormak asla dOğru bir şey değildir. Yine de, bu konuda bir eksiklik hissettiğimi söyleyemem doğrusu. Diğer herkes gibi  askerlik görevimi yerine getirdim; zan altında, hiç kimsenin savun maya yanaşmadığı bir a-
    damı Meclis'te garaj da disiplin suçu işlemesine  rağmen  halamın  hatırına hayatım pahasına savundum . Bu konuya takılıp kalmış değilim, ama aldığımdan daha fazla risk almalıydım gibi bir düşüncem yok   !!!
    Tarih: 24 Aralık 2008 14:53 Ekleyen:
  • <<< Geri Dön

BAYKAL SU
    Angora sitesinde  ikamet eden  arkadaşlarımdan aldığım  duyumlara  göre   sayın Melih Gökçek  bile  Beykal-su  damacana  kullanurken
    ÇAP. portalının  Çayyolu  rehberi sucular bölümünde Baykal-suyun adras ve  telefon bilgilerinin  konulmaması  platform açısından oldukca  düşündürücüdür .
    SAYGILARIMLA
    Tarih: 24 Aralık 2008 14:44 Ekleyen:
  • Tatil günleri veya geceleri eczane eczane dolaşıp nöbetçi eczane, eczane bulduğunuzda aradığınız ilacı bulmak hayli zor peki ya başınıza söyle bir şey geldi mi?
    Size en yakın eczaneden nöbetçi eczanenin adresini alıyorsunuz, bu eczane size oldukça uzak ama mecburen gidiyor ve ilacı alıyorsunuz. Ama eve döndüğünüzde sapasağlam bozulmamış Blister ambalajın içinin boş olduğunu görüyorsunuz.
    Tarih: 23 Aralık 2008 08:19 Ekleyen:
  • Deniz ' li  aydın  günlere  doğru ...

Guguuuuuguk  Guk , Guguuuuugukk Guk

2009 yılında
    Çayyolunun tüm sorunların(Altyapı, elektrik, su, ptt, doğalgaz ,temiz hava  bol gıda ve de ADSL) yetkililerce bir an önce halledilerek, dertlerinin sona ermesini, ANKARA nın nadide ilçelerinin içerisinde yerini almasını ve yaşayan tüm insanlara Mutlu udlu huzurlu ve  sağlıklı nice g u g u k l u  ve  huhukukuklu günler dilerim...
    Tarih: 23 Aralık 2008 08:17 Ekleyen:
  • SORUYORUM,

ÇAYYOLU BÖLGESİNDE 20 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ NÖBETÇİ OLAN ECZANE PAZAR SABAHI 08.30 DA KAPALI İSE;
    PAZAR GÜNÜ NÖBETÇİ OLAN ECZANE DE 08.45 DE HALEN AÇILMAMIŞSA NE YAPARSINIZ?

......BEN DE ÖYLE YAPTIM.
    Tarih: 21 Aralık 2008 19:47 Ekleyen:

• DİKKAT ! 
    Duman- 6 avcıları 
    Başkentte kırmızı alarm
      "  kara  elmas   "

An ----------------> kara da  kırmızı  alarm 
        Ankara    D u  m a n  6!

Ankara’nın yeni rekorunu 'duman kirliliği' alanında kırdı

Ankara’da dün duman kirliliği, metreküpte 9350 mikrogram, yani kabul edilen sınırın 31 katı olarak ölçüldü.
    http://www.nethaber.com/Toplum/84275/Ankaranin-yeni-rekorunu-duman-kirliligi-alaninda-kirdi

Ankara’nın yeni rekorunu 'duman kirliliği' alanında kırdı ...19 Ara 2008 ... Vatan gazetesi yazarı Ruşen Çakır, mahalle baskısı üzerine ... Peru'nun başkenti Lima'nın kirli havasını temizlemek için makine yaptılar ...
    Tarih: 21 Aralık 2008 19:46 Ekleyen:

•  

Eski  bir   reklam  dan
       su  bulamıyosan
                     bardak  bardak  Mis Süt  İÇ
    Tarih: 21 Aralık 2008 19:44 Ekleyen:

•                     13  SENDROMU

Çocukluk arkadaşım Osmanın hikayelerini daha önce yazmıştım okuyanlar bilmem hatırlayabilecekmi?*Hani şu mezuniyet  sınavlarıı bitip herkes diplomasını aldıktan 
    yani testi kırıldıktan sonra ders çalışan çocuk..Bu gün gene ona ait hazin ve komik hikayesini anlatmak istiyorum.
          Bizim çocukluğumuzda bayramlarda,mendillerin içine bir kaç kuruş,şeker ve renkli balonlar koyarlardı büyükler.Şekerlerimizi yer ,paralarımızı kumbaralarımıza attıktan sonra sıra balon patlatmacaya gelirdi.Derslerinde başarısız olan Osman maalesef bizim balonlarımızı patlatmakta da her zaman geride kalırdı.Gene böyle bir bayramda oyunda yenik düşen Osman hıçkırıklarla annesine koşmuş yenilgiyi hazmedememişti.Canım Fatmanım teyze ,her ana gibi oğlunun kalbinin kırılmasına dayanamamış ona 13 tane renkli  balon alarak patlatmasını söylemişti.Elinin tersiyle gözyaşlarını silen Osmanın anacığının uzattığı iğne ile birer birer söndürdü balonları,söndürmesine söndürmüştü ama ne seyircisi ne de alkışlayanı vardı.
    Tarih: 20 Aralık 2008 13:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!