Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ALINTI  :       

"   Çayyolu Haber Bülteni yayınlandığında www.cayyolum.com.dan da izlenebilecek - ti  ...
    Dokuz yıldan bu yana, Çayyolu Haber Bülteni her ayın en erken birinci günü, yetişmediğinde üçüncü günü dağıtıma giriyor. Bulamayanlar buradan ekran boyutunda sayfalarımızı ve yazılanları izleyebilirler.
    www.cayyolum.com.da uzunca bir zamandır alt yapısı hazırlanan ve diğital ortamda sayfaların çevrilerek rahatça okunabileceği noktaya getirilen bültenimizdeki ve internet sayfamızdaki yenilikler önümüzdeki sayılardan itibaren sürmeye devam edecek. ..
    İlki geçtiğimiz ay www.cayyolum.com.da yayınlanan Ocak sayımız, bundan böyle her ay bülten çıktığında yayınını sürdürecek. Burada reklamlar dahil, sayfalar aynen yayınlanacak.   "
    Aldığınız ürünün Türkçe kullanım kılavuzu yoksa
    LÜTFEN GEREKEN HASSASiYETi GÖSTERELiM

Bültenin son sayısı apartmanda daireleri dolaşırken kayboldu.Not: Kuzenim görmüş  Konut -1 çarşısındaki köfteciye  bırakılan bültenleri bazı açıkgöz şahıslar  onaronar  beşerbeşer elıyorlarmış.Bu kurnazlar  belediyenin  yakınları olabilir  dikkat edin dostlar engin bey bültenleri biliyormusunuz  ne  sıkıntılarla  bastırıyor  hepimiz biliyoruz.Ayrıca  bültenin reklamları artık  Çayyolum Com. internet sitesindede  görüneceği için  reklam veren firmaların  firmaların  reklamlarını artık sadece  çayyolu muhiti değil  internetten bütün dünya izleyecek olduğundan  ,dolayısıyla  bu şirket sahipleri  ellerinin altını biraz taşın altına sokup   çabaya  fidanlar için  biraz bağış  yapsınlarda  şu  hayırsız  tepeyide  ormanlaştıralım  sevgili dostlar
    Tarih: 19 Şubat 2009 10:47 Ekleyen:
  • Mutlu sitesinde  oturan biricik halama
    sevgilerimle ...

ARZ ve TELİF EDERİZ   !

K o n u  :  Son uygulamalara rağmen bölgemizde  artarak devam eden bariz  ulaşım  sorununun bir nebzede olsa ortadan  kalkmasının  dileğidir    :

AÇIKLAMALAR     : 
      1- Ümitköy çıkışında eskişehir yoluna sanki çalışan bir metro varmış gibi  düşünülüp ;
    çayyolu mahhallelerinden  bakanlıklara  taşınan ve taşınacak olan  yolcuların biriktirildikleri  bir istasyon  öncelikle inşa edilecektir.
    2 -Taşındıktan sonra burda biriktirilen yolcular  eskişehir gibi şehirlerarası  yollarda ayakta seyehat etmenin suç (*) teşkil edebileceğinden aktarma yapıldıktan sonra  şehire giderkene oturrarak yolculuklarına decam edeceklerdir.
    3- Böylelikle ümitköyde kurulacak  hareket noktası  sebebiyle  yıllardır kızılaya bikere bile oturarak gidemeyen  ümitköy-motluköy ve çınar sitesi halkı   burada aktarma ve  tekrar  kuyuğa  girme durumu olacağından  artık  oturma imkanınıda bulabileceklerdir.

(*) Suç olduğu  dolmuş şöförlerinin ekip arabalarını görünce ayataki yolcularınaa   her sabah -akşam verdikleri komutlardan   " çök-kalk talimleri  " bilinmektedir ...
    Tarih: 18 Şubat 2009 21:29 Ekleyen:
  • Başbakan Erdoğan "Eşek ölür kalır eseri" dedikten sonra hatasını düzeltti. Ama Erdoğan'ın atladığı önemli bir ayrıntı vardı. Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil hem o ayrıntıyı açıkladı, hem Başbakan'a destek verdi.

Başbakan dün doğru söyledi...

Eşek ölür, kalır eseri!

NOT:

Hani Başbakan, "Ziya Paşa'nın güzel bir lafı var, eşek ölür kalır eseri" deyip de, sonra "Pardon, pardon, eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" diye düzeltti ya... Aslında düzelttiği filan yok. O laf, Ziya Paşa'nın değil. Mehmet Akif Ersoy'un!

YILMAZ ÖZDİL-HÜRRİYET
    Tarih: 18 Şubat 2009 21:29 Ekleyen:
  • Seçimler yaklaşıyor, 29 Mart'a sayılı günler kaldı. Demokratik ülkemizde bu süreçde sözde çok partili bir seçim dönemi yaşayacağız. Ama görünen köy kılavuz istemez, ülke gerek medyanın gerekse de siyasetçilerin akıl almaz tavırları ve etkisi ile adeta iki partili bir seçim sürecine sokuldu. AKP ve CHP dışında ülkede başka alternatif yok. Ancak son günlerde yine medyada diz boyu karşımıza çıkan haberlere bakılınca bu partilerinde rant kavgası içerisinde ne türlü rezilliklere bulaştıklarını görüyoruz. Bu ülke sadece iki partiye mi muhtaç, yok mu başka alternatif. Çayyolu içinde bağlı bulunduğu Yenimahalle Belediyesini yönetmeye aday iki parti görünüyor ufukta: AKP ve CHP.... Ben derim ki bu iki parti kendi tabanlarına yönelik popülist politikalar güderek ve birbirlerine düşmanca ağır ithamlarla saldırarak bu ülkeyi iki kutba çoktan ayırdılar.

Yeter artık diyorum, bu partilere kim ne zaman bir dur diyecek, kim ne zaman bir alternatif üretecek. Çayyolunun aydın insanları, sizi yönetmeye aday olan kişileri hangi parti olursa olsun ne kadar tanıyorsunuz. Eğer biraz merakınız varsa, eğer biraz demokrasiye inanıyorsanız sizi yönetecek ilçe meclisi ve il meclisi adaylarının kimliklerini araştırın. Gerçekten sizi yönetecek kapasitedeler mi? Eğitim durumları nedir? Sosyo-kültürel bakış açıları nedir? İlçe için gelecek planları, vizyonları nedir?

Biz seçmenler kendimizi yönetecek adayları belirlerken etkin olamadığımız sürece bu temsili demokrasi oyununda her zaman bzi yönetmeye aday ama kendi evini dahi yönetemeyecek kapasitede adaylara razı oluruz.
    Tarih: 18 Şubat 2009 21:22 Ekleyen:
  • meşrutiyet caddesindeki fazlalık olan yaya üst geçitlerinden birine site olarak talibiz ...
    Eğer bu yaya üst geçirlerden birisi eskişehir yolunda  sitemizin karşısındaki  belediye otobüs durağını   karşıdaki yürüyüş yoluna bağlamak üzere  tayin edilirse seçimde site olarak hepimizin yolu  M. Gökçeke...
    İdarejilerSİTESİ 
    GURUP BAŞKAN VEKİLİ
    Tarih: 18 Şubat 2009 21:19 Ekleyen:
  • Melih Gökçek'in RRRRRüküş hayalleri

Sonraki başkan Melih Gökçek metroyu ve Ankaray’ı bir metre ilerletememiş, gerekçe olarak da hep hükümet tarafından engellenmesini göstermiştir. ...
    wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=5702&start=170 - 44k - Önbellek - Benzer sayfalar
    Tarih: 17 Şubat 2009 19:21 Ekleyen:
  • Arkadaşlar, Çayyolu' nda Angoraevleri' nden gelip Uludağ Kebap' ın önüne inen Emekli Seyfi Saltoğlu Bulvarı adıyla anılan cadde geçen sanelerde  tam üç defa yapıdı, söküldü gene yapıldı. Tam üç defa. Cadde üzerindeki Aydınlatmadan tutunda, bordürleri hatta ağaçlara kadar dikilip söküldü ve tepe tam üç kere traşlandı. Bu yolu yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yani İ. Melih Gökçek belediyesi. Şimdi sorarım size, nerede plan, program, mühendislik. Bir yol tek bir yaz mevsiminde tam üç kere yapılıp bozulurmu. Onca masraf, onca işçilik, onca emeğe yazık değilmi? Bu işler senin, benim vergilerimle, belediyenin aldığı harçlar demeye dilim varmıyor, haraçlarla yapılmıyormu? Bu iştede yolsuzluk yokmu sizce. yanlışlık var demeyin sakın, ozaman bunu sorumluöuğu belediyenindir. Kimse halkın parasını ben yaptım oldu mantığıyla har vurup harman savurma yetkisine sahip olamaz. Bu yazdığıma konuyu saptırıyor demeyin. Çünkü bu anlattığım olay gerçektir. Körü körüne bu adamın avukatlığına soyunmayın. Gerçekleri lütfen görmeye çalışın biraz.
    Şimdide metoya yeraltı tünelinden  tur düzenliyor.
    Tarih: 17 Şubat 2009 19:20 Ekleyen:

•                      6 ' n  Ok

Flaş!!! Flaş!!! Turgut   6 ok Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildi!!!
    Turgut   6 ok, AK -Parti Ankara - KeçiörenAk-tepe
    yeşil-tepe Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini
               Kuyubaşı Melih Gökçek Parkından
    yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.
    İşte gecenin en sıcak gelişmesi...
    Tarih: 17 Şubat 2009 01:54 Ekleyen:
  • bitter abla o zaman vekii lojmanları olmadığı için sayın vekiller sandığın otellerinde konaklarlardı...  içlerinden bazı utanmaz sıkılmazları  hiç utanmadan   aylarca yedikleri içtiklerini yattıkları odaların ücretlerini   yörelerinin iş adamlarına   ödetirlerdi ...Hatta  bunların bazıları  maclise delik ayakkabı götürüp   gelen sçmenlerine  mağduriyet varmış gibi  masanın altından bu ayakkabılarını çıkarıp  çay paralarını  dahi mecliste gelen seçmenlerine ödetirdi.
      Bazılarıda  geceleri gittikleri pavyonlardan   özellikle  iki üç kadın kiralayarak  otele gelitrdi...  Tabi   zilzura sarhoş olduğu içn  personele  hava basacam derken   getirdiklerini  gece personeline  arasıcak  meze olarak ikram ederlerdi...Selamlar  şefim ...

Tarih: 17 Şubat 2009 01:53 Ekleyen:

•                        House Keepınq

Ferhan Şen Soy bey' in oteller kitabında house- keeper bölümünü okurken   gözümün önünden kimler geldi geçti biran için ...
       Bölümde bana bağlı çalışan yardım cıelemanlar kasyerler , büfeciler, nezaretçiler ve kat görevlileri  dahil  yaklaşık 45 kişilik bir personel katrosu  bana bağlı bulunuyordu ...
        Çoğu zaman istirahat saatlerinde bazı guruplar   kendi aralarında  fısırfısır konuşup gülüp gülüp duruyorlardı ..

Daha sonraki günlerde  bu arkadaşlarla yakınlaşıp   konuşmaya başladıkça  anladım ki  5 yıldızll emek otellerinde  inanılmaz bir şehir efsanesi sayılabilecek  bir sır  dilden dile ,ele güne dolaşıp duruyordü...Aşağıda anlatmaya çalışacağım konuda  katlardaki  bazı meraklılar   birbirlerine  adeta kurs vererek oda dış kapılarının altına a y n a  atarak , kapının hemen girişinde sağ tarafdaki banyolara içeriden girip çıkanları  kapının altına attıkları  o aynalarla rontluyorlardı. ..
      İşin doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk başlarda anlatılan bu hikayelerin  sadece birer fantazi olduğuna inanıyordum. ..Daha sonraki yıllarda yata kalan  hostes arkadaşların  durumu bildiklerinden  güvenlikle igili bu kameralara takılmamak için banyoya girmeden önce  kapının arkasını temiz havlularla  yığarak kapattıklarını açıkaçık kendileindende  dinleyince...

-Grand Tarabya ya bile  güvenlik kameraları  80 lerin başında ithal edilmiştir...
      -Bu otel kapılarının neden dolayı 10 cm yüksekliğinde bir boşluk düşünülerek imal edildiği  bütün meslek yaşantım süresince anlaşılamamıştır.

hey gidi günler
    hey  !!
    Tarih: 17 Şubat 2009 01:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!