REKLAMLAR
!!! SuSatıyoruz !!!!
ASKİ 'nin kısa dönem [ a y l ı k ] su faturaları sayaçlardan okunmaya başlandı ...Özellikle önceki dönemde [ 45 gün ] 30 M3 ve üzeri su tüketen tüketicilerin bu faturayı eski döneme ilişkin
faturaları ile kıyaslama yoluyla incelemeleri gerekmektedir...
Rumuz : Haram Lokmalar
Tarih: 24 Şubat 2009 12:55 Ekleyen: Beğenme: 0
ORGANİX ANTEP FISTK
Antep Fıstığı’nın kandaki kolesterol düzeyini düşürerek, koroner kalp hastalığı riskini azalttığını, kan şekerinin yükselmesini önlediği gibi olumlu etkilerini,karaciğerdeki yağlanmayı önlediğini ve kan şekerini düşürdüğünü İçeriğindeki fosfor ve demir bulunduğunu ayrıca An -
tep Fıstığı’nın afrodizyak etkilerini de bildiğimden kilosu 22 lira bile olsa alıyordum. Fakat bugün ankaranı Ün-
lü bir kuruyemiş zincirinden satınaldığım fıstıkların paketlerinin üzerinde içindekiler bölümünde katkı maddesi " E 330 " olduğu yazıyorsu...Kendilerini bu yüzden taktir ve tebrik ediyorum Çayyolu tüketici derneği aracılığı vasıtası ile: Çünkü daha önce böyle bir uyarıyı hiçbir kuruyemiş markasında görmemiş
mişdim .
not : Piyasaya bu sezon sürülen ABD .Bademi
[ kabuklu- kavrulmuş ithal ] çayyolunda yirmimilyona kadar farklı diye adamı gözgöregöre kazıklıyorlar .
Tarih: 24 Şubat 2009 12:55 Ekleyen: Beğenme: 0
seçimlerden önce sayın karayalçın ve sayın yavaş ' a
çayyolu platformu aracılığı ile çok net ve açık bir soru yöneltmek isterim :
Kızılayda metro çıkışında ;
ATATÜRK " Gazi Mustafa Kemal Paşa " bulvarı çıkışına o k l a r l a işaReD !!! edilen tabeladaki yanlışlığı
[ Kavunos ve Kulvar ' ın yanında ]
öncelikle düzeltip İzmir caddesi yerine
ATATÜRK BULVARI yazdırabileceklermidir ?
Saygıyla ...
NOT : OLAYIN RESMİNİ CEPLE ÇEKİP İLGİLİLERE İLETTİM: YAYINLARLAR YAYINLAMAZLAR ONLARIN BİLECEĞİ BİR İŞTİR .
Tarih: 24 Şubat 2009 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Mendil 6 ' nda
Nice ünlü yazarların bir saman alevi gibi sönüp gidiverdiği sanat dünyasında, zamanın silip götüren, yok eden etkisine karşı koyabilmiş, Esendal gibi kaç edebiyat adamımız vardır? Öykü adına, roman adına uğraş veren kaç yazar, Esendal gibi sade bir anlatımla yaşamın en derin gizlerine inebilmiştir? Birbirinden güçlü yirmi beş öyküden oluşan MENDİL ALTINDA, insanımızın bireysel ve toplumsal portresini olağanüstü bir derinlikte çizerken, hiç kuşkusuz yaşamın kalıcı güzelliklerini, ölümsüz değerlerini kapsıyor, damıtıyor ve görkemli bir öz halinde okura sunuyor. Her sayfasında ince bir duyarlığın burcu burcu estiği, Türk hikayeciliğinin anıtlarından biridir MENDİL ALTINDA.
Tarih: 24 Şubat 2009 12:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Elemtere fiş kem gözlere şiş
Sabah yayınlanan kadın proğramları lokman hekim dükkanlarındaki satışları felaket patlattı.Ancak ne hikmetse biz tüketicilere hangi karışımı istesek en az altıay altıay kullanmamız gerektiği tembih ve tavsiyelerinde bulunuluyor..
Bu dükkanları çalıştıran şahısların çoğu bu konuda eğitim almamış ehliyetsiz şahıslar .Çalışan persolende işi göregöre duyaduya öğrenen kişilerden genelde oluşuyor.
Bitkilerle tedavinin [ kainat eczanesi] halkımıza gerçekten şifa dağıtması düşünlüyorsa eczacılık fakültelerinde öncelikle lokman hekim bölümleri açılmalı ve bu dükkanları açma yetkisi sadece eczacılara verilmeli ve çok sıkı bir şekildede denetlenmelidir...
Tarih: 23 Şubat 2009 00:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Komiklikler
Eskişehir yolunun kaldırımlarında yağışlı havalarda kenarlarda göller oluştuğu için yaya kaldırımlarda katiyen yürünmüyor... Terazisi bozuk bir mühendislik örneği ancak bukadar olur ...
Tarih: 23 Şubat 2009 00:30 Ekleyen: Beğenme: 0
SESİMİ DUYAN VARMI?
Artık tv seyretmek istemiyorum.Bütün gün zaten kapalı olan televizyonumu akşam üzeri açtığımda.Ya kavgalı yemek programı veya birbirini düşmanca yeren parti başkanları görmek istemiyorum.Kavgaya prim veren izliyiciler izlemini verdiğimiz içinde kendimizden utanıyorum.Ne kadar çok kavga,atışma o kadar reyting veya oy!..
Ben artık kavga eden liderler yerine,başarılamayanın yerine ne koyacağını,suçlamak yerine nasıl bir programla geleceğini anlatan kendine güvenli,bağırmadan tehdit etmeden konuşan liderler istiyorum.Kavgayı ilkel ve bağırırak konuşmayı teknelojik imkanların en üst seviyede olan şu zamanda şık bulmuyorum .Horoz döğüşü yaptırmayan program yapımcıları görmek istiyorum.
Tarih: 23 Şubat 2009 00:27 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu platformunun dergisinde yer alan müteaddit teşekkürler için yazdığım yazı hürriyet gazetesi yazarının ilgisini çekmiş ve açık bir şekilde bu uygunsuzluk dile getirilmiştir.
Çayyoluna verilen halk otobüsleri sanıyorum bu teşekkürlerin bir karşılığı.
İyi de çayyolu sadece köydenmi ibarettir. Yaşamkent yokmudur sayın platform yöneticileri.Bu arada bizi hiçe saymanız hiçte hoş olmadı.
Nerde kaldı birlik beraberlik. Sorun sadece farelerin gezdiği galerilermi.Yoksa çayyoluna verilen halk otobüslerimi.Zaten yeteri kadar otobüs vardı çayyoluna giden.
Amaaaa Yaşamkent'e giden tek bir otobüs var HALAAAA.
Ve zamanında gelmiyor.Umurunuzda değil tabiki...
Siz sadece kendinizi düşünün ve teşekküre devam edin.
Tarih: 19 Şubat 2009 22:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Evimin yakınına giden otobüsler için son durak Uludağ Lokantası'nın karşısı Uludağ Lokantası'nın ötesinde yaklaşık 8 bin kişi yaşıyor. Otobüsten indikten sonra yirmi dakika yürüyorum, daha uzakta oturan bir tanıdığım ise yarım saat yol yürümek zorunda kalıyor. Herkesin evindeki kişi sayısı kadar arabasının olması beklenemez. Burada sadece zengin insanlar yaşıyor ve her yere arabayla gidiliyor gibi bir düşünce var. Emekli olduktan sonra Çayyolu'na yerleştik. Biraz huzur ararken burada işkence çekiyoruz."
Tarih: 19 Şubat 2009 22:23 Ekleyen: Beğenme: 0
"Çayyolu'nda 58adet belediye otobüsü
ve 58 adet durak"
Sayın ilgililer; Bakanlıklarda memurum.Mesai günleri akşam 18'de iş yerimden çıkıp Necatibey cad.en güneyinden Gen.Kur.Bşk. ile TÜİK arasından Sıhhıye'ye kadar yürümekteyim.Yaklaşık 20 dk.lık bu yürüyüşümde 6-8 tane Sincan yönüne özel belediye dolmuşlarında vatandaşlarımızın hak ettikleri gibi oturduklarını mutlulukla görmekteyim.Ancak 165,163,162,118,125 gibi Çayyolu tarafına giden otobüslerden ancak 1 tane ve içi tıklım tıklım ayakta üst üste genellikle eski model (İstanbulluyum ve İstanbulda bile zor gördüğüm çocukluğumuzun 3 kapılı Bulgar mıydı Romen miydi? üretimi) otobüslerdeki vatandaşları da üzüntüyle görmekteyim. Sizin bu sayfadaki yazınızı okuyunca bir İNSAN olarak sizlere hak vermemek olamaz. Benim hergün mesai saati bitimimde yaptığım 25 dk.lık Necatibey caddesindeki yürüyüşümde devamlı mutlu şeyler görmemi, Siz Çayyolulu vatandaşlarımıza da Sincan vatandaşlarımıza sağlanan özel belediye otobüslerini bütün içtenliğimle dilerim.
Tarih: 19 Şubat 2009 22:21 Ekleyen: Beğenme: 0