İSLAMKÖY ' den insan manzaraları ...
AP ' de gelimem en son ( . )
A ( k ) P !
TrT'de oruçlu çizgi film!
Arthur adlı çizgi filmde, pizza yiyerek orucunu bozan çocuğun "yüz karası" olduğu mesajı veriliyor...
Tarih: 04 Temmuz 2009 10:28 Ekleyen: Beğenme: 0
... vah vah demek yeni belediye eski belediyeden o kadar çok kir devir almış
Tarih: 04 Temmuz 2009 01:52 Ekleyen: Beğenme: 0
uzun camel
google reklamları
Şimdi oynamak ücretsiz
Uzak gezegenlere uç ve
ülkeni koru!
admin sigarasi...
hayal gücü yüksek olan içicilerin sigarasıdır...camel paketi üzerinde bir çok anlam, imge ve soyut çizgiler bulan, hikayelere dalan güzel insanlar ile tanışma ve camel paketinde kurdukları dünya'ya beraber dalabilme şansım oldu...camel paketinden fal bakanını bile gördüm desem abartmışım saymayınız bir zahmet.japonlar satın aldığından beri paketinde değişiklik yapan sigara. arkadaki fontlar büyüdü ve arka sağdaki arap binasının üstündeki dikkatle gözlerle okunabilecek
" t u z " yazısı yok oldu.
ama devedeki şekiller aynen duruyo...
Tarih: 04 Temmuz 2009 01:40 Ekleyen: Beğenme: 0
[ H ]
Demo [ok ] [R] asi
[ deneme kaydı
S- aç Saça b- AŞ b- AŞA !!!
Tarih: 04 Temmuz 2009 00:12 Ekleyen: Beğenme: 0
ANA L İ Z ...
Sene 79 dan itibaren 30 senedir ankaradayın ve çankaya bölgeside dahil olmak üzere Baş kentin en tanınmış muhitlerinde esnaflık yapıyorum. Şubelerimizin dışında bu bölgede ben bizzat çayyolu sakinlerine
içinde bulunduğum beyaz -eşya sektörü aracılığı ile hizmet veriyorum.
Ancak , ticaretle meşgul olan diğer arkadaşlarımızla ortak kanımız şudur ; çayyolu gibi ENTERESAN bir semte rastlamak değil ankarada ,türkiyede bile mümkün değil Ki başkent siyaset ve bürokrasisi emeklilerinin yoğun olarak yaşadığı bu mekan olgun ve oturmuş bir yer olması gerekirken aksine ...
Söyle ki : Mesela Misaller :
- Ben emekli cumhuriyet savcısıyım kardeşim sen beni biliyon mu .Çek marketin servisini yanlış yoldan girdin .Senin hakkında şimdi suç duyurusunda bulunucam.
- Ben emekli falan paşanın oğluyum . Ha sen beni tanıyom mu?
-Ben emekli hazine avukatıyım bayan .Yıllarca bu memeleketin topraklarını KORU dum.
-Sen beni tanıyon mu ben milli emlaktan emekli yim.
-Sen beni tanıyon mu ben adı üzerinde eski eski milletvekiliyim...
. . . gibi terkedilmiş koltuk sıfatları ve yıldızları ile maalesef karşı karşıya kalıyoruz ...
BİZE NE LAN NE OLURSAN OL
İSTER KAFİR OL İSTER BİLMEM NE OL !!!
Tarih: 04 Temmuz 2009 00:05 Ekleyen: Beğenme: 0
--------------------------------------------------------------------------------
ÇAYYOLU Haberleri <<< Geri Dön
Koru Mahallesi Muhtarlığı TOPLANTI DÜZENLİYOR
Mahallemizin sorunları,
eksikleri, çözüm önerileri
Çayyolunda okuyan izmirliler bilir . Karşıyaka -Bostancı da ki HER ŞEY ELLENİR PAZARI nı ...
Sıkıysa yanlışlıkla bile olsa bizim çayyolu pazarında
elle bakalım elleyebilirsen ...
Tarih: 03 Temmuz 2009 23:15 Ekleyen: Beğenme: 0
YAZ ATEŞİ
[ Benimle d a n s eder misin !? ]
Tarih: 03 Temmuz 2009 21:58 Ekleyen: Beğenme: 0
gel gel ne olursan ol yine de gelsozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ne+olursan+ol+yine+gel - Benzer
Tarih: 03 Temmuz 2009 21:51 Ekleyen: Beğenme: 0
GÖK KUŞAĞI ...
gel gel ne olursan ol gene de gelsozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ne+olursan+ol+yine+gel - Benzer :
mevlana'nın sözü. eski bir belgeselden alınmış bir anı ise; manisa tarzanı türkiye turuna çıkmıştır ve 42 konya'da dır. mevlana'yı ziyaret edecektir ama kıyafeti uygun değildir. içeriye girebilmesi için üzerine bir şeyler giymesi gerektiği konusunda tarzan'ı görevliler uyarır. tarzan'ın yanıt ise duvarda ki yazı olur:
"ne olursan ol yine de gel......"
Tarih: 03 Temmuz 2009 21:46 Ekleyen: Beğenme: 0
SIRADIŞI ...
yıllar yıllar önce Alev Alatlı'nın hbb'de yayınlanan 'yüksek tansiyon' adlı programda:
- şimdi mi yalan söylüyorsunuz? biraz önce mi yalan söylediniz! diyerek azarladığı kırmızı kaşkollu adam (bkz: aydın despotimzi)
herşey bir yana orjinaldir. kendisine mürşit görevi biçmiş, rölüne ısınmıştır! muridi bol... zekası keskin! bazı tesbitleri dahiyanedir!
cemal süreyya için 'darphanede memurdan şair mi olur? demiş, sevenlerini rencide etmiştir.'
ayrıca makalelerinde 1. tekil şahıs kullanmak gibi 'ak-ademik raconu' zedeleyen uygulamaları vardır ki; lazımdır!
yalçın küçüksozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yalçın+küçük - Benzer
Tarih: 03 Temmuz 2009 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0