ışıqlı reklam
led işi artık gitgide neon işine dömümeye başlamadımı sizce de
iktidarın arabexs tarafı sözde (mutasıp) gelenekcilerle, yenilikciler kanatı sözde neo muhafaza-kar* lar
arka sokaklardaki ince işlere ne diyor acaba
artık başkent ankara da günah keçileri tele kızlar
anadan doğma, arkalı önlü fotğraflarını basıp
telefon numaralarınıda print ettikleri kırmızı noktalı reklam ilanlarını her akşam iş çıkışında kokariçciler sokağında açık açık dağıtmaktadırlar
buna sanırım küresel yahşi kapital_izm sistemi içerisinde sermaye piyasası kurulu jargonunda
serbest piyasa ekonomisi (mi!?) diyorlar
eğer kentlerde hızla yayılan led süsleme işine
yürütme bir önlem almazsa
yakında başkent ankara sokakları dahil bütün kentlerimiz
pavyona dönüşme tehlikesi ile karşı karşıyadır
taşralı muhafazakarlarımız zaten pavyon lültürü dediğimiz bu işlere kökten meraklılardır
çözüm için en kısa sürede led , neon ışıklarından sorumlu bir bakanlık kurulmalıdır diyorum
çünkü devir artık ampulle aydınlatma devri değildir !!!
Tarih: 19 Şubat 2013 19:40 Ekleyen: Beğenme: 0
muhtarlıklara kamera ve alarm takılacakmış ama dağdaki çoban bile biliyor ki bu aletlerin artık hiç bir caydırıcılığı kalmamıştır
bütün muhtarlarımızı semt birimine toplasak hepsine nirer oda versek hem dayanışma ve kaynaşma olmaz
mı
herşey çayyolu ilçsi diye
Tarih: 19 Şubat 2013 19:37 Ekleyen: Beğenme: 0
yazıklar olsun
buna resmen çifte standart denir
kahvaltılık çemen satışı niçin yok
çayyolunun yerli malı jet sosyetesi çemen yemezmi sanıyorsunuz
Tarih: 18 Şubat 2013 20:12 Ekleyen: Beğenme: 0
Maniyerizmin Sanat Felsefesi
Çizginin Gücü
Beğendik kuzey yıldızı mağazasında unlu mamullerde heykel traş kadrosunda çalışan kadrolu personeller bulunmaktamış
Bu itibarla heykellere karşı olan birileri mağazaya sürekli zabıta gönderebilir
Tarih: 18 Şubat 2013 20:12 Ekleyen: Beğenme: 0
paedon kırk yıllık market arabasıyım
kırkbir kere maşallahr ama;
hesabı ödedim marketin dışına çıktım sağa doğru ilerledim . arabamı bıraktığım yere ulaşmak için marketin ön cephesinin bittiği yere geldim
ama mimarlar market arabasının yağmur giderlerinin üzerindeki demir ızgaralardan karşıya nasıl sıcrayacağını tasarlayamamışlar
olsun bu kadarcık hata kadı kızında da olur cancağzım
Tarih: 17 Şubat 2013 22:51 Ekleyen: Beğenme: 0
bende ordaydım
akadaşlar bizim çayyolu bölgesinde iş yapmak gerçekten çok zordur müşteri velinimet olsa bile
bugün saat onaltı sularında yüzde elli indirim uygulanan unlu mamüllerin önünde bir incir cekirdeğini dahi doldurmayacak kuru gürültü ses bombasını şefler size duyurmadıysa bile bizler çayyolu gönül durakları size duyuralım dedik laf aramızda
çayyolu esnafı ne çekiyorsa emekli olduğu halde kendisini hala savcı ve komutan sanan bazı meslek guruplarının bazı emeklilerinden çekiyor
sonradan görmeler dahil şikayet etmeninde bir yolu yordamı olmalı hele hele de şahıslar mektep medrese görmüşse
ama bu amcalar hala kendilerini ya mahkemede ya da eğitim sahasındaa sanıyorlar
olan tezgahta ekmek parası peşinde kpşan personellere oluyor
bunun için her gelen şikayette personel haksızdır diye bir savunma alınmamalı hatta personel korunmalıdır
ama gerçekten bu edepsizlerede biri hani derler ya esastan dur demeli idi ....
Tarih: 17 Şubat 2013 22:51 Ekleyen: Beğenme: 0
neden
ben bir super market arabasıyım işim gücüm yok benim aylak aylak bütün merakım market market dolaşmaktır meramım
malum markanın 32 li tuvalet kağıdı
fiyat analizleri :
meşhur peynirci ademde üst kata çıkarken hemen sol tarafta duvara istiflenmiş durumda 32 li 18.90 lira
aynı ürün bzim tansaş - migros da 26.50 den
18.90 indirimde kilerde
carrefourSA Gördiyom bu markanın 32 lisini
satmıyor
beğendik kuzey yıldızı mağazasında ise 24 lüsü 12 lira 32 lisi ise 24 lira iki adet 24 lü amabalaj sarın aldığınızda 48 rulo tuvalet kağıdını aynı mağazada 16 adet fazlasıyla aynı fiyata satın almış oluyorsunuz
konut 2 soykan aynı ürünün 32 lisini 17.89 liraya
24 lüsünü 17.75 e verebiliyor
yunus marketse çok uzun bir süredir 19 a yakın
satıyor
makro market konut 1 de hem 24 lü ambalajı hemde 32 li ambalaj 21.90 da . biri 26 kusurdan o rakama indirilmiş biride 27 kusurdan görülen rakama indirilmiş.
işte marketing pazarlamada durum yukarıdaki gibi aynen dur çık çıkabilirsen işin içinden sevgili çayolululu tüketicim
bu kadar yemeye içmeye tuvalet kağıtları ne yapsın
değil mi !??
Tarih: 17 Şubat 2013 22:47 Ekleyen: Beğenme: 0
BAŞ (((ka))) KENT ANKARA
Her zaman İstanbul ile kıyaslanma haksızlığına uğrayan Ankara, sevgini ve bağlılığın kenti olmuştur. İstanbul aşkın kentidir, her medeniyetin notaları arasında müzik yapmış bir sazendir. İki şehir arasında çizgi, sevginin köklülüğü ve sürekliliği ile aşkın hevesi ve kısalığı kadar başkadır.
Başka Kent Ankara'nın anılarında dolaşırken, petrol bulunan Ankara Garı inşaatından, Kale'nin gizli geçitlerine Dikmen'de kayak yapan Ankaralılardan, Ulus Tenis Turnuvaları'nın yapıldığı yıllara uzanacaksınız.
Ankara Garı'nın geçmişini, hamallarının kurduğu derneği ve Ulus'a düşen uçakları o yıllardaki gazete haberleri ile okuma şansıznı olacak. Ankara'nı gizemli cinayetinden, kayıp katedrale değin, Yahudi ve Rumların yaşadığı yıllarda gezinti yapacaksınız.
Bir şehrin unutulan anılarını ve ilginç yönlerini tekrar hatırlayacaksınız.
Son günlerde bedenen sık sık ayrı kalsam da kalbim hep Ankara’da ...
Tarih: 17 Şubat 2013 22:46 Ekleyen: Beğenme: 0
içki satılmayan markette ne hikmetse bira mayası satıluyor...
Tarih: 17 Şubat 2013 22:45 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolu muzun yerli malı göcebe jet sosyetesine müjdeler olsun
artık içerisinde muz ağaçları olan bir marketinizde
oldu ya ne kadar öğünseniz az
çankaya oranda , sb evleri bando sokakta kalan akabalarınıza artık daha da fazla hava atabilirsiniz
biz çayyolunda oturuyoruz diye
Tarih: 17 Şubat 2013 22:43 Ekleyen: Beğenme: 0