Yenimahalle ÇayyoluÇAYYOLU'NUN NEZİH SİTELERİNDEN - MESA KORU SİTESİ - SARDÜNYA BLOKLARIN....
Tarih: 05 Temmuz 2009 11:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Farklı bir içecek
Madensulu börek olurda
madensulu- süt olmaz mı !?
Tarih: 05 Temmuz 2009 11:46 Ekleyen: Beğenme: 0
ANLAT BAKALIm ...
The name of the guy is Süleyman
Listen to me men he's number one
Şarkının burası turistler için
Neden? Because Süleyman is back in town
________________________________________________________________________________________
ANLAT BAKALIM ...
Biraz uzak dur benden tuzak gibisin
Kolaydir beni kandirmak iyi bilirim
Bir bakis, bir gulus sihirli bir dokunus
Beni benden calar kime ne derim
Hersey bitmek icin basliyor anladim
Ask denen sofradan doymadan kalktim
Yalan yanlis dogru, cikmaz sokak yollu
Kim gonderdi seni bana askin oglu
Gelemem, gidemem, bilemem kaderi yazamam silemem
Ben zaten her hatayi askla yaptim her seferinde inandim
Aldandim
Paydos ettim artik, cirakliktan ustaliktan
Bir kac etmez bana anlat bakalim
Sacim uzun aklimdan sana ne canim
Tamam cok yakisiklisin anladim
Bir ondan bir bundan gorup duyduklarindan
Cikar beni icindeki kuyudan
Kalbim bos olsada ask icin atiyor
Senin bakislarindan neler yatiyor
Herkes birsey soyler ben yalniz ask derim
Gostermelik asklardan nefret ederim
Tarih: 05 Temmuz 2009 10:33 Ekleyen: Beğenme: 0
[ Biri Bizi Gö....! ]
Bbg Melih
bbg melih hakkında bilgiler bbg melih nedir bbg melih ile ilgili ... evdeki playboyvari tavırlarıyla sansasyon yaratmayı b a ş a r a n ilk bbg evinin birincisi. ...
www.uludagsozluk.com/k/bbg-melih/ - Benzer
Biri Bizi Gözetliyor – Bbg Evihatirliyorsaniz yarismada bbg evini izleyen hayranlar 3 gruba ayrilmistilar,Melih'ciler ve ... diye ve yarismayi Melih kazanmisti !!! show tv de ...
biribizigozetliyor.wordpress.com/ - Önbellek - Benzer
Tarih: 05 Temmuz 2009 09:51 Ekleyen: Beğenme: 0
PARA PARA PARA
P A R A :::
Tarih: 05 Temmuz 2009 09:34 Ekleyen: Beğenme: 0
2008 analizi :
İlki gerçekleştirilen bu Festivalde, 9 günlük süre zarfında en çok akşam saatlerinde sahne alan sanatçıların ön plana çıkarılması, festivalden ziyade halk konserlerine dönüşmüş gibi gözüktü. Ben en yararlı bölümleri ASKİ'nin arıtma tesisi örneklemesinde, Metro Raylı sistemlerin bakım onarım bölümünde ve genelde çocuklara yönelik oyun, beceri ve eğlence standlarında gördüm. Gerisi büyük oranda reklam, boş yere yapılan birtakım etkinlikler ve tam olarak Festival denilmeyecek bir organizasyon şeklinde geçti. Maliyet konusunda ister sponsor desteği olsun, ister başka kaynaklar olsun yapılan harcamaların karşılığı "Büyük" denilebilecek bir Festivali yansıtamadı. Büyükşehir Belediyesinin yıl içerisinde normal olarak düzenlediği sıradan eğlence günlerinden öteye gidemedi.
KARŞILIKSIZ SEvGİ ve NAPOLYONLAR !!!
Türüt'ten Gökçek'e KARŞILIKSIZ JEST - İZLE
K a r a - deniz 'li türkücü İsmail Türüt, An-kara Büyük-
şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için bir parça yazarak kendisine hediye etti.
Türüt'ten Gökçek'e jest - İZLE - SAMANYOLUHABERİsmail Türüt'ten destek gördüğü için son derece mutlu olduğunu söyleyen ... !Bir seçim şarkısı bu kadar güzel olur . . .Ağzına yüreğine sağlık . ... Ha gayret İsmail Türüt Melih Gökçek seçilirse eğer seni halk konserlerine çıkartır. ...
www.samanyoluhaber.com/haber-142305.html - Benzer
Tarih: 05 Temmuz 2009 09:27 Ekleyen: Beğenme: 0
ALINTI :
" Konutkent-1 önünde bulunan demokrasi parkının durumu içler acısı.Daha önceki belediye başkanı buparka hiç bakmadı. Bu parkın tekrar tamir ve bakımdan geçmesi içim yeni seçilen belediye başkanımızdan yardım bekliyorum. "
Kaya beyin bu şikayetine bende katılıyorum. Bende karşıda müjde evlerde oturan bir şahıs olarak bu parka zaman zaman gelip gazetemi okurdum . Park banklarının tahtalarının söküldünü farketmiş ve belediyenin park ve bahçeler müdürlüğüne telefon edip sezai beyin vasıtası ile tamiratlarını
yaptırmışdım. Demek bu parkın yine yeni bir onarımdan geçmesi gerekiyor . Merak etmeyin bu şikayetinizi bizim lokalde Hale hanıma hemen ileteceğim .O hemen gereğini yapar.
Tarih: 04 Temmuz 2009 23:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhaba, derginizi uzun süredir zevkle okuyorum ve bu derğinin tüm güzellikleriyle bize ulaşmasında emeği geçen herkese yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Tarih: 04 Temmuz 2009 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜNLÜK
Turkiye'ye geldiklerinde otelin yataklarına sığmayan ruya takim harlem
Tarih: 04 Temmuz 2009 22:51 Ekleyen: Beğenme: 0
SİTEM SEVGİDEN DOĞAR :::
" ALLAH herkesin kalbine göre verir !!! "
karl marxsozluk.sourtimes.org/show.asp?t=karl+marx - Benzer
( bkz: diyalektik materyal - i z m )
karl marx , felsefi sistem içinde değil, durumun tümevarımıyla incelenen sosyal koşulların ve insanın özgürlüğünün , ahlaki ve yaşam sürecinde varolma şeklini birleştirerek mutlu insan mutlu toplum düşüncesinin geçitlerini yaratan toplumbilimci düşünür olarak değerlendirilmelidir. ancak her düşünce temel olarak bir takım felsefi sistemlerden dayanak alır. karl marx'da bu dayanağı hegel'in diyalektik bakışından alır. ancak paralel olsalar da sonsuz manasında son felsefi sistem olarak değerlendirilemeyecek fakat bir o kadar da kompleks bir toplum-sistem i yaratmıştır. bu sistemlerin uygulanabilirliği bütün kademelerin , sistemin özünü kabul edip yaşamasıyla mümkündür. bu yüzden hümanizma uyanmadan sosyalizm toplumu, sosyalizm uyanmadan komünizm, komünizm uyanmadan da komünist yaşam varolamaz.
hümanizma karl marx'ın temel olarak bütün noktalarda hiçbirzaman gözardı etmediği bir olgudur.
hümanizma insanlığın kendisine ışık tutan insan sevgisidir
ve bu olmadan kurulan bütün sistemler yıkılmaya mahkumdur...
Tarih: 04 Temmuz 2009 22:37 Ekleyen: Beğenme: 0