Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sayın kaymakamım ,Sayın belediye başkanım

Çayyolun için duraklarda beklemekten artık nefret ediyorum .Rica ediyorum bu sorunu  melih gökçekle beraber kökünden çözün

Bügün  öğlen 126 hattı otobüsümüz bir saat bir çeyekde geldi Bunun hesabını kim soracak.
    Tarih: 20 Eylül 2009 15:01 Ekleyen:
  • Bir haftadır  komşumuzun arabasıyla yaşamkent ten Ataatürk hastahanesine taşınıyoruz .
    1-Öncelikle sağlık bakanlığımız  kasabalara bile ambulans helikopterler tahsis ediyor. Yaşamkente de bir adet verilebilmesini rica ediyorum
    1- Atatürk hastahanesinin iç  mekanı oldukca aydınlık olmasına rağmen  iç ve dış mekan ampülleri
    denetim olmadığından bütün gün  gündüz yanıyor.

Sonrada elektriğe neden zam geldi diyoruz . Devlet tassarruflu ampul genelgesi yayınladı diyoruz.
    Tarih: 20 Eylül 2009 15:00 Ekleyen:
  • yıllardır ailecene oturduğmuz sitemizin söylemek gibi olmasın ama çayyolunun en sağlam sitesi olduğunu duyurmak zorundayım.Çünkü istanbul depremini yaşamış ve ankaraya göç etmeyi kafaya takmış insanlara bizim siteyi emlakcılar tavsiye etsinlet
    Kooperati başkanımız baş müff. zamanında bizler iskenderun da oturuken o fabrikamıza gidip binanın içine konan demirleri kavun  karpuz seçer gibi eliyle kontrol ederek teker teker seçmişdi.
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:51 Ekleyen:
  • ablacım selamlar çayyolu köyü gerçekten acayip bir yer.Fırının ekmekçi  ustası bile tanışmışdım adamın mersedesi var .İşe mersedesle geliyor gidiyor .
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:40 Ekleyen:
  • Poşet bir mağazanın namusudur.Bugün gordion alışveriş merkezindeki marketten yaptığım bayram alıverişinde yiyecekleri doldurduğum poşetler  daha çarşının içinde yırtıldı. Ayrıca böyle ilk açılış günlerinde oturmuş mağazalardan personel takviyesi yapılması gerekirken kasalara çömex kasiyerleri oturtmuşlar.
    Bana fazladan para üstü verdiler ben farkettim geri iade ettim.
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:38 Ekleyen:
  • HELAL HOŞ OLSUN!

Gordiyon alışveriş merkezinin açılışı sebebiyle Seb Gurupdan C. Y A Ğ C I beyin gönderdiği üzerindeki  kartvizitten anlaşılan ORKİDELERDEN KURULMUŞ ÇELENKTEN  ALTI TANESİNİ  MÜSADE SİZ ALDIM VE SEVGİLİME TAKDİM ETTİM.
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:38 Ekleyen:

•       ay [ AŞ ] lı enflasyonu ..

Çayyolun ' da mahalleler arasında dolaşan sütcülerden sadece sebze alırken onlara  acaba
    "  neredensiniz? "  diye soru -yorum!!!
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:37 Ekleyen:
  • Bizim siteye merak etme hiç bişey olmaz  . Maliyeciler buyursun gelsin. Çünkü ; boya badana işleri için gider pusulası ile yaptırılması yönünde sitemizin oy çokluğu ile almış olduğu genel kurul kararı var.

Hem  hesap uzmanları  çayyolu 'ndaki siteleri ve apartmanları denetleyeceklerine sıkıysa önce subayevlerine gidip başbakanımızın oturduğu apt.  ın işledme defterlerini ve alınan kararları incelesinler.Ondan sonra gelsin bizim apaartmanın karar defterlerini incelesinler
    Tarih: 18 Eylül 2009 14:36 Ekleyen:
  • İdareciler sitesinde outran eski komşumla KONUŞURKEN BANA BİRŞEY ÇITLATTI. Güya maliyenin denetim elemanları hesap uzmanları site ve apartman yönetimlerinin yaptıkları büyük harcamalarda ( geçmişe dönük ) GİDİER PUSULASI VE GİDER
    MAKBUZU  NEDEN KULLANILDIĞINA DAİR İNCELEME BAŞLATACAKLARMIŞ
    Tarih: 17 Eylül 2009 10:21 Ekleyen:
  • cayyolum. com. u kalecik den takip eden bir okuyucunuz  olarak koruk suyu işine girmek isteyen girişimcilere  önerilerim var  yayınlarsanız     :

Birincisi  koruk asmasının cinsi mutlaka yedi veren olmalıdır ki rekolte çok olsun

İkincisise  koruk satanların koruğun yanında muhakkak bamya da satmalıdırlar.

Meraklısına  not  :
    İyi koruk cinsleri en iyi üzün cinslerinden bile daha fazla para ettiği gibi nakliyesi esnasındada  üzüm gibi de ezilme  ve bozulma riski bulunmamaktadır.
    Tarih: 17 Eylül 2009 10:21 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!