Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•          Budün   !!!
             Eskişehiryolu - Yaşamkent civarı

Plakayı yazmıyorum . Çünkü reklama girdiği için inkar edeceklerdir.Ancak ilgililere ve cayyolum. com. a plakayı bıraktım. Okul servisinden camdan beline kadar sarkan çocuklar...

Veliler  aman dikkat !!!  Servis şirketi yetkilisinin açıklamasına göre bizim çocuklar  serviste yol yordam nedir bilmiyorlar  !!!
    Tarih: 22 Ekim 2009 00:34 Ekleyen:

• Göerevim nedeniyle senelerdir dışarısıda dahil olmak üzere bir çok yeri gezdim gördüm.Değinmek istediğim konu  KORU SİTESİ güzergahında belediye otobüslerini kullanan yolcularımızın  istisnai durumu  :

Otobüsün içindeki  herkes birbirini rahatsız etmemek üzere sezdirmeden özel bir çaba sarfediyor sanki  !
    Çalan cep telefonlarına " ben şimdi  otobüsteyim inince ararım "  zor rastladığımız cevaplar veriliyor.İnsanlar  otobüsün içinde yanındaki ile neredeyse fısıltı halinde konuşuyor . Kontürü olmayan yolcuya kartını veren yolcu  kontürün ücretini binbir nazla alıyor.

Sanki kendimi varanda ulusoyda gidiyor sanıyorum bu güzergahta yolculuk ederken ...

Tarih: 22 Ekim 2009 00:34 Ekleyen:

• sağlık ocağımızdan doktor arkadaşımla sporda konuşmuşduk.Çayyolu havalisinde yapılan tahlillerde
    halkın  f o s f o r  oranı  hep yüksek çıkıyormuş. Balığın bu kadar bol tükeildiği bir havaliye  tabi cevriyede gelir  koşu yoluna  fosforlu  gece  lambasıda gelir  ...
    Tarih: 22 Ekim 2009 00:32 Ekleyen:
  • Taş ağlar...

YANİ şimdi siz PKK terör örgütü militanlarını önde vali, arkada bando mızıka,
    çiçeklerle, çikolatalarla, bayram ederek karşıladınız...
    Ama ömrünü bu ülkeye hizmetle geçirmiş profesörleri, akademisyenleri,
    edebiyatçıları, gazetecileri, generalleri, sanatçıları, henüz kanıtlanmamış “örgüt” iddiasıyla aylardır hapishanelere tıktınız...
    Öyle mi?..

Eli silahlı terör örgütü militanı 20 dakikada ifade verdi ve salındı, ama eli kalemli Mustafa Balbay‘ın dünkü köşesinde “229 gündür tutuklu” olduğu yazılıydı...
    Üniversite kurup çocuklarınızı yetiştiren, hastane kurup nice can kurtaran Prof. Mehmet Haberal hasta yatağında tutuklu, ama “çocuk katili” dediğiniz insanları kucaklıyorsunuz...
    Böyle midir hukukunuz?..
    Kanserle boğuşan bilim adamımız Erol Manisalı acılar içinde sürünüyor... O teröristlerle savaşan askerlerimiz demir kapılar arkasında tutsak... Türkan Saylan öldüğü halde kurtulamadı elinizden, sorgulanıyor...
    Ama PKK‘lıları bağrınıza bastınız...
    Vicdan bu mudur?..
    İlhan Selçuk yarım asırdan fazladır “barış-sevgi-huzur-güven-çağdaşlıkhukuk-
    demokrasi” üzerine yazılar yazdı, suç oldu... Ama vatana kurşun sıkanların başı Apo‘nun yol haritasına bakıp bakıp teröristleri çikolatayla karşıladınız...
    Böyle midir devlet?..

Taş olsa ağlar...
    Bir terörist dağdan eksilse hepimiz seviniriz.
    Ama bu ne hal?..
    Terör örgütünün bayrakları, Apo’nun posterleri, alkışlar, zafer zılgıtları...
    Önde vali...
    Arkada çiçekçi...
    Devlet terörü teslim aldı derken, terörün teslim aldığı devlet midir bu gözüken?..
    Hukuk mu bu?..
    Adalet buna mı diyorsunuz?..
    Vicdanın eridiği, mantığın yanıt veremediği, tüm değerlerin bittiği yerdir burası...
    Taş ağlar...
    Taş...
    Tarih: 22 Ekim 2009 00:31 Ekleyen:

•                          Ç  a b a . . .

Çabalayanlar , Başaranlar  ve
                  İsteğine ulaşmış olanlar...
    Tarih: 21 Ekim 2009 09:25 Ekleyen:

• Gereksiz Yere Sifon Çekmeyin

Tuvaleti çöp olarak kullanmayın. Dört kişilik bir ailenin her bir ferdi, günde bir kez sifonu amacı dışında çekerse yılda 16 ton su harcamış olur.

TEMA

Tarih: 21 Ekim 2009 09:25 Ekleyen:
  • Evimle (Çayyolu) işim (Ümitköy) arasında bisikletle seyehat etmeye gayret eden ve bisikleti hayatımın her safhasında kullanmak isteyen birisiyim. Ancak eğitimli ve çağdaş insanların çoğunlukla oturduğunu düşündüğüm bu bölgede faaliyet gösteren DOLMUŞ ların trafik kurallarını, yayaları, bisikletlileri hiçe saymalarına keyfe keder her yerden yolcu almalarına veya hiç almamalarını, sanki bisikletle trafikte hiçbir hakkım yokmuş gibi davranmalarını kendime ve çayyolu halkına yediremiyorum. Sosyal hayatın içinde kendimi 1. sınıf bir vatandaş olarak hissetmeme rağmen, trafikte 5. sınıf gibi hissetmeme sanırım eğitim durumu yeterli olmayan bu dolmuş sürücüleri sebep olmaktadır. Bu arkadaşlara yer yıl trafık ve ahlak kurallarını tekrar tekrar zorunlu seminerlerle öğretmek gerekmektedir.
    Saygılarla.
    Tarih: 20 Ekim 2009 11:39 Ekleyen: SelimHüseyinoğlu
  • Çayyolu - Azmi Beğen  Cami Çevresi Sakinleri Tertip komitesinin düzenlemiş olduğu Baz istasyonları ile ilgili  Protesto toplantısına iştirak eden göstericilere  hiç samimi bulmuyorum. Çünkü hepsinin cebinde son model cepler vardı .
    Zamanında gene böyle bir protesto eyleminde kürsüdeki sayın konuşmacı kendisini dikkatle dinleyen bölge sakin-
    lerine sonra farkına varıp düzeltse bile  ; önce aynen aşağıdaki şu teklifi yapmıştı...
         " Bu baz istasyonunu  bizim evin karşısındaki  tepeye değilde , karşıdaki tepeye kurun  "

Tarih: 20 Ekim 2009 00:57 Ekleyen:
  • Ahmet Taner Kışlalı'yı anıyoruz

HAYRET ÇAYYOLU PLATFORMU YOK HAYREEET
    Tarih: 19 Ekim 2009 17:20 Ekleyen:
  • Ahmet Taner Kışlalı'yı anıyoruz

Cumhuriyet gazetesinin düzenlediği Ahmet Taner Kışlalı'yı ölümünün 10. yılında anma etkinlikleri programı belirlendi.

Katılımcı Kuruluşlar:

A.Ü. İletişim Fakültesi,
    Atatürkçü Düşünce Derneği Çayyolu Şubesi,
    Cumhuriyet Gazetesi,
    CHP,
    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği,
    Yenimahalle Belediyesi.
    Tarih: 19 Ekim 2009 17:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!