Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•     Başkent  -o6 An -k a( r) a   Da  yılın  [ 2oo8 ]  sorunu
            Reecep ' in  ivedik  tesisi 
    kızılırR( M) ak  suyunu  aRıta ( M ) ıyo    !!
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:32 Ekleyen:

• Camilerimizin  6 ' ndaki  marketlerde    ;
    Yılbaşı  mezesi olaraktan  açık -seçik satı
    lan
    eski  SS faşist İtalyanın  muz
    solininin   italyan  salataları  ,,,
    Yılbaşı  hindileri ,,,
    Alkol  oranı % 4 olan  özel  üretim az günah yazan  meyva  şarapları   !!!
    Siyonist israel  tohumlarından  göstere göstere üretilmiş  sebze ve  meyvalar  ,,,
    Gominist  Rusyanın    Marxsist -Leninist mayo
    nezli  rus salataları  ,,,
    Yılbaşı  süsleri,,,
    Noel  Papalar  ,,,
    Yılbaşı k  a r  sp -reyleri ,,,
    Tekelci kapitalist  komprador burjuvasist $eytan  ameri  canın  her  türlü  ürünü  reyon raflarında  yerini  almışken  vs...  vs....

halis mi halis   Türk  Rakisının  satışına cami -marketlerde izin verilmemesi
    fakat  iki  adım  ötedebüfede  ise  satılması
    hakikiaten  abesle  iştigaldir   !!! Saygılar....
    İyiyillar ...
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:31 Ekleyen:

•        Cem  KARACA
           Barış Akarsu - RESİMDEKİ   GÖZYAŞLARI

Ve işte A r d a kalan
                    Bir avuç anı şimdi   ...

Leylim ley, leylim ley

Döndüm daldan kopan k u r u yapraga, leylim ley
    Seher yeli dagit beni kir beni, leylim ley
    Götür tozlarimi burdan uzaga,leylim ley
    Yarin çiplak ayagina sür beni,leylim ley,
    Leylim ley, leylim ley

Ayin savki vurur sazin üstüne, leylim ley
    Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne, leylim ley
    Gel ey hilal kaslim dizim üstüne, leylim ley
    Ay bir yandan sen bir yandan sar beni, leylim ley,
    Leylim ley, leylim ley

Yedi yildir ugramadim yurduma, leylim ley
    Dert ortagi aramadim derdime, leylim ley
    Geleceksen bir gün düsüp ardima, leylim ley
    Kula degil yüregine sor beni, leylim ley,
    Leylim ley, leylim ley

Zülfü Livanelli,
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:23 Ekleyen:
  • RİZE   LİMANI

Kendime Yeni bir Ben Laz -ım

Bu  sene  iyi geçmedi söylemem lazım
    Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
    Belki birden bire yeniden başlamam gerek
    Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek

Yeni   1    a[ $ ] k     yeni bir iş
    Yine gülec -ek  1- neden laz  ım
    Yeni bir haper yeni bir kader
    Bunlar için bana şans lazım

Yeni bir duruş yeni dokunuş
    Tek Tek keşfetmem lazım
    Yeni bir hayat gerisi bay  at
    Kendime yeni bir ben lazım

Günler güzel geçmedi unutmam lazım
    Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım

Hep içime atmışım anlatmam gerek
    Hepsini  1  kazana atıp  top -tan köksalmadan

kaynatmam gerek  !!!
          ------------------------------------------

...  u d l u   Y I L L AR
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:21 Ekleyen:
  • Anadolu Ajansı
    BAŞKENTTE GÖKÇE YENİDEN ADAY. Resim ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve .... Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 128/C Tandoğan/ANKARA ...
    www.aa.com.tr/ - Benzer sayfalar               :

Gidene Kal Kalana Git Demeyiz   ! ! !!

Ali  Babanın  1 çiftliği var
    Çiftliğin  de     ;
        6 ' n okları ,
    ... Çiçekleri  ,
    ... Ti   leri   vaRRRRR  !

Çifliğinde Ali  babanın  !

*   *  *   *   * 

Sn : Başbakanın  06 -Ankara için
    çokiyi oynadığı  G u l u - G u l u    dansı 
    neticesinde  M. Gökçek   yeniyıldaki  eski [ Aski ]
    görevine  rötarlı  girmek zorında

K   A   L    DI !
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:18 Ekleyen:
  • Damlaya  damlaya   g ö l    olur.

Başkent -o6   An -k a  r a  da
                      t  u   z -AK  ' LI   seneleRRRRR  !
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:17 Ekleyen:

Yüzsüklerin  Efendisi

--Who  are you ?
    --I'm past,future ande now.I'm you and me.l'm the one who knows everything before they
    happen.
    Gökteki hava;denizdeki su ve yerdeki topragım.senim,oyum ve benim.Herşeyin bittigi ve başladıgı yrim ben. Geçmişi ve gelecegi önceden görenim.Sizin vaad edilmiş hükümdarınızım.(promised king)

"Ölü yıldızlar tekrar dirildiginde çıkacak ortaya bir kral Hükmedecek ondan önce var olmuşlara ve var olacaklara"

" Karanlıgm içinden geçip gelecek zavallı insanları tekrar kurtannaya
    Kurutucak kötülügün soyunu o çok güzel yıldızıyla
    - karanlıktan gelen parlaklıkla-  "

artık o kadar silikler ki tıpkı birer gölge gibiler ama onlarda varlıklarını kanıtlamak için ışıga muhtaç.her biri ısıktan ne kadar nefret ediyorsa IŞıgl ve parlaklıgı o kadar arzuluyor demektir.çünkü onların varolma sebebidir ışık.
    sessizce otudum dinledim gecenin çöküşünü içimde hissettim yıldızların parıltısını gördüm gönnek istedigim kadarını

Ve  ben  omların  düşüşünü  gördüm
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:16 Ekleyen:

•             Masal  masal  matitas   ...

Evvel zaman  içinde , kalbur zaman içinde  develer  tellal , pireler  berber iken  ...
    Bir  varmış  bir  yokmuş. Senelerdir oryantalist  politikakalarla  idare  edilen ortadoğulu (!) ülkenin    başkentinin Bahçelievler olarak tanınan  semtinde hava  kirliliği oranları  tavan yapıp enüst   seviyelere ulaşınca  insanlar  başlamışlar  sokaklarda   maskelerle   dolaşmaya...
         Şehrin  üzerinde  düdüklü  kırmızı  alarmlar   uzunuzun çalmaya başlayınca   o memleketin  yöneticileri hemen  bir  acil eylem  planı   hazırlamışlar ...
         Ve  konuya  yabancı , havagazı  mühendislerini  dünyanın  combili  ülkelerine araştırma  görevlisi  olarak  postalamışlar...
          Böylece  konuda çokçok  yetersiz  havagazı  görevlilerin alelacele  hazırladıkları  kıytırık raporlar   dayanak  yapılarak   yavaştan yavaşta doğalgaza  geçilmeye  başlanmış ...

Ancak  esas derin mesele  halkın  doğalgaz  konusundaki  ısrarlı  cahil  kurnazlığı  ve vurdumduymaz
    tutumu  imiş.
    Ve  tabi  böyle  olunca  çok masraflı  tadilat- onarım -yenileme  projelerini  uygulamak  istemeyen halk , bacalı  combi  bağlanması  asla mümkün  görülmeyen
    soba  bacalarına  dahi  meclisi  , hatırlı dostları   torpil olarak koyarak  baca raporlarına "  uygundur  " dangası  bastırmış  ...Bca  bölümünde  dönen  bahşiş  ve  rüşvet  meselesine  isterseniz  hiç  girmeyalim  !!!Çünkü durumun  öte  tarafı traji- komik bir  durumdur . Karbon  monoksit gazı  gibi baca tepmesinde  yada  kesiti uygun  olmayan  bacasından  intihar  etmek isteyen
    Başkentliler ...Hemde  A
    Tarih: 01 Ocak 2009 22:14 Ekleyen:

• devamı

Dante'ye rehberlik edecek olan Beatrice'ye birakir. Dante, Beatrice'yi ilk kez gördügünde kendisi dokuz, Beatrice sekiz yasindadir. Dante, ömrü boyunca Beatrice'ye bagli kaldigi gibi, düsünce dünyasinin da esin kaynagi olur Beatrice.
    Vergilius'un Aeneis destanini örnek alan ve siradisi bir aska mitoloji, tarih ve kutsal metinlerle de desteklenen gerçeküstücü bir ortamda yakilan bir agit olarak da degerlendirilebilecek olan "Ilahi Komedya"nin, tarih ve felsefeden dinbilime, gökbilimden geometriye uzanan bir ansiklopedi niteligi tasimasi da bir baska özelligidir.
    Oglak Yayinlari, yeniyılda eksiksiz ve ilk kez siir olarak Türkçelestirilen "Ilahi Komedya"yi gururla sunar.

Tarih: 01 Ocak 2009 22:14 Ekleyen:
  • ''insanın vahşeti'' olarak gösterilse ne iyi bir iş yapılmış olur. Canlı fokların kafalarına vurularak sersemletildikten sonra derilerinin yüzülmesi? Korkunç bir şey.

Brigitte Bardot , işte bu konularda mücadele veriyordu. O da ''Fransa'nın en güzel kadını ve simgesiydi'' . Roger Vadim 'in ''Ve Allah Kadını Yarattı'' filminde dünyanın gözünü kamaştırmıştı. Güzeldi, sevimliydi, dişiliğin bütün özellikleri onabahşedilmiş gibiydi. Şimdi o da yaşlanmıştı. Saint-Tropez'deki villasına çekilmişti ama yaşamını hayvan haklarını korumaya adamıştı. Protestolar yapıyor, hayvanlara yaşatılan zulme karşı çıkıyordu. Bizdeki ayı oynatıcılığına da karşı çıkmıştı. Kendisine ''yüzünüz kırışmış artık'' diyen bir gazeteciye ''yüreğim kırışmadı'' yanıtı ünlüydü.

İşte, gazetedeki birbiri ile ilgisiz görünen iki haber bana birbiri ile çok ilgili göründü. Keşke S. L. de o gece çıktığı sahnede bu olayla ilgili görüşünü de dile getirseydi. O konudaki görüşünü bilmiyorum, büyük olasılıkla o da Brigitte Bardot gibi düşünmekte olabilir, ama bunu yaşamının bir yerine koyabilseydi keşke.

Keşke...........
    ve daha birçok ürünü bilinçli tüketiciler satın almamayı başarabilseler.

Dünya değişirdi elbette.
    Elbette başka bir dünya kurulurdu.
    Sophia Loren başka bir  S.L. olurdu.
    Hepimiz daha insan olurduk.

Tarih: 31 Aralık 2008 19:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!