köydeki ablalarımdan ve abilerimden defalarca özür dilerim. Kendilerine bir süre önce yaptığımız o haksızlık nedeniyle... Hem çay-yolu TSM. korosu adına hemde gazeteci Levent abimin köşesine taşıdığı teşekkürler hakkında...
Meğerse ÇAP. dergisinde YMB. başkanı ve AKP Çayyolu Temsilcisi sayın Sezai AYDIN Beyin
Hiç gerek yokken öyle çarşafçarşaf resimili methiyelerinin sayfaları işgal etmesinin asıl nedeni bumuş !!!
Biz çayyolu sakinleri halkı ; başta bendeniz olmak üzere köşeli jetonlarımız düşmediğinden çay -
yolundaki ablalarımızın istatislikli enginöngürülerini farkedip anlayamamışız...
Tarih: 30 Mart 2009 12:50 Ekleyen: Beğenme: 0
DEĞİŞMEZ !!!
Basın toplantısında kendisine ait sonuçları beyan ederken ,parti rozetini çıkardığını ifade eden cümleler kurması gerekirken ,
karşısında olanları düşman " 7 DÜVEL " ilan etti ...
Tarih: 30 Mart 2009 12:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu saatten sonra bana nerelisin diye soranlara Anraralıyım demiyeceğim .Çünkü bu durumda bile beni kimse yenimahalleli yapamaz ...Çünkü ben uslanmaz bir çayyoluluyum.
Tarih: 30 Mart 2009 12:48 Ekleyen: Beğenme: 0
MUHTARIMIZ ALİ BEY
Korunun emektarı muhtar Barnavi cons 'a
koru mahallesine şimdiye kadar yaptıkları hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz ayrıyeten seçmen tarafından bu göreve atanan sayın Türkan hanıma da başarılar diliyoruz..
BEYAZ GÜL SİTESİ KAT MALİKİ
Tarih: 30 Mart 2009 12:47 Ekleyen: Beğenme: 0
AKP nin oylarının genelde 40%'ların altına düşmesi ve İ. Melih'in önemli ölçüde oy kaybı yaşaması sevindirici.
Ancak Yenimahalle ilçesinde çalınan (daha doğrusu diğer partililerce önlem alınmayıp hırsıza davetiye çıkarılarak pencerenin, kapının açık tutulması üzücü.)
Siz kediye ciğeri teslim ederseniz o ciğeri bir daha göremezsiniz ve inanın hiçbir kedi vejetaryen olamaz.
Seçtiğimiz kişiler 5 yıl gibi uzun bir süre başımızda kalıyorsa bence benim bir oyum bile bana göre çok önemli bu yüzden gelecek seçimlerde yok efendim milli gururmuş oymuş, buymuş saçmalığını bir kenara atarak dışarıdan tarafsız gözlemcilerin gelmesinden yanayım.
Tarih: 30 Mart 2009 12:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu köyünden haberler
Mutlu ol iyi bak kendine
Ne olur gözüm arkada kalmasın
Uzun uzun seneler var önünde ...
ALO SESİMİ DUY-AN VARMI !?
Yenimahalle ' nin FETHİ gerçekleşti !!!
Batı yakasının hikayesi !!!
AFyOK - SANDIKLI KAPLICALARI !!!
Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm
Elimi tut düşman olma
Tarih: 30 Mart 2009 12:45 Ekleyen: Beğenme: 0
BENMERKEZCİLİK
(seyrek git dostuna kalksın ayak üstüne)
Sudaki aksine hayran olan yakışıklı NARSİST geliyor
aklıma,pencereden her baktığımda.Her gün yeni bir pozda ,adım başı sergilenen portrelerde.
Bu kendine hayran kişi ne adar yakışıklı o göreceli bir şey .Ne var ki çok tekrar bıktırır,çok görünen yüz eskir,bu yüzdendir ki imajını eskitmemek isteyen ünlü sanatçılar çok ortalıkta görünmezler.Biz eskiler bu tekrara, GINA GELDİ deriz.Ölçülü olmak; saygınlığı,itibarı,aranılmayı beraberinde getirir.
Tarih: 29 Mart 2009 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni mah. belediyesi bir süre önce 5000 adet
N U T U K dağıtmıştı eksik olmasınlar . İşte şimdi zamanı geldi. Nutuğun mesajlarını okuyup anlayanların ona göre bir sandık bulup oy kullanacaklarını sanırım.
SLM...
Tarih: 28 Mart 2009 11:02 Ekleyen: Beğenme: 0
ZOR
Pazar günü sandık başına gideceğiz. Oyumuzu atacağız. Akşam televizyonun başına geçip sonuçları izleyeceğiz...
Çok büyük olasılıkla yine yüzümüz buruşacak, başımıza ağrı girecek, göğsümüz daralacak, yine o bildik "BİZ ADAM OLMAYIZ" gelip boğazımızı düğümleyecek
Zor iştir kuşatılmış ülkede yaşamak. Zordur, ama insanı dirençli kılar. Her an koşmaya fırlayacak atlet gibi yapar. Savaşım gücünü arttırır. Boyun eğmeden yaşamayı öğretir. Umudu hep kaparttığından, karamsarlıklar içinde çırpınmaya zaman bıraktırmaz. Dünü unutturmadan günü algılatır, yarını diri tutar.
Kolay değildir azıcık aydınlatılmış gökyüzü altında yurttaş olmak. Pintiler arasında gönlü bol kalmak gibi bir şeydir. Verir, alamazsınız. Bedel öder, borçlu kalırsınız.
Haramiler çığlık çığlığa dönerken etrafınızda, derin bir sessizliğe gömülür etraf. Asıl çığlığı siz atmak istersiniz, ağzınıza tıkarlar, atamaszsınız. Haramı anlatmaya kalkarsınız, boğarlar.
DEDİK YA, ZORU AŞMAK ÇOK ZORDUR...
Tarih: 28 Mart 2009 11:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın : ENGİN UÇ BEYEFENDİ
BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI
SAYIN MANSUR YAVAŞ
TELEVİZYONLARDA KONUŞURKEN ELEKTİRİKLERİ VE UYDU KABLOLARINI KESİYORLAR .
BİLGİLERİNİZE...
BAŞKENTLİ BEYPAZARLILAR
Beypazarı ve Yöresini
Geliştirme ve Kalkındırma DERNEĞİ
KADINLAR KOMİSYONU ÜYESİ
SAYGILARIMLA
Tarih: 27 Mart 2009 21:05 Ekleyen: Beğenme: 0