Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Ne iş bU kardeşimÇayyoluna torpil mi geçiliyor
    TürkTelekom un caddelerde yeni montajlanan beyaz dolaplarına  KILİMA TAKILDI!
    Tarih: 09 Ağustos 2009 21:19 Ekleyen:

•                   Ankara Sazan Balığı

Eski dev  led  bakanlarından birinin özel kalem müdiresi  sabah havalı havalı makamına geldiğinde  teknik servisten geldiği söylenen  telefona cevap verir

- Buyrun efendim
    - Sayın kalemim Sayın bakanımızın tele kulak tedbiri olarak getirttiği özel telefonu ( sesleri sinyale  yada notalara  çeviren ) test etmek için
    ahizesinden tutup aşağıya doğru sallarmısınız,  yağ akıtıp akıtmadığını çek edeceğiz ....

-Sallıyorum ama akan bir şey göremiyorum

Tam bu anda yandaki odadan geldikleri anlaşılan mesai arkadaşları ve alkışlar  !!!
    Tarih: 09 Ağustos 2009 21:19 Ekleyen:
  • Hale hanımın dikkatine

Çelikkent ,oyak-10 ,güzelçatı ,rüyam,ladin ,an-90, temsa site sakinlerinin faydalnabileceği bir yürüyüş yolunu belediyemizden rica ediyoruz .Alirıza bey ormanının kenarında kaldırımsız tarafında,
    75. yıl lisesisinden yeni apılacak meydana kadar.

Bir önceki beediye en olmayacak yerlere enerji nakil hatlarının altına bile gösteriş olsun görünsün diye yürüyüş yolları yaptı .

Yürüyüyüşe en uygun olabilecek oksijen deposu bu alan  nedense zamanında  sezai beyefendi tarafından değerlendirilmeyip kulak arkaası yapıldı

Selamlarımızla  ...
    OYAK  10  dan bir gurup sakin
    Tarih: 08 Ağustos 2009 12:53 Ekleyen:

•             EN BÜYÜK SATICI  VE
                KORUK SUYU İMPARATORLUĞU   !!!

Üzümün en bakire hali korukdur . Fakat iç anadolu bölgesinde ve bilhassa  çayyolu sitelerinde  çeşitli nedenlerle üzüm olamayan tonlarca koruk boşa gitmekte.. .
    Halbuki atıl durumda bekleyen bu durum büyük düşünen bir girişimci tarafından toplanıp  gerekli işlemler yapıldıktan sonra depolanıp aynen karadut suyunda olduğu gibi ÇAYYOLU 'NDA KORUK SUYU MERAKLILARINA bardağı temiz  on kağıda bile satıabilir .
    Tarih: 08 Ağustos 2009 12:52 Ekleyen:
  • 8 caddede enerji nakil hatlarını taşıyan yüksek demir direkllere  çayyolu SAĞLIK DERNEĞİ  Fethi beyin adını da kullanarak ne olduğu  x olan bir şey için teşekkür  dile getiren bez pankrat asmış.Gördünüz
    mü?
    Tarih: 08 Ağustos 2009 12:51 Ekleyen:
  • Arkadaşlar  hadi yine iyisiniz  iyisiniz
    mazeredim olduğu için bu sefer yanınzda bulunamadım. Sanıyorum sayın başkan  yazlık sinemanın bilet fiyatlarını biraz yüksek tutmuş olsa gerek  ki
    yazlık sinema  bizim asmabahçede sofaya kurduğumuz  hobi sinemalarına benzemiş.
    İyi tatiller
    Tarih: 08 Ağustos 2009 12:50 Ekleyen:
  • Halk ekmekten çıkan naylon

Halk ekmek el değmeden üretildiğini bilmeyen yok. Ama biraz el değse hiç de fena olmayacak. Özkan Bey, büfeden bir halk ekmek almış. Evinde yiyeceği sırada, ekmeğin içinden naylon parçaları çıkmaya başlayınca şaşırmış, ekmeğin ortasına elini sokup naylon parçalarını çıkarmaya başlamış. Sonra bizi aradı, bu ne iş diye.

Bize kalırsa Halk Ekmekde  çıkan yangının ardından  yenilenen makina parkının bilgisayar   ak  -
    sanında  galiba bir tekleme olmuş anlaşılan !

EKMEK , POŞETİN İÇİNE GİRECEĞİNE
    POŞET EKMEĞİN İÇİNNE GİRMİŞ !!!

İnşallah bu bitmez -tükenmez arızalar  tez elden düzelirde ; büfelere  verilen  günde dört kasa
    vesikalık halk ekmek  dönemi sona erer  ! 

Tarih: 08 Ağustos 2009 12:46 Ekleyen:

• MODERNİZMİN ÇÖKÜŞÜ POST -MODERNİZMDİR !

Koru sitemizin sokaklarında dolaşırken sizde hiç düşünüyor musunuz  !?

Biz olmasak bile ,bizim  nenelerimiz ve dedelerimiz eskiden tek katlı  basit evlerde  yaşadılar
    sonra  a r a d a  yüksek bloklu beton evlerde  devam etti hayatlarımız ...
    Daha sonra  tekrar başa dönme hayallerimiz  !
    başladı!!

Bahçeli bir evde 
    fakat modern konforlar anlayışlarına göre döşenmiş
    akıllı  sıra evlerde  ...
    Tarih: 07 Ağustos 2009 19:58 Ekleyen:

• Cayyolum. com. sitesini bunca yaşıma rağmen  izlemeye çalışıyor ve burada yapılan tahlilleri SAĞLIKLI buluyorum.
    Eşimle beraber Antalya 'da oturmamıza rağmen 1996 senesinden beri koru sitesinde yaşayan  çocuklarım vesilesi ile  sıksık çayyoluna geliyordum.
    Son senelerde ise  gelinim ve torunlarım yaz tatillerini  Antalya ' da bizim evimizde bitiriyorlar ,
    bizde emekli eşimle beraber   çocuklarımın koru sitesindeki konutlarında  yazı" YAYLADA " geçiriyoruz ...
      Burada eşimle beraber akşamları adet edindiğimiz üzere  korunun doğaüstü peyzaj düzeni içinde  yürüyüşler yaparak  koru ilköğretim okulunun bahçesinden çayyolunu seyir ediyoruz .
      Bu yürüyüşlerimiz esnasında  dikkatimizi çekecek kadar ;bu kadar büyük bir sitenin   ormanlnın  içinde neredeyse hiç dolaşan insan yok.

Bizim çocuklarımız ve torunumuz gibi pahalı marka elbiselerini ve ceplerini  göstercek başka mekanlarda dolaşmayı  ve boy göstermeyi tercih ediyor  galiba  sitenin sakinleri ! İçinde yaşadıkları cennetin farkında bile olmadan !
    iyi akşamlar  ve saygılar...
    Tarih: 07 Ağustos 2009 19:45 Ekleyen:
  •                       AYRIK  OTU  ...

Ayrık otu bilindiği üzere annenizin şifalı otlarına hiç benzemez .Ankara kaldırımlarında da görüdüğü üzere ne  ANKARA TAŞI  dinler ne de İTALYAN GRANİTİ  ...

Bu nedenle asma bahçe nin yanına yapılması planlanan kent meydanınından önce KÖKLÜ BİR AYRIK ÇALIŞMASI YAPILMASI GEREKMEKTEDİR .

KORU
    AKKAVAK SOKAKTAN DOĞASEVER BİRİSİ

Tarih: 07 Ağustos 2009 19:43 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!