Çayyolu Halkının BABALAR GÜNÜ kuDlU olsun .
Tarih: 18 Haziran 2009 00:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Dikkatimi çekiyor !!!
migrosun iriyarı havalı müdürü reyonlar arasında dolaşırken bayan personellerini müşterilerin arasında çirkin bir şekilde azarlıyor.
Tarih: 18 Haziran 2009 00:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Fatih ÇEKİRGE
Helal olsun
Alaçatı’yı öldürüyorlar
DÜNYANIN sayılı sörf merkezlerinden birisi Alaçatı. Yani bu gezegende rüzgár sörfü yapmak isteyenlerin bulabileceği birkaç koydan yalnızca birisidir... Ama işte orayı da kurutuyoruz. Koyun karayla birleştiği yere Venedik gibi evler kondurulmak isteniyor. Yöre halkı karşı çıkmış. Mahkeme kararı alınmış. Yasaklanmış. Ama kim dinliyor. İzmir Valiliği sessiz. Ve doğal yaşam katliamı sürüyor. Üstelik mahkeme kararına rağmen. Bodrum’u, Marmaris’i betona çevirdik, bari burayı kurtaralım. Çevre Bakanı Osman Pepe duyarlı bir isimdir. İşte benden uyarması
Tarih: 18 Haziran 2009 00:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayfa 26 _________________________________
HEM YASAL , HEM MANTIKLI
Gencin biri üniversite son sınıf bitirme imtihanlarına girmiş. Bir dersin sınavından geçemeyince o dersin hocasının yanına giderek: '' Hocam beni sınıfta bırakarak istikbalimle oyunuyorsunuz.
Bana yaptıgınız bu kötülügü hiç düşündünüzmü?'' deyince hocası: '' Tabiki düşündüm. benim görevim ögrencilerin bilgilerini ölçmek, yetersizleri sınıfta bırakmak degilmi?'' Peki hocam size bir teklifim var, size bir soru sorayım, dogru cevabı verirseniz. bana verdiginiz kötü notla sınıfta kalayım. Bilemezseniz notumu düzeltin de sınıfımı geçeyim.''
Hoca bu teklifi kabul eder..
''Hocam sorum şu'' diye başlar talebe ve sorar. '' Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantıklı olup, yasal olmayan nedir? ve ne mantıklı, ne de yasal olmayan nedir? ''
Hoca uzun uzun düşünür. ama cevap veremez. sözünde durur, ögrencisini sınıftan geçirir. Ama aklı da sorunun cevabında kalır, acaba nedir?
Bunun cevabını bilse bilse sınıfın en çalışkan, en zeki ögrencisi suat bilir, ona sormaya karar verir. Suat'ı buldurur ve sorar. Suat fazla zorlanmadan cevap verir: ''Bunda üç şık var''
Birincinin cevabı : siz 60 yaşındasınız ve 22 yaşında bir bayanla evlisiniz bu yasal ama mantıklı degildir...
İkincinin cevabı : '' Karınızın 23 yaşında bir sevgilisi var. bu mantıklı ama yasal degildir''
üçüncünün cevabı : Siz eşinizin sevgilisini zayıf alıp sınıfta kalması gerektigi halde. iyi not verip okuldan mezun ettiniz. Bu ise ne mantıklı ne de yasaldır.
Tarih: 18 Haziran 2009 00:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu dergisi konut 1.de küçük ev
köftecisine az sayıda bırakılmış hemen tükenmiş
engin bey
Tarih: 18 Haziran 2009 00:41 Ekleyen: Beğenme: 0
İHTAR-NAME
MÜSLÜMAN TÜRKİYE !!!
[ Akmet KABAKLI ]
60 ' lı yıllarda alaman yaya giden halamlar her yaz yaz tatiline angara ya geldiklerinde
bizim site için toplanan sorma -ver ek aidatlarını sohbetlerimiz esnasında duyunca birden alevlenip
dillerinden düşürmedikleri bir şeyi
" siz türkler " diye acayip bir hitap tarzıyla başlayarak bizle paylaşıyorlar ...
Alamanya da oturdukları evleri ki kendilerinindir ;
bu ev ikinci dünya savaşından kalma bir evmiş .Bizde hem resimlerini hemde videosunu gördük .Daha o yıılardan beri evin çatısı ufak tefek tamiratlar dışında ciddi olarak bir sefer bile aktarılmamış.
Sözüm ona bizde ise maşallah ;
Bu gavurların ülkesinde durum ( ulus hali ) böyle olmasına rağmen ;
hem müslüman hemde üstelik sosyal demokrat bir mahallede ( çayyolu ) acaba bizim sitede son 6 senede neden çatılar üçüncü defadır sil baştan aktarılıyo acaba ...
Kat maliklerinde mi esaslı ve esastan bir salaklık var var yoksa bu kat maliklerinin kafasına birileri çaktırmadan b i d 10 mu geçiriyor !? ....
Ne dersiniz !?
Tarih: 14 Haziran 2009 23:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Mektup hanım diyor ki ;
Yeni Mahalle Halkı DUYAR 'lı ama
Çayyolu Bölgesi SN : DENİZ BAYKAL için çantada k e k l i k !!!
Belki onun için sayın BAYKAL çayyolu HALK ' ına bir seçim teşekkür konuşması yapmamış olabilir !!!
Tarih: 14 Haziran 2009 23:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Tansaş çayyolu mağazasın da file limonların içinden
en az bir tanesi mutlaka kesinlikle aylardır hep çürük çıkıyor ve maalesef manav görevlileri bu rezalet durumu bildikleri halde satınalmaya sözlerini geçiremiyorlar galiba .Soğuk hava depolarında bozuşan ve kokuşan malları bir tüketici olarak asla yemek istemiyoruz ... ANLAŞILDI MI !!!
Tarih: 14 Haziran 2009 23:00 Ekleyen: Beğenme: 0
şu baz istasyonları yüzünden uzun dalga ankara
Radyosunu dinleyemez olduk
Tarih: 14 Haziran 2009 22:59 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolunda bulunan bir sitenin denetin kurulunda görev verilen başmüfettiş bir dostum lokalimizde bizlere anlatığına göre sitenin yönetiicisi 60 daireli bir sitenin çim biçme işi için işletme defterine bir sezonda 700 LT benzin yazmış..
Baş müfettiş arkadaşımda diğer denetim kurulu üyesi komşusuyla beraber hiç üşenmemiş ve sitenin çim alanının ve çim makinasının benzin deposunu vede bir depoyla kaç metrekare çim biçebildiğini öğrenmi .
Sonuç çok vahim
Tarih: 14 Haziran 2009 22:57 Ekleyen: Beğenme: 0