Ahmet Bedevi (Manisa Tarzanı)
Sunay Akın'ın “Manisa Tarzanı” adıyla filmi çekilen “Onlar Hep Oradaydı” adlı eserinde Ahmet Bedevi'nin öyküsü: “İşgal orduları geri çekilirken pek çok şey gibi Manisa'yı da yakar, yıkarlar. Kenti özgürlüğüne kavuşturan Türk ordusunda bulunan Kerkük Türklerinden “Ahmet Bedevi” adlı asker öylesine tutkundur ki doğaya; savaş bitiminde Manisa'da kalır.... Devamı
Tarih: 13 Ocak 2009 23:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Nasıl Meraklı, Nasıl Mizah dolu yazıyor... Eleştirileri vurmuyor, öldürüyor, ama aynı zamanda
stand up $ O V gibi eğlendiriyor !
13.01.2009-22:15
Medya Fare [ tünaydın !]
AKP'nin Çan-kaya adayı belli oldu! CHP'yi zorlar mı?
ANAP'lı hangi eski bakan Akp adayı oldu? Peki libe[r]al kimliğiyle tanınan eski bakan CHP'nin karşısında başarılı olabilecek mi?
AKP'nin Çankaya adayı, eski ANAP'lı bakan Bülent Ak -arcalı olarak açıklandı.
BÜLENT AKARCALI KİMDİR !?
Önceki haber :: Geri dön bebeğim
DumanAvcısı 13.o1.2009 SAAT :: 22:14
Tarih: 13 Ocak 2009 23:12 Ekleyen: Beğenme: 0
ATLANTİS'İN ÇOCUĞU
Manisa civarındaki kayıp "Atlantis" kıtasına inandığı için, "Atlantis'in çocuğu" diye anılan Haydar Ak -
sakal'ın şu anda 5 kitabı yayınlandı. "Gönül Penceresi'nden Manisa", "Manisa'nın Bilinmeyen Değerleri", "Manisa'da Bir Şadırvan", "Manisa ve Mesir" ve en son olarak Yonca
Gıda Sanayii Başkanı Dr. Sait Cemal Türek tarafından sponsorluğu üstlenilen "Batı Anadolu ve Tarihi Kentler" kitabı okuyucu ile buluştu.
Haydar ağabeyin tabanvay tüm Ege'yi dolaşarak fotoğrafladığı ve yazdığı "Batı Anadolu ve Tarihi Kentler" kitabı, Çanakkale'den Bodrum'a tarihi kentlerimizi ve anıtsal zenginliklerimizi nefis renkli fotoğraflar eşliğinde bir gezgin uslubu ile anlatmakta. Haydar Aksakal, yıllarca baba mesleği manifaturacılığı Manolya Çarşısı'nda yürütmüş, bu arada komple sporculuk, Manisa Tarzan ile zirve zirve dolaşarak dağcılık, basketbol hakemliği yapmış bir gönül adamıdır. Atlantis'in afacan çocuğudur sanki..
Tarih: 11 Ocak 2009 10:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Deliler Boschandı ...
Gazeteci yeni tımarhane müdürüne soruyordu: -Siz daha dün delileri kaçırmamak için çalışanlar arasında değil miydiniz? Müdür bu soruya -Evet diye karşılık veriyordu. -İçeri kapatılanların akıllı olduklarını bilmiyor musunuz? -Biliyorum. -Sizi buraya kim müdür yaptı? -Deliler. -Öyleyse nasıl oluyor da kendiniz de akıllı olduğunuz halde içerdeki akıllı arkadaşlarınızı dışarı bırakmıyorsunuz? Müdür bu soruya çok kısa ve kesin şu cevabı vermişti: -Arkadaş vazife vazifedir. İşte o kadar. Yine düne kadar akıllı olan hastanenin müdür yardımcısı gazetecinin bu sorusuna -Beyanat vermeye yetkili değilim diye cevap vermişti.
akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.
Tarih: 11 Ocak 2009 10:40 Ekleyen: Beğenme: 0
Kitap Hakkında
"Beni benle deli ettin ve öldüm. Beni onunla deli ettin ve yaşadım. Sonra beni benden ve ondan uzaklaştırarak deli ettin ve kayboldum. Sonra beni delilik derecesinde durdurdun ve geçirdiğim üç hali sordun. Sana: kendimle deli olmam yok olmaktır. Seninle deli olmam hayatta kalmaktır. Deliliğin benden ve senden uzaklaşması yorgunluk bitkinliktir. Sen bütün hallerde bizden daha üstünsün."
Tarih: 11 Ocak 2009 10:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Neden Kıvırcık paspas?
*İç ve dış mekanlarda kullanılır.Yağmur ve su gibi etkilere karşı dayanıklıdır.
*Kaygan,buzlu, ıslak tüm yüzeylerde güvenle kullanılabilir.Kaymaz, kazaları önler.
*Özel sonlandırma koruyucu noktalar sayesinde kenarları yıpranmaz.
*Yürüyüş esnasında takılıp düşmeyi engeller.
*Tekerlekli sandalyeler , market arabaları gibi araçların geçişine uygundur.
*Rengi solmadan uzun yıllar kullanılabilir.
Antistatiktir.
*Tamamlayıcı ve şık bir görüntü sunar.
Tutuşmaz ve alev almaz .
Tarih: 10 Ocak 2009 22:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Abla eski fato -kopi makinalarında korsan tuner kullanıyorlar.Onun için üzerindeki yazılar uçuyor
Tarih: 10 Ocak 2009 22:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Flaşh !!! Flaşh !!! Flaşh !!!
S 10 d a k i k a
Medya Mausesi
Dijital zaman göstergeleri
Önce bir yanlışı düzeltmek için öncelikle en doğruyu bilmek gerekir...
Örneğin : 300.000 e yaklaşan devasa nufusu ile Çay yoluköyü ' ne tek bir noktadan ( Harekat ) hizmet sunmaya çalışan ULUsAĞ hareket noktasına bizim bölgeden verilen toplam otobüs sayısı kağıt üzerinde 45 [ kırkbeş ] olmasına rağmen aslında
32 [ otuziki ] adettir.
Bu ne demektir ? Şu demektir.Bu 45 otobüs günün her saatinde bilinmeyen bir nedenden dolayı 45 adet olarak çalıştırılmaz ..
Kanser aspirinle tedavi olmaz ! ! !
Genç Osmanın arkaTaşlarından aldığım güncel bilgilere göre Sn :Gökçek Ankaralı seçmenlerine seçim arifesinde gene yapacağı sürprizi beklemeden yaptı !
Otobüs dur ' Aklarına dijital zaman çizelgesi
Melih Gökçek otobüs duraklarımıza aynı metrodaki gibi dijital zaman göstergeleri koycakmış.Uludağ harekat noktasından kalkış yapan otobusler içine yerleştirilen bir C H i P sayesinde güzergahında uğrayacağı duraklarda bekleyen yolcularına
duraağın içine yerleştirilmiş dijital zaman göstergesi
sayesinde
kaç dakika sonra orada durakta olacağını
içinde kaç yolcusu olduğunu veya şu kadar boş koltuk bulunduğu gibi bilgileri verecekmiş ..
Bu projeye şimdilik Gökçeğin kendi personeli bile inanmıyor ama bugerçek bu '
Sn : KARAYALÇIN ve Sn : YAVAŞ 'a duyurulur !
Hadi bakalım biraz hızlanın zaman daralıyor !!!
Tarih: 10 Ocak 2009 22:03 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunda damacana su markaları 84 şirketi bulmuş galiba söylentilere göre.Mümkünse sucuların hepsinin telefonlarını ve fiatlarını bizlere tablo şeklinde sunabilirmisiniz ?
Bilgi :
Gözlüklerinizin camlarını ve m etallerini çeşme suyu ile sakın yıka mayın
Camların kaplamaları tahriş oluyor ve filitrelerin üzerinde lekeler bırakıyor
Tarih: 10 Ocak 2009 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
Fesleğeni yeni duydum ana dışarıdan evi dinlemesinler diye bazıları y e ş i l camlı boş madensuyu şişelerini
camın önündeki D e n i z
liğin üzerine koyuyorlarmış...Kitaptan okuduğum kadarıyla doğrumu yanlışmı bilmem ...
Tarih: 10 Ocak 2009 21:53 Ekleyen: Beğenme: 0