(bkz: amerikan ruyasi)
Ali brus
amerikan traşı kırkbeşlerden beri ülkemizde uyguLaN-
an bir saç traşı şeklidir, saçın arka bölümüne "hop hop yarım top" şekli uygulanir, ön taraf da subay trasindan biraz uzundur, kadın milleti, erkekte, amarkan traşını pek sever.
Tarih: 11 Mart 2009 20:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Kanald Ana Haber Bülteni'nin kalbi her akşam Mehmet Ali Birand'la atmaya devam ediyor...Her şey iyi hoş da Mehmet Ali Birand yanlış cümlelerden eksik kelimelerden bir türlü vazgeçemiyor....
Cumhuriyet Halk Partisi'ne Ce [Ha] Pe,
Milliyetçi Hareket Partisi'ne MeHaPe demekten kendini alamıyor sanki...Oysa yılların tecrübeli habercisinin Türkçe'de "ha" diey bir ses bulunmadığını bilmesi gerekmez mi?
Bu kadarla kalsa yine iyi...
Her programda istisnasız gaf yapmaya devam...
Birand'ın bu akşamki gafı da öncekileri aratmayacak nitelikteydi ben size dememişmiydim !?
Kendisini "Ananı da al git dediği" için eleştirdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aratmadı bu akşam...
"Ananı da al git" denilen vatandaş Kanald
habere konuk oldu...
Ve bakın ünlü haberci Birand vatandaşa ne
sordu:
-Efendim iyi akşamlar,ben ananızı göremedim.Yayına ananızı da bekliyordum...
Saygıyla...
Tarih: 11 Mart 2009 14:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili çayyolum portalı çalışanları herkese merhabalar diliyorum.Sizlere çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Sizden bir ricam var.Seçim zamanı yaklaşmışken, neden hala ümitköy 8.caddenin (ana cadde) kaldırımları yapılmıyor merak ediyorum?Her türlü hava şartlarında problem oluşturan bu caddenin her iki tarafı da kaldırıma ihtiyacı var. Yetkili kişilerden bu caddenin kaldırımları ile ilgilenmelerini istiyorum.Seçim zamanı iş yapmaya çalışan belediyelerin mümkünse bu tür işlerle de ilgilenmeleri gerektiğini düşünüyorum.Sevgi ve saygılarımla...
Tarih: 11 Mart 2009 14:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Öleceklere şimdiden Allah rahmet eylesin.
Bildiğiniz gibi bir seçim yatırımı olarak hızlı treni halel acele devreye soktular tren ve ray durumu hakkında bilgi almak için girdiğim TCDD sitesinden ulaştığım bilgiler arasında RAYLARIN KAYNAKLANDIĞINI öğrendim.
Raylara kaynak yapmak ne kadar doğru sizlerin takdirine bırakıyorum.
PROJE DİZAYN KRİTERLERİ:
• Uzunluk : 533 km
• Hat Sayısı : çift hat, elektrikli, sinyalli
• Hız : 250 km/sa
• Dingil Yükü : 22.5 ton
• Min. Kurp Yarıçapı : 3.500 .
• Maksimum Eğim : %016
• Ray tipi : UIC-60
• RAY BOYU : SÜREKLİ KAYNAK
• Ray Kalitesi : 900 A
• Traversler : Ön-germeli, önçekmeli monoblok B70 tipi beton traversler
Tarih: 11 Mart 2009 14:03 Ekleyen: Beğenme: 0
C [ aş ] P
HALK İş, Aş [H] ve Ekmek Peşinde,
Siyasa Partilerimiz, İktiDaRı peşinde ...
Tarih: 11 Mart 2009 14:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir Konutkent sakini olarak, Konutkent-1'de dolmuş duraklarının ilk durağından itibaren sokak lambalarımız bir süredir yanmıyor. Bununla birlikte Eskişehiryolu'ndan Konutkent' e dönüş yaptığımız trafik lambaları da geçen haftadan beri yanmıyor. sabah iş yerine gelmekte oldukça zorluk çektik. Kime başvuracağımı bilemediğim için de size yazıyorum.
İlginize çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
Tarih: 11 Mart 2009 00:53 Ekleyen: Beğenme: 0
CAYYOLU-2 TÜRKKONUT SAKİNLERİ BÖLGELERİNDE OLMAYAN DOLMUŞ VE MİNÜBÜS SEFERLERİ İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE MİNİBÜSÇÜLER ODASINA SIKINTILARINI AKTARMALARINA RAGMEN BU SEMT SAKİNLERİ YOK GÖREN ZİHNİYET BU İNSANLARI ULAŞIM KONUSUNDA MADUR ETMİŞ VE ETMEKTEDİR. TÜRKKONUT- ÇAYYOLU2 BÖLGESİNDE BELEDİYE SEÇİMLERİNİN KADERİNİ ETKİLEYECEK BİR NUFUS YOGUNLUGUNUN OLDUGUNU GÖREMEYENLER, 29 MART AKŞAMI SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNDE BUNUN FARKINA VARMIŞ OLACAKLARDIR. SEÇİME 19 GÜN KALDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR AN ÖNCE KARAR ALINARAK BU BÖLGENİN MİNÜBÜS SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNİ ACİL OLARAK BEKLİYORUZ.SAYGILARIMIZLA.... TÜRKKONUT SAKİNLERİ
Tarih: 11 Mart 2009 00:39 Ekleyen: Beğenme: 0
Bazı kimseler, merdivenin sonuna kadar eriştikleri zaman onun yanlış duvara dayanmış olduğunu anlarlar. C. ALTA
AKP: "Fotoğraf hilesi doğru, ancak haberimiz yok"!
Manisa mitingindeki photoshop hilesi AK Parti tarafından doğrulandı. İl Başkanı "haberimiz yok" dedi.
Tarih: 09 Mart 2009 22:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Suavi’nin de bir soyadı var
SANATÇI arkadaşlarıyla Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret eden şarkıcı Suavi, "Cumhurbaşkanımızın benimle ilgili esprisi çok zarifti" dedi. Tüm sanatçılara soyadlarıyla hitap eden Sezer, sıra Suavi’ye geldiğinde "Sayın Suavi kusura bakmayın, size soyadınızla hitap edemeyeceğim çünkü bilmiyorum" demişti. Sanatçı tam adının Suavi Andıç olduğunu söyledi.
Tarih: 09 Mart 2009 22:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Behruz Çinici: “Türkiye’de konut açığı yok,
konut açlığı var !!!
Tarih: 09 Mart 2009 22:18 Ekleyen: Beğenme: 0