üstümüze yemek kokusu sinmedi marketin üst kat havalandırma sisteminde bayağı bayağı güçlü bir teknoloji kullanılmış ki bazı marketlerimizde çiğ balıkların ağır kokusu mağazalarının içerisnde özgürce dolaşırken müdürlerinin ruhu bile duymuyor
Tarih: 15 Şubat 2013 14:30 Ekleyen: Beğenme: 0
avrupa mah
( çayyolu )
dünya mutfaklarına uçan türk hava yolu teyyarelerinde yolcu ağırlayan bayanların üzerine tasarlanan kılık kıyafetler bugün açılışına davetli olduğum beğendim mağazasının personellerinin üzerindeki kıyafetlerini görünce içimden dedim ki
yanılmamışım :
çayyolu başkent ankaramızın batııya dönük yüzüymüş sayiden ...
Tarih: 15 Şubat 2013 14:29 Ekleyen: Beğenme: 0
kuzey yıldızı kreş tarafını aydınlatmaya gücü mü yetmedi acana !?
Tarih: 15 Şubat 2013 14:28 Ekleyen: Beğenme: 0
servis konursa bu fiyatlara ve bu dekorasyona yaşamkentten hergün beş çayına gelebiliriz
Tarih: 15 Şubat 2013 14:26 Ekleyen: Beğenme: 0
üst katta atmosfer dahil fiyatlar bizim kalenderdle başabaş hatta daha uygun diyebiliriz
herşey düşünülmüş ama ilaveten ufak çaplı bir gölet tasarlanalabilirdi
Tarih: 15 Şubat 2013 14:26 Ekleyen: Beğenme: 0
dakka bir gol bir
akadaşlar kilosu 90 lirayı kıyıp cam kavanozların bulunduğu reyondan özel kuru çay almak için sırasının gelmsini bekleyen cayyolulu tüketicin
sıranın önündeki bazı tüketicilerin
her kavanozun kapağının açılıp açılı burnunu cam kavanozun içine kadar sokulup teker teker kavanozların loklanmasını kabul etmiyor
bu reyonda bir müdür üç ıersonel çalışmasına rağmen acil coplu ve üniformal bir güvenlik elemanına ihtiyaç vardır
çünkü önümüzdeki yaşlı dede yanlış bir davranışta bulunduğu için çaktırmadan böbrek yatağına sol bir kroşe yedi ama yinede karısına çatlarını çatıp bu eylemine devam etmiştir
bilgilerinize ....
Tarih: 15 Şubat 2013 14:25 Ekleyen: Beğenme: 0
balaban önce chp yi yenimahallede bitirdi şimdide utanmadan akıl veriyor. yaşar bu kadar mülayim ve beceriksiz olmasaydı böyle konuşabilirmiydi. bu nasıl chp li bir başkan anlayan varsa lütfen yazsın bizde anlayalım arkadaşlar.
Tarih: 15 Şubat 2013 14:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Sınıfsız toplum
Sınıfsız tüketici
İddia ediyorum
Çayyolu 'mda Metro Gross market ,Toprancı hal ve gimat gibi sürümden kazanan MACROCENTER – Size Özel
marketler çayyolu podyımunda boy göstermezse
buraya ucuzluk beklemek sadece hayal
Tarih: 15 Şubat 2013 14:23 Ekleyen: Beğenme: 0
akadaşlar bizler cayyolllu gönüllüler
dünya mutfaklarından küreselci marketleri eleştirirken küreselcilerin hakkı ulusalcılara geçmesin diye de çayyolu muzdaki ulusalcı yerel market zincirlerimizide derneklerin fafri (ye) müffettişleri aracılığı ile
kendilerine ve düzene çeki düzen versinler diye
dostlar sayfasından sizin için eleştireceğiz
elbette beğendiklerimizide ide arkadan değil yüzlerine buradan söyleyeceğiz
beğendiklerimizi dilber hala gibi açıkca ortaya koyarız
beğenen alır beğenmeyen almaz
Tarih: 15 Şubat 2013 14:22 Ekleyen: Beğenme: 0
on yıl öncesi düşündüm.
koca çayyolu nda sadece bin koz vardı
binkozuda canerler satın almış idi
Tarih: 14 Şubat 2013 13:20 Ekleyen: Beğenme: 0