Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                          TEHLİKE BEKLENTİSİ
                            (  PANİK  AT - AK  )

Günümüzde birçok web sitesine sitenin yöneticileri tarafından kanser  ve benzeri hastalıkların makaleleri konulduğu için siteyi sırf bu yüzden okuyucuları terk edebiliyorlar....
       Çayyolum.com. un galiba böyle bir derdi olmamalı  ki asansör fobisi olan okuyucularını daha da telaşlandıracak  bazı kişsel gelişim yazılarını sansürden geçirmeden yayınlayabiliyorlar...
    Oysa benim gibileri ,
    hala bu yaşta  6 katlı bir  apartımananın sorunlu merdivenlerinden yayan  olaraktan  inip çıkmak zorunda kalanları hiç düşünmezler mi ...
    Doğru değil mi Acaba ?
    Haksızmıyım  Efe(N)dim  ?

Çayyolu TSM.kor :O sundan 1 dost
    Tarih: 11 Haziran 2009 00:57 Ekleyen:
  • İki Hafta oldu dile kolay (14 gün) Acaba bu iki haftada Okullarda ders işlendi mi? Hayır işlenmedi bu kadar değerli bir zamanı neden boşa geçirdiler okul yönetimleri evet neden boşa harcadınız çocuklarımızın zamanlarını?Bu 14 günü geri verebilecekmisiniz?
    Müfredatlar ayarlanamaz mı?Öğrenciler iki hafta derslere girmedi öğretmenler derslere girmedi, Servislere binmeden boşuna paralar verildi.Gelişmekte olan Türkiye'nin hali böylemi olmalı, Herşey boşa harcanıyor. Zaman israfını kim önleyecek? Milli Eğitimin bir sorumlusu yokmu acaba?
    Milli Eğitim bu mudur? Evet herkes biliyor Bakan'da biliyor,Öğretmenler de biliyor,Öğrencilerde velilerde biliyor artık eğitim ve öğretim dersanelerin eline bırakılmıştır.
    Okullarda ne eğitim, ne öğretim,ne bilim,ne ilim, ne sanat,ne de spor yapılmaktadır. Herşeyin tüketildiğini görüyorum ve Gençlerimizin yarınlarımızın, geleceklerimizin bu kadar kötü yönetilmesine üzülüyorum.
    Bilgisayar başından kalkmayan, kitap okumayan, gazete okumayan, araştırmayan, sorgulamayan, kolaycı ve ezberci öğrenciler, kulağında ipod'la sadece müzik dinleyerek boşa zaman harcayan ileride ne olacağını bilmeyen ,istemedikleri üniversiteleri bitirip BOŞTA gezen gençlerimizin haline üzülüyorum.
    ACABA SİZLERDE ÜZÜLMÜYORMUSUNUZ?

Tarih: 10 Haziran 2009 00:29 Ekleyen:
  • KURU  TEMİZLEME

KARAR VERİRKEN İŞİ BİLDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ
            EN AZ 3 FİRMAYA SORMADAN KARAR VERMEYİNİZ!!!
            KARAR VERDİĞİNİZ FİRMANIN REFERANSLARINI YERİNDE MUTLAKA  KONTROL EDİNİZ!!!
            AKSİ TAKTİRDE ÇOK ÜZÜLEBİLİRSİNİZ !!!
  • Çayyolu muzıkı cemıyetının  hafta sonunda verdıgı TSM.senlık konserı bana bıraz popumsu kokuyo gıbı geldı .Tabı bu  yorumuma katılırsınız katılmazsınız  kendı bılebılecegınız bır ıs ben bılemem amma bızım şef sayın ASIM TOKEL ' ın yonetımınde  ataparkta verdıgımız  o muhtesem konsere bız  zıya pasanın segahpesrevı ıle baslayıp nermın hanımın  ıcra ettıgı
    bestesı zeka dede ye aıt huzzam
    EY Husnu Cema aleme sen
    Darbı Meselsın  parcasıyla devam etmıs
    ve koronun seslendırdıgı  huzzam
    asker oldum  sakincalı pıyade
    gezdıgım dik enlıask yollarında ile programımızı sonuçlandırmıstık.

Bırden nereden estiyse  aklıma gelıverdı.

• SAYIN ENGİN UÇ ,
    BÖLGEMİZDE SİTE GÖREVLİLERİNE  KARŞI  BAZI KOMŞU SİTELERDE  BAŞLATILAN VE HIZLA İTİBAR GÖRMEYE BAŞLAYAN NE YAZIK Kİ ÇAYYOLU BÖLGESİ GİBİ  " BİZ ARSLAN SOSYAL DEMOKRATIZ  " DİYE GEÇİNEN BİR YAŞAM FELSEFESİNİN  ARASINDA
    YASAL OLMAYAN BİR UYGULAMADAN BİLHASSA SİZN VE İLGİLİ DERNEKLERİNİZİN ÖNEMLE DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTEDİM...
    AYRICA ÇAYYOLUNUN BU SOSYAL DEMOKRAT SİTELERİNDE OTURAN KAT MALİKLERİNEDE ÖZELLİKLE HATIRLATIRIM Kİ ÇAYYOLUMDAKİ SİTE GÖREVLİLERİ İŞVERENLERİNDEN ÇEKİNDİKLERİ İÇİN BELKİ AÇIKCA İFADE ETMEMİŞ OLSALARDA ,ELLERİNDEN EKMEK YEDİĞİMİZ BU İŞ VE EMEK GURUBUNUN  BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU ÖRGÜTLÜ BİR TOPLULUKDUR VE SENDİKALIDIR ...
    BU NEDENLE  SİTENİZE  GELEBİLECEK CEZA PUANLARINI  İLERİDE KAT MALİKLERİ  HEP BERABER ÖDEMEK ZORUNDA KALBİLECEĞİ İÇİN
    EKSİK BİLGİLERLE DONATILMIŞ BAZI SİTE YÖNETİCİLERİNİN KAT MALİKLERİNİ EK BİR KÜLFETE SOKMAMALARI İÇİN BUGÜNDEN SIKI BİR ŞEKİLDE  UYARMALARI GEREKMEKTEDİR.

SELAMLAR
    BÜTÜN KAT MALİKLERİNE

"   KLASİK MUZİK GENELLİKLE PEK SEVİLMEZ !
                  FAKAT SAYGI DUYULUR  "

Sitemizde bazı arkadaşlarımız nedense 21*22 Nayıs BİLİM ŞENLİĞİ'NE adeta takılıp kalmışlar ...
    Görüldüğü gibi Atapark 'ta Çap ' ın öncülüğünde  5-6-7 Haziranda gerçekleştirilen etkinliklerden bir satır bile bahseden kimse yok...
       Oysa ,hal böyle olmasına rağmen bizim köyün yerli parlementosu ŞEHİR FELSEFESİ hakkında ilk ip -
    uçlarını verdi galiba ...

Nelerdi  bunlar  bence ;
    1- Belediyeler doğrudan doğrıya hiç bir  sanatsal ve kültürel faaliyetin içinde olmamalı  ; sosyal ve kültürel hizmetler SIFIR VERGİ POLİTİKASI ile desteklanilerek artırılmalıdır...
    2- Bendeniz , ezelden beri  belediya başkamlarmızın SN :Ahmet DUYAR Bey de dahil Çayyolu
    na bazı  popcuları  (  Deniz  de dahil  )  beyaz tulumların içine sarmalayıp çıkartmalarına  ve  gece yarılarında  havlayan ve anıran hav-ai fişek gösterileri yaptımalarına zaten  karşıydım  .

Ehhhh  artık birçok çayyolu sakini gibi bende  bu konuda emelime nail oldum.Allahı var yeni belediya başkanımız  Sn : Fethi YAŞAR Beyefendi  ve  takımı güngörmüş adamlar olmalıki  çayyolunda  bu hafta sonunda verdikleri ilk sınavda geçmişteki  hataların  hiç birisinin içine düşmeyip  bu etkinlikten yüzlerinin  akıyla çıktılar...

Yoksa  !!!!
    Yoksa , yeni mahallenin yeni seçilen yüzlerine sitemizde adeta pusuda bekleyip cephe giydirmesi (Manto- Lama  ) yapmak isteyen o kadar ç-OK  muhalif  vardı ki   !!!

•                ASANSÖR GÜVENLİĞİ 
                   (Bunları biliyormuyuz)
    _Güvenli kullanabilir asansör yüzdesinin %30 olduğu,
    _%91 inin denetim dışı,
    _150 bine yakın CE işareti olmayan asansör,
    _Yetkisiz firma sayısının yetkili firma sayısından fazla,
    _160 bin asansörden 146bin695 nin TMM Odasının kontrolü dışında,
    _Bu sektörde istihdam edilen makine mühendislerinin sayısının yalnızca 700,
    _Güvenirlilik açısısndan asansörlerin MAVİ-YEŞİL ve KIRMIZI olarak değerlendirildiğini,
    _Kullanılması güvenli asansörlerin YEŞİL,
    _Arızası ivedilikle düzeltilmek kaydıyla olanların MAVİ,
    _Asla kullanılmaması gerekenlerin KIRMIZI,
    _Her üç asansörden birinin can güvenliği olmadığını,
    _Makine Mühendisleri Odasının asansörlerin üretiminden nihai kullanımına kadar CE işaretlemesi yapmak üzere Avrupa Topluluğu Asansör Yönetmeliği kapsamında onaylanmış tek kurum olduğunu BİLİYORMUYDUNUZ?
      ASANSÖRLERİN BAKIMININ, mesleki yeterliliği belgelendirilen ve mühendis çalıştıran firmalarca sağlanmalı,Belediyeler  Çankaya ve Hasanoğlan Belediyeleri örneğinde olduğu gibi TMMBO İLE protokol yaparak asansör can güvenliğini kontrol altına almalıdır.Apartman yöneticilerinin yaşanacak tatsız olay ve faciaları önlemek için bu odalardan bilirkişi isteyerek senelik masrafı çok az bir miktar olan harcama ile bu güvenliği sağlamaları da hem insanlık hemde konumu gereğidir.

Tüketicİ  HaklarıDernekleri,Belediyeler ,Apartman yöneticileri bu sorumluluğu bir an önce yüklenmelidir.  Olası akslikler yaşanmadan( asansörümüz düşüp içinde bir komşumuzun kalması ile kaleme sarılmam gibi)
    Tarih: 10 Haziran 2009 00:28 Ekleyen:

•                         
                             ALTI  'da  6  !!!

YMB. ' nin Çayyolu ' nda düzenlediği  H A L K  konserlerinde  ikinci günede  girildi  ...
    Sayın başkanımız  Fethi YAŞAR  Bey o kadar işinin gücünün aeasında  neredeyse
    reylerini aldığı  Çayyolu halkıın arasına karışmak için ne hikmetse  o zaman ayırabiliyor ...
         Ancak , bizim  Çayyolu halkının oylarını 6 ' da  ALTI toplayan  Kalk Partisinin lideri sayın  Deniz Beyin  Atapark  da gölgesinden bile eser  yOK  !!!
          Hikmet  teyzecim  vallahi inanın olmuyor  !!! Sitemizin içinde merhabalaşmak  bizlere asla yetmiyor  ....

Biz şu anda  ATA  PARh  UFUKTEPEDEYİZ ...
          Hem Deniz beyi hem sizi  hemde Aslıyı  buraya
    ısrarla bekliyoruz ...

Saygılarımızla  ...

Tarih: 10 Haziran 2009 00:28 Ekleyen:

•         KARAR VERİRKEN İŞİ BİLDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ
            EN AZ 3 FİRMAYA SORMADAN KARAR VERMEYİNİZ . 
            KARAR VERDİĞİNİZ FİRMANIN REFERANSLARINI YERİNDE MUTLAKA  KONTROL EDİNİZ.
            AKSİ TAKTİRDE ÇOK ÜZÜLEBİLİRSİNİZ ...
    Tarih: 05 Haziran 2009 22:19 Ekleyen:
  • Atapardaki gösterilerde müziği biraz kısabilirseniz ve bu akşamki programınızı biraz erken bitirebilirseniz  çok memnun kalıcaz.
    Çocukların sınavı var.
    Tarih: 05 Haziran 2009 17:33 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!