Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

ELMA İLE AYNI SEPETE KOYULAN ARMUTUN ELMA OLMAYACAĞINI ANLADIĞIMIZ  ZAMAN

FATİH ALTAYLI-HABERTÜRK
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:33 Ekleyen:

• [4]

çinde bir korku belirdi. Çok tuhaftı. Sanki yıllardır kimsenin yolu buralara düşmemişti ve üzerinde yürüdüğü toprak sanki yıllardır üzerine basrlmamış gibi dolgundu. içi yine ürperdi. Yıllarca insanlarr buraya gelmekten ahkoyan şeyin ne olduğunu merak etti.
    Artık ormanln içindeydi ve geri dönmek istese bile artık çok geçti. Orman o kadar karanlıktı ki önünü bile göremiyordu. Tek görebildiği dolunayln ıŞığı  6 'nda panıdayan yapraklardı. Bilmiyordu ama bu onun dolunayı son görüşüydü. Tıpkı bir düş gibiydi. Belki de buraya Düş Ormam denmesinin nedeni buydu. Karanhk olmasına rağmen yapraklarda gökkuşağının renkleri dans ediyordu.
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:32 Ekleyen:

• Manisa yakın tarihimizin önemli gelişmelerine tanıklık etmiş bir kentimizdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Türk İstiklaı Savaşı'nın bütün zorluklarına katlanmak zorunda kalan Manisa, Cumhuriyetin önemli olaylarına da yakından şahit olmuştur. Cumhuriyetin özellikle ilk yılları söz konusu olunca Mustafa Kemal Atatürk'ün ziyaretleri, Cumhuriyetin Onuncu ve On beşinci yılı kutlamaları ve Atatürk'ün aramızdan ayrılışı akla gelmektedir.
    Atatürk'ün yurt gezileri ele alındığında Manisa'nın "şanslı" olduğunu belirtmek gerekir. Dönemin şartları nedeniyle yurdumuzun pek çok yerinde yaşayan insanlar Atatürk'ü ancak kartlarda, gazetelerde veya heykellerde görebilmiştir. Manisalılar ise Atatürk'ü defalarca yakından gördükleri gibi nutuklarını dinlemiş, sohbet etmiş ve "Kurtarıcııarı" Gazi ile doyasıya beraber olmuşlardır.
    IISBN 975-95506-2-81

ATATÜRK  VE MANİSA
    Doç.Dr. Mevlüt ÇELEBİ
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:31 Ekleyen:
  • TÜKETİCİ  BİLGİSİ!

Bilindiği  üzere    ;                       
    Dünya Edebiyatından  Alexandre Dumas ' ın  uygu-
    lamaları  [ Marangoz ] gibi  ;  duymlarıma  göre  çayyolu'nda oluşan  talebi  karşılayamadığı  için bazı  firmalar
    kimyasal  özelliklerine  yakın su  damacana  firmalarına  yasal yollardaki  eksiklikleride kullanrak dolum   yaptırıyorlarmış ...

FAS-10  :   ticaret  Malzemesi marka sahibi tarafından karşılanarak başka bir firmaya yaptırılan mal, fason mal.
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:29 Ekleyen:

• [5]

Mor,kırmızı,sarı,yeşil,mavi,turuncu, ..... Sanki ışık
    onun için bir oyun hazırlamıştı, sahnesi orman ve oyuncuları da renkler. Onlarm dünya üzerinde görülecek her tonu vardı bu oyunda. Bir an o renklere özendi. Keşke kendisi de bu kadar farkh,bu kadar hoş ve bu kadar uyumlu olabilseydi. Bu oyunun perdesinin kapanmasından korktu bir an. Sonra da köyündeki insanlar bu ışık oyununu göremediği için onlarm adrna üzüldü. Bu düş hoşuna gitti. Fakat düşünün bir kabusa dönüşeceğini daha bilmiyordu Umut.
    Saatlerce yürüdü belki de günlerce yürüdü ve hatta haftalarca karanlıklar içinde. Nerede olduğunu bir türlü anlayamıyordu. Dakikalar ona haftalardan uzun gibi geliyordu. Sanki ilerlemeyen bir zaman dilimi içindeydi. Zaman durmuştu. Havada ne ufak bir esinti vardı ne de yapraklar kıpırdıyordu. Eğer bilmeseydi ayak izlerinin bile çıkmadığıni söyleyebilirdi. Zamanın bile ona karşı olmasını anlayamadı. Hiç bitmeyen bir kabus gördüğünü düşündü. Işığın oyununun bir hoşgeldinden çok bir veda olduğunu anladı. Yolunu bir türlü bulamıyordu. Bunun bir düş olmadığını da ancak önündeki çamura düşünce anlayabiidi. Eğer bu ormanda bir saniye daha geçirirse delirecekti. Ormanm onu yavaşça çemberi
    içine aldığını anladı. O na müthiş bir ışık gösterisi yapan bu düşlerin ormamnda bir an nefret etti. Sanki büyülenmişti. Bir türlü istese de ayakları onun gitmesine izin vermiyordu.
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:28 Ekleyen:

•     Her   $ - ey!   ÇAN  - k a y a    için!

diyen  
    AkP . çan -kaya  soyadı ,  aaaaa= dayı
    2008 AK -Parti   Siyaset    Ak -adem
    isi   Mezunu   birisi Çankaya Belediye Başkanı Olursam ...

diye  başladığı konuşması  ile birlikte  beni biraz önce öylen uykusundan  uykumdan  uyandırarak  rahatsız  yaptı !
       Öncelikle , New pot -moderen N-
    aksi Liberel İslamcıların
    Laik  reklamcılardan  foto- kopi  çekip   seçmenlere  yansıttıkları  BUTERSİZ  eylemlerininden

( zorla  teypten palavra kokan seslerini  din- LED  me  )
    dol  ayı  kınıyorum...
      Sen Benim  evimin  sabit  telfonunu  11  8  11 (bilinmeyen n.s.)  bile  a  b   o    o    o   o  o
       nelerine  vermezken
      senin  reklam   ajansın  benim  sabit telofonumu  nerden aldı  ve  utanmadan  sıkılmadan  beni  n
    asıl ra hatsız yaptı ?
    Yoksa  :
    Çankaya  AKP. a dayının  referanslarında   görüldüğü üzere  ,eski  bir   P O S T A C I  olduğu için 
    mi acaba  çankaya bölgesinin  sabit  telefonlarını  ele  geçirdiği  yetmezmiş  gibi  birde   seçim  bölgesi  olmamasına  ramen    çayyolu toplu konut bölgesinin  sabit  telofonlarını  ele  geçirmesi  sebebi...
       ve  parayı bol keseden  mi  bulmuş  gibi  harcamasının    6 '  nda   1  $ey  mi aramalımıyız    bilmemki  arkataşlar
       Ne  dersimiz  ?

Eski  bir  petete  cicinin    kontörle bu kadar içiçe  olmasına  ramen reklamcılarına  kazıklanması onun kendi parasını bile  yönetemedine işare

İŞ DENEYİMLERİ:
    PTT Elektronik Mühendisi 
    PTT Bilgi İşlem Müdürü 
    PTT Telefon Müdürü 
    PTT Bilgi İşlem Başkan Yardımcılığı 

e
    Tarih: 07 Ocak 2009 23:21 Ekleyen:

• Kuşkonmaz’ lı Hindiba (Radika) salatası

Baharla gelen en güzel lezzetlerden birisi bence Hindi ba. Her yerde karşımıza cıkar Hindi ba. O kadar mütevazzi bir bitkidir ki, ormanlarda, tarlalarda, yol kenarlarında, hatta ve hatta asfaltların kıyılarında hic cekinmeden cıkar. Aslına bakarsanız kıymetini bilmiyen  ziraat mühendisleri  bahcelerimizde sebzelerimizin arasında cıkıyor diye birde söylenir ve bahçelerimizin başından söker atarız onu. Yalanmı? Ama lezzetini bilince tadını öğrenince ve ne kadar   $-ifalı  bir bitki
    [ kuşkonmaz ]olduğunu duyunca benim gibi baharda sofralarımızdan eksik etmeyiz. Ben cok seviyorum Handiba’yı hele bahar başlangıcında daha bir lezzetli oluyor yeni taze cıktıkları icin HerHalde. Bahcesi olan sayfamın konukları sökmeyin atmayın bence bol bol toplayın cicekleri ile beraber hemde. Salatası cok nefis oluyor yalnız unutmayın mümkün olduğu kadar cicekleri tohum haline gecmeden toplayıp tadını cıkartın.
    Tarih: 06 Ocak 2009 13:57 Ekleyen:
  • Fes Leğen

42 Sinirli biriyseniz, fesleğen saksısını pencereniz-
    den, varsa balkonunuzdan eksik etmeyin. Baş dönmesi, Baş ağrısı, sıkıntı hallerinin en doğal i1acıdır. ister çayını yapıp için, ister salatalara, çorbalara katın. italyan  Baş
    bakanı gibi, makarna sosuna da katabilirsiniz.
    Penceredeki bir saksı fesleğenin

sivri------------------ > sinekleri
    yaklaştırmadığını  Biliyormuydunuz   ?

Fesleğen
    Sn : SURURİ  '  nın  Mutfağı
    S   :42

Tarih: 06 Ocak 2009 13:56 Ekleyen:

• Konut -1 de otururum.Bu semte taşındığım 1993 yılından beri  siteye dönmeden önce   hayal ve sevgi siteleri arasınıdaki bölgede  herkesin gördüğü basit bir sorun bulunmakta...
    Yolun  terazisi olmadığından  kış günleri çevre yollardan gelen  eriyen kar suları  büyük bir göl oluşturmakta ...

Denizcisi   bu kadar çok olan ve öne çıkan böyle bir bölgede  karşıdan karşıya geçmek için  bir  feribut bile  olmaması çok  üzücü ve düşündürücü ...
    Bu nedenle  hiç  değilse  belediyenin  vidanjörleri belki biriken bu kar sularını  çekebilir .!
    Belki   diyorum !
    Çünkü  Duyar  belediyesinin  havalı kornalarla  çayyolunda resmigeçit  yaptığı  bir  ucu  konut -1  de  diğer uçu  konut 2 ye kadar  uzanan  kara kış araç filosundan  buralarda  tek  bir eser   bile yok  !
    Tarih: 05 Ocak 2009 19:02 Ekleyen:

• 1  başkadır  benim mem [R] eketim

MUHATABINA  ,

Havasına ,  suyuna  (  kızılırmak  )
                  1000 can  feda  ...

ÖLUNUR .
    Tarih: 05 Ocak 2009 18:55 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!