Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolu ' nda yaşayan beş yıldızlı Pisilerin  bakımları diğer PC.  lerden  çok daha masraflı ve  oldukcada
    pahalı !Evin  pisisini  bu gün bakıma götürdüm ...
    Bir iki iğne falan biraz makyajlı kelimeler ve diş bakımına 78o TL ödedim.
    Halbuki hafta içinde lBM. bilgisayarım çökmüş ve götürdüğüm bilgiyar şirketi format atmak için sadece 5o TL. ücret istemiş idi ...
    Tarih: 07 Eylül 2009 00:17 Ekleyen:
  • orman bakanığı bekçisinin verdiği bilgilere göre bu arazinin bir özelliğide su tutmamasıymış .Dolayısıyla   ağaçların  diplerine toprakla teraslama yapılmalımış kisu aşağılara doğru akıp boşaziyan olmasın,
    Tarih: 07 Eylül 2009 00:17 Ekleyen:
  • ymb . nin  çelikkent in önündeki ormana ilkbaharın dikilen çelikleri çelikkentli komşularımız eksik olmasınlar yaz boyunca bir suldılar bir suladılar ki görmeyin!
    Tarih: 07 Eylül 2009 00:16 Ekleyen:

•                            SOLLAMAK  YAS
                                         AK  !

Onuncu yıl marşını kendilerine dayanak yapan bir köyün halkına artık eskişehir yolu güzergahında sollamak  önündekini geçmek ve ileri gitmek yasak  ;
    Eskişehir yoluna kamera ile denetlenen " Lütfen
    Sağdan  İşaredleri  " konumuşdur !

Sağlamak    : 
    Yavaşlamak - Durmak
    Tarih: 07 Eylül 2009 00:16 Ekleyen:

• Eskişehir yolunun  kameralı ceza denetimi eğer ; büyükşehir belediyesinin sorumluluğuna verilirse MELİH BEY BU caddeden kazandığı hız limidi paralarıyla en kısa sürede ÇayyoluMetrosunu hizmete açabilir !

----------------------------
    ----------------------------

eskişehiryolunu gündüz bile yarış pistine dönüştüren motor çetelerinin artık gözü aydın !
    Tarih: 05 Eylül 2009 01:33 Ekleyen:
  • YENİMAHALLE Çayyolu Mahallesi 43514 Ada 6 parselde bulunan ve yeni satın aldığımız konutumuz için abonelik işlemlerini yaptırmak için kartlı sayaç aboneliğinde 2.845 TL, normal saat aboneliğinde 2.545 TL abonelik tesis ücreti isteniyor. ASKİ’nin amacı abonelik tesis etmek mi yoksa vatandaşı soymak mı merak ediyoruz.
    Tarih: 05 Eylül 2009 01:33 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU Arkadium’un çevresi ve OYAK 7 grubunun etrafı özellikle hafta sonları ve hafta başlarında atılmış ambalaj kağıtları, boş içki şişeleri, teneke kutular vs. ile aşırı derecede kirleniyor.

Bunun neden kaynaklandığını maalesef çıkaramadım(!). Ayrıca gelişigüzel bırakılan köpek dışkıları da cabası. Halbuki bir torba ile bunlar rahatlıkla ortadan kaldırılabilir.

Neticede böyle bir vurdumduymazlığa hiçbir belediye hizmet yetişemez.
    Tarih: 05 Eylül 2009 01:31 Ekleyen:
  • Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler; bir devlet soyulurken aldırmıyor öküzler.
    Tarih: 04 Eylül 2009 23:34 Ekleyen:
  • Çayyolu ve ümitköy civarındaki tüm basketbol sahaları rezalet halde. Potaların çoğu paslanmış veya kırık, zemin zaten delik deşik, ve hala tek umrumuzda olan şey futbol sahasının standarda uygun olup olmaması. Çocuğunuzun sağlıklı bir fiziğe sahip olması için futbol yerine basketbol oynatın. Ve biri artık şu potaları yenilesin ...
    Tarih: 04 Eylül 2009 16:14 Ekleyen:
  • AÇIK TEŞEKKÜR

Bankalarda sıra bekleyerek zaman tüketmekten
    bıkmışken;ZİRAAT BANKASI ÜMİTKÖY ŞUBESİ  güven ve ümitlerimi yeniden filizlendirdi.
          Avrupai çalışma sistemi,çalışanların dinamizmi,
    zerafet ve nezaketi,ayrıca kendilerine ve işlerine saygıdan kaynaklanan şıklıkları,hayatımızı kolaylaştıran ,paramız kadar,zamandan da tasrrufu bize sağlayan bu topluluğa teşekkürü borç biliyorum.Böyle dinamik  bir gençlik gelecek için umutlarımı arttırıyor.
         Ümitköy Şubesinin genç,güzel ve yakışıklı gençleri hepinize bana armağan ettiğniz zaman,nezaket ve  yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
         Bu  resmi bütün kurumlarda görmek umuduyla ....
    Tarih: 04 Eylül 2009 13:32 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!