Sayın kaymakamım ,Sayın belediye başkanım
Çayyolun için duraklarda beklemekten artık nefret ediyorum .Rica ediyorum bu sorunu melih gökçekle beraber kökünden çözün
Bügün öğlen 126 hattı otobüsümüz bir saat bir çeyekde geldi Bunun hesabını kim soracak.
Tarih: 20 Eylül 2009 15:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir haftadır komşumuzun arabasıyla yaşamkent ten Ataatürk hastahanesine taşınıyoruz .
1-Öncelikle sağlık bakanlığımız kasabalara bile ambulans helikopterler tahsis ediyor. Yaşamkente de bir adet verilebilmesini rica ediyorum
1- Atatürk hastahanesinin iç mekanı oldukca aydınlık olmasına rağmen iç ve dış mekan ampülleri
denetim olmadığından bütün gün gündüz yanıyor.
Sonrada elektriğe neden zam geldi diyoruz . Devlet tassarruflu ampul genelgesi yayınladı diyoruz.
Tarih: 20 Eylül 2009 15:00 Ekleyen: Beğenme: 0
yıllardır ailecene oturduğmuz sitemizin söylemek gibi olmasın ama çayyolunun en sağlam sitesi olduğunu duyurmak zorundayım.Çünkü istanbul depremini yaşamış ve ankaraya göç etmeyi kafaya takmış insanlara bizim siteyi emlakcılar tavsiye etsinlet
Kooperati başkanımız baş müff. zamanında bizler iskenderun da oturuken o fabrikamıza gidip binanın içine konan demirleri kavun karpuz seçer gibi eliyle kontrol ederek teker teker seçmişdi.
Tarih: 18 Eylül 2009 14:51 Ekleyen: Beğenme: 0
ablacım selamlar çayyolu köyü gerçekten acayip bir yer.Fırının ekmekçi ustası bile tanışmışdım adamın mersedesi var .İşe mersedesle geliyor gidiyor .
Tarih: 18 Eylül 2009 14:40 Ekleyen: Beğenme: 0
Poşet bir mağazanın namusudur.Bugün gordion alışveriş merkezindeki marketten yaptığım bayram alıverişinde yiyecekleri doldurduğum poşetler daha çarşının içinde yırtıldı. Ayrıca böyle ilk açılış günlerinde oturmuş mağazalardan personel takviyesi yapılması gerekirken kasalara çömex kasiyerleri oturtmuşlar.
Bana fazladan para üstü verdiler ben farkettim geri iade ettim.
Tarih: 18 Eylül 2009 14:38 Ekleyen: Beğenme: 0
HELAL HOŞ OLSUN!
Gordiyon alışveriş merkezinin açılışı sebebiyle Seb Gurupdan C. Y A Ğ C I beyin gönderdiği üzerindeki kartvizitten anlaşılan ORKİDELERDEN KURULMUŞ ÇELENKTEN ALTI TANESİNİ MÜSADE SİZ ALDIM VE SEVGİLİME TAKDİM ETTİM.
Tarih: 18 Eylül 2009 14:38 Ekleyen: Beğenme: 0
ay [ AŞ ] lı enflasyonu ..
Çayyolun ' da mahalleler arasında dolaşan sütcülerden sadece sebze alırken onlara acaba
" neredensiniz? " diye soru -yorum!!!
Tarih: 18 Eylül 2009 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Bizim siteye merak etme hiç bişey olmaz . Maliyeciler buyursun gelsin. Çünkü ; boya badana işleri için gider pusulası ile yaptırılması yönünde sitemizin oy çokluğu ile almış olduğu genel kurul kararı var.
Hem hesap uzmanları çayyolu 'ndaki siteleri ve apartmanları denetleyeceklerine sıkıysa önce subayevlerine gidip başbakanımızın oturduğu apt. ın işledme defterlerini ve alınan kararları incelesinler.Ondan sonra gelsin bizim apaartmanın karar defterlerini incelesinler
Tarih: 18 Eylül 2009 14:36 Ekleyen: Beğenme: 0
İdareciler sitesinde outran eski komşumla KONUŞURKEN BANA BİRŞEY ÇITLATTI. Güya maliyenin denetim elemanları hesap uzmanları site ve apartman yönetimlerinin yaptıkları büyük harcamalarda ( geçmişe dönük ) GİDİER PUSULASI VE GİDER
MAKBUZU NEDEN KULLANILDIĞINA DAİR İNCELEME BAŞLATACAKLARMIŞ
Tarih: 17 Eylül 2009 10:21 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolum. com. u kalecik den takip eden bir okuyucunuz olarak koruk suyu işine girmek isteyen girişimcilere önerilerim var yayınlarsanız :
Birincisi koruk asmasının cinsi mutlaka yedi veren olmalıdır ki rekolte çok olsun
İkincisise koruk satanların koruğun yanında muhakkak bamya da satmalıdırlar.
Meraklısına not :
İyi koruk cinsleri en iyi üzün cinslerinden bile daha fazla para ettiği gibi nakliyesi esnasındada üzüm gibi de ezilme ve bozulma riski bulunmamaktadır.
Tarih: 17 Eylül 2009 10:21 Ekleyen: Beğenme: 0