Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çay-yolu deniz kuvvetlerinden THD kökenli  bir kadın
    kurmay albay generalliğe terfi ettirilmiş .Yeni bugün duydum .Tebrik ederim.
    Tarih: 03 Temmuz 2009 14:06 Ekleyen:

•               Dikkat  !!!
                  Nezih askerde !!!

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER   ...

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER  EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

ALİ RIZA 'YI  KORUMA  VE YAŞATMA DERNEĞİ ADI -NA OYAK -10 GÖNÜLLÜLERİ
    Tarih: 03 Temmuz 2009 14:06 Ekleyen:
  • DÜZELT / ME  !  

YMBB. FETHİ  YAŞAR BEY  resmen  Moğallar konserinde  mikrofondan çayyolu halkına 2500 kişinin  o
    turp  seyredicek diye açıkca  demesine rağmen bültende  bu rakamı neden  2000 kişi olarak göstermişsin  ki?
    Tarih: 03 Temmuz 2009 14:05 Ekleyen:
  • Bu proje benim için pek iyi olacak .Zaman zaman bizim sitenin yönetim listesinden  denetime seçilen denetçiye  bu  özgürlük meydanında  mevlit  okutacam  lokma döktürecem
  • Muhtarın dağıtım yaptiği üç nolu duyuruda  ymb. başkanı fethi beyin bizim meslek gurubunuda gök kuşağında yapacağı toplantı için galeye alıp dinlemek istemesi beni çok mutlu etmişdir.
    Başkanım  bu büfeleri ihale ediyorsınız .Büyükşrhir belediyeside dahil. Fakat adamlar  nerde çişlerini yapıcaklar diye hiç düşünüyomusunuz .Yemek yemeden günlerce durursun ancak çişini yapmadan dur durabilirsen bakalım. Hadi adamlar  neyse. Bir fırsatını bulup  parkn içine  trefonun arkasına falan  . Anlarsınıız işye .
    Büfecilik zor  meslek . 20  saate  yakın çalışmak bile yetmiyor bazan .Bu sebeble eşlerimize yardım olsun diye   günün içinde dinlendirmek  gerekiyor.
      Ben bir kadın olarak  ne yapayım  sıkıştığım zaman  hiç düşünüyormusunuz  büfeleri ihale ederken .
      Kadın olarak birinin evinin kapısını nasıl çalıp  ay par -
    don  çişim geldi demem mi lazım !
       çat kapı kimsenin tuvaletini kullanamayacağım için
    söz konusu malum marketin  yöneticilerinin  bayan kasiyerler  zırt pırt kasayı bırakıp sigara içme bahanesiyle arazi olmasınlar diye  toplu sözleşmelerine hergün bir paket çocuk bezi  koydurmuş. Kasiyerler şimdi nöbetleri bitene kadar  çocuk bezinin üzeinde otururlarmış .DUYUM:Bende  artık nöbetim esnasında  çocuk bezi kullanıyorum. Hiç değilse  tutupda   idrar yollarına zarar vermekten  çok daha iyidir  !!!!!!!!!!

•   DEVAM

Bugün merhum Ecevit tek korumasıyla beraber geldi.Yemek yedi ve yemekten sonra o centilmenliği ve asaledi ile mutfak departmanını ziyaret ederek yemekler için ahcıbaşına ve personeline teşekkür etti .Bununlada yetinmeyip  en köşede çalışan bulaşıkcılarla tokalaşıp hal hatır  sordu.
       Bizim mutfağım bildim bileli süleymancı olan  personeli bu eylemden  sonra ecevitci olduydu.

•                              Kent  Meydanı

Yeni mahalle belediyemiz sağolsun tiyatronun arkasındaki araziye asma bahçenin yer altı otparkına doğru 20.000 kişilik mitingde yapılabilcek bir kent meydanı planı tasarlıyor .Grand bir proje ama kime  !!!?

Meydanı yapacaklarından benim doğrusu hiç şüphem
    ok ancak çayyolunda bu m eydanı miting için doldurac
    ak adamı nereden bulacak bunu düşünü-yorum !!! Tabi gene de bir haksızlık etmeyelim ! 68 li bir kaç ıhlamur nine ile çınar dede  hariç....

Bundan birkaç sene önceydi.Komutanımız  o zaman kurmay ALBAY değildi. Ve o dönemde dünyanın en pahalı benzininine DUR ! diye
    sayın ALBAYIMIZIN önderliğinde ATAPARK YÖREN ALANINDA  bir eylem yapmış ve çayyolu halkından boyumuzun ölçüsünü almıştık!
    Kumandanımız ALBAYIMIZ o günü çok iyi hatırlar .Beyaz denizci ünüformaları içinde!
    Sonradan  bu meydana gelen anadolu ajansı muha
    biri Arabasından inmeden meydana yoldan karşıdan şöyle bir bakınca ALBAYIMIZIN ancak bir manga (12)  askerle 8x8  jeeplerin dekorunda basın açıklaması yaptığını bile muha1 önce farkedememeşdi.

Bu kent meydanı için daha stratijik  1 durumu söylev etmeden giçemiyeceğim
    Meydanın yapılacağı mıntıka çayyolu  metronun son durağı. Siyaset bu sağısolu Hiç belli olmaz . Ya batıkentteki  k a r a  birlikleri  Raylı sistemi kullanıp  yer- 6  tünelinden  çayyolu metrosuna gelip  son istasyonun yanında yapılacak bu kent meydanında  çayyoluna halkına 1EYLEM KOYARSA !!! Neden bu hizmetler çayyoluna doğru ep akıyo diye.

* Manga (grup) - Vikipedi maNga grubunun hikayesi
    Tarih: 03 Temmuz 2009 14:04 Ekleyen:
  • Son gunlerde memrekedi mesgul eden acaip
    bir hadis nedense Cayyolu'nda birilerini ilgilendirmiyor
    muş.
  • 1  AŞK MASALI

Nezih Alirıza ormanındaki  yeni dikilen fidanlarının üzerinden sagnak yağış eksik olmuyor Havalar böyle giderse su tankerine bile luzum kalmadan birinci yazı atlatacaksın gibi görünüyor...
    OYAK-10
  • Konutkent-1 önünde bulunan demokrasi parkının durumu içler acısı.Daha önceki belediye başkanı buparka hiç bakmadı. Bu parkın tekrar tamir ve bakımdan geçmesi içim yeni seçilen belediye başkanımızdan yardım bekliyorum.
    Tarih: 03 Temmuz 2009 14:03 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!