A. dUYAR ' da zamanında bizim nuhtarlarımız tarafından asrın belediye başkanı seçilmiş ve sayın A. dUYAR dan bedeva bilgisayarları kapmışlardı...
Sonra ne oldu bilmem :-)))
Bu çayyolunun ahde vefa bilmez
muzip muhtarları yüzünden
bilmem ki canım !!!
Tarih: 30 Temmuz 2009 02:13 Ekleyen: Beğenme: 0
Çay ---------->- yolu ' nun
T [AŞ ] ı Toprağı 6 ' n dır !!!
Sn; b[AŞ]kan Gökçek
çayyolu güzergaklarına seyreden belediye otobüslerine yapıştırdığınız son afişlei [ AKAY KAVŞAĞI ] tolcular yırtıp atıyor ve bu nedenle kağıt ısrafı mey -
dana geliyor.
Tarih: 30 Temmuz 2009 02:13 Ekleyen: Beğenme: 0
İnsanı Düzelttim
Bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında tüm haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve tüm gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü.
Tam bunları düşünürken çocuğu koşarak geldi
ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu.
Baba çocuğuna söz vermişti, o hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu.
Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti.
Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve çocuğuna ;
eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim
dedi sonra düşündü;
"Oh be kurtuldum, en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen
bu haritayı akşama kadar düzeltemez."
Aradan on dakika geçtikten sonra çocuk babasının yanına koşarak geldi ve
"Baba haritayı düzelttim artık sinemaya gidebiliriz" dedi. ,
Babası önce inanamadı ve görmek istedi.
Gördüğünde de halen hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu.
Çocuk;
"Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı" dedi...
İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN, DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ...
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:45 Ekleyen: Beğenme: 0
MÜLKİ AMİRİMİZ
Yıllardır bu siteyi takip ederim ama Y.Mahalle Kaymakamının bu sitede adının geçtiğini veya bizim bir Mülki Amirimizin olup olmadığını bile bilmiyoruz.Adını duyan bilen varmı? Ben söyleyeyim 2004 yılında İlçemize atanan sayın İbrahim ÇAY 2008 yılında da Yılın Kaymakamı seçilmiş.Kaymakamlık internet sitesine göre de 20.07.2006 yılında Muhtarlarla bir toplantı yapmış toplantının konusu da ; Muhtarların bölgelerindeki fakirleri kaymakamlığa yönlendirmeleri bu durumdakilere Yeşil Kart ,Kömür, Gıda v.s. yardımların yapılacağını duyurmuş.Bir de Kaymakamlıkça Tek adımda Hizmet Bürosu oluşturulmuş.2006 Yılından sonra ne olmuş biliyormusunuz? Hiç evet Hiç.
Kaymakamlık internet sitesine göre Ankara'nın en büyük ilçesini yöneten Bir mülki Amirlik 3 yıldan bu yana sitesine bile girmemiş. Sanırım İnternet sitesine girmeye vakit bile bulamamışlar.Yani İlçemizin Kaymakamlık sitesi bir facia Bir gün yanlışlıkla siteye Bilgisayar biliyorsa ki biliyordur. Kaymakam Sn. İbrahim ÇAY girerse bu siteyi düzenleyenleri affetmez.
Bakın size kaymakamın görevlerini anlatayım;
Kaymakam görevlerini bağlı olduğu ildeki valinin denetimi altında yürütür
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Başlıca görevleri şunlardır:
- İlçede yasaların uygulanmasını sağlar,
- Valinin emirlerini uygular,
- İlçedeki çeşitli kamu kurumlarının çalışmaları arasında eşgüdümü sağlar,
- Halkın şikayetlerini dinler, ihtiyaçlarını saptar ve giderilmesi için gerekli önlemleri alır,
- Törenlere başkanlık eder, resmi ziyaretleri kabul eder.
İlçede Devleti temsil eder,İlçesindeki Halk onu Tanır,gitmediği gezmediği mahalle ve sokak kalmaz.,Halkın sorunlarını dinler,çözüm arayışlarına girer,ilçedeki tüm kurumların amiridir.Denetler,denetletir,kurumlar arasında irtibatı sağlar.
Siz mesela hiç gıda satılan bir iş yerinin denetlendiğini gördünüz mü? Mesela bölgemizde 20 ye yakın su bayisi var hangi birisi ne zaman kim tarafından denetlenmiştir.Bu suların analizlerini kimler yapmaktadır? Siz hiç pastanelerin fırınların marketlerin denetlendiğine şahit oldunuz mu? Tarım Bakanlığının görev ve ilgi alanına giriyor.Tabi ki İlçede Bunların amiri de Kaymakamdır. Ben Aktif Mülki Amirler istiyorum, sadece kömür ve gıda dağıtan kaymakam değil onlara iş bulan, meslek kazandıran, sosyal etkinliklerle halkı kaynaştıran toplumu eğiten bizleri çağdaş uygarlık düzeyine getirecek bürokratlar istiyoruz.Arz ederiz sayın Kaymakamımız.
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu arada balıkçı lokantası açanların sayısı bir hayli kabarık. Çayyolu’nda 20’ye yakın sosyete meyhanesi balıkçı lokantası bulunuyor. Kebapçı sayısı ise daha düşük
cümlesini taşıyan yazınızı ohudum amma bizim memRekete göçler böyle devam edecek olursa elli
sene sonra bizim burda ne kebabımız kalır ne de zeytinyağlılarımız . O zamanki mutfaklarda yöresel
tatlar sadece kepablar olur .
Çünkü : Dedeler nineler kızlarına gelinlerine cahilliklerinden burada vasiyet edip öyle ölüyorlar !!!
" En az 10 tane yavrulayacaksın !!! "
Bölent beyin dikkatine !
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Eskiş ehir yolu istikametine doğru ilerlerken
ankaranın batı dingilinde ,
armada dan itibaren yaşamkente kadar olan bölgede metrekareye kaç A V M düşüyor !?
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:38 Ekleyen: Beğenme: 0
engin beycim rica etsek aracılığınız ile başkanımız fethi beyefendiye , alirıza bey ormanına atakule benzeri seyir kulesi yapabilirlermi:Sincana yapılanları tektek düşündükçe ve aynı dönemde çayyoluna bir çivi çakılmadığını hatırlayınca bunları hepimiz demek ki hakediyoruz diye düşünüyorum.
Hepinize sevgiler ,saygılar, hürmetler
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Demokrasi Meydanı
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent’in en büyük eksiklerinden olan kent meydanı konusunda müjde verdi. 2010 yılı içerisinde Çayyolu’na dev bir kent meydanı yapılacağını söyleyen Yaşar, Çayyolu Demokrasi Meydanı’nın tamamlanmasının ardından Batıkent’e de dev bir kent meydanı yapılacağını söylemiş söylemesine amma sayın belediye bakanımız bir önceki konuşmasında 6 ' nı önemle çizdiği çay-yolu Ak -deniz halkının sosyolojik değerlerinide gözeteR -
ek KAPALI ve AÇIK yüzme havuzları yapacağını bu sefer nedense es geçmiş .
Her kes denizde yüzemiyor ki başkanım .Deniz havuzlara göre hen tuzlu hemde dalgalı .Sonra her denizki
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:37 Ekleyen: Beğenme: 0
ehh ne diyelim arkadaşım bir pizza kuleniz eksik kaldı .Onu da yapında bari tam olsun .
Tarih: 29 Temmuz 2009 01:37 Ekleyen: Beğenme: 0