-
ALINTI
http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0--166101--257360-.html
Français kalmayın
" Carrefoursa SA Taahhüdüdür !
AhhhhA UCUZU Y OK ! "
PHILIPS Florasanın Ömrü 6 Yıl Mı 6 Ay Mı? karahanx [10 Şubat 2008, 09:00]
Bim marketlerinden 6 ay kadar önce aldığım Philips simit yeni tip fluoresan tasarruflu ampul 25 watt/150 watt Işık Veren'in üzerinde 6 yıl ömür yazıyor. Ama 6 ayda bitti. Acaba ampul mü bitti mekanizması mı bozuk? Markete gidemedim, çünkü fişi atmıştım.
Bu Philips'in malı neticede, firmanın ilgisini bekliyorum, ürün kutusuyla bende. Ürünün üzerinde: “cırcular cdl 865 e27 es 6000h 1700 lümen 190ma” yazıyor. İnce simit fluoresan ye$il kutuda. *~*
Gelişmeleri bildir Şikayetçiye Mesaj Yazıcı Arkadaşına Gönder
08.02.2008 karahanx bu şikayetimi ben çözdüm ürünü çöpe attım çözüldü . şikayetim yayınlandıktan sonra firmadan kimse ne aradı ne sordu demekki onların müşteri dostluğu bu kadarmış. yorgan gitti kavga bitti. ufacık bir 10 ytl lik lamba için konuyu uzatmak istemiyorum . şikayet var.com a teşekkür ederim
. philips ten ürün alanlar sonrasını düşünüp öyle ürün alsınlar.
Aynı ürünü anılan marketin ümitköy şubesinde
14.95 y e n i TL. na satın aldım...
[ şimdi indirinde 13 YTL ]
Ulus ' ta aynı ürünse Philips'in bayisi olan dükkanda
[ sanayi cad . ] 7.5 YTL.
YAHU M ö s y ö olurolur da bu kadar da sivrisi olmaz ki canım !
Hale bak hale ortalık n a n e
Hale HanımA selamlarımla.
Tarih: 30 Aralık 2008 11:51 Ekleyen: Beğenme: 0
-
2009 koçların değil kovaların yılı olcakmış .
" koçların canı can da hindininki değil mi? "
Günün haberi!!!
Tekir dağ Müftüsü A.Okutan, Kurban Bayramı’nda ’Hayvan kıyımı yapılıyor’ deyip de yılbaşında kesilen hindilere tepki göstermeyenleri eleştirdi...
Tarih: 30 Aralık 2008 11:50 Ekleyen: Beğenme: 0
-
OYUN VE SİZ
Okul öncesi ve okul çağında oynadığınız oyunlar en güzel eğlenceler arasında yer alır. Sizin çağınız oyun çağıdır çocuklar. Oynarken büyür, büyüdükçe de oyundan uzaklaşırsınız.
Oyunlar hem yorar, hem de dinlendirir sizi. Birlikte olmanın sevincini tattırırlar. Söz ve hareket bir aradadır oyunlarda. Köşe kapmacadan aç kapıyı bezirgân başına, alaylı bulaylıdan saklambaca kadar bütün oyunlar hem eğlendirir, hem de düşündürürler.
Okul döneminde oynayacağınız oyunlar sizleri dinlendirir. Yeteneklerinizin gelişmesini sağlar bu oyunlar. Bunun için de kendinize uygun oyunları seçmelisiniz.
Oyunlara başlamadan önce söylediğiniz tekerlemelerden en güzel olanlarını seçtik. Seçilmiş örnekleri şarkı söyler gibi okuyacaksınız. Her birinin kendine has ezgisi vardır bu tekerlemelerin.
Bildiğiniz gibi sayışma, atışma, ebe çıkarma ve oyun tekerlemeleri hep bir ağızdan söylenir. Ebe çıkarma tekerlemeleri oyunu haber veren tekerlemelerdir. Bu güzel tekerlemelerin bir başka özelliği de dil alıştırması olarak söylenebilmeleridir.
Her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de bir oyun geleneğimiz vardır. Oyun geleneğimiz iki yönden gün geçtikçe zayıflıyor: Zamanınızın çoğunu televizyon seyretmeye ayırıyorsunuz. Böylece fazla oyun oynayamıyorsunuz. İkincisi ise programlanmış oyuncaklarla ev içi oyunları oynamaya zorlanıyorsunuz. Çünkü oyun yeriniz kalmadı. Binalar arasında oynamaktan sıkılıyorsunuz.
Bu kitap bir oyun bahçesi gibi .
Tarih: 30 Aralık 2008 11:47 Ekleyen: Beğenme: 0
-
yilbasi gecesi kirmizi don giyme gelenegi
uğur getiren, moral düzelten, nabız düzenleyen, iştah artıran, kalbe ve tansiyona iyi gelen, ayrıyetten aganigi naganigi olarak nitelendirilebilecek bir ananedir. lakin geleneklere mesafeli yaklaşan yeni neslin vefasızlığı sebebiyle unutulmaya yüz tutmuştur. yılbaşına birkaç gün kalmış olmasına rağmen çarşıda pazarda, alışveriş merkezlerinin vitrinlerinde kırmızı donlar göze çarpmamakta, bir gelenek daha sessizce ve kimsesizce toplum hayatından çıkmaktadır.
çok önemli bir gelenektir. zira yeni yıla nasıl girersen, öyle devam edersin...
Geri sayım; 10,9,8...1 ve iyi seneler dileğiyle...
http://www.uludagsozluk.com/k/yilbasi-gecesi-kirmizi-don-giyme-gelenegi
Tarih: 30 Aralık 2008 11:46 Ekleyen: Beğenme: 0
-
2050 yilinda gazete mansetlerimden
emeklilik yaşı 107 yaşına çıktı!
Tarih: 29 Aralık 2008 09:58 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Bazı yerel marketlerde tüketiciciilerin özellikle kassada dikkat etmesi ger ekendurumlar :
1-Bazı alman mark etlerde ekmek veya manav reyonlarından aldığınız ürünler için sadece bir torbanını üzerine barkodları yapıştırımaktadır......Ancak kasaya galdiğinizde barkotları biryerde yapıştırılmış olduğunu düşünemeyan kasiyerler diğer torbalardaki ürünler için kasada ellerindeki listelere bakarak ikinci bir defa barkodunu okutmaktadırlar.Bu davranışın kasıtlı olmadığını fakaf tüketiciyi zarara ve külfete sokan bir sistem -yönetim hatası olduğu inancındayım...
Bu nedenle marketlerdeki tüketibilerimizin gözlerini daha iyiçene açıp uyanık olmaları gerekmektedir ....
Marketin ismini şimdilik vermiyorum.
Ona göre HA!
Tarih: 28 Aralık 2008 17:12 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Gerçekler inatcıdır !
Olayları çarpıtarak ancak geçici bir rahatlama ya da üstünlük elde edebilirsiniz. Sindirme politikasıyla birisinin görüp de yazmadığını bir başkası mutlaka yazacak veya söyleyecektir. Hiç kimseye yazdırmaz, kimselere söyletmezseniz o zaman bambaşka boşaltım kanalları işler. Küçük düzeltmeler, sistemi her zaman rahatlatır. Biliyor musunuz...
Mesela Ankara gotik şehir belediye başkanı Melih Gökçek artisi tarafından tekrar aday gösterilirse kazanacağı açıkca net olarak ortadadır...
Fakat :
Hem CHP hemde MHP gerçekten artık Melih Gökçek 'le çalışmak istemiyorlarsa ve iysiyle kötüsüyle anılan fenomene dur demek istiyorlarsa yetkili kurullarında uzunuzun tartışmadan güçlerini hemen birleştirmelidirler .
Yoksa aksi durunda MHP ' nin adayı Mansur Yavaş şu veya bu sebebten dolayı artık Melih Gökçek
ten vazgeçen Ankara ' lı sağ seçmen için ancak bir şikayet kutusu olmaktan öte gidemeyecek olduğu açıkca ortadadır...
Benim 6. hissim bahri beyin Mansur Yavaş gibi başarılı bir isme yan gözle bakmıyacağı yönündedir ...
Tabi bu görüşlerimi platform olarak yayınlarsınız yayınlamazsınız o sizlerin bilebileceği bir iştir ama neticede çap söyledikleriyle düşündükleri farklı olmayan bir platform olması gerekmektedir ... Bunun için herkasin düşüncesini daha serbestce söylayebilmesi gerekmektedir diye düşünmektetim...
Yoksa gene bir daha hem sayın Karayalçın ' a hemde sayın Mansur Yavaş'a bu yarış yazık olacaktır .
İyi günler...
Tarih: 28 Aralık 2008 17:08 Ekleyen: Beğenme: 0
-
[3]
10 verelim satırlarımıza !!!
* s_tezel@hotmail.com. *
Tarih: 28 Aralık 2008 00:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Cayyolum. com. sayfalarına düşen mesajın içinde vurgulanan ,
çayyolu Kadının adı yok [ Kral 'ın eşi ] Tiyatrosu
ile ilgili tesbitlere katılmamak mümkün değil ...
Hatta bunlara kanlı nigar oyununda , arkamızdaki sırada ,boğazlarına aynen kılçık kaçmış gibi acayip bir tarzla kusacak gibi gülen karıkoc
ayıyıda eklemek mümkün ...
Ama Çayyolu bölgesinde ,
bugün Mevlana Camisindeki cenaze namazı ve dualar esnasında bir şey daha ,altı çizilecek şekilde birdaha tescillendi ...
Çayyolu platformu ailesinin Nadir ve Nadireleri gerçekten parmakla gösterilebilecek Nezih bir toplulukmuş ...
Çünkü bahçede o kadar cemaat içerisinde sadece bir tek cep telefonu çaldı ...
Çünkü kerkes saflara durmadan evvel cepleri kapatmıştı ...
D a r ı s ı bütün Türkiyemizin başına ...
Tarih: 28 Aralık 2008 00:36 Ekleyen: Beğenme: 0
-
[2]
Gerçekten müziğin yalnız insanların değil, tüm canlıların hayatına nasıl bir renk kazandırdığı artık bilimsel bir gerçektir. Balinaların, fillerin, ayııarın ve arıların, hatta tüm bitki ve çiçeklerin müzik ile damarlarında akan kanlarının ve hormanlarının hızlandığı ve işlevlerini daha iyi yaptıkları bu gün artık bilimselolarak ispat edilmiştir.
Düşmana esir düşen Farabi'nin, kırık kemanından çıkan nağmelerle askerlerin yüreklerini nasıl titretip, onları nasıl etkileyip, uyutup, kaçıp kurtulduğu tarihi bir gerçektir.
Anadolu'da bir şehirde trafik polislerinin kurduğu Türk Sanat Musikisi korosu çalışmalarından sonra, o şehirde eskiye oranla daha az trafik cezası kesildiği artık müzik literatürüne girmiştir.
Müzik eğitimi ve kültürünün toplum hayatındaki önemini vurgulayan şöyle bir anekdot nakledelim. isviçrede müzik tahsili yapmış olan lise müzik öğretmenimiz, orada tatil günleri park yerinde konser veren Belediye Bandasunun ritmine uyarak süpürge sallayan park çöpçüsünün, herkesin anlayamayacağı ufacık bir falsoda dahi süpürgesini fırlatıp yere attığını anlatmış ve bize o toplumun müzik kültürünün seviyesini göstermek istemişti.
Son olarak da artık modern tıpta bile pek çok hastalığın müzikle tedavi yönteminin giderek önem kazandığını ve bunun bir bilim dalı haline gelmekte olduğunu söyleyerek s
Tarih: 27 Aralık 2008 23:12 Ekleyen: Beğenme: 0