Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!
sesimizi duyan var m !?
Supermarket müdürlerine sesleniyoruz !!!! Biz tüketiciler hafta sonlarında market içinde araba bulamzken arabalar sitelerin önönünde terkedilmiş durumda bekliyor !!!
Şu ayıplı soruna bir köklü çözüm bekliyoruz ...
Tarih: 29 Ağustos 2009 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Engin bey bizim muhtar ne kadar akıllıymışda biz bilmiyor muşuz demek kıymetini ....Muhtarlığa yeni bir bölüm açmış sevgili muhtarımız " KENDİN PİŞİR KENDİN YE "
İş yaptırmaya muhtarlığa yolu düşenlere vatandaşa vatandaşlardan yumuşak yüzlü bulduklarını içerideki bilgi işlem dairesine sıkıştırıp TABİ BİLGİSAYAR KULLANMASINI iyi BİLENLERE KENDİ İŞLERİNİ KENDİLERİNE YAPTIRIYORLAR...
FAZLA YIPRANMASIN DİYE
ŞİMDİLİK BU MUHtARIMIZIN İSMİNİ SAKLI TUTUYORUM
Tarih: 29 Ağustos 2009 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Kararlılık mesajı çıktı ya daha ne istiyorsunuz?
Eğip bükmeden soralım...
Son 5-6 yılda PKK'lı mı tıktık içeri?
Yoksa subay-astsubay mı?
Eli silahlı teröristlere habire af çıkarırken;
İstiklal Madalyası sahibi Jandarma Genel Komutanı'nı hapse atıp,
beyin kanaması geçirene kadar içerde tutmadık mı?
PKK'ya yataklık yaptığı için hapiste yatan kadını çıkarıp, Meclis'e sokarken,
Cumhurbaşkanı'nın masasına davet ederken;
1'inci Ordu Komutanı'nı "terör örgütü kurmak"tan içeri tıkmadık mı?
Şehide "kelle" dediği için tazminat ödemeye mahkûm olan,
"Askerlik ya n gelip yatma yeri değildir canım kardeşim" diyen Başbakan'a,
"Bravo,aynen devam" deyip, yüzde 47 oy vermedik mi?
hastalanmasın diye serçe parmağının tansiyonu bile ölçülen Abdullah Öcalan'ın saçı kesildi diye,
PKK kalkışma provası yapıp,Diyarbakır'ı yakıp yıktığında,polisin-askerin elini tutup,
"Cana geleceğine mala gelsin" diyen Diyarbakır Valisi'ne "aferin" deyip
Başbakanlık Müsteşarı yapmadık mı?
Kafamızda Amerikan çuvalıyla gezerken,koordinatör saçmalığı icat edip,
"Amerika bizi çok seviyor, istihbarat verecek" demedik mi?
"Amerika istedi diye harekatı kısa kestik, içerde parça bıraktık, o kampları tutmamız gerekirdi"
dediği için, neredeyse "vatan haini" ilan edilen Deniz Baykal,
o kamplardan gelen teröristler öneki gün Aktütün'ü bastığında haklı çıkmadı mı?
Irak'taki hacivat "Kedi bile vermem" derken;
yaralı PKK'lıların tedavi edildiği Kuzey Irak'taki hastaneyi bile kendi ellerimizle yapmadık mı?
Vatandaşa zam üstüne zam geçirirken,
PKK'yı koynunda besleyen Barzani'ye, Talabani'ye yarı fiyatına elektrik vermiyor muyuz?
İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de kadınları çocukları havaya uçurduklarında;
besleme medyadaki arkadaşlar (!) utanmadan, "Ne malum PKK'nın yaptığı" demedi mi?
Şehit çocukları çıplak ayakla gezerken,
tabut başındaki karnı burnunda tazeler Allah'ıyla baş başa kalmışken;
fitre-zekatları Mehmetçik Vakfı yerine, Almanya'da din-iman hortumcusu Deniz Feneri'ne vermiyor muyuz?
Gariban ailelerin çocukları şakır, şakır şehit düşerken,
subay-astsubay çocukları oradan oraya tayinedilip,
lise mezunu olana kadar 28 tane şehir değiştiriyor;
yaşadıkları travma nedeniyle üniversite kazanamıyor ve onlara hiçbir ayrıcalık tanınmıyorken;
"Babamın parası var,benim de bokumda boncuk var,onun için yurtdışında okuyorum"
diyenler askerlikten yırtmıyor mu?
Bir zamanlar bu memlekette askerlik yapmayana kız bile verilmezken,
"Popomda sivilce çıktı, bak bu da raporu" diyenler, askerlikten s ıyırmıyor mu?
Genelkurmay, 68 kere basılan 46 şehit verdiğimiz gecekondudan bozma dandik karakolu,
parasızlık nedeniyle 100 metre ileriye taşıyamadığımızı açıklarken;
Genelkurmay eski Başkanı'na,korgeneral refakatinde askeri uçakla taşıyarak,
1 trilyon liralık zırhlı Audi almadık mı?
Neymiş efendim, terör zirvesi toplanmış, kararlılık mesajı çıkış...
Yerim ben sizin o kararlılık diyen dillerinizi.
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,
içerideki cephenin suskunluğudur.
Mustafa Kemal Atatürk
Bilim-Teknoloji ve Sanat, bir kuşun iki kanadı gibidir.
Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar.
Uçamayanlar ise tavuk olur.
"Tavuk toplum", önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz.."
Umut da sensin, çare de!..
Tarih: 29 Ağustos 2009 23:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Ku [$ ] adası müftüsü
" Mayo giyen birine bakmak orucu bozar ; görmek bozmaz "
Tarih: 29 Ağustos 2009 13:34 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolulu işyeri sahibleri için zor karar !
Ben bunun için çayyolu 'na öncelikle geçiş dönemini bir az yumuşatmak için İşyeri Levharına GÖBEK ADI öneri -yorum!
Tarih: 29 Ağustos 2009 13:34 Ekleyen: Beğenme: 0
11372 MESAJA
Hissiyatımıza önder olduğunuz için gönülden teşekkür ediyorum.Her satırına katılıyorum sağolun...
Tarih: 29 Ağustos 2009 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
41. cadde sokak lambalarının ışıkları
yanmıyor
Tarih: 29 Ağustos 2009 02:40 Ekleyen: Beğenme: 0
DUYURULAR - BASIN AÇIKLAMALAR
Sayın İşyeri sahibi,
Ülkemizde şimdi kötü bir moda var: İşyerlerine yabancı adlar koymak. Büyük kentlerimizde,ilçemizde hatta köyümüzde görüntü kirliliğinden utanıyoruz.
Bu konuda artık ulusal bir uyanışa ihtiyaç var.
İşyerinize Türkçe bir ad koymuş olduğunuz için, derneğimiz üyeleri adına teşekkür ederiz.
Yabancı adlar taşıyan işyerleri sahibi komşularımızı uyaralım. Bu adları güzelim anadilimizin kelimeleriyle değiştirsinler. Biz de yetişebildiğimiz kadar bu uyarı görevimizi yapacağız. Birkaç yıldan beri bazı Belediyelerimiz, işyerlerine yabancı adların Türkçeleri ile değiştirilmesi için çalışıyor.
Bir insanın işyerine yabancı bir dilden ad koyması ile Emine ve bezeri olan kendi adını George, Elizabeth, John gibi Batılı adlarla değiştirmesi arasında ne fark var? Bu özentinin sonu neye varacak? Bu bir uygarlaşma davranışı değildir. Aksine, kendi ekonomisi, kendi kültürü ve dili ile ayakta duramayan bir ulus, başkalarının ayakları altında ezilmeye mahkûm değil midir?
Büyük Atatürk “Ülkesini, yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı dillerin boyunduruğundan kurtarmalıdır” demişti. İşyerlerimize yabancı dilden levhalar asmamız yeni bir boyunduruk altına girmekten başka bir şey değildir.
Yabancı dilden yazılmış levhalara karşı bütün yurtta bir kampanya başlatıyoruz. Sizi bu kampanyamıza işyeri sahibi dostlarınızı, arkadaşlarınızı, akrab
Tarih: 29 Ağustos 2009 02:39 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu kitabı paylaşın
Kitap Adı : Resimlerle Nutuk
Kitap Açıklaması :
Savaşta Türkiye'yi kurtaran, savaştan sonra da Türk milletini yeniden dirilten ATATÜRK'ün ölümü, yalnız yurdu için değil, Avrupa için de en büyük kayıptır. (Winston Churchill)
Benim üzüntüm iki türlüdür: Önce, böyle büyük bir insanın kaybından dolayı bütün dünya gibi ben de üzgünüm. İkinci üzüntüm ise, ATATÜRK ile tanışmak hususundaki şiddetli isteğimin yerine getirilmesine artık imkan kalmamış olmasıdır. (Franklin D. Roosevelt)
Tarih: 28 Ağustos 2009 17:22 Ekleyen: Beğenme: 0
EGO ' nun dikkatine !!!
APARTMAN AYDINLIKLARINDAN DÖRT BİR YANDAN ÇIKARILAN HERMETİK KOMBİ BACALARI ZEHİRLENMELERE VE DAHA KÖTÜSÜ GRUZİ GİBİ PATLAMALARA SEBEB OLABİLİR !!!
Tarih: 27 Ağustos 2009 23:58 Ekleyen: Beğenme: 0