-
Ankara Belediye Başkan adayı Melih Gökçek, Cumartesi günü Sincan’daki AKP mitinginde, beni ve Uğur Dündar’ı “ Kanallarından bana iftira atıyorlar.Seçimlerden sonra onlara Türkiye’yi dar etmezsem bana yazıklar olsun” diye açıkça tehdit ve tehditlerine önceki gece de devam ettirdi. Dündar bu kişinin ağzının payını verdi.
Doğrusu, böylesine bir tehdit olmasa, açıklama yapmaya tenezzül dahi etmeyecektim. Gökçek’in ne olduğunu kendi partisi dahil, artık herkes biliyor.
Yönettiğim Kanal D Ana Haber ve CNN TÜRK kanallarında bu şahsa yönelik bir tek mesnetsiz yayın yapılmamıştır. Hele iftira hiç atılmamıştır. Biz Gökçek’ ten ne kadar uzak durmak, çamura bulaşmamak istedikse de, yolsuzluklarıyla ilgili yağmur gibi yağan belgeli iddiaları, siyasi rakiplerinin açıklamalarını veya yargıya düşmüş yolsuzluklarını yayınlamak zorunda kaldık. Her defasında da, bana bizzat telefon edip söz hakkı istediğinde yanıtlarını da ekrana çıkarttım.
“Türkiye’yi dar etmek” konusuna gelirsek... Türkiye’yi bana dar etmek Gökçek’in boyunu aşar. Şimdiye kadar, ondan daha uzun boylu ve çok daha güçlü kişiler, hatta siyasiler de denediler, açıkça hedef gösterdiler ancak başaramadılar. Dikkat etsin , bu tehdidi emir sayıp birileri bana zarar vermeye yeltenirse, Gökçek hayat boyu bunun altından kalkamaz.
Tarih: 22 Mart 2009 22:29 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Dündar şunları söyledi:
“Melih Gökçek kısa pantolonla dolaşırken ben bu ülkede, hem de ülkenin en gidilmez köşelerinde. memleketin sorunlarının halk tarafından bilinmesi için uğraş veriyordum. Ben 40 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bir siyasetçinin, 40 yıllık bir gazeteciye bunları söyleyebilmesi için tüm dengelerini yitirmiş olması ve ne söylediğini fark etmiyor duruma düşmesi lazım.”
Gökçek’e hakaret etmediğini ve iftira atmadığını belirten Dündar, şöyle konuştu:
“Şunu bütün kamuoyuna duyuruyorum: ‘Ona dünyayı dar edeceğim’ sözü çok net, çok açık bir tehdittir. Bugünden itibaren, şu dakikadan itibaren, -ki günlerdir susuyordum- artık iş öfkeli toplumlara hedef göstermeye gelince, susmamak bir görev olarak benim için söz konusudur. Benim başıma bir şey gelirse, benim ailemin, çocuklarımın başına bir şey gelirse tek sorumlusu vardır o da Melih Gökçek’tir.”
Tarih: 22 Mart 2009 22:26 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Sincan’daki konuşması ile kendisini açıkça tehdit ettiğini savundu.
Gökçek, AKP’nin Sincan mitinginde, “Seçimden sonra, ben Melih Gökçek isem, Mehmet Ali Birand ve Uğur Dündar’a bu Türkiye dar gelmezse, bana yazıklar olsun” dedi; “Seçimlerden sonra bunları da tarih yapmak bize nasip olur” ifadesini kullandı.
Tarih: 22 Mart 2009 22:25 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Arakadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem.Bu seçimde pankart ve afiş kirliliği hiç yok.Jandarma hiç göz açtırmıyor .Bir çevreci olarak Jandarmaya teşekürler.
Tarih: 21 Mart 2009 21:25 Ekleyen: Beğenme: 0
-
S-on dakika !!!
!!! F l a s [H] haber !!!
Tunceli seçmenlerine saçim mazemesi olarak dağıtılan bosch buzdolaplarının ve diğer b e y a z
eşyaların içindeki kullanma kılhavuzlarının içinden
aytrıca bir not daha çıktı !!!
Tarih: 21 Mart 2009 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Medyanın, siyaset dünyasının gözlerini olumsuz kimi olaylardan uzaklaştırmak için bulduğu yeni çare, eski ağza yeni taam: Anayasa değişikliği!
Kimi yerde yerel seçimler için yeni bir manevra.
Örneğin Anayasa Mahkemesi’nde kapatılması görüşülen Demokratik Toplum (Kürt) Partisi’nin mutlaka kazanmayı istediği Diyarbakır’daki Kürt kökenli seçmenine bir mesaj: Parti kapatılması zorlaşacak!
Bu seçimden güçlü çıkabilmek için küçük partilere kaçması olası oyları toplamak ve yüzde 10 altında kalan partilere bir umut vermek için Seçim Yasası’nın da değiştirileceğini söylüyor.
Ama Seçim Yasası’ndaki yüzde 10 barajını aşağılara çekeceğinden söz etmiyor.
Ekonomiden siyasete bu gelişmelere bakarak ünlü bir devlet adamının bizimki ile çakışan şu sözünü anımsamamak olanaksız:
“…Politika, insanlar üstüne kumar oynamaktır…”
Tarih: 18 Mart 2009 23:45 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Kara-Deniz 'li türkücü İsmail Türüt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için bir parça yazaR -
AK kendisine hediye etti. Parçanın içeriğinde Gökçek'in üç dönemde Ankara'ya damgasını vurduğunu belirten Türüt, meyve veren ağacın taşlanacağını da müzik eşliğinde anlattı.
Melih Gökçek'e hediye ettiği parçayla ilgili bir açıklama yapan Kara-Deniz ' li türkücü İsmail Türüt Gökçek'le dost olduklarını söyleyerek "Medya özellikle bazı adaylara bilinçli olarak destek veriyor. Ben de böyle bir ortamda çok sevdiğim dostuma destek vermek istedim. Ankara onun döneminde An--------------->-kara oldu. Yaptığı hizmetleri sadece Başkentliler değil bütün Türkiye takdir ediyor. Yaptığım işle gurur duyu-yorum ve her zaman onun arkasında yer alacağım" dedi.
İsmail Türüt'ten destek gördüğü için son derece mutlu olduğunu söyleyen An-kara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise "Parçayı ilk dinlediğimde son derece mutlu oldum. Kendisi ülkemizde sevilen ve sayılan bir sanatçı. İsmail Türüt'e jestinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
İŞTE TÜRÜT'ÜN YAPTIĞI SEÇİM TÜRKÜSÜ ;
ankara da bir su[RR]ealist Melih Gokcek s e r g i si
SONA ERİYORRRRR !!!
ankara da bir su[RR]ealist melih gokceksozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ankara+da+bir+surrealist+melih+gokcek - Benzer sayfalar :
Tarih: 18 Mart 2009 23:43 Ekleyen: Beğenme: 0
-
BU BİZE DERS OLACAK MI?
Koca bir günü ve 100 metrelik bir kuyruğu soğuk havaya rağmen sabırla tamamladığımıza göre bizler hakikaten kulak arkası edilmeyecek vatandaşlarız.Pekala diyebilirsiniz şu işi vaktinde yapsaydınız diye.Önümüzde HAZİRAN ayının sonuna kadar bir zaman vardı vatandaşlık numaralı kimliklerimizi almak için.Konu da o değil zaten,sizinle hiç alakası olmayan bir semtin Belediyesine bağlısınız.Yerleşim alanınız iki ayrı belediyeye bağlanmış.HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK yerine zora sokmak için elden ne gelirse yapılmış.Yanimahalle nere Ümitköy nere.8.caddenin bir yanı Çankaya bir yanı Yanimahalle,bunlar bildikleriniz.Bilmedikleriniz veya bir çoğunun bildiği,bu gün anamızdan emdiğimizin burnumuzdan geldiği.Ben 64 senelik hayatımda böyle bir şey yaşamadım.KENDİMİ sokakta evsizler sahipsizler gibi hissettim.100 metrelik bir kuyruk soğuk hava ve dışarda ayaktayım.Beni bu kadar zora sokan hayatımı zorlaştırandan yana olacağımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.Ben her lazım olduğunda kendi BELEDİYEM yerine bana reva görülen bu eziyete katlanacak davranışta bulunmayacağım.Bu bana ders olsun sizlere de.Kendi Belediyemiz için ne yapılmak gerekiyorsa yapalım,BOYUN EĞİP SUSMANIN kimseye faydası yok,pardon bizlere yok!......Üşüdüm,nezle oldum ,açım , yorgunum ve öfkeliyim.
Tarih: 18 Mart 2009 23:41 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Güneydoğunun varoşlarından bilinen nedenlerden dolayı ankaranın varoşlarına göç etmiş ailelerin çocukları hiç bir şey yokken bile okulda yüzümüze kürtçe küfür ediyorlar .Cep telefonuna sesleri kayıt yapıp tercüme bile ettirdik . Ancak okul müdürleri
bu konuda sanki elleri kolları adeta bağlanmış gibibir
şey yapamıyorlar .
MEB. yettkililerinden ; bu çıkışlar daha da çir-
kinleşmeden çok acil köklü çözümler bekliyoruz.
Çayyolunda oturan bürokratların , kız çocuklarımızın bu vahim durunu ile ilgilenmesnin dileği ile...
Tarih: 18 Mart 2009 23:39 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Gündemin bir numaralı konusu: İşsizlik!
İlk kez işsizlik yüzde 13.6.
Geçen yıldan bu yıla 838 bin artarak işsiz sayısı 3 milyon 284 bine yükseldi.
Sorumlu aramaya gerek yok…
Her gün ekranlarda, miting alanlarında boy gösteren, gereken ulusal ve uluslararası önlemleri almayarak global krizi küçümseyen, bize teğet geçer diyerek işsizliğin bu denli büyük çıkış göstermesini engellemeyen RTE!
İstatistik Kurumu işsizliğin tavan yaptığını ilan ettikten sonra RTE miting alanlarında, aralarında belki binlerce işsizin bulunduğu halka yaptığı konuşmada ne diyordu:
“…Canım işsizlik sadece bizde mi? ABD’de yüzde 8.7. Bizde ise yüzde 12…”
Bir başbakanın ekonomik ve sosyal başarılarda kendi ülkesini başka ülkelerle kıyaslaması anlaşılır bir şeydir ama…
…olumsuz gidişi, işsizlik gibi sosyal yaşamı altüst etmesi olası bir gelişmeyi başka büyük ülke ile kıyaslamak ancak bizimkine özgü bir marifet olsa gerek!
Hükümet; başı bir başka, üyeleri başka telden çalan bir hükümet!
RTE, işsizliği savunurken üstelik 13.6’dan söz etmiyor. Geçen kasım ayının işsizlik rakamını vererek depremi küçültmeye çabalıyor.
Halka doğruları söyleyen başbakanların, devlet adamlarının halktan saygı gördüklerini yazan tarih galiba yanılgı içinde.
Meydanlara topladığı kalabalıklara bakılırsa halkımız doğruları söyleyene değil, gerçekleri saptıran bir başbakana saygı gösteriyor.
Bu da başka bir ülkede benzeri görülmeyen bir halk ve başbakan modeli.
Tarih: 18 Mart 2009 23:34 Ekleyen: Beğenme: 0