Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• KARLI BİR KIŞ GÜNÜYMÜŞ (2) ....

Dikkatli olun!.. Farkında olun!.. Kendinize bir sorun!.. Acaba, siz kaç kırlangıç kovaladınız?

Hiç geri çevirmediniz mi bugüne kadar size sunulan bir dostluğu?

Hayatta bazı fırsatlar vardır ki, sadece birkez karşımıza çıkar, değerini bilemezsek kaçıp giderler.

Ve asla geri gelmezler.

MEHMET GÜRER
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:16 Ekleyen:
  • Sayın Fethi Yaşar Allah Rızası için Konutkent-1 semtine bir şeyler yap.Makromarket ve Meşhur Peynirci önünde bulunan kaldırımlar ve   DEMOKRASİ parkının hali içler acısı. Benim bu konuları yazmaktan dilimde tüy bitti.
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:14 Ekleyen:

• Sitenizin ziyaretçi defterine ümitköye taşındığımdan beri giriyorum.Zaman zamanda düşüncelerimi paylaşıyorum.Ancak şimdiye kadar mesajlarımdan biri hariç hiçbirisi yayınlanmadı.Buda yayınlanmaz ama yayınlanırsa sizlere ifade etmek zorunda olduğum bir iki cümlem var .

Ziyaretçi defterinizde boy gösteren devletçi yazarlarınızın ekseriyesi tarihi ( Gordion ) bilmediği gibi gelecek zamanıda ( küreselleşme ) düşünmek gibi bir dertleri yok.Bu yazarlarınız  acaba bu kafalarla  bu karalamalarıylamı gordion düğümünü çözecekler !?
    Ayıp oluyor beyler (!) ayıp oluyor lütfen biraz da vijdan muhasebesi !!!

Bir tek deyim yerindeyse  Lanetli Çarşı " demediğiniz kaldı ortaya   !!!
    Ama askinin  o metruk kötü arsasına  acaba hangi babayiğit  çıkıp gelirde 150 milyon euroluk bir yatırım yapardı  !?

Saygıyla sorarım  hepinize !

Tarih: 25 Ekim 2009 02:13 Ekleyen:
  • 13 YILDIR ÇAYYOLUNDA YAŞIYORUM. ŞİMDİYE KADAR COK GUVENİLİR BİR YERDİ... SON ZAMANLAR DA HIRSIZLIK VE KAPKAÇ OLAYLARI COK ARTTI. BEN DE BUNU YAŞAYANLARDAN BİRİSİYİM. OLAYLARIN NEDENİYLE(EN AZINDAN ARTIŞ GOSTERMESİ İLE) İLGİLİ HERKES AYNI YORUMU YAPIYOR BEN DE AYNI ŞEYİ DUSUNUYORUM NEDEN ACABAAA...
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:13 Ekleyen:
  • Beyni küçük insanlar gordion projesindeki ağaçlık alanı, otopark haline getirdi demek. Tam bir beyni küçük insanların yapacağı davranış. Num num a oturup ağaçlık alan yerine arabalara bakarak iğrenç bir yemek yiyebilmek için ideal olmuş. Tebrik ederiz bu beyni küçük insanları.
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:11 Ekleyen:
  • ÇABA SORUMLUSU SAYIN NEZİH BEY ÖN AYAK OLURSANIZ BU SEFER BİZİM LADİN SİTESİNİN ÖNÜMEDE ÇAM DİKİLMESİNE ARACI OLUR MUSUNUZ .HEP KENDİ OTURDUĞUNUZ SİTENİN ÖNÜNDEKİ ORMANI  GENİŞLETİYORSUNUZ:
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:09 Ekleyen:

•   YMB. ne ait temizlik işleri müdürlüğüne ait araçlarda  gözüme çapan bir noksanlığı dilek hanımla görüşdüm ve tahmin ettiğim gibi bu araclarda   ;
       Görevlilerin  çöp kovalarını  araçın arkasına  boşalttıktan sonra ;  her seferinde aracın tekrar hareket etmesini sağlamak için  ön tarafta şöförü  ıslık çalarak uyarmaları gece yarısı  son derece yersiz bir davranış olarak görülmektedir.
       Oysa ,çöp kamyonunun damperinin arkasına montajı yapılabilrcek basit bir büton ile şöför ışıklı veya sesli bir alarm sistemiyle uyarılabilir..

Hayırlı günler

Tarih: 25 Ekim 2009 02:09 Ekleyen:

• Bedri Rahmi'nin Atölyesinin Girişinde Asılı Yemin

Bugüne kadar resim sanatı alanında
    Yapılagelmiş olanları inceleyeceğime
    Kendini bütün dünyaya kabul ettirmişler
    Arasında beni en çok saranlarını ayırarak
    Onlara kendi aramalarımı, denemelerimi
    Katacağıma
    Alışılagelmiş, basmakalıp, hazırlop Klişeleşmiş çiğnene çiğnene tadı tuzu
    Kalmamış hiçbir şeyi tekrarlamayacağıma
    Elimden çıkan her çizgiye
    Her lekeye
    Her renge
    Her beneğe
    Kendi aklımı
    Kendi tecrübemi
    Kendi tasamı
    Kendi ömrümü, yüreğimi basacağıma
    Aldığım nefes, içtiğim su, bastığım toprak
    Gözüm, kulağım, burnum,
    Elim, belim, dilim, derim üstüne
    Yemin ederim
    Yemini bozduğum gün
    Burdan giderim
    Tarih: 22 Ekim 2009 20:32 Ekleyen:

• Biz beşinci katta oturuyoruz .Bizim üstümüzdede oturan daireler var .Üçüncü katta oturan kiracı kadın üç oğlu ve kocasının ayakkabıları  evin içini kokutuyomuş diye ayakkabıları birkaç kerede çalınmasına rağmen  dış kapısının   eşiğinde  bıraktırıyor.Olan biz kat maliklerine oluyor. Deri ve spor ayakkabıların ağır kokusu binanın merdivenleri  sarı sarmalıyor.Yönetim kuruluda şikayet etmemize imza toplamamıza  rağmen şimdiye kadar ciddi bir yaptırım uygulamadı
    Tarih: 22 Ekim 2009 16:16 Ekleyen:
  • Fosforlu Cevriye oyunu için yıllardır bekliyorum.
    Büyük Tiyatro sahnesinde günlerce bilet bulmak için bekledim bir türlü bilet bulamadım.
    Akün Sahnesi'ne geldi yine bilet bulamadım.
    Çayyolu' Sahnesine ne zaman gelcek diye bekliyordum; Bir türlü gelmedi...
    28 Ekim 2009 tarihinde Çayyolu'na geldi, bisiklet bekleyen çocuk gibi gidip 10.TL. fiyatla gidip bilet aldım.
    Bugün cayyolum.com sitesinde Kasım ayında Fosforlu Cevriye Çayyolu'nda haberini görünce Tiyatroyu aradım 7,50 TL. fiyatı duyunca şaşırdım...
    Helal olsun Çayyolu Platformu bizleri nasıl kandırıyorsunuz...
    Sizler 10.TL fiyata sattığınız biletleri ne kadar indirimle alıyorsunuz kim bilir.
    Helal olsun çayyolu platformu Ben ki "Resimli Osmanlı Tarihi" adlı oyuna sizlerin sayasinde ücretsiz olarak seyretmiş kişi olarak sizleri kınıyorum...
    Sizler Turgut Özakman'ın oyununa ben ve eşimi ücretsiz olarak yollamış STK'dınız, Ama her şey para değildir...
    Diyecek bir şey bulamıyorum. Ama Çayyolu Platformu'nun eski yönetimini arıyorum...
    Sizler eminim bu iletimi yayınlamıyacaksınız...
    Önemli değil sağlık olsun. Çayyolu Platformu'nu eleştiren, hatalarını gösteren bir sürü ileti yolladım, ama yayınlamadınız.
    Bu sefer acı konuşacam...; neyse ne de olsa yayınlamıyacaksınız...
    Tarih: 22 Ekim 2009 09:58 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!