Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ışıqlı reklam

led işi artık gitgide neon işine dömümeye başlamadımı sizce de

iktidarın arabexs tarafı sözde (mutasıp) gelenekcilerle, yenilikciler kanatı sözde neo muhafaza-kar* lar
    arka sokaklardaki ince işlere ne diyor acaba

artık başkent ankara da günah keçileri tele kızlar
    anadan doğma, arkalı önlü fotğraflarını basıp
    telefon numaralarınıda print ettikleri kırmızı noktalı reklam ilanlarını  her akşam iş çıkışında kokariçciler sokağında açık açık dağıtmaktadırlar

buna sanırım küresel yahşi kapital_izm sistemi içerisinde sermaye piyasası kurulu jargonunda
    serbest piyasa ekonomisi (mi!?) diyorlar

eğer kentlerde hızla yayılan led süsleme işine
    yürütme bir önlem almazsa
    yakında başkent ankara sokakları dahil bütün kentlerimiz
    pavyona dönüşme tehlikesi ile karşı karşıyadır

taşralı muhafazakarlarımız zaten pavyon lültürü dediğimiz bu işlere kökten meraklılardır

çözüm için en kısa sürede led , neon ışıklarından sorumlu bir bakanlık kurulmalıdır diyorum

çünkü devir artık ampulle aydınlatma devri değildir !!!
    Tarih: 19 Şubat 2013 19:40 Ekleyen:
  • muhtarlıklara  kamera  ve alarm takılacakmış ama dağdaki çoban bile biliyor ki bu aletlerin artık hiç bir caydırıcılığı kalmamıştır

bütün muhtarlarımızı semt birimine toplasak  hepsine nirer oda versek hem dayanışma ve kaynaşma olmaz

herşey çayyolu ilçsi diye
    Tarih: 19 Şubat 2013 19:37 Ekleyen:

• yazıklar olsun 

buna resmen çifte standart  denir

kahvaltılık çemen satışı niçin yok

çayyolunun yerli malı jet sosyetesi çemen yemezmi sanıyorsunuz
    Tarih: 18 Şubat 2013 20:12 Ekleyen:
  • Maniyerizmin Sanat Felsefesi
    Çizginin Gücü

Beğendik kuzey yıldızı mağazasında unlu mamullerde heykel traş kadrosunda çalışan kadrolu personeller bulunmaktamış

Bu itibarla heykellere karşı olan birileri mağazaya sürekli zabıta gönderebilir
    Tarih: 18 Şubat 2013 20:12 Ekleyen:
  • paedon kırk yıllık market arabasıyım
    kırkbir kere maşallahr ama;

hesabı ödedim  marketin dışına çıktım  sağa doğru ilerledim . arabamı bıraktığım yere  ulaşmak için marketin ön cephesinin bittiği yere geldim

ama mimarlar  market arabasının  yağmur giderlerinin üzerindeki demir ızgaralardan karşıya  nasıl sıcrayacağını tasarlayamamışlar

olsun bu kadarcık hata kadı kızında da olur  cancağzım
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:51 Ekleyen:
  • bende ordaydım

akadaşlar bizim çayyolu bölgesinde iş yapmak gerçekten çok zordur müşteri velinimet olsa bile

bugün saat onaltı sularında yüzde elli indirim uygulanan unlu mamüllerin önünde  bir incir cekirdeğini dahi  doldurmayacak kuru gürültü ses bombasını şefler size duyurmadıysa bile  bizler çayyolu gönül durakları  size duyuralım dedik laf aramızda

çayyolu esnafı ne çekiyorsa emekli olduğu halde  kendisini hala  savcı ve komutan sanan bazı meslek guruplarının bazı emeklilerinden çekiyor

sonradan görmeler dahil şikayet etmeninde bir yolu yordamı olmalı hele hele de şahıslar mektep medrese görmüşse

ama bu amcalar hala kendilerini ya mahkemede ya da eğitim  sahasındaa sanıyorlar

olan tezgahta ekmek parası peşinde kpşan personellere oluyor

bunun için  her gelen şikayette personel haksızdır diye bir savunma alınmamalı hatta personel  korunmalıdır

ama gerçekten bu edepsizlerede biri hani derler ya esastan dur demeli idi ....
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:51 Ekleyen:
  • neden

ben bir super market arabasıyım işim gücüm yok benim aylak aylak bütün merakım market market dolaşmaktır meramım

malum markanın 32 li tuvalet kağıdı
    fiyat analizleri    :

meşhur peynirci ademde üst kata çıkarken hemen sol tarafta duvara istiflenmiş durumda 32 li 18.90 lira

aynı ürün bzim tansaş - migros da 26.50 den
    18.90 indirimde kilerde

carrefourSA Gördiyom bu markanın 32 lisini
    satmıyor

beğendik kuzey yıldızı mağazasında ise 24 lüsü 12 lira 32 lisi ise 24 lira  iki adet 24 lü amabalaj sarın aldığınızda 48 rulo tuvalet kağıdını aynı mağazada 16 adet fazlasıyla aynı fiyata satın almış oluyorsunuz

konut 2 soykan aynı ürünün 32 lisini 17.89 liraya
    24 lüsünü 17.75 e verebiliyor

yunus marketse çok uzun bir süredir 19 a yakın
    satıyor 

makro market  konut 1 de  hem 24 lü ambalajı hemde 32 li  ambalaj 21.90 da . biri 26 kusurdan o rakama indirilmiş biride 27 kusurdan görülen rakama indirilmiş.

işte marketing pazarlamada durum yukarıdaki gibi aynen dur çık çıkabilirsen işin içinden sevgili çayolululu tüketicim

bu kadar yemeye içmeye tuvalet kağıtları ne yapsın
    değil mi  !??
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:47 Ekleyen:

•            

BAŞ  (((ka)))  KENT ANKARA

Her zaman İstanbul ile kıyaslanma haksızlığına uğrayan Ankara, sevgini ve bağlılığın kenti olmuştur. İstanbul aşkın kentidir, her medeniyetin notaları arasında müzik yapmış bir sazendir. İki şehir arasında çizgi, sevginin köklülüğü ve sürekliliği ile aşkın hevesi ve kısalığı kadar başkadır.

Başka Kent Ankara'nın anılarında dolaşırken, petrol bulunan Ankara Garı inşaatından, Kale'nin gizli geçitlerine Dikmen'de kayak yapan Ankaralılardan, Ulus Tenis Turnuvaları'nın yapıldığı yıllara uzanacaksınız.

Ankara Garı'nın geçmişini, hamallarının kurduğu derneği ve Ulus'a düşen uçakları o yıllardaki gazete haberleri ile okuma şansıznı olacak. Ankara'nı gizemli cinayetinden, kayıp katedrale değin, Yahudi ve Rumların yaşadığı yıllarda gezinti yapacaksınız.

Bir şehrin unutulan anılarını ve ilginç yönlerini tekrar hatırlayacaksınız.

Son günlerde bedenen sık sık ayrı kalsam da kalbim hep Ankara’da ...
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:46 Ekleyen:
  • içki satılmayan markette ne hikmetse bira mayası  satıluyor...
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:45 Ekleyen:

• cayyolu muzun yerli malı göcebe jet sosyetesine müjdeler olsun

artık içerisinde muz ağaçları olan bir marketinizde
    oldu ya ne kadar öğünseniz az

çankaya oranda , sb evleri bando sokakta kalan akabalarınıza  artık daha da fazla hava atabilirsiniz

biz çayyolunda oturuyoruz diye
    Tarih: 17 Şubat 2013 22:43 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!