cayyolu telekomun bahçesinde yerlerde acayip böçekler var belediye ilaçlama aracını ı çayyoluna ne zaman gönderecek
Tarih: 02 Haziran 2009 01:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Okudum ki Yaşamkent 50 cadde üzerinde Muhtarlık binası önüne baz istasyonu kondurulmuş.
Zaten yeteri kadar vardı 50 cadde üzerinde.GSM firmaları yarıştırma derdinde her ne dense buldukları yere hemen dikiveriyorlar baz istasyonunu.
ÇEKOD'çu arkadaşlara bir ip ucu vermek istiyorum. 3G ile baz istasyonlarının çıkış gücü zorunlu olarak yükselecek.dolayısıyla 3 gb çıkışta bir sinyal gücü etrafındakileri off etmeye yeter. Hele hele 4G (yakında devreye girecek) sinyal gücüyle mikro dalga fırın gibi insanı felakete sürükleyecek.
Konunun önemi, ÇEKOD'cu arkadaşların ilgisi ve Muhtar Ayla hanımın inatçı takibiyle bu olumsuzluklar bitecek.
Tuhcell kiminle takışacağını hiç bilememiş. Zavallılar vah.....
Yanlış yere tezgah kurduğunuzun farkında bile değilsiniz.
Tarih: 02 Haziran 2009 01:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu sayfalarda hakikatten tüketicilere dönük, hiç bir veb sitesinde rastlamadığım ilginç bilgiler veriliyor.Bu yüzden sitenin kurucularuna teşekkür eder
PTT ile ilgili bir konuyuda " Değişik-iş " ben dikkat çekmek isterim.
Sizlerde görmüşsünüzdür ;
PTT nin sokaklarımızda da bulunan gri renkli telefon dolaplarının bazılarının kapakları açık duruyor veya açık unutuluyor ,bazılarının önünde çocuklar oynuyor.Bazılarının başında da PTT ünoforması dahi bulunmayan X kişiler bu dolapların başına oturup ellerindeki farklı telefonlarla biryerlerle görüşmeler yapıyorlar.Siz bu insanlara şimdiye kadar acaba bir vatandaş olarak hiç kimlik sorma ihtiyacı
hissettinizmi?
Ayrıca bazı binaların giriş kapılarının önü adeta salkım saçak açıkta burakılmış telefon kablolaruyla dolu ....
Suç işleme eğiliminde olan kişilere " gelin, buralardan kaçak konuşmalar yapın " dercesine !!!
Tarih: 28 May 2009 21:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Ablacım süt ,yoğurt gibi konulara değinmişsin.İyi etmişsin ama , evde yogurt yapabilmek için önce mutfaha bir yogurt makinası edinmek lazım.İyi bir yogurt makinası ise ÖTV. indirimi dahil Tefal de 145 liradan başlıyor
Tarih: 27 May 2009 10:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Günlük pastörize sütler veya 6 aylık uzun ömürlü sütler ayrıca saatlerce kaynatılmasına gerek olmadığı için evde bu sütlerde yogurt yapıldığında bir kilo sütten bir kilo yogurt fire vermeden elde edilir .Oysa nereden geldiği belli olmayan sokak sütleri evde saatlerce kaynayıp bir taraftan fire verirken diğer taraftanda sokak sütleri ocakta yavaşyavaş soğuduğu için kaynarken ölen bazı mikroplar tencerede tekrar bakteri üretebilir.
Tarih: 27 May 2009 09:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediye Zabita Çavuşları
çayyolu platformu derneğine
Beyaz kia araç aralıksız hergün
belediyenin temizlik araçları geçmeden yarım saat kadar önce ,
sitelerin çöp torbalarını allerindeki bir şeyle delerek aradıkları çöpleri bulup alıyorladı.Torbalardan akan çöp sıları bütün kaldırımları kirletiyor.
Artık bu çöpleri karıştırdıkları yetmiyormuş gibi Beladiyenin atık kutularınıda hiç çekinmeden karıştırıyorlar .
Yenimahalle belediyesine defalarca şikayet etmemize rağmen çayyolundaki zabıta çavuşları bu kişilere bir işlem yapmıyor.
Kadınlar eski arabayı kiaya çevirdiler .Belediye çavuşları yakındada bunlara bir müdahalede bulunmazsa kadınlar volvo tırla çayyolunun bütün çöplerini toplamaya aday olcaklar ...
Tarih: 27 May 2009 09:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Bugün askerdeki oğlum paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Garanti Bankası aracılığıyla göndermeye karar verdim. Çünkü birliğe en yakın orasıymış. Bankaya gittim. 150 TL göndereceğimi söyledim. 25 lira masraf alıyorlarmış.
Hayretler içinde kaldım. Bankalar artık müşterilerini yolunacak kaz gibi görüyorlar. Ben nihayetinde emekli bir adamım. Kriz ortamındayız. “Mali sektör güçlü” diyorlar. Ne uğruna güçlü? Söyler misiniz?
Tarih: 27 May 2009 09:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Bizim sitedede KOCAKOCA M 'adamlar sitenin bahçesindeki kamelyada oturanlar anlatıyorlar :
" aşağıdaki hapşursa Yukaıdaki Çok yaşa "
diyomuş .
Tarih: 23 May 2009 01:07 Ekleyen: Beğenme: 0
... devamla
TELEFON TANRISI SİZİ KOrUSUN ...
Binaların kaba inşaatları ehliyetsiz ve denetimsiz ellere teslim edilince Çayyolu gibi uydu bir kentte bile akılalmaz gizliayıplı mimari projeler ortaya bırakılıyor...
Örneğin yaklaşık değerleri 350.000 Amerikan dolarına daireleri satılan çokkatlı bir sitede ;
Çayyolumuzda teyzemlerin sitesinde ;
Bence ; ortak alanlardan sayılan merdiven boşluğundan ankastre içinden geçmesi gereken telefon şebekesi , bu sitede nedense dairelerin içinden iç tesisat olarak geçmektedir...
Uzun lafın kısası kötü niyetli vede zayıf akım bilgisi olan bir komşu - ki teyzamin altında altı daire daha var ;
Hem teyzemin sabit telofon hattından
buattan kaçak konuşma yapılabilir hemde ne malum belkide telofonları dinlenebilir...
Sizde teyzem gibi telofonunuzda konuşurken vınlama -hışırtı -uğultu ve rüzgar sesine benzer
farklı sesler duyduğunuzu iddia ediyorsanız
önce oturduğunuz dairelerin iç tesisatını kontrol ediniz.
Çünkü :
Belki sizinde telefon şebekeniz dairelerinizin içinden geçiyor olabiilir ...
Tarih: 23 May 2009 01:07 Ekleyen: Beğenme: 0
engin abi bugün tansaşa çilçikbir kadın geldi biz balık alırkene.elindeki birbuçuk santim uzunluğundaki tırnaklarını balıkların tazeliğini sınamak için çoğuna batırdı .görevlilerde yazık birşey diyemedi.engin abi bu tansaşın gıda güvenliği nereye dpğru gidiyor bir konuşursanız iyi olur.selamlar
Tarih: 23 May 2009 01:06 Ekleyen: Beğenme: 0