Sayın Engin Uç
Bu sitenizde MAHİR TUNCER adıyla,Başkent Üniversitesindeki bir konferans salonundaki toplantıda geçen, şahsım ve bir emekli komutanımız hakkında kesinlikle vaki olmayan bir görüşmeden bahsedilmektedir. Bizim kültürümüzde diyalog vardır, birbirini azarlama, hele bir konferans salonunda tartışma diye bir usul yoktur. Adı geçen komutanımız ise sizin bu köşelerinize adı düşmeyecek kadar, ilkeli, nazik bir arkadaş olup, sadece şerefli geçmişine ve şu andaki durumuna saldırmak isteyenlere her platformda gereken cevabı veren bir insandır. Gıyabında adının kullanılması ise çok kirli ve düşmanca bir maksadı içermektedir
Benim İsmimi de kullanarak, temsil etmiş olduğum camiaya zarar vermek isteyen, hukuk devleti konferansında dahi etrafı dinlemeyi önceliğe alan bu kirli insanı nefretle kınıyorum. Hukuki teşebbüsüm saklı kalmak şartı ile bu beyanımın yayınlanmasını şahsımdan ve gıyabında terbiye dışı yazı yazılan Komutan arkadaşımdan özür dilenmesini yayın anlayışınızdan bekliyorum Remzi Şener
Tarih: 26 Şubat 2009 21:21 Ekleyen: RemziŞener Beğenme: 0
Margarin ve Tereyagi arasindaki farki biliyor musunuz?
Sonuna kadar okuyun.... Cok ilginc.
· Her ikisi de hemen hemen ayni kaloriye sahiptir.
· Tereyagi cok az daha fazla doymus yag oranina sahiptir. 8 grama 5 gram.
· Harvard Tip Fakultesinin calismasina gore tereyagi ile karsilastirilinca margarin yemek kadinlarda kalp hastaligina yakalanma olasiligini %53
artiriyor.
Tarih: 26 Şubat 2009 16:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Özellikle de seçim dönemlerinde...
Ama ben geçmişte duruşu 'düğme iliklettiren' Çayyolu Platfomu'nun son 'duruşunu' hiç anlayamadım..
Hayırdır inşallah..?
Neler oluyor hayatta
Bir de şu [R]üya " İLÇE " gerçek olsa olsa
Sabah olup uyy anınca ;
Levent SEĞMEN Hürriyet/Ankara
--------------------------------------------------------------------------------
Platform’un gidiş atından [ dıgıdık-dıgıdık ]
herkes gibi ben de ...
Tarih: 26 Şubat 2009 16:34 Ekleyen: Beğenme: 0
FETHİ YAŞAR;
1949 yılında Afyon ili, Sandıklı ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Sandıklı’da, Lise tahsilini Ankara’da tamamladı.
CHP yeniden açıldığından itibaren 1999 seçimlerinden sonraya kadar üç dönem Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2000 yılının sonlarında İlçe Başkanlığı görevini isteği doğrultusunda Sayın Genel Başkana ve Genel Sekretere danışarak bıraktı.
Fethi Yaşar, 2004 seçimlerinden bu yana Yenimahalle ve Büyükşehir belediyesi Meclis üyeliği yapmaktadır. Ayrıca Kurultay delegesidir.
Evli ve 2 erkek çocuk ve iki torun sahibidir.
NEDEN YENİMAHALLE
YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA NEDEN ADAYIM ?
Tabandan geliyorum, 40 yıllık siyasi birikimim ve emeğim var.
Uzun yılların birikimi ve örgütlenme dinamiğinden aldığım güçle,
Yenimahalle Belediye Başkanlığı'nı başarıyla yürüteceğime;
Laik, Demokrat ve Çağdaş Yenimahalle Halkı'nın yüzünü güldüreceğime,
Yenimahalle'yi "Çağdaş Bir Dünya Kenti" ve "Kaliteli Yaşamın Başkenti" yapacağıma inanıyorum.
"DİYOR bilmeyenlere..."
Tarih: 25 Şubat 2009 20:56 Ekleyen: FethiYaşar Beğenme: 0
Aman dikkat edin.
Dün akşam saat 19.00 sularında Arcadium çarşısında gene bir olay vardı anladığım kadarıyla bir hanım çarşı mağazalarından birinde çalışan tezgahtar bir kızın parasını çarpmıştı.
Olay yerine gelen jandarmayı sanık durumunda ki bayanın yanındaki adam taraf tutmakla suçlayıp neredeyse jandarma komutanını dövecek duruma geldi.
Mağdurun ben mahkemede uğraşamam lanet olsun şikayetçi değilim demesiyle olay kapandı.
Suçlanan hanım gayet şık ve bakımlı biriydi. Yanında ki beyin giyimi de oldukça iyi idi.
Tarih: 25 Şubat 2009 14:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Seçimler yaklaşıyor; geldi bile !
Biz kime oy vereceğiz tamam B.Şehir adaylarını haberlerden izliyoruz da az çok tanıyoruz Birisi yeni birisi eskisi yani.Çayyolu ilçesi Pardon ! Yenimahalle belediye başkanlığına aday olan CHP adayının ismini bilen varsa yazsın da kime oy vereceksek adını bilelim bari!
CHP adayı kimdir kimsesizlerin kimsesimidir acaba tanıyanların bilenlerin projelerinin ne olduğunu duyanlar varsa yazsın da bilelim öyle değilmi?
Bir de MUHTAR adaylarının kim OLDUĞUNU BİLEN VARMI ACABA İSİMLERİNİ YAZSINLARDA bari isimlerini bilerek sandığa gidelim..Belediye meclis üyeleri kimdir bilen varmı yazın da öğrenelim yaaaa az kaldı seçimlere.
Bu arada bundan sonraki seçimlerde Çayyolu belediye Başkan adayını seçeceğimizi de HAYKIRALIM.Bu konuda susmayalım susturulmayalım.
Tarih: 25 Şubat 2009 11:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Emekli Orgeneral Tuncer KILINÇ'ın azarladığı subay kim?
BİLİYOR MUSUNUZ...?
Çayyolu Platformuna amatörce gelip giden "emekli subaylar derneği başkanı", Başkent Üniversitesi'nde bir "panel de" eski MGK Genel Sekreteri Tuncer KILINÇ Paşa'ya kendisini tanıtıp konuşmayı denediği esnada, Paşa'dan sitem dolu, anlayana 'azar' denebilecek bir yanıt aldığını ve girişiminden pişman olduğunu biliyor musunuz?
Mahir Tuncer
Tarih: 24 Şubat 2009 23:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Şiddetle Kınıyorum, Başkasının yazısından sizi sorumlu tutmalarını anlamak mümkün değil..
Kendini anlatmaya gelen Belediye Başkan adayına (Sayın Fethi Yaşar) "çocuk gibi" şikayet etmelerinden belliydi..
Neye hizmet ediyorlar? Engin Bey'le uğraşacaklarına bölgenin sorunlarını dillendirsinler, becerirlerse tabi...
Kurucu başkanlarına bu ne saygısızlık? Bu çekemezlik mahkemelik gibi duruyor...
Tarih: 24 Şubat 2009 23:14 Ekleyen: Beğenme: 0
BİZE NELER OLUYOR?
Akşam üstü 8 CADDE de yürüyorum.Okullar dağılmış,ellerinde sigara arkadaşlarının ailelerine küfürlü göndermeler yapan gençler canımı acıtıyor.YAKIŞIKLI BOYLU BOSLU ,TEMİZ YÜZLÜ ÇOCUKLAR.Her cümlenin başında o malum küfür,anlatmak istediklerinin girizgahı olmuş.
Sinemaya gitmek istiyorum,yeni filmlere,her sinemada 3-4 er salonda Şu küfür edebiyatının 1 numarası film.Neden bu kadar rağbet gördüğü sorusunun cevabını sizlere bırakıyorum.
YARATICILIKTAN YOKSUN ,bu maganda tip hayranlığına anlam veremiyorum.Reklamlarına bile tahammül edemediğim bu tip ucuz işlerin rağbetine akıl sır erdiremiyorum.Anladığım tek şey; bu itibarın gençlerimizi etkilediği...Öyle ya kalabalık ortasında öyle sunturlu küfürlerle bağıra çağıra konuşmanın bir gerekçesi olmalı!..
Not.hiç bir filmini izlemedim
izlemek de istemem.Reklamı
yeterli bilgi edinmem için.
Tarih: 24 Şubat 2009 12:59 Ekleyen: Beğenme: 0
EMA ASMABAHÇELERİ SİTESİNİN GİRİŞİNDE YANİ ARCADIUM ARKASINDAKİ PARKIN VE TİYATRONUN HEMEN YANINDAN GEÇEN ANKARALILAR CADDESİNDE YAĞMUR YAĞDIĞINDA BİR SU BİRİKİNTİSİ VAR. HER YAĞMURDA BURASI GÖL OLUYOR VE SONRA DA SU BURADAN BİR YOLUNU BULUP AKIP GİDİYOR SANIYORUM ORTADAKİ DELİKTEN AŞAĞIYA YANİ METRONUN SON DURAĞINA AKIYOR. YAĞMUR SULARI NEREYE Mİ GİDİYOR ? TABİİ Kİ DAHA 5-10 SENE SONRA KULLANACAĞIMIZ METRO İSTASYONUN AKIYOR.
ACABA MERAK EDEN BİR YETKİLİ BU YAĞMUR SULARININ NEREYE AKTIĞINI MERAK EDİYOR MU? YOKSA SADECE PARK VE HENÜZ KULLANAMADIĞIMIZ FUTBOL SAHALARI İLE Mİ PUAN VE OYLAR ALINACAĞINI DÜŞÜNÜYOR.
Tarih: 24 Şubat 2009 12:57 Ekleyen: Beğenme: 0