-
" AKP MODERN BİR PARTİDİR "
KAPADOKYA KONUŞMASI
ALEV ALATLI
" ... Bizim ikinci peygamberimiz ... "
ve dinleyenlerden dinmek bitmeyen alkışlar...
Tarih: 15 Mart 2009 01:10 Ekleyen: Beğenme: 0
-
B tv. de dün gece yayınlanan açık oturumda belediye başkanımız melih gökçekin " Benim Mimarım , benim Sinanım ,benim Nasırettinim " diye başlayan ilgimç " benben " ifadelerine bir EK daha yaparak ;
" benim s ü l f a t ı m " diye devam etmesi
gelinen noktada başkentliler açısından ibret-i alem
işa[R]eD bir belgeseldir ...
Bu nedenledir -ki sebeb , tarihi bu proğram içinde sayıM başkanın özellikle 6' nı çizdiği " SÜLFAT
ankara içme suyunun tatını bozuyor " ses kayıtlarının titizlikle arşivde saklanması gerekmektedir diye düşünüyorum...
Bununla beraber sevgili komşum Gürbüz EVREN 'in
[ BEKLEME ODASI ] konut 2 ile ilgili ileri sürdüğü paça ve ayakkabı iddialarına maaselef üzülerek katılamıyorum...
Komşumuz Başkent TV ' den
EYÇ.BİBİ. veTDK kökenli sevgili ağabeyimiz üsttadımız
REMZİ beyede hürmetler ...
Adem TANRIKULU
KONUT -2 SİTESİ SAKİNİ
Tarih: 15 Mart 2009 01:08 Ekleyen: Beğenme: 0
-
O[Ran ŞAHİN EVLER SİTESİ
ben Türkçe hariç iki dil daha bilip ancak 2200 göstergeden maaş alırkene orandaki
ŞAHİN EVLER SİTESİNİN ekranlarında ;
Recep ayının hatırına r a m a z a n ayında bir ay çalışıp bir sene boyunca yatan bazı torpilli
'ndaki deniz-6 vatandaşlar
arapça konuşmaktan t r t e ye yakışan bir türkçe
türkçe konuşamazlarken kaç EK- göstergelerden maaş alıyorlar ?
Tarih: 15 Mart 2009 01:07 Ekleyen: Beğenme: 0
-
UFAK -TEFEK TARİFLER !!!
[ NA No Teknoloji ]
06 - Ankaralı genç- iş [M] adamlarına
ARZ ve TEKLİF OLUNUR !!!
S ö y l e ki :
Demir yollarımız üzerinde artık hızlı trenlerimiz yol alacağı
na göre nasılsa ;
Eskişehir Lokomotif ve Vagon fabrikası hangarlarında çürümeye terkedilmiş ;bir lokomotifi ve 81 vagonu yetkililerden başkentte bir presstij projesinde kullanmak üzere bana hibe etmelerini talep ederdim ...
Daha sonra bunları başkente nakil edip ;
eskişehir yolunda belediyenin tahsis edeceği geniş bir arazisi üzerinde 81 vagonun ve bir lokomotifin sığabileceği kadar ray döşeyip birde istasyon binası
inşa eder idim...
Daha sonra raylatın üzerine yerleştirdiğim vagonların üzerine Adanadan başlamak üzere herbir ilimizim adını ve trafik numarasını yazıp
YÖRESEL ÜRÜNLERİNE VE İMGELERİNE
tahsis edilebilecek şekilde restore ederdim ...
İstasyonu ise ,işletmenin yönetim binasıyapar diğer mekanlarıda cafe olarak düşünürdüm ...
Bununlada kalmayıp ayni arazinin içine ayrıca büyük yeme-içme salonları olan bir ANKARA -EVİ
[ BETPAZARI EVİ ] inşa eder ve bu evin salonlarınında her birinde ;
başkent Akkara ve ilçelerinin sadece tarihsel yöresel ürünlerini ve imgelerini tanıtırdım...
Tarih: 15 Mart 2009 01:05 Ekleyen: Beğenme: 0
-
KİTAPSEVERLER İÇİN NOT:
http://kitap.antoloji.com/baska-kent-ankara-kitabi/
BAŞKA KENT ANKARA
Her zaman İstanbul ile kıyaslanma haksızlığına uğrayan Ankara, sevgini ve bağlılığın kenti olmuştur. İstanbul aşkın kentidir, her medeniyetin notaları arasında müzik yapmış bir sazendir. İki şehir arasında çizgi, sevginin köklülüğü ve sürekliliği ile aşkın hevesi ve kısalığı kadar başkadır.
Başka Kent Ankara'nın anılarında dolaşırken, petrol bulunan Ankara Garı inşaatından, Kale'nin gizli geçitlerine Dikmen'de kayak yapan Ankaralılardan, Ulus Tenis Turnuvaları'nın yapıldığı yıllara uzanacaksınız.
Ankara Garı'nın geçmişini, hamallarının kurduğu derneği ve Ulus'a düşen uçakları o yıllardaki gazete haberleri ile okuma şansıznı olacak. Ankara'nı gizemli cinayetinden, kayıp katedrale değin, Yahudi ve Rumların yaşadığı yıllarda gezinti yapacaksınız.
Bir şehrin unutulan anılarını ve ilginç yönlerini tekrar hatırlayacaksınız.
Feridun Büyükyıldız
Tarih: 15 Mart 2009 01:04 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Haydi Gel Benimle Ol
N tv
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
Senden aşağıdakilere bak, senden üstünlerine bakma. Bu, Allah’ın sana verdiği nimetleri küçümsememen için en uygun yoldur.
Acı da olsa hakkı söyle ;
"Helal olsun Tayyip" diye yazdığımız günlere ne oldu?
"Káh çıkarız gökyüzüne seyreder álem bizi... Káh ineriz yeryüzüne seyrederiz álemi..." Ahmet Hakan'ın kaleminden...
SAYIN Başbakan...
Bizler adına "köşe yazarı" denilen tuhaf mahluklarız...
Káh çıkarız gökyüzüne seyreder álem bizi...
Káh ineriz yeryüzüne seyrederiz álemi...
İşimiz fitne çıkarmaktır bizim...
Ama bazen de yeryüzünü fesada boğanlarla çarpışırız...
Kimsenin gözünün yaşına bakmayız... Ama bazen de yaratılanı severiz, yaratandan ötürü...
Bizden kimseye tost olmaz...
Ama kimseye de kin tutmayız, kamu álem birdir bize...
Nankörüzdür...
Yaptığın kilometrelerce duble yolu görmeyiz ama oğlunun ve gelininin pır [ LAN ]ta ortaklığına kafayı öyle bir takarız ki sorma gitsin...
Hiç ama hiç güven olmaz bize...
"Helal olsun Tayyip" diye yazdığımız günün ertesinde bir bakmışsın "Bu Tayyip padişah mı olmak istiyor ne?" diye çakmışız başlığı...
AHMET HAKAN'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN !!!
Tarih: 15 Mart 2009 01:02 Ekleyen: Beğenme: 0
-
!!! MÜSLÜMAN TÜRKİYE ' den !!!
cuma [ RTE ] si sohbetleri ;
Seçmen kütükleri tartışması TEKRAR başladı... Çünkü TÜİK başkanı ...10 Mar 2009 ... Çünkü TÜİK başkanı, Ben devrettim. Daha sonra ne oldu bitti, ... Derken sadece bir seçim döneminde seçmen sayısının -normal olarak 3-3.5 ...
www.nethaber.com/Politika/93640/Secmen-kutukleri-tartismasi-TEKRAR-basladi-Cunku-TUIK - 66k - Önbellek - Benzer sayfalar ;
" İnleyen Nağmeler "
TOKER YAYINLARI
SAĞIN NAMUSU
RAUF TAMER [ABİ ]
Tarih: 15 Mart 2009 00:57 Ekleyen: Beğenme: 0
-
MÜSLÜMAN TÜRKİYE !!!
cuma [ RTE ] si si sohbetleri !!!
41 kere meeşallah !!!
Danıştay belediyelerde saptadığı 41
çeşit yol (sus) luk için soruştur izni verdi !!!
Tarih: 15 Mart 2009 00:57 Ekleyen: Beğenme: 0
-
[ MİLLETİN SÜT-KAYMAK YASASI !!! ]
Her şey başlangıçta N e y ' le başlamıştı !!!!Müslüman Türkiye ' nin ( AKP ) ilk icraatı [ N ]ereden Buldun Yasasısını ...
8 KASIM 2002 de hükümet kuruldu 27 KASIM 2002 de B-akanlar kurulu ilk toplantısını yaptı ... öngörür yasa
( Nereden buldun yasasını ortadan kaldıran yasa ) ...
* * * * *
BAŞBAKAN ADDAN DÜŞTÜ. YENİ ŞAFAK ŞÜPHELENDİ
Basbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın addan düşmesi ile ilgili haber genel olarak gazeteler tarafından ´Başbakan attan düştü´ başlığıyla duyuruldu. Olaya en şüpheci yaklaşan ise Yeni Şefak oldu...
Erdoğan'ın attan düşmesini, 'Başbakan'a tuzak mı' başlığı ile veren Yeni Şafak, haberinde binicilerin görüşlerini de ak tararak şu ifadelere yer verdi: "Başbakan Erdoğan'ın ucuz atlattığı kaza, biniciler tarafından "adeta tuzak" şeklinde değerlendirildi. Atın huysuzluğunun Başbakan Erdoğan binmeden önce de göze çarptığına dikkat çeken jokeyler, "Böyle bir ata profesyonel biniciler bile binmek istemez. Başbakan Erdoğan'ın doğru-yolun atına binmesine göz yummak, büyük sorumsuzluk" şeklinde konuştu. Başbakanın, kazayı ucuz atlattığına dikkat çeken bazı jokeyler ise, "At, binicisini çiğnemeyen bir hayvan. Ama binici profesyonel değilse büyük tehdit altındadır. Televizyondaki görüntüler, atın binilmeyecek kadar huysuz olduğunu gösteriyor" dedi."
Tarih: 15 Mart 2009 00:56 Ekleyen: Beğenme: 0
-
PURSAKLAR NEDEN VE N ' asil [ ÇAYYOLU ]
İLÇE OLDU !!!
PURSAKLAR İLÇESİ
[ dev - LED MAHALLESİ ]
Sayın basbakan çayyolu meydanlarını ziyareD
etmekten özellikle imtina ederken ,Pursaklarda
pursakların Dev -LeD ' in Başkenti olduğu anlamına gelebilecek çarpıcı ve imalı söylevlerde bulunuyor ...
PURS(ak)LAR İLÇESİNİN canım aile[M]
Melih-A takım ve yaşam merkezinin açılış töreninde
ise kurs ve burs (ak) lılara aynen şunları ifode etti ;
" PURSAKLILAR BAŞKENTİMİZ BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ KAYNAĞIMIZ SİZLERİ MUTLU ETMEK BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZMIZDIR... "
KA y n AK ;
Çayyolu köyünün " k ö y k a l " projesinin çöp-kovasina atılan delıl- test bitdosyasından
bir bölüm
Tarih: 15 Mart 2009 00:55 Ekleyen: Beğenme: 0