... Adın çıkacağna ..
Bir gün köydeki camide imam duyulacak kadar yüksek sesle vergi kaçırmış .Olay , cemaat tarafından bütün köye abartılarak yansıtılmış ...
Bunun üzerine imam efendi gırgıra alınmaktan utandığı için 10.koyünü de terk ederek uzun yıllar büyük şehirlerde yaşamını sürdürmüş.
Seneler sonra anılan durumun unutulduğuna kanaat getirip pılısını pırtsını toplatıp köyüne dönmeye karar vermiş.Uzun bir yolculuktan sonra
anayolda inip patikadan köyüne doğru yürümeye başlamış.
Yolda karşısına genç biriçıkmış.Kısa bir sohbetten sonra imam efendi gençe kaç yaşındasın diye bir soru yöneltmiş.
Genç ,imam efendiye düşünüp taşınıp karşılık vermiş.
- Valla yaşımın tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum ağam ancak anam bana hep " Sen ,imam camide vergi kaçırdığı zaman doğdun . " der ...
İmamefendi bu cevabı duyunca
köyonde de hala unutulmadığını annamış ve yoldan
gerisingeriye dönmüş...
Tarih: 06 Mart 2009 00:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu İlçesi
Ünlü sihirbaz david copperfield Çayyolu Platforfu
na çayyoluMetrosunu inşa etmek üzere davet edilmiş...
Ç A P ' ın topLaNtı salonun da TSM. korosun dan birisi ünlü sihirbaza ; " Çayyolunuda ilçe yapta hünerini görelim " demiş ...
David copperfield tereddüt düt etmeden hemen cevap vermiş...
" Efendim ben ÇayyoluMetrosunu 4 şeritli
yapmaya razıyım !!!! "
Tarih: 06 Mart 2009 00:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Maganda Çarpışması ...
Recep İVEDİK siyaset canbazlarına
StAr -1 de Restini çekip adeta meydan okudu ;
" Skıyorsa gelin istediğiniz kanalda ,istediğiniz plazmada ,istediğiniz i n ç 'te [ 42 inç ] konuyu
her yönüyle tartışalım..
Tarih: 06 Mart 2009 00:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu ilçesine seçilecek Belediye başkan adıyının kimliğini açıklayacak bir yetkili yok mu? Kime oy vereceksek sandığa gitmeden bilmek istiyoruz Platform uyuyormu her sabah cayyolum.com ana sayfasına giriyoruz yaklaşan seçimlerden bahseden yok.
Bir tiyatro oyununun başlığı ana sayfayı kaplamış seçimlere az kaldı aday tanıtımı yaparsanız seviniriz.
Tarih: 06 Mart 2009 00:44 Ekleyen: Beğenme: 0
EMMİOĞLU BU AK-HİSAR TÜRKÜSÜNÜN
" Eminemin Hep Yolları Dikine " BÜTÜN TELİF HAKLARINI ÇAYYOLU PLATFORMUNA TRANSFER EDİYORUM...
ACABA BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM !?
SAYGILAR ...
KAŞINIZ GÖZÜNÜZ ALLAHA EMANET !!!
Tarih: 06 Mart 2009 00:44 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu çevresi mahalle muhtarlarlıkları çerçevesinde bir web sitesi kurulup cayyolum. com. a bağlanabilirmi .Muhtarlarımızla bolbol chat yaparız...
Tarih: 06 Mart 2009 00:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu platformu bülteni demiyorum .Çayyolu Sosyete dergisinin şobat sayısının içinden çıkan pusuladaki muhtar adayı " N " hanımın biyografisi ile ilgili beYanatlarını sitemizin bütün kadınları adına 8 mart için kınıyorum ...
Sn:Muhtar adayı ; " Evliliğimden olan çocuklarımın eğitimi ... " diye başlayan ve " evhanımı oldum " diye devam eden bir cümle kullanmış seçim ilanında...
Bizim çocuklarımız ayol evlilik dışımı ki böyle bir gönderme ihtiyacı hissemiş muhtar adayı hanım ...
Koru mahallesinin sakinelerine ...Bu muhtar adayı yoksa arkadaşlar AK partisinin adayımı. Derginin sayfalarının arsasına yoksa bu pusulayı O alkışcılar
mı koydu.
Çayyolu korosu adına
Duygu Asina
Tarih: 06 Mart 2009 00:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Bize bi’şey olmaz abi’cim! aymazlığı !!!
Başbakan’ın ekonomideki gelişmeleri değerlendirmek için bir basın toplantısı yapması “iyi” olmuştur. Çünkü, herkesin “ N’olacak bizim halimiz?” diyerek huzuru kaçmıştı...
Tarih: 05 Mart 2009 18:01 Ekleyen: Beğenme: 0
hazar ekmek fırınından Türkkonuta giderken yeni açılan yolun lambaları hala yapılmadı zifiri karanlıkta oradan geçmek zorunda kalıyoruz ada siteside dolmaya başladığına göre lambaları açmak için ne bekliyosunuz yaklaşık 1 sene oldu??????
Tarih: 05 Mart 2009 17:55 Ekleyen: Beğenme: 0
BİR BAZ İSTASYONU HİKAYESİ
2003 Yılı sonbaharında Çayyolu – Doğa Sitesinin hemen yanı başına bir Baz İstasyonu dikilmişti. Söz konusu istasyonun bulunduğu yerden kaldırılması için 2004 yılında başlatılan hukuk mücadelesi ; 2 yılı mahkeme, 2 yılı da Yargıtay aşaması olmak üzere toplam 4 yıl kadar sürmüştü.Sonuçta, ilgili mahkeme İstasyonunun yerinden kaldırılması yönünde karar vermiş, Yargıtayda bu kararı Ocak 2008 tarihinde onaylamıştı.GSM Firması İstasyonu yerinden kaldırmamak için her türlü yasal yola başvurdu ve söküm işlemini olabildiğince geciktirmeye çalıştı,Takibende konu İcraya taşındı . En sonunda GSM Firması daha fazla direnemediğinden 21 02.2009 tarihinde anten üzerindeki vericileri, 28.02.2009 tarihinde ise antenin tamamını sökmek durumunda kaldı. İlgili Mahkemenin verdiği ve Yargıtay’ın onayladığı bu karar, Baz İstasyonlarına karşı girişilen yasal mücadelede benzerleri için emsal oluşturacak ilk ve tek karar idi. Biz, bu istasyondan yayılan radyasyona 6 yıla yakın bir süre maruz kalmıştık ama, sonunda hedefe ulaşılmış ve İstasyon yerinden kaldırılmıştı. Önemli olanda bu idi.
Baz İstasyonunu kaldırılması için yılmadan, bıkıp-usanmadan mücadeleyi sürdüren başta ÇAYYOLU Elektromanyetik Kirlilikten Korunma Derneği ( ÇEKOD) Başkanı Sayın Ramazan ÖNGÖRE’ye, yargı aşamasında konuyu özveri ile takip eden ilgili avukatlara, ayrıca vede özellikle insan sağlığını her türlü değerin üstünde tutarak böyle bir kararı veren 26 As. Huk. Mahkemesi ile Yargıtay 4. Hukuk Dairesinin değerli üyelerine teşekkür eder, saygılar sunarım.
Tarih: 05 Mart 2009 17:55 Ekleyen: TEMELTAŞ Beğenme: 0