-
Başkent -o6 An -k a( r) a Da yılın [ 2oo8 ] sorunu
Reecep ' in ivedik tesisi
kızılırR( M) ak suyunu aRıta ( M ) ıyo !!
Tarih: 01 Ocak 2009 22:32 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Camilerimizin 6 ' ndaki marketlerde ;
Yılbaşı mezesi olaraktan açık -seçik satı
lan
eski SS faşist İtalyanın muz
solininin italyan salataları ,,,
Yılbaşı hindileri ,,,
Alkol oranı % 4 olan özel üretim az günah yazan meyva şarapları !!!
Siyonist israel tohumlarından göstere göstere üretilmiş sebze ve meyvalar ,,,
Gominist Rusyanın Marxsist -Leninist mayo
nezli rus salataları ,,,
Yılbaşı süsleri,,,
Noel Papalar ,,,
Yılbaşı k a r sp -reyleri ,,,
Tekelci kapitalist komprador burjuvasist $eytan ameri canın her türlü ürünü reyon raflarında yerini almışken vs... vs....
halis mi halis Türk Rakisının satışına cami -marketlerde izin verilmemesi
fakat iki adım ötedebüfede ise satılması
hakikiaten abesle iştigaldir !!! Saygılar....
İyiyillar ...
Tarih: 01 Ocak 2009 22:31 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Cem KARACA
Barış Akarsu - RESİMDEKİ GÖZYAŞLARI
Ve işte A r d a kalan
Bir avuç anı şimdi ...
Leylim ley, leylim ley
Döndüm daldan kopan k u r u yapraga, leylim ley
Seher yeli dagit beni kir beni, leylim ley
Götür tozlarimi burdan uzaga,leylim ley
Yarin çiplak ayagina sür beni,leylim ley,
Leylim ley, leylim ley
Ayin savki vurur sazin üstüne, leylim ley
Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne, leylim ley
Gel ey hilal kaslim dizim üstüne, leylim ley
Ay bir yandan sen bir yandan sar beni, leylim ley,
Leylim ley, leylim ley
Yedi yildir ugramadim yurduma, leylim ley
Dert ortagi aramadim derdime, leylim ley
Geleceksen bir gün düsüp ardima, leylim ley
Kula degil yüregine sor beni, leylim ley,
Leylim ley, leylim ley
Zülfü Livanelli,
Tarih: 01 Ocak 2009 22:23 Ekleyen: Beğenme: 0
-
RİZE LİMANI
Kendime Yeni bir Ben Laz -ım
Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek
Yeni 1 a[ $ ] k yeni bir iş
Yine gülec -ek 1- neden laz ım
Yeni bir haper yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım
Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek Tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bay at
Kendime yeni bir ben lazım
Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini 1 kazana atıp top -tan köksalmadan
kaynatmam gerek !!!
------------------------------------------
... u d l u Y I L L AR
Tarih: 01 Ocak 2009 22:21 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Anadolu Ajansı
BAŞKENTTE GÖKÇE YENİDEN ADAY. Resim ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve .... Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 128/C Tandoğan/ANKARA ...
www.aa.com.tr/ - Benzer sayfalar :
Gidene Kal Kalana Git Demeyiz ! ! !!
Ali Babanın 1 çiftliği var
Çiftliğin de ;
6 ' n okları ,
... Çiçekleri ,
... Ti leri vaRRRRR !
Çifliğinde Ali babanın !
* * * * *
Sn : Başbakanın 06 -Ankara için
çokiyi oynadığı G u l u - G u l u dansı
neticesinde M. Gökçek yeniyıldaki eski [ Aski ]
görevine rötarlı girmek zorında
K A L DI !
Tarih: 01 Ocak 2009 22:18 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Damlaya damlaya g ö l olur.
Başkent -o6 An -k a r a da
t u z -AK ' LI seneleRRRRR !
Tarih: 01 Ocak 2009 22:17 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Yüzsüklerin Efendisi
--Who are you ?
--I'm past,future ande now.I'm you and me.l'm the one who knows everything before they
happen.
Gökteki hava;denizdeki su ve yerdeki topragım.senim,oyum ve benim.Herşeyin bittigi ve başladıgı yrim ben. Geçmişi ve gelecegi önceden görenim.Sizin vaad edilmiş hükümdarınızım.(promised king)
"Ölü yıldızlar tekrar dirildiginde çıkacak ortaya bir kral Hükmedecek ondan önce var olmuşlara ve var olacaklara"
" Karanlıgm içinden geçip gelecek zavallı insanları tekrar kurtannaya
Kurutucak kötülügün soyunu o çok güzel yıldızıyla
- karanlıktan gelen parlaklıkla- "
artık o kadar silikler ki tıpkı birer gölge gibiler ama onlarda varlıklarını kanıtlamak için ışıga muhtaç.her biri ısıktan ne kadar nefret ediyorsa IŞıgl ve parlaklıgı o kadar arzuluyor demektir.çünkü onların varolma sebebidir ışık.
sessizce otudum dinledim gecenin çöküşünü içimde hissettim yıldızların parıltısını gördüm gönnek istedigim kadarını
Ve ben omların düşüşünü gördüm
Tarih: 01 Ocak 2009 22:16 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Masal masal matitas ...
Evvel zaman içinde , kalbur zaman içinde develer tellal , pireler berber iken ...
Bir varmış bir yokmuş. Senelerdir oryantalist politikakalarla idare edilen ortadoğulu (!) ülkenin başkentinin Bahçelievler olarak tanınan semtinde hava kirliliği oranları tavan yapıp enüst seviyelere ulaşınca insanlar başlamışlar sokaklarda maskelerle dolaşmaya...
Şehrin üzerinde düdüklü kırmızı alarmlar uzunuzun çalmaya başlayınca o memleketin yöneticileri hemen bir acil eylem planı hazırlamışlar ...
Ve konuya yabancı , havagazı mühendislerini dünyanın combili ülkelerine araştırma görevlisi olarak postalamışlar...
Böylece konuda çokçok yetersiz havagazı görevlilerin alelacele hazırladıkları kıytırık raporlar dayanak yapılarak yavaştan yavaşta doğalgaza geçilmeye başlanmış ...
Ancak esas derin mesele halkın doğalgaz konusundaki ısrarlı cahil kurnazlığı ve vurdumduymaz
tutumu imiş.
Ve tabi böyle olunca çok masraflı tadilat- onarım -yenileme projelerini uygulamak istemeyen halk , bacalı combi bağlanması asla mümkün görülmeyen
soba bacalarına dahi meclisi , hatırlı dostları torpil olarak koyarak baca raporlarına " uygundur " dangası bastırmış ...Bca bölümünde dönen bahşiş ve rüşvet meselesine isterseniz hiç girmeyalim !!!Çünkü durumun öte tarafı traji- komik bir durumdur . Karbon monoksit gazı gibi baca tepmesinde yada kesiti uygun olmayan bacasından intihar etmek isteyen
Başkentliler ...Hemde A
Tarih: 01 Ocak 2009 22:14 Ekleyen: Beğenme: 0
-
devamı
Dante'ye rehberlik edecek olan Beatrice'ye birakir. Dante, Beatrice'yi ilk kez gördügünde kendisi dokuz, Beatrice sekiz yasindadir. Dante, ömrü boyunca Beatrice'ye bagli kaldigi gibi, düsünce dünyasinin da esin kaynagi olur Beatrice.
Vergilius'un Aeneis destanini örnek alan ve siradisi bir aska mitoloji, tarih ve kutsal metinlerle de desteklenen gerçeküstücü bir ortamda yakilan bir agit olarak da degerlendirilebilecek olan "Ilahi Komedya"nin, tarih ve felsefeden dinbilime, gökbilimden geometriye uzanan bir ansiklopedi niteligi tasimasi da bir baska özelligidir.
Oglak Yayinlari, yeniyılda eksiksiz ve ilk kez siir olarak Türkçelestirilen "Ilahi Komedya"yi gururla sunar.
Tarih: 01 Ocak 2009 22:14 Ekleyen: Beğenme: 0
-
''insanın vahşeti'' olarak gösterilse ne iyi bir iş yapılmış olur. Canlı fokların kafalarına vurularak sersemletildikten sonra derilerinin yüzülmesi? Korkunç bir şey.
Brigitte Bardot , işte bu konularda mücadele veriyordu. O da ''Fransa'nın en güzel kadını ve simgesiydi'' . Roger Vadim 'in ''Ve Allah Kadını Yarattı'' filminde dünyanın gözünü kamaştırmıştı. Güzeldi, sevimliydi, dişiliğin bütün özellikleri onabahşedilmiş gibiydi. Şimdi o da yaşlanmıştı. Saint-Tropez'deki villasına çekilmişti ama yaşamını hayvan haklarını korumaya adamıştı. Protestolar yapıyor, hayvanlara yaşatılan zulme karşı çıkıyordu. Bizdeki ayı oynatıcılığına da karşı çıkmıştı. Kendisine ''yüzünüz kırışmış artık'' diyen bir gazeteciye ''yüreğim kırışmadı'' yanıtı ünlüydü.
İşte, gazetedeki birbiri ile ilgisiz görünen iki haber bana birbiri ile çok ilgili göründü. Keşke S. L. de o gece çıktığı sahnede bu olayla ilgili görüşünü de dile getirseydi. O konudaki görüşünü bilmiyorum, büyük olasılıkla o da Brigitte Bardot gibi düşünmekte olabilir, ama bunu yaşamının bir yerine koyabilseydi keşke.
Keşke...........
ve daha birçok ürünü bilinçli tüketiciler satın almamayı başarabilseler.
Dünya değişirdi elbette.
Elbette başka bir dünya kurulurdu.
Sophia Loren başka bir S.L. olurdu.
Hepimiz daha insan olurduk.
Tarih: 31 Aralık 2008 19:18 Ekleyen: Beğenme: 0