Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•      H  a  y  a   t     ;

Bir  kutu  b i  t t  e r [ sütsüz- siyah  ] çikolatadır .
    Dengeli bir şekilde  tüketilirse  ortaya çıkabilecek  kalp krizlerini  önler  !  
      Yaşamsa   ,  size verilmiş  bosch bir  filimdir.Her karesini mükemmel bir biçimde  doldurmak  size  düşer ...
    Tarih: 22 Ocak 2009 16:31 Ekleyen:
  • Yavaşlat beni Tanrım!      

Sabah kalktım.

Hafta başı.... İş yığını...

Bu yazıyı bir saat içinde bitirmek zorundayım.

Gün içinde başka yazılar var yazılacak.

Randevular, yetişilecek işler, bitirilecek çekimler, gidilecek yollar var...

* * *

Aylardan Haziran...

Aklımda Wilfred A. Peterson'un dizeleri:

"Beni yavaşlat Tanrım!

Yüreğimin atışlarını düşüncemin sakinliğine rahatlat.

Zamanın sonsuz görüntüsüyle hızımı azalt!.

Bana, güncel kargaşanın ortasında,

Tepelerin ölümsüz sakinliğini ver."

* * *

İnternete bağlandım.

Tıkladım mesaj kutusunun "Gönder/ al"hanesini...

Haftasonu 214 mesaj birikmiş. Yarısı cevap bekliyor. Teşekkür bile yazamıyorum.

Gözüm gazetelerde...

Telefon çalıyor.

Televizyonum açık, G-8 zirvesinde kıyamet kopuyor.

Saat, geçmiyor uçuyor adeta... Doludizgin koşuyor.

Çok işim var.

Yazıyı bitirip fırlamalıyım evden...

Ama Peterson inatla çekiyor eteğimden:

* * *

"Bir çiçeğe bakmayı,
    Eski bir dostla sohbet etmeyi ya da yeni dost edinmeyi,

Yolunu kaybetmiş bir köpeği okşamayı,
    Ağ yapan bir örümceği izlemeyi,

Bir çocuğa gülümsemeyi, İyi bir kitaptan birkaç satır okumayı -ve-yarışın daima daha çok hız için olmadığı­nı anımsat her gün bana Tanrım..."

* * * 

Kapının önü bahar.

Güller "Beni kokla" diye yalvarırcasına cö­mert açtılar.

Bir serçe, zavallı telaşıma nazire yaparca­sına cıvıldayarak sekiyor bahçede...

Güneş, çapkın ışıklarla tembelliğe çağırı­yor:

"Ne bu acele?.."

Dışarısı Haziran.

Kir
    Tarih: 19 Ocak 2009 12:03 Ekleyen:

• Her İşte Bir Hayır Vardır

FIRTINA VE YANGIN

Soğuk bir kış sabahı; sahilde bulunan küçük bir koydan bir balıkçı filosu denize açıldı. Öğleden sonra büyük bir fırtına koptu ve gece olduğunda balıkçı teknelerinden hiçbirisi limana dönememişti. Bütün gece boyunca eşler, anneler ve çocuklar ellerini ovuşturup, kaybolan sevdiklerini kurtarması için Allah’a yakararak rüzgara açık kıyıda bir aşağı bir yukarı dolandılar. Bu sıkıntılı durumda bir de kulubülerden birinde yangın çıktı ve erkekler olmadığı için yangını söndürüp kulubeyi kurtarmak mümkün olmadı.

Ancak gün ışıdığında herkesin sevinçle gördüğü gibi, balıkçı teknelerinin tümü sağlam olarak limana döndü. Fakat orada ümitsiz bir kişi vardı. Bu kişi, yangında evi kül olan adamın eşiydi.
    Kocası karaya çıkarken şöyle bağırıyordu:
    “Aman Allah’ım, mahvolduk! Evimiz, içindeki herşeyle birlikte yangında kül oldu!”

Adam ise kadını şaşırtan şu sözleri haykırdı:
    “Allah’a şükürler olsun! Yanan kulübemizin ışığı sayesinde bütün tekneler yolunu buldu ve salimen limana döndük.”
    Tarih: 19 Ocak 2009 12:01 Ekleyen:
  • Biri badem bıyıklı, diğeri normal!" TRT neden İbrahim Şahin haberlerini vermiyor?
    Ergenekon haberleriyle eleştirilen, Tuncay Güney yayınıyla skandala imza atan TRT, hangi haberleri vermiyor? İşte Yılmaz Özdil'in manidar yazısı...

YILMAZ ÖZDİL

TRT bi tek kimi haber yapmıyor?
    ORAN  -tılı  g3 'ü ...

Gene bomba bulundu...

"Subayevleri Durağı"nda!

Dün nerde bulunmuştu?
    "Ergenekon Apartmanı"nda!

*
    Mevzu sitcom'a dönüyor ufak ufak.

*
    Hoşgörüsüne sığınarak yazıyorum... Gökberk Ergenekon'u alırlarsa, şaşmayın!

*
    Bakın, sitcom dedim, aklıma TRT geldi... Yayına başlamasının 41'inci yıldönümünde "41 kere maşallah" dedirten haberler yapan TRT.

*
    Kanadoğlu'nu ilk o duyurdu.
    Dalan'ı ilk o duyurdu.

Orgenerallerin içeri tıkıldığını da ilk o verdi, firari tuğgeneralin enselendiğini de.

Ne yarbayı ıskalıyor...
    Ne yüzbaşıyı.

Bombaların topraktan çıkarılışını canlı yayında veren de o... Canlı bomba gibi parça tesirli açıklamalar yapan sahte hahamı canlı yayına çıkaran da o.

*
    Bi kime teğet geçiyor?
    İbrahim Şahin'e!

*
    Dikkat edin, Nostradamus gibi henüz olmamış haberi bile saatler öncesinden vermeyi başaran TRT, İbrahim Şahin'le ilgili haberleri ne ilk veriyor, ne de detaylı detaylı... Zırt diye geçiyor.

*
    Çünkü ;
    İki tane İbrahim Şahin var.
    Biri, Susurlukçu olanı.
    Öbürü, TRT Genel Müdürü!

*
    Ergenekon için çırpınan TRT'nin ''bir numara''sı, Susurlukçu'yla adaş, iyi mi...

TRT'ci arkadaşlardan rica ediyorum, lütfen İbrahim Şahin'le ilgili haberleri de verin... Korkmayın, karışmaz... Biri  Postacı diğeri  özel harekatcı....
    Tarih: 18 Ocak 2009 02:17 Ekleyen:
  • Cayyolunda dernek sayisi 30.
    Bu derneklerden biri , liderlerinin Ergenekonculuguyla meshur Ataturkcu Dusunce Dernegi ...
    Tarih: 17 Ocak 2009 11:53 Ekleyen:

•      Hap  gibide  yutmuyoruz     !

OYAK 10 dan İYİ  AKŞAMLAR
    Bendeniz kısa-dönem askerlik  vazifemi 
    Genelkurmay Başkanlığı Karargahında  yaptığım  için    hatıalarımda  hala  canlı  duran 
    karargaha  ait
    ilginç bir anektodtan  terminoloji "bahsetmek  isterim  ...

O zamanlar  Evren paşa ' ya   ayni zamanda  birinci  başkan ,
    rahmetli  SALTIK  paşayada   ikinci başkan  ım diye  söz  edilirdi ...Ve  bu  terminoloiyi  anadoludaki  askeri birliklerdeki  askerler  ve komutanlarımız  dahi bilmezlerdi....

ŞU MEŞHUR Kanadalı  kulaktan  dolma  hokkabazlık  bilgileriyle  donatılırken  acaba
    birinci  başkanı  1  numara  olarak  algılayıp  sayın emekli orgeneral  İ.H.KARADAYI ' yı  bu nedenle
    1 Numara  olarak  işared  etmiş olmasın  sakın ?

Tarih: 17 Ocak 2009 11:51 Ekleyen:
  • bir ağaç gibidir insan ne kadar yükselmek isterse göklere ve   ışığa, o denli salmalıdır köklerini derinlere ve karanlığa ...
    Tarih: 15 Ocak 2009 21:05 Ekleyen:
  • Pil azma TV yasaklanıyor mu!!! Peki bu yasak neden gündemde?
    "Plazma mı LCD mi" sorusu tarihe karışabilir: Plazma TV'lerin yasaklanması gündemde...
    Tüketic Bilgisi
    Tarih: 15 Ocak 2009 21:04 Ekleyen:
  • Bu ne öfke? Gökçek'in asfalt ekibi, Kanal D haber ekibine saldırdı!!!
    Ankara'da skandal... Kanal D ekibinin çekim yaptığı sırada, Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt İşleri Koordinatörü Burhan Yazar, muhabir ve kameramana saldırdı.
    Tarih: 15 Ocak 2009 02:05 Ekleyen:

•           S  i  t  e  m   Sevgi den  doğaR  RRRRR     !!

i k i   100 ' lü  seÇmen
                     Doğal-gaz  kuyruklarında  şikayette ...
    Tarih: 15 Ocak 2009 02:05 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!