Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Ahmet Bedevi (Manisa Tarzanı)

Sunay Akın'ın “Manisa Tarzanı” adıyla filmi çekilen “Onlar Hep Oradaydı” adlı eserinde Ahmet Bedevi'nin öyküsü: “İşgal orduları geri çekilirken pek çok şey gibi Manisa'yı da yakar, yıkarlar. Kenti özgürlüğüne kavuşturan Türk ordusunda bulunan Kerkük Türklerinden “Ahmet Bedevi” adlı asker öylesine tutkundur ki doğaya; savaş bitiminde Manisa'da kalır.... Devamı
    Tarih: 13 Ocak 2009 23:18 Ekleyen:
  • Nasıl Meraklı, Nasıl Mizah dolu  yazıyor... Eleştirileri vurmuyor, öldürüyor, ama aynı zamanda
           stand  up   $   O   V   gibi eğlendiriyor  !

13.01.2009-22:15
    Medya  Fare [  tünaydın  !]

AKP'nin Çan-kaya adayı belli oldu! CHP'yi zorlar mı?
    ANAP'lı hangi eski bakan Akp adayı oldu? Peki libe[r]al kimliğiyle tanınan eski bakan CHP'nin karşısında başarılı olabilecek mi?

AKP'nin Çankaya adayı, eski ANAP'lı bakan Bülent Ak -arcalı olarak açıklandı.

BÜLENT AKARCALI KİMDİR  !?
    Önceki  haber :: Geri  dön  bebeğim
    DumanAvcısı   13.o1.2009  SAAT :: 22:14
    Tarih: 13 Ocak 2009 23:12 Ekleyen:
  • ATLANTİS'İN ÇOCUĞU

Manisa civarındaki kayıp "Atlantis" kıtasına inandığı için, "Atlantis'in çocuğu" diye anılan Haydar Ak  -
    sakal'ın şu anda 5 kitabı yayınlandı. "Gönül Penceresi'nden Manisa", "Manisa'nın Bilinmeyen Değerleri", "Manisa'da Bir Şadırvan", "Manisa ve Mesir" ve en son olarak Yonca
    Gıda Sanayii Başkanı Dr. Sait Cemal Türek tarafından sponsorluğu üstlenilen "Batı Anadolu ve Tarihi Kentler" kitabı okuyucu ile buluştu.

Haydar ağabeyin tabanvay tüm Ege'yi dolaşarak fotoğrafladığı ve yazdığı "Batı Anadolu ve Tarihi Kentler" kitabı, Çanakkale'den Bodrum'a tarihi kentlerimizi ve anıtsal zenginliklerimizi nefis renkli fotoğraflar eşliğinde bir gezgin uslubu ile anlatmakta. Haydar Aksakal, yıllarca baba mesleği manifaturacılığı Manolya Çarşısı'nda yürütmüş, bu arada komple sporculuk, Manisa Tarzan ile zirve zirve dolaşarak dağcılık, basketbol hakemliği yapmış bir gönül adamıdır. Atlantis'in afacan çocuğudur sanki..
    Tarih: 11 Ocak 2009 10:41 Ekleyen:

•     Deliler  Boschandı ...

Gazeteci yeni tımarhane müdürüne soruyordu: -Siz daha dün delileri kaçırmamak için çalışanlar arasında değil miydiniz? Müdür bu soruya -Evet diye karşılık veriyordu. -İçeri kapatılanların akıllı olduklarını bilmiyor musunuz? -Biliyorum. -Sizi buraya kim müdür yaptı? -Deliler. -Öyleyse nasıl oluyor da kendiniz de akıllı olduğunuz halde içerdeki akıllı arkadaşlarınızı dışarı bırakmıyorsunuz? Müdür bu soruya çok kısa ve kesin şu cevabı vermişti: -Arkadaş vazife vazifedir. İşte o kadar. Yine düne kadar akıllı olan hastanenin müdür yardımcısı gazetecinin bu sorusuna -Beyanat vermeye yetkili değilim diye cevap vermişti.

akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.
    Tarih: 11 Ocak 2009 10:40 Ekleyen:
  • Kitap Hakkında
    "Beni benle deli ettin ve öldüm. Beni onunla deli ettin ve yaşadım. Sonra beni benden ve ondan uzaklaştırarak deli ettin ve kayboldum. Sonra beni delilik derecesinde durdurdun ve geçirdiğim üç hali sordun. Sana: kendimle deli olmam yok olmaktır. Seninle deli olmam hayatta kalmaktır. Deliliğin benden ve senden uzaklaşması yorgunluk bitkinliktir. Sen bütün hallerde bizden daha üstünsün."

Tarih: 11 Ocak 2009 10:36 Ekleyen:

•     Neden Kıvırcık paspas?

*İç ve dış mekanlarda kullanılır.Yağmur ve su gibi etkilere karşı  dayanıklıdır.
    *Kaygan,buzlu, ıslak tüm yüzeylerde güvenle kullanılabilir.Kaymaz, kazaları önler.
    *Özel sonlandırma koruyucu noktalar sayesinde kenarları yıpranmaz.
    *Yürüyüş esnasında takılıp düşmeyi engeller.
    *Tekerlekli sandalyeler , market arabaları gibi araçların geçişine uygundur.
    *Rengi solmadan uzun yıllar kullanılabilir.
    Antistatiktir.
    *Tamamlayıcı ve şık bir görüntü sunar.
    Tutuşmaz ve alev almaz .
    Tarih: 10 Ocak 2009 22:09 Ekleyen:
  • Abla   eski   fato -kopi  makinalarında  korsan  tuner  kullanıyorlar.Onun için üzerindeki  yazılar  uçuyor
    Tarih: 10 Ocak 2009 22:06 Ekleyen:
  • Flaşh  !!!  Flaşh  !!!  Flaşh !!!
    S 10  d a k i k a
    Medya  Mausesi

Dijital   zaman   göstergeleri

Önce  bir  yanlışı düzeltmek için öncelikle  en  doğruyu  bilmek  gerekir...
       Örneğin   :  300.000 e yaklaşan devasa nufusu ile Çay  yoluköyü  ' ne tek bir  noktadan ( Harekat  ) hizmet  sunmaya çalışan  ULUsAĞ   hareket  noktasına bizim bölgeden  verilen  toplam  otobüs sayısı  kağıt üzerinde 45  [ kırkbeş ] olmasına rağmen  aslında 
    32 [ otuziki ] adettir.
        Bu ne demektir ? Şu demektir.Bu 45  otobüs  günün  her  saatinde  bilinmeyen bir nedenden dolayı  45 adet olarak  çalıştırılmaz  ..

Kanser  aspirinle tedavi  olmaz   ! ! !
      Genç Osmanın  arkaTaşlarından aldığım  güncel bilgilere  göre Sn :Gökçek Ankaralı seçmenlerine seçim arifesinde gene yapacağı  sürprizi beklemeden  yaptı  !

Otobüs dur ' Aklarına  dijital  zaman  çizelgesi

Melih Gökçek  otobüs  duraklarımıza   aynı  metrodaki gibi  dijital  zaman göstergeleri koycakmış.Uludağ harekat noktasından  kalkış  yapan   otobusler  içine yerleştirilen bir  C H i P  sayesinde  güzergahında uğrayacağı  duraklarda  bekleyen  yolcularına
    duraağın içine yerleştirilmiş  dijital zaman göstergesi
    sayesinde
    kaç  dakika sonra  orada durakta  olacağını
    içinde kaç yolcusu olduğunu  veya şu kadar boş koltuk bulunduğu  gibi bilgileri verecekmiş  ..

Bu  projeye  şimdilik Gökçeğin kendi personeli bile  inanmıyor  ama bugerçek  bu  '

Sn : KARAYALÇIN  ve Sn : YAVAŞ  'a  duyurulur  !
       Hadi bakalım  biraz  hızlanın  zaman  daralıyor  !!!

Tarih: 10 Ocak 2009 22:03 Ekleyen:
  • çayyolunda damacana su markaları  84 şirketi bulmuş galiba söylentilere  göre.Mümkünse  sucuların hepsinin  telefonlarını ve  fiatlarını  bizlere  tablo şeklinde  sunabilirmisiniz ?

Bilgi :
    Gözlüklerinizin camlarını ve m etallerini çeşme  suyu ile sakın yıka mayın
    Camların kaplamaları  tahriş oluyor ve filitrelerin üzerinde  lekeler  bırakıyor
    Tarih: 10 Ocak 2009 21:55 Ekleyen:
  • Fesleğeni  yeni duydum  ana  dışarıdan  evi dinlemesinler diye  bazıları   y e ş i l camlı  boş  madensuyu şişelerini
    camın  önündeki  D e n i z  
    liğin üzerine  koyuyorlarmış...Kitaptan  okuduğum  kadarıyla  doğrumu yanlışmı  bilmem ...

Tarih: 10 Ocak 2009 21:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!