Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• cayyolu telekomun bahçesinde  yerlerde acayip böçekler var belediye ilaçlama aracını ı çayyoluna ne zaman gönderecek
    Tarih: 02 Haziran 2009 01:01 Ekleyen:
  • Okudum ki Yaşamkent 50 cadde üzerinde Muhtarlık binası önüne baz istasyonu kondurulmuş.

Zaten yeteri kadar vardı 50 cadde üzerinde.GSM firmaları yarıştırma derdinde her ne dense buldukları yere hemen dikiveriyorlar baz istasyonunu.

ÇEKOD'çu arkadaşlara bir ip ucu vermek istiyorum. 3G ile baz istasyonlarının çıkış gücü zorunlu olarak yükselecek.dolayısıyla 3 gb çıkışta bir sinyal gücü etrafındakileri off etmeye yeter. Hele hele 4G (yakında devreye girecek) sinyal gücüyle mikro dalga fırın gibi insanı felakete sürükleyecek.

Konunun önemi, ÇEKOD'cu arkadaşların ilgisi ve Muhtar Ayla hanımın inatçı takibiyle bu olumsuzluklar bitecek.

Tuhcell kiminle takışacağını hiç bilememiş. Zavallılar vah.....

Yanlış yere tezgah kurduğunuzun farkında bile değilsiniz.
    Tarih: 02 Haziran 2009 01:00 Ekleyen:
  • Bu sayfalarda hakikatten tüketicilere dönük, hiç bir veb sitesinde  rastlamadığım ilginç bilgiler veriliyor.Bu yüzden  sitenin kurucularuna teşekkür eder
    PTT ile ilgili  bir konuyuda " Değişik-iş  " ben  dikkat çekmek isterim.
       Sizlerde görmüşsünüzdür ;
    PTT nin sokaklarımızda da bulunan gri renkli telefon dolaplarının  bazılarının kapakları açık duruyor veya açık unutuluyor ,bazılarının önünde  çocuklar oynuyor.Bazılarının başında da PTT ünoforması dahi bulunmayan  X  kişiler bu dolapların başına oturup ellerindeki farklı  telefonlarla biryerlerle görüşmeler  yapıyorlar.Siz bu insanlara şimdiye kadar  acaba bir vatandaş olarak hiç kimlik sorma ihtiyacı
    hissettinizmi?

Ayrıca  bazı  binaların giriş kapılarının önü adeta salkım saçak açıkta burakılmış  telefon kablolaruyla  dolu ....
      Suç işleme eğiliminde olan kişilere  " gelin, buralardan  kaçak konuşmalar yapın " dercesine  !!!
    Tarih: 28 May 2009 21:35 Ekleyen:
  • Ablacım süt  ,yoğurt gibi konulara değinmişsin.İyi etmişsin ama ,  evde yogurt yapabilmek için önce mutfaha  bir yogurt makinası edinmek lazım.İyi bir yogurt makinası ise ÖTV. indirimi dahil  Tefal de 145  liradan başlıyor
    Tarih: 27 May 2009 10:00 Ekleyen:
  • Günlük pastörize sütler veya 6 aylık uzun ömürlü sütler ayrıca  saatlerce kaynatılmasına gerek olmadığı için evde bu sütlerde  yogurt yapıldığında  bir kilo sütten   bir kilo yogurt fire vermeden elde edilir .Oysa  nereden geldiği belli olmayan sokak sütleri evde saatlerce kaynayıp  bir taraftan fire verirken  diğer taraftanda sokak sütleri ocakta  yavaşyavaş soğuduğu için kaynarken ölen bazı mikroplar  tencerede  tekrar bakteri üretebilir.

Tarih: 27 May 2009 09:59 Ekleyen:

•                  Belediye Zabita Çavuşları

çayyolu platformu derneğine
    Beyaz kia  araç aralıksız  hergün
    belediyenin temizlik araçları geçmeden  yarım saat kadar önce ,
    sitelerin çöp torbalarını allerindeki bir şeyle delerek aradıkları çöpleri bulup alıyorladı.Torbalardan akan çöp sıları bütün kaldırımları kirletiyor.
       Artık bu çöpleri karıştırdıkları yetmiyormuş gibi  Beladiyenin atık kutularınıda  hiç çekinmeden karıştırıyorlar .
      Yenimahalle belediyesine defalarca şikayet etmemize rağmen  çayyolundaki zabıta  çavuşları bu kişilere bir işlem yapmıyor.
         Kadınlar  eski arabayı kiaya çevirdiler .Belediye çavuşları yakındada bunlara bir  müdahalede bulunmazsa  kadınlar volvo tırla çayyolunun  bütün çöplerini toplamaya aday olcaklar ...
    Tarih: 27 May 2009 09:57 Ekleyen:
  • Bugün askerdeki oğlum paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Garanti Bankası aracılığıyla göndermeye karar verdim. Çünkü birliğe en yakın orasıymış. Bankaya gittim. 150 TL göndereceğimi söyledim. 25 lira masraf alıyorlarmış.
    Hayretler içinde kaldım. Bankalar artık müşterilerini yolunacak kaz gibi görüyorlar. Ben nihayetinde emekli bir adamım. Kriz ortamındayız. “Mali sektör güçlü” diyorlar. Ne uğruna güçlü? Söyler misiniz?
    Tarih: 27 May 2009 09:53 Ekleyen:
  • Bizim sitedede  KOCAKOCA  M 'adamlar sitenin bahçesindeki  kamelyada oturanlar anlatıyorlar  :
      "  aşağıdaki hapşursa Yukaıdaki Çok yaşa "
    diyomuş .
    Tarih: 23 May 2009 01:07 Ekleyen:

•     ... devamla

TELEFON TANRISI SİZİ  KOrUSUN ...

Binaların kaba inşaatları  ehliyetsiz ve denetimsiz ellere teslim edilince Çayyolu gibi uydu bir kentte bile akılalmaz  gizliayıplı  mimari projeler ortaya bırakılıyor...
       Örneğin  yaklaşık değerleri  350.000 Amerikan dolarına daireleri satılan çokkatlı bir sitede ;
    Çayyolumuzda teyzemlerin sitesinde  ;
    Bence ;  ortak alanlardan  sayılan  merdiven boşluğundan ankastre içinden  geçmesi gereken telefon şebekesi , bu sitede  nedense dairelerin içinden iç tesisat olarak geçmektedir...
    Uzun lafın kısası  kötü niyetli vede zayıf akım bilgisi olan bir komşu - ki teyzamin altında altı daire daha var  ;
    Hem teyzemin sabit telofon hattından
    buattan kaçak konuşma yapılabilir  hemde  ne malum  belkide telofonları dinlenebilir...

Sizde teyzem gibi telofonunuzda konuşurken  vınlama -hışırtı -uğultu ve rüzgar sesine benzer
    farklı sesler duyduğunuzu iddia ediyorsanız
    önce  oturduğunuz dairelerin iç tesisatını kontrol ediniz.
          Çünkü  :
       Belki sizinde  telefon şebekeniz dairelerinizin içinden geçiyor olabiilir ...

Tarih: 23 May 2009 01:07 Ekleyen:
  • engin abi  bugün  tansaşa çilçikbir kadın geldi biz balık alırkene.elindeki birbuçuk santim uzunluğundaki tırnaklarını balıkların tazeliğini sınamak için çoğuna batırdı .görevlilerde yazık birşey diyemedi.engin abi bu tansaşın gıda güvenliği nereye dpğru gidiyor bir konuşursanız iyi olur.selamlar
    Tarih: 23 May 2009 01:06 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!