Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• köydeki ablalarımdan ve abilerimden defalarca özür dilerim. Kendilerine bir süre önce yaptığımız o haksızlık nedeniyle... Hem çay-yolu TSM. korosu adına hemde  gazeteci Levent abimin köşesine taşıdığı teşekkürler hakkında...
    Meğerse ÇAP. dergisinde  YMB. başkanı ve  AKP Çayyolu  Temsilcisi  sayın Sezai AYDIN  Beyin 
    Hiç gerek yokken öyle  çarşafçarşaf  resimili methiyelerinin sayfaları işgal etmesinin asıl nedeni  bumuş !!!
    Biz çayyolu sakinleri  halkı  ; başta bendeniz olmak üzere  köşeli jetonlarımız düşmediğinden çay -
    yolundaki ablalarımızın istatislikli  enginöngürülerini  farkedip anlayamamışız...
    Tarih: 30 Mart 2009 12:50 Ekleyen:
  • DEĞİŞMEZ   !!!

Basın  toplantısında kendisine ait sonuçları beyan ederken ,parti rozetini çıkardığını ifade eden cümleler kurması gerekirken ,
    karşısında  olanları  düşman  " 7 DÜVEL  " ilan  etti ...
    Tarih: 30 Mart 2009 12:48 Ekleyen:
  • Bu saatten sonra bana nerelisin diye soranlara  Anraralıyım demiyeceğim .Çünkü bu durumda bile beni kimse yenimahalleli yapamaz ...Çünkü ben uslanmaz bir  çayyoluluyum.
    Tarih: 30 Mart 2009 12:48 Ekleyen:

•                MUHTARIMIZ  ALİ  BEY

Korunun emektarı muhtar Barnavi cons 'a
    koru mahallesine şimdiye kadar yaptıkları hizmetler için  kendisine teşekkür ediyoruz  ayrıyeten seçmen tarafından bu göreve atanan sayın Türkan hanıma da başarılar diliyoruz..
    BEYAZ  GÜL  SİTESİ KAT MALİKİ
    Tarih: 30 Mart 2009 12:47 Ekleyen:
  • AKP nin oylarının genelde 40%'ların altına düşmesi ve İ. Melih'in önemli ölçüde oy kaybı yaşaması sevindirici.
    Ancak Yenimahalle ilçesinde çalınan (daha doğrusu diğer partililerce önlem alınmayıp hırsıza davetiye çıkarılarak pencerenin, kapının açık tutulması üzücü.)
    Siz kediye ciğeri teslim ederseniz o ciğeri bir daha göremezsiniz ve inanın hiçbir kedi vejetaryen olamaz.
    Seçtiğimiz kişiler 5 yıl gibi uzun bir süre başımızda kalıyorsa bence benim bir oyum bile bana göre çok önemli bu yüzden gelecek seçimlerde yok efendim milli gururmuş oymuş, buymuş saçmalığını bir kenara atarak dışarıdan tarafsız gözlemcilerin gelmesinden yanayım.
    Tarih: 30 Mart 2009 12:46 Ekleyen:
  • Çayyolu köyünden haberler

Mutlu ol iyi bak kendine
    Ne olur gözüm arkada kalmasın
    Uzun uzun seneler var önünde ...

ALO  SESİMİ  DUY-AN  VARMI   !?

Yenimahalle ' nin    FETHİ   gerçekleşti   !!!
          Batı  yakasının   hikayesi  !!!
          AFyOK - SANDIKLI KAPLICALARI    !!!

Bu gece son biraz sonra
    Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi
    Vuracağım yollara

Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm
    Elimi tut düşman olma

Tarih: 30 Mart 2009 12:45 Ekleyen:

•                 BENMERKEZCİLİK
         (seyrek git dostuna kalksın ayak üstüne)

Sudaki aksine hayran olan yakışıklı NARSİST geliyor
    aklıma,pencereden her baktığımda.Her gün yeni bir pozda ,adım başı sergilenen portrelerde.
          Bu kendine hayran kişi ne adar yakışıklı o göreceli bir şey .Ne var ki çok tekrar bıktırır,çok görünen yüz eskir,bu yüzdendir ki imajını eskitmemek isteyen ünlü sanatçılar çok ortalıkta görünmezler.Biz eskiler bu tekrara, GINA GELDİ deriz.Ölçülü olmak; saygınlığı,itibarı,aranılmayı beraberinde getirir.

Tarih: 29 Mart 2009 01:44 Ekleyen:
  • yeni mah. belediyesi bir süre önce 5000 adet
    N U T U K dağıtmıştı eksik olmasınlar . İşte şimdi zamanı geldi. Nutuğun mesajlarını okuyup anlayanların  ona göre bir sandık bulup oy kullanacaklarını  sanırım.
    SLM...
    Tarih: 28 Mart 2009 11:02 Ekleyen:
  • ZOR

Pazar günü sandık başına gideceğiz. Oyumuzu atacağız. Akşam televizyonun başına geçip sonuçları izleyeceğiz...

Çok büyük olasılıkla yine yüzümüz buruşacak, başımıza ağrı girecek, göğsümüz daralacak, yine o bildik "BİZ ADAM OLMAYIZ" gelip boğazımızı düğümleyecek

Zor iştir kuşatılmış ülkede yaşamak. Zordur, ama insanı dirençli kılar. Her an koşmaya fırlayacak atlet gibi yapar. Savaşım gücünü arttırır. Boyun eğmeden yaşamayı öğretir. Umudu hep kaparttığından, karamsarlıklar içinde çırpınmaya zaman bıraktırmaz. Dünü unutturmadan günü algılatır, yarını diri tutar.

Kolay değildir azıcık aydınlatılmış gökyüzü altında yurttaş olmak. Pintiler arasında gönlü bol kalmak gibi bir şeydir. Verir, alamazsınız. Bedel öder, borçlu kalırsınız.

Haramiler çığlık çığlığa dönerken etrafınızda, derin bir sessizliğe gömülür etraf. Asıl çığlığı siz atmak istersiniz, ağzınıza tıkarlar, atamaszsınız. Haramı anlatmaya kalkarsınız, boğarlar.

DEDİK YA, ZORU AŞMAK ÇOK ZORDUR...
    Tarih: 28 Mart 2009 11:01 Ekleyen:
  • Sayın : ENGİN  UÇ BEYEFENDİ

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANIMIZ  VE
    ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI
    SAYIN MANSUR YAVAŞ 
    TELEVİZYONLARDA KONUŞURKEN ELEKTİRİKLERİ VE UYDU KABLOLARINI KESİYORLAR .
    BİLGİLERİNİZE...

BAŞKENTLİ  BEYPAZARLILAR
    Beypazarı ve Yöresini
    Geliştirme ve Kalkındırma DERNEĞİ
    KADINLAR KOMİSYONU ÜYESİ

SAYGILARIMLA
    Tarih: 27 Mart 2009 21:05 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!