Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ALINTI
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0--166101--257360-.html 

Français  kalmayın 
    " Carrefoursa  SA Taahhüdüdür  !
    AhhhhA  UCUZU  Y  OK  !  "

PHILIPS Florasanın Ömrü  6  Yıl Mı  6  Ay Mı? karahanx  [10 Şubat 2008, 09:00]
    Bim marketlerinden 6 ay kadar önce aldığım Philips simit yeni tip fluoresan tasarruflu ampul 25 watt/150 watt Işık Veren'in üzerinde 6 yıl ömür yazıyor. Ama 6 ayda bitti. Acaba ampul mü bitti mekanizması mı bozuk? Markete gidemedim, çünkü fişi atmıştım.

Bu Philips'in malı neticede, firmanın ilgisini bekliyorum, ürün kutusuyla bende. Ürünün üzerinde: “cırcular cdl 865 e27 es 6000h 1700 lümen 190ma” yazıyor. İnce simit fluoresan ye$il kutuda. *~*

Gelişmeleri bildir  Şikayetçiye Mesaj  Yazıcı   Arkadaşına Gönder

08.02.2008 karahanx bu şikayetimi ben çözdüm ürünü çöpe attım çözüldü . şikayetim yayınlandıktan sonra firmadan kimse ne aradı ne sordu demekki onların müşteri dostluğu bu kadarmış. yorgan gitti kavga bitti. ufacık bir 10 ytl lik lamba için konuyu uzatmak istemiyorum . şikayet var.com a teşekkür ederim
    . philips ten ürün alanlar sonrasını düşünüp öyle ürün alsınlar.

Aynı  ürünü   anılan  marketin ümitköy şubesinde 
    14.95  y e n i   TL. na  satın aldım...
    [ şimdi  indirinde   13   YTL ]
    Ulus ' ta aynı  ürünse  Philips'in   bayisi olan  dükkanda
    [ sanayi  cad . ] 7.5 YTL.

YAHU  M ö s y ö  olurolur  da  bu  kadar da   sivrisi  olmaz  ki   canım !

Hale  bak  hale  ortalık  n a n e
    Hale  HanımA  selamlarımla.
    Tarih: 30 Aralık 2008 11:51 Ekleyen:

• 2009  koçların  değil  kovaların  yılı  olcakmış .

"  koçların canı can da hindininki değil mi?  "
    Günün haberi!!!
    Tekir  dağ Müftüsü A.Okutan, Kurban Bayramı’nda ’Hayvan kıyımı yapılıyor’ deyip de yılbaşında kesilen hindilere tepki göstermeyenleri eleştirdi...
    Tarih: 30 Aralık 2008 11:50 Ekleyen:
  • OYUN VE SİZ

Okul öncesi ve okul çağında oynadığınız oyunlar en güzel eğlenceler arasında yer alır. Sizin çağınız oyun çağıdır çocuklar. Oynarken büyür, büyüdükçe de oyundan uzaklaşırsınız.

Oyunlar hem yorar, hem de dinlendirir sizi. Birlikte olmanın sevincini tattırırlar. Söz ve hareket bir aradadır oyunlarda. Köşe kapmacadan aç kapıyı bezirgân başına, alaylı bulaylıdan saklambaca kadar bütün oyunlar hem eğlendirir, hem de düşündürürler.
    Okul döneminde oynayacağınız oyunlar sizleri dinlendirir. Yeteneklerinizin gelişmesini sağlar bu oyunlar. Bunun için de kendinize uygun oyunları seçmelisiniz.
    Oyunlara başlamadan önce söylediğiniz tekerlemelerden en güzel olanlarını seçtik. Seçilmiş örnekleri şarkı söyler gibi okuyacaksınız. Her birinin kendine has ezgisi vardır bu tekerlemelerin.

Bildiğiniz gibi sayışma, atışma, ebe çıkarma ve oyun tekerlemeleri hep bir ağızdan söylenir. Ebe çıkarma tekerlemeleri oyunu haber veren tekerlemelerdir. Bu güzel tekerlemelerin bir başka özelliği de dil alıştırması olarak söylenebilmeleridir.
    Her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de bir oyun geleneğimiz vardır. Oyun geleneğimiz iki yönden gün geçtikçe zayıflıyor: Zamanınızın çoğunu televizyon seyretmeye ayırıyorsunuz. Böylece fazla oyun oynayamıyorsunuz. İkincisi ise programlanmış oyuncaklarla ev içi oyunları oynamaya zorlanıyorsunuz. Çünkü oyun yeriniz kalmadı. Binalar arasında oynamaktan sıkılıyorsunuz.

Bu kitap bir oyun bahçesi gibi .
    Tarih: 30 Aralık 2008 11:47 Ekleyen:
  • yilbasi gecesi kirmizi don giyme gelenegi

uğur getiren, moral düzelten, nabız düzenleyen, iştah artıran, kalbe ve tansiyona iyi gelen, ayrıyetten aganigi naganigi olarak nitelendirilebilecek bir ananedir. lakin geleneklere mesafeli yaklaşan yeni neslin vefasızlığı sebebiyle unutulmaya yüz tutmuştur. yılbaşına birkaç gün kalmış olmasına rağmen çarşıda pazarda, alışveriş merkezlerinin vitrinlerinde kırmızı donlar göze çarpmamakta, bir gelenek daha sessizce ve kimsesizce toplum hayatından çıkmaktadır.
    çok önemli bir gelenektir. zira yeni yıla nasıl girersen, öyle devam edersin...

Geri sayım; 10,9,8...1 ve   iyi  seneler  dileğiyle...

http://www.uludagsozluk.com/k/yilbasi-gecesi-kirmizi-don-giyme-gelenegi
    Tarih: 30 Aralık 2008 11:46 Ekleyen:
  • 2050 yilinda gazete mansetlerimden

emeklilik yaşı 107  yaşına çıktı!
    Tarih: 29 Aralık 2008 09:58 Ekleyen:
  • Bazı  yerel  marketlerde  tüketiciciilerin  özellikle  kassada  dikkat  etmesi  ger  ekendurumlar  :

1-Bazı  alman mark  etlerde  ekmek  veya  manav   reyonlarından aldığınız ürünler için  sadece bir  torbanını  üzerine  barkodları  yapıştırımaktadır......Ancak  kasaya  galdiğinizde   barkotları  biryerde yapıştırılmış olduğunu   düşünemeyan  kasiyerler   diğer torbalardaki  ürünler için  kasada  ellerindeki listelere  bakarak  ikinci bir defa  barkodunu  okutmaktadırlar.Bu  davranışın  kasıtlı olmadığını  fakaf   tüketiciyi  zarara ve  külfete  sokan   bir  sistem -yönetim  hatası olduğu  inancındayım...
      Bu  nedenle  marketlerdeki  tüketibilerimizin  gözlerini  daha iyiçene  açıp  uyanık olmaları  gerekmektedir  ....

Marketin  ismini şimdilik  vermiyorum.
    Ona  göre HA!
    Tarih: 28 Aralık 2008 17:12 Ekleyen:

•                Gerçekler  inatcıdır    !

Olayları çarpıtarak ancak geçici bir rahatlama ya da üstünlük elde edebilirsiniz. Sindirme politikasıyla birisinin görüp de yazmadığını bir başkası mutlaka yazacak veya söyleyecektir. Hiç kimseye yazdırmaz, kimselere söyletmezseniz o zaman bambaşka boşaltım kanalları işler. Küçük düzeltmeler, sistemi her zaman rahatlatır. Biliyor musunuz...
         Mesela   Ankara gotik şehir belediye başkanı  Melih Gökçek  artisi  tarafından  tekrar  aday gösterilirse   kazanacağı açıkca  net olarak ortadadır...
       Fakat  :
    Hem  CHP hemde  MHP   gerçekten  artık   Melih Gökçek 'le çalışmak istemiyorlarsa ve  iysiyle kötüsüyle  anılan fenomene  dur  demek  istiyorlarsa  yetkili kurullarında  uzunuzun tartışmadan  güçlerini  hemen  birleştirmelidirler .
       Yoksa aksi durunda MHP ' nin  adayı Mansur Yavaş    şu veya bu  sebebten   dolayı artık  Melih Gökçek
    ten  vazgeçen  Ankara ' lı sağ seçmen için   ancak bir şikayet kutusu olmaktan  öte  gidemeyecek   olduğu  açıkca  ortadadır...
        Benim  6. hissim  bahri  beyin  Mansur Yavaş gibi başarılı bir isme   yan gözle  bakmıyacağı  yönündedir ...
       Tabi  bu görüşlerimi  platform olarak  yayınlarsınız yayınlamazsınız o sizlerin bilebileceği  bir iştir   ama neticede  çap  söyledikleriyle  düşündükleri  farklı olmayan bir  platform olması  gerekmektedir ... Bunun  için  herkasin  düşüncesini   daha serbestce  söylayebilmesi  gerekmektedir  diye  düşünmektetim...
       Yoksa  gene bir daha  hem  sayın Karayalçın ' a hemde  sayın  Mansur  Yavaş'a  bu  yarış yazık olacaktır .
    İyi günler...
    Tarih: 28 Aralık 2008 17:08 Ekleyen:

• [3]

10  verelim  satırlarımıza   !!!

*     s_tezel@hotmail.com.      *

Tarih: 28 Aralık 2008 00:37 Ekleyen:
  • Cayyolum. com. sayfalarına  düşen  mesajın içinde vurgulanan ,
      çayyolu Kadının adı  yok [ Kral 'ın  eşi  ] Tiyatrosu
    ile ilgili  tesbitlere katılmamak mümkün değil ...
      Hatta bunlara  kanlı nigar  oyununda  , arkamızdaki sırada ,boğazlarına  aynen kılçık  kaçmış  gibi  acayip bir tarzla kusacak  gibi gülen karıkoc
    ayıyıda  eklemek  mümkün ...
      Ama  Çayyolu bölgesinde ,
    bugün  Mevlana Camisindeki   cenaze namazı ve  dualar esnasında   bir şey  daha ,altı  çizilecek şekilde  birdaha tescillendi ...
        Çayyolu  platformu ailesinin  Nadir  ve Nadireleri  gerçekten  parmakla  gösterilebilecek  Nezih bir  toplulukmuş  ...
       Çünkü   bahçede  o kadar  cemaat  içerisinde  sadece  bir tek  cep  telefonu  çaldı ...
    Çünkü kerkes   saflara durmadan  evvel   cepleri  kapatmıştı  ...

D a  r ı s ı   bütün Türkiyemizin  başına ...
    Tarih: 28 Aralık 2008 00:36 Ekleyen:

• [2]

don "Musiki aynı kaldığı halde onu dinleyen kimse, bu musikide kendi içindeki ahengi işitir, kendi hayat akışını yaşar."
    A.Von Grolman
    Gerçekten müziğin yalnız insanların değil, tüm canlıların hayatına nasıl bir renk kazandırdığı artık bilimsel bir gerçektir. Balinaların, fillerin, ayııarın ve arıların, hatta tüm bitki ve çiçeklerin müzik ile damarlarında akan kanlarının ve hormanlarının hızlandığı ve işlevlerini daha iyi yaptıkları bu gün artık bilimselolarak ispat edilmiştir.
    Düşmana esir düşen Farabi'nin, kırık kemanından çıkan nağmelerle askerlerin yüreklerini nasıl titretip, onları nasıl etkileyip, uyutup, kaçıp kurtulduğu tarihi bir gerçektir.
    Anadolu'da bir şehirde trafik polislerinin kurduğu Türk Sanat Musikisi korosu çalışmalarından sonra, o şehirde eskiye oranla daha az trafik cezası kesildiği artık müzik literatürüne girmiştir.
    Müzik eğitimi ve kültürünün toplum hayatındaki önemini vurgulayan şöyle bir anekdot nakledelim. isviçrede müzik tahsili yapmış olan lise müzik öğretmenimiz, orada tatil günleri park yerinde konser veren Belediye Bandasunun ritmine uyarak süpürge sallayan park çöpçüsünün, herkesin anlayamayacağı ufacık bir falsoda dahi süpürgesini fırlatıp yere attığını anlatmış ve bize o toplumun müzik kültürünün seviyesini göstermek istemişti.
    Son olarak da artık modern tıpta bile pek çok hastalığın müzikle tedavi yönteminin giderek önem kazandığını ve bunun bir bilim dalı haline gelmekte olduğunu söyleyerek s
    Tarih: 27 Aralık 2008 23:12 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!