-
ALINTI :
" Çayyolu Haber Bülteni yayınlandığında www.cayyolum.com.dan da izlenebilecek - ti ...
Dokuz yıldan bu yana, Çayyolu Haber Bülteni her ayın en erken birinci günü, yetişmediğinde üçüncü günü dağıtıma giriyor. Bulamayanlar buradan ekran boyutunda sayfalarımızı ve yazılanları izleyebilirler.
www.cayyolum.com.da uzunca bir zamandır alt yapısı hazırlanan ve diğital ortamda sayfaların çevrilerek rahatça okunabileceği noktaya getirilen bültenimizdeki ve internet sayfamızdaki yenilikler önümüzdeki sayılardan itibaren sürmeye devam edecek. ..
İlki geçtiğimiz ay www.cayyolum.com.da yayınlanan Ocak sayımız, bundan böyle her ay bülten çıktığında yayınını sürdürecek. Burada reklamlar dahil, sayfalar aynen yayınlanacak. "
Aldığınız ürünün Türkçe kullanım kılavuzu yoksa
LÜTFEN GEREKEN HASSASiYETi GÖSTERELiM
Bültenin son sayısı apartmanda daireleri dolaşırken kayboldu.Not: Kuzenim görmüş Konut -1 çarşısındaki köfteciye bırakılan bültenleri bazı açıkgöz şahıslar onaronar beşerbeşer elıyorlarmış.Bu kurnazlar belediyenin yakınları olabilir dikkat edin dostlar engin bey bültenleri biliyormusunuz ne sıkıntılarla bastırıyor hepimiz biliyoruz.Ayrıca bültenin reklamları artık Çayyolum Com. internet sitesindede görüneceği için reklam veren firmaların firmaların reklamlarını artık sadece çayyolu muhiti değil internetten bütün dünya izleyecek olduğundan ,dolayısıyla bu şirket sahipleri ellerinin altını biraz taşın altına sokup çabaya fidanlar için biraz bağış yapsınlarda şu hayırsız tepeyide ormanlaştıralım sevgili dostlar
Tarih: 19 Şubat 2009 10:47 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Mutlu sitesinde oturan biricik halama
sevgilerimle ...
ARZ ve TELİF EDERİZ !
K o n u : Son uygulamalara rağmen bölgemizde artarak devam eden bariz ulaşım sorununun bir nebzede olsa ortadan kalkmasının dileğidir :
AÇIKLAMALAR :
1- Ümitköy çıkışında eskişehir yoluna sanki çalışan bir metro varmış gibi düşünülüp ;
çayyolu mahhallelerinden bakanlıklara taşınan ve taşınacak olan yolcuların biriktirildikleri bir istasyon öncelikle inşa edilecektir.
2 -Taşındıktan sonra burda biriktirilen yolcular eskişehir gibi şehirlerarası yollarda ayakta seyehat etmenin suç (*) teşkil edebileceğinden aktarma yapıldıktan sonra şehire giderkene oturrarak yolculuklarına decam edeceklerdir.
3- Böylelikle ümitköyde kurulacak hareket noktası sebebiyle yıllardır kızılaya bikere bile oturarak gidemeyen ümitköy-motluköy ve çınar sitesi halkı burada aktarma ve tekrar kuyuğa girme durumu olacağından artık oturma imkanınıda bulabileceklerdir.
(*) Suç olduğu dolmuş şöförlerinin ekip arabalarını görünce ayataki yolcularınaa her sabah -akşam verdikleri komutlardan " çök-kalk talimleri " bilinmektedir ...
Tarih: 18 Şubat 2009 21:29 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Başbakan Erdoğan "Eşek ölür kalır eseri" dedikten sonra hatasını düzeltti. Ama Erdoğan'ın atladığı önemli bir ayrıntı vardı. Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil hem o ayrıntıyı açıkladı, hem Başbakan'a destek verdi.
Başbakan dün doğru söyledi...
Eşek ölür, kalır eseri!
NOT:
Hani Başbakan, "Ziya Paşa'nın güzel bir lafı var, eşek ölür kalır eseri" deyip de, sonra "Pardon, pardon, eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" diye düzeltti ya... Aslında düzelttiği filan yok. O laf, Ziya Paşa'nın değil. Mehmet Akif Ersoy'un!
YILMAZ ÖZDİL-HÜRRİYET
Tarih: 18 Şubat 2009 21:29 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Seçimler yaklaşıyor, 29 Mart'a sayılı günler kaldı. Demokratik ülkemizde bu süreçde sözde çok partili bir seçim dönemi yaşayacağız. Ama görünen köy kılavuz istemez, ülke gerek medyanın gerekse de siyasetçilerin akıl almaz tavırları ve etkisi ile adeta iki partili bir seçim sürecine sokuldu. AKP ve CHP dışında ülkede başka alternatif yok. Ancak son günlerde yine medyada diz boyu karşımıza çıkan haberlere bakılınca bu partilerinde rant kavgası içerisinde ne türlü rezilliklere bulaştıklarını görüyoruz. Bu ülke sadece iki partiye mi muhtaç, yok mu başka alternatif. Çayyolu içinde bağlı bulunduğu Yenimahalle Belediyesini yönetmeye aday iki parti görünüyor ufukta: AKP ve CHP.... Ben derim ki bu iki parti kendi tabanlarına yönelik popülist politikalar güderek ve birbirlerine düşmanca ağır ithamlarla saldırarak bu ülkeyi iki kutba çoktan ayırdılar.
Yeter artık diyorum, bu partilere kim ne zaman bir dur diyecek, kim ne zaman bir alternatif üretecek. Çayyolunun aydın insanları, sizi yönetmeye aday olan kişileri hangi parti olursa olsun ne kadar tanıyorsunuz. Eğer biraz merakınız varsa, eğer biraz demokrasiye inanıyorsanız sizi yönetecek ilçe meclisi ve il meclisi adaylarının kimliklerini araştırın. Gerçekten sizi yönetecek kapasitedeler mi? Eğitim durumları nedir? Sosyo-kültürel bakış açıları nedir? İlçe için gelecek planları, vizyonları nedir?
Biz seçmenler kendimizi yönetecek adayları belirlerken etkin olamadığımız sürece bu temsili demokrasi oyununda her zaman bzi yönetmeye aday ama kendi evini dahi yönetemeyecek kapasitede adaylara razı oluruz.
Tarih: 18 Şubat 2009 21:22 Ekleyen: Beğenme: 0
-
meşrutiyet caddesindeki fazlalık olan yaya üst geçitlerinden birine site olarak talibiz ...
Eğer bu yaya üst geçirlerden birisi eskişehir yolunda sitemizin karşısındaki belediye otobüs durağını karşıdaki yürüyüş yoluna bağlamak üzere tayin edilirse seçimde site olarak hepimizin yolu M. Gökçeke...
İdarejilerSİTESİ
GURUP BAŞKAN VEKİLİ
Tarih: 18 Şubat 2009 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Melih Gökçek'in RRRRRüküş hayalleri
Sonraki başkan Melih Gökçek metroyu ve Ankaray’ı bir metre ilerletememiş, gerekçe olarak da hep hükümet tarafından engellenmesini göstermiştir. ...
wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=5702&start=170 - 44k - Önbellek - Benzer sayfalar
Tarih: 17 Şubat 2009 19:21 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Arkadaşlar, Çayyolu' nda Angoraevleri' nden gelip Uludağ Kebap' ın önüne inen Emekli Seyfi Saltoğlu Bulvarı adıyla anılan cadde geçen sanelerde tam üç defa yapıdı, söküldü gene yapıldı. Tam üç defa. Cadde üzerindeki Aydınlatmadan tutunda, bordürleri hatta ağaçlara kadar dikilip söküldü ve tepe tam üç kere traşlandı. Bu yolu yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yani İ. Melih Gökçek belediyesi. Şimdi sorarım size, nerede plan, program, mühendislik. Bir yol tek bir yaz mevsiminde tam üç kere yapılıp bozulurmu. Onca masraf, onca işçilik, onca emeğe yazık değilmi? Bu işler senin, benim vergilerimle, belediyenin aldığı harçlar demeye dilim varmıyor, haraçlarla yapılmıyormu? Bu iştede yolsuzluk yokmu sizce. yanlışlık var demeyin sakın, ozaman bunu sorumluöuğu belediyenindir. Kimse halkın parasını ben yaptım oldu mantığıyla har vurup harman savurma yetkisine sahip olamaz. Bu yazdığıma konuyu saptırıyor demeyin. Çünkü bu anlattığım olay gerçektir. Körü körüne bu adamın avukatlığına soyunmayın. Gerçekleri lütfen görmeye çalışın biraz.
Şimdide metoya yeraltı tünelinden tur düzenliyor.
Tarih: 17 Şubat 2009 19:20 Ekleyen: Beğenme: 0
-
6 ' n Ok
Flaş!!! Flaş!!! Turgut 6 ok Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildi!!!
Turgut 6 ok, AK -Parti Ankara - KeçiörenAk-tepe
yeşil-tepe Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini
Kuyubaşı Melih Gökçek Parkından
yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.
İşte gecenin en sıcak gelişmesi...
Tarih: 17 Şubat 2009 01:54 Ekleyen: Beğenme: 0
-
bitter abla o zaman vekii lojmanları olmadığı için sayın vekiller sandığın otellerinde konaklarlardı... içlerinden bazı utanmaz sıkılmazları hiç utanmadan aylarca yedikleri içtiklerini yattıkları odaların ücretlerini yörelerinin iş adamlarına ödetirlerdi ...Hatta bunların bazıları maclise delik ayakkabı götürüp gelen sçmenlerine mağduriyet varmış gibi masanın altından bu ayakkabılarını çıkarıp çay paralarını dahi mecliste gelen seçmenlerine ödetirdi.
Bazılarıda geceleri gittikleri pavyonlardan özellikle iki üç kadın kiralayarak otele gelitrdi... Tabi zilzura sarhoş olduğu içn personele hava basacam derken getirdiklerini gece personeline arasıcak meze olarak ikram ederlerdi...Selamlar şefim ...
Tarih: 17 Şubat 2009 01:53 Ekleyen: Beğenme: 0
-
House Keepınq
Ferhan Şen Soy bey' in oteller kitabında house- keeper bölümünü okurken gözümün önünden kimler geldi geçti biran için ...
Bölümde bana bağlı çalışan yardım cıelemanlar kasyerler , büfeciler, nezaretçiler ve kat görevlileri dahil yaklaşık 45 kişilik bir personel katrosu bana bağlı bulunuyordu ...
Çoğu zaman istirahat saatlerinde bazı guruplar kendi aralarında fısırfısır konuşup gülüp gülüp duruyorlardı ..
Daha sonraki günlerde bu arkadaşlarla yakınlaşıp konuşmaya başladıkça anladım ki 5 yıldızll emek otellerinde inanılmaz bir şehir efsanesi sayılabilecek bir sır dilden dile ,ele güne dolaşıp duruyordü...Aşağıda anlatmaya çalışacağım konuda katlardaki bazı meraklılar birbirlerine adeta kurs vererek oda dış kapılarının altına a y n a atarak , kapının hemen girişinde sağ tarafdaki banyolara içeriden girip çıkanları kapının altına attıkları o aynalarla rontluyorlardı. ..
İşin doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk başlarda anlatılan bu hikayelerin sadece birer fantazi olduğuna inanıyordum. ..Daha sonraki yıllarda yata kalan hostes arkadaşların durumu bildiklerinden güvenlikle igili bu kameralara takılmamak için banyoya girmeden önce kapının arkasını temiz havlularla yığarak kapattıklarını açıkaçık kendileindende dinleyince...
-Grand Tarabya ya bile güvenlik kameraları 80 lerin başında ithal edilmiştir...
-Bu otel kapılarının neden dolayı 10 cm yüksekliğinde bir boşluk düşünülerek imal edildiği bütün meslek yaşantım süresince anlaşılamamıştır.
hey gidi günler
hey !!
Tarih: 17 Şubat 2009 01:53 Ekleyen: Beğenme: 0