Ne iş bU kardeşimÇayyoluna torpil mi geçiliyor
TürkTelekom un caddelerde yeni montajlanan beyaz dolaplarına KILİMA TAKILDI!
Tarih: 09 Ağustos 2009 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Ankara Sazan Balığı
Eski dev led bakanlarından birinin özel kalem müdiresi sabah havalı havalı makamına geldiğinde teknik servisten geldiği söylenen telefona cevap verir
- Buyrun efendim
- Sayın kalemim Sayın bakanımızın tele kulak tedbiri olarak getirttiği özel telefonu ( sesleri sinyale yada notalara çeviren ) test etmek için
ahizesinden tutup aşağıya doğru sallarmısınız, yağ akıtıp akıtmadığını çek edeceğiz ....
-Sallıyorum ama akan bir şey göremiyorum
Tam bu anda yandaki odadan geldikleri anlaşılan mesai arkadaşları ve alkışlar !!!
Tarih: 09 Ağustos 2009 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Hale hanımın dikkatine
Çelikkent ,oyak-10 ,güzelçatı ,rüyam,ladin ,an-90, temsa site sakinlerinin faydalnabileceği bir yürüyüş yolunu belediyemizden rica ediyoruz .Alirıza bey ormanının kenarında kaldırımsız tarafında,
75. yıl lisesisinden yeni apılacak meydana kadar.
Bir önceki beediye en olmayacak yerlere enerji nakil hatlarının altına bile gösteriş olsun görünsün diye yürüyüş yolları yaptı .
Yürüyüyüşe en uygun olabilecek oksijen deposu bu alan nedense zamanında sezai beyefendi tarafından değerlendirilmeyip kulak arkaası yapıldı
Selamlarımızla ...
OYAK 10 dan bir gurup sakin
Tarih: 08 Ağustos 2009 12:53 Ekleyen: Beğenme: 0
EN BÜYÜK SATICI VE
KORUK SUYU İMPARATORLUĞU !!!
Üzümün en bakire hali korukdur . Fakat iç anadolu bölgesinde ve bilhassa çayyolu sitelerinde çeşitli nedenlerle üzüm olamayan tonlarca koruk boşa gitmekte.. .
Halbuki atıl durumda bekleyen bu durum büyük düşünen bir girişimci tarafından toplanıp gerekli işlemler yapıldıktan sonra depolanıp aynen karadut suyunda olduğu gibi ÇAYYOLU 'NDA KORUK SUYU MERAKLILARINA bardağı temiz on kağıda bile satıabilir .
Tarih: 08 Ağustos 2009 12:52 Ekleyen: Beğenme: 0
8 caddede enerji nakil hatlarını taşıyan yüksek demir direkllere çayyolu SAĞLIK DERNEĞİ Fethi beyin adını da kullanarak ne olduğu x olan bir şey için teşekkür dile getiren bez pankrat asmış.Gördünüz
mü?
Tarih: 08 Ağustos 2009 12:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Arkadaşlar hadi yine iyisiniz iyisiniz
mazeredim olduğu için bu sefer yanınzda bulunamadım. Sanıyorum sayın başkan yazlık sinemanın bilet fiyatlarını biraz yüksek tutmuş olsa gerek ki
yazlık sinema bizim asmabahçede sofaya kurduğumuz hobi sinemalarına benzemiş.
İyi tatiller
Tarih: 08 Ağustos 2009 12:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Halk ekmekten çıkan naylon
Halk ekmek el değmeden üretildiğini bilmeyen yok. Ama biraz el değse hiç de fena olmayacak. Özkan Bey, büfeden bir halk ekmek almış. Evinde yiyeceği sırada, ekmeğin içinden naylon parçaları çıkmaya başlayınca şaşırmış, ekmeğin ortasına elini sokup naylon parçalarını çıkarmaya başlamış. Sonra bizi aradı, bu ne iş diye.
Bize kalırsa Halk Ekmekde çıkan yangının ardından yenilenen makina parkının bilgisayar ak -
sanında galiba bir tekleme olmuş anlaşılan !
EKMEK , POŞETİN İÇİNE GİRECEĞİNE
POŞET EKMEĞİN İÇİNNE GİRMİŞ !!!
İnşallah bu bitmez -tükenmez arızalar tez elden düzelirde ; büfelere verilen günde dört kasa
vesikalık halk ekmek dönemi sona erer !
Tarih: 08 Ağustos 2009 12:46 Ekleyen: Beğenme: 0
MODERNİZMİN ÇÖKÜŞÜ POST -MODERNİZMDİR !
Koru sitemizin sokaklarında dolaşırken sizde hiç düşünüyor musunuz !?
Biz olmasak bile ,bizim nenelerimiz ve dedelerimiz eskiden tek katlı basit evlerde yaşadılar
sonra a r a d a yüksek bloklu beton evlerde devam etti hayatlarımız ...
Daha sonra tekrar başa dönme hayallerimiz !
başladı!!
Bahçeli bir evde
fakat modern konforlar anlayışlarına göre döşenmiş
akıllı sıra evlerde ...
Tarih: 07 Ağustos 2009 19:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Cayyolum. com. sitesini bunca yaşıma rağmen izlemeye çalışıyor ve burada yapılan tahlilleri SAĞLIKLI buluyorum.
Eşimle beraber Antalya 'da oturmamıza rağmen 1996 senesinden beri koru sitesinde yaşayan çocuklarım vesilesi ile sıksık çayyoluna geliyordum.
Son senelerde ise gelinim ve torunlarım yaz tatillerini Antalya ' da bizim evimizde bitiriyorlar ,
bizde emekli eşimle beraber çocuklarımın koru sitesindeki konutlarında yazı" YAYLADA " geçiriyoruz ...
Burada eşimle beraber akşamları adet edindiğimiz üzere korunun doğaüstü peyzaj düzeni içinde yürüyüşler yaparak koru ilköğretim okulunun bahçesinden çayyolunu seyir ediyoruz .
Bu yürüyüşlerimiz esnasında dikkatimizi çekecek kadar ;bu kadar büyük bir sitenin ormanlnın içinde neredeyse hiç dolaşan insan yok.
Bizim çocuklarımız ve torunumuz gibi pahalı marka elbiselerini ve ceplerini göstercek başka mekanlarda dolaşmayı ve boy göstermeyi tercih ediyor galiba sitenin sakinleri ! İçinde yaşadıkları cennetin farkında bile olmadan !
iyi akşamlar ve saygılar...
Tarih: 07 Ağustos 2009 19:45 Ekleyen: Beğenme: 0
AYRIK OTU ...
Ayrık otu bilindiği üzere annenizin şifalı otlarına hiç benzemez .Ankara kaldırımlarında da görüdüğü üzere ne ANKARA TAŞI dinler ne de İTALYAN GRANİTİ ...
Bu nedenle asma bahçe nin yanına yapılması planlanan kent meydanınından önce KÖKLÜ BİR AYRIK ÇALIŞMASI YAPILMASI GEREKMEKTEDİR .
KORU
AKKAVAK SOKAKTAN DOĞASEVER BİRİSİ
Tarih: 07 Ağustos 2009 19:43 Ekleyen: Beğenme: 0