Otomobil Sürücüsü adıyla yazan arkadaşımızın Çayyolu'ndaki araç sürücüleri ile ilgili yazdığı tüm eleştirilere aynen katılıyorum. Az bile yazmış. Ancak -küfrediyorum- demesini kendisine yakıştıramadım. Zaten kötü araç kullananların çoğu aynı zamanda küfürbaz. Yani başkentimizde küfür etme ve kötü araç kullanma alışkanlıkları aynı tarihlerde başlamıştır. O günden bugüne gördüğüm kadarıyla başkente yakışan insan hem iyi araç kullanan hem de küfretmeyen insandır. Saygılarımla....
Tarih: 29 Eylül 2009 14:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolunda oturmaktayım. 32 yıllık ehliyetim ve arabam var. Bu güne kadar çok şükür Türkiye'de yaşayıp bedeni olarak Trafik mağduru olmamış -oldurtmamış şanslılardanım. Her gün aracımla çayyolunu terk edene kadar birçok araç sürücüsüne artık içimden küfrediyorum. Daha küfretmeden bir gün çayyolundan çıkamadım. Neden mi ; çayyolunda oturup ta arabası olanlarda şu duyarsızlıkları, acemilikleri, bilinçsizlikleri görüyorum : Sinyal kullanmak yok, aniden alış-veriş için küt diye durmak, hızlı araç kullanmak, ara yollardan çıkan sürücüler ana yoldan gelen aracı gördüğü halde önüne çıkmak, ışıklarda durmamak- erken haraket etmek, istedikleri yerde yolu tıkadığını bilerek yine park etmek (b.matik - banka - fırın önleri), hava karardığı halde farlarını açmamak, Semt birimi önünde sağa-sola dönüşleri bilmemek-ikaz ettiğinizde yavuz-hırsız rolünü oynamak, bayan sürücüler sadece önlerine bakarlar sağına-soluna bakmak hak getirsin, bilhassa genç bayanlar-kızlarımız direksiyonda aşırı agresif......... DİKKAT burası Çayyolu.... dışarıdan birisine sorsanız çayyolunda oturanların medeniyet katsayısı yüksektir diye bilirler...... Sanırım YANLIŞ biliyorlar. 4X4 araçlara binmekle, lüks araç sürmekle, Kravat takmakla , elde sigara direksiyon tutmakla medeni olunmaz. MEDENİYET KURALLARA UYMAKTIR. BEYLER-HANIMLAR. Bahanesi olmaz bu işlerin. Lütfen kulaklarınızı çınlattırmayın........
Tarih: 29 Eylül 2009 13:33 Ekleyen: Beğenme: 0
hey gidi günler heyHey !
... eskiden eskiden biz eskiden dostlarımızla partilerde ve günlerde görüşürdük ... Artık galiba biraz yaşlandık ...Bugünlerdeyse yaşlanan organlarımızın gelişip güzelleşmesi ve hayat şartlarına uygun duruma getirilmesi için sık sık uğramak zorunda kaldığımız BAYINDIR ' da eski dostlarımızlada görüşüyoruz ...
Tarih: 29 Eylül 2009 13:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Çankaya belediyesi ümitköydeki dükkanların önündeki kaldırımları bir zahmet artık yapsın ve kenarlarada araç park ettirmesin .Yiyecek mekanlarının önü toz toprak . Dükkanların içide tozdan geçilmiyor . Ümitköye hiç yakışmıyor bu görüntüler . Galleriadan postaneye caddeden yürümek zorunda kalıyoruz çevre düzenlemesi ne zaman yapılacak bugün postanenin önünde arabadan kaçayım derken akşam karanlığında kovaya takılıp ayağım burkuldu
Tarih: 29 Eylül 2009 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Engin amca Ümitköy dersaneciler sokağında kuru otlara karşıdaki dersaneden çocuklar sigara atmış gitmiş
otlar tutuştu ayakkabılarımızla yangının üzerine basarak ateşi zorla söndürdük.
Eğer biz olmasaydık dersaneler bile yanabilirdi.
Tarih: 29 Eylül 2009 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Köyümüzün ana -kraliçesi Hollanda kökenli genç pren-
sesimiz ne hikmetse ;
Hollanda merkezli 150 yıllık aile şirketi olan, Avrupa’nın en büyük perakende gayrimenkul portföyüne sahip olan Redevco tarafından Ankara’da 150 milyon euroluk yatırımla inşa edilen Gordion Alışveriş Merkezine iyi yada kötü tekbir laf bile etmedi !!!
Türkiye’nin ilk “yeşil” Alışveriş merezi ne !!!
Tarih: 28 Eylül 2009 13:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu sabah Yenimahalle belediyesi ağaçlandırma işçileri geldiler ve Ali Rıza Bey Ormanında dikilen ağaçların çevresindeki kuru otların temizliği dikilen ağaçların çapalanması gibi işler yapıldı.
Ağaçlandırma işte böyle olur, yoksa ben binlerce ağaç diktim demekle olmaz bakacaksın, suluyacaksın dikilen ağaçlar kendine gelecek orman olacak işte ağaçlanırma ve belediye hizmeti böyle olur. Alirızabey ormanı gerçek bir ormana dönüşüyor.
BAKARSAN ORMAN, BAKMAZSAN DAĞ OLUR.
Y.Mahalle Belediye başkanı Sayın Fethi YAŞAR' a teşekkürler. Bu işin peşini bırakmadığı için.
Tarih: 28 Eylül 2009 13:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Geceyarısı kanal 24'de
(ANKARA MASASI ) İSİMLİ HABER PROGRAM
sayın Ankara B.Şehir Beldiye Başkanı ile oturumun sunucusu Yaşar Taşkın KOÇ arasında geçen konuşmadan bir alıntı ;
Sunucu Y.T.KOÇ ;
- Sayın Melih Bey Çayyolu Metrosunun durumunda bir gelişme olacak mı?
İ.M.GÖKCEK ;
- Şimdilik bir gelişme yok bu konuyla artık biz değil Ulaştırma Bakanlığı ilgilenecek, Meclis açıldığında konuya açıklık getirilecek ve metronun yapımını biz değil Meclisin vereceği karar ile Ulaştırma Bakanlığı üstlenecek.
Artık Melih Bey'in daha önemli işleri olduğunu Fahri Başkanı olduğu futbol kulübü ANKARAGÜCÜ' nün 100. yılda şampiyonluğu için elinden gelen yardımları esirgemeyeceğini anlattı.
Metro başka bahara değil, 2011 seçimlerinden sonra iktidara gelecek başka bir hükümete kaldı desenize....
Tarih: 28 Eylül 2009 13:33 Ekleyen: Beğenme: 0
her şeyde bir hayır ve şer vardır .Belkide ne biliyorsunuz gordiyon avm .deki uluslararası dev şirketlerin basksıyla( müşteri çekmek için )
çayyolu metroyu kısa bir sürede hizmete açtırtabilirler
Tarih: 28 Eylül 2009 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Devlet hastahanesi arsasıına acilen önce her metre karesine limoni selvi dikilmesini öneriyorum.Sonrasını oturup düşünürüz ! varmısınız yokmusunuz?
Tarih: 27 Eylül 2009 21:35 Ekleyen: Beğenme: 0