Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• arkadaşım mesajındaki görüşlerine katılamıyacağım. Çünkü:Pazar günleri önce aç karnına ikiüç saat spor yapan o tipler  işkembelerini  sonuna kadar açıkrırıyorlar sonrada ter kokulu eşofmanlarıyla açık büfelere koşup masalarda kileri  yalamadan yutup silip süpürüyorlar.
    Hatta bunların içinde bir gurup varki daha cumartesiden itibaren ağzına lokma koymayıp diyete giriyorlar.
    Tarih: 26 Ekim 2009 09:10 Ekleyen:

•        Çayyolu  Mektupları  ...

1 - Nurgül  diyor   ki  ;
    Dış cephede bulunan ahşap doğramanın bakımı oldukca zor ve zahmetli iş olduğu için sitemizde duyarlı bir çok kat  sakini  yine de birinci planda dış cephenin korunmasını göz önüne alarak ön ve arka balkonlarını bile ahşap doğrama ile kapatırken ;
    Bazı vurdumduynazlar pencerelerini hem pimapen olarak değiştiriyor  hem  bu yeni çerçevelerine  kafalarına göre
    farklı renkler seçiyorlar hende hemde bu pencerelerin iç ölçüleriyle oynayıp beraber nasıl yaşanırın kurallarına tecavüz ediyorlar.
      Ana yapı'nın dış estetiğine ve mi'marin 'nin genel mimarisine göre ;Bağımsız bölümün pencere ve balkonlarında yerleşmiş ilkeleri ihlal eden saygısızlara karşı bir yaptırım uygulatabilirmiyiz  .Lütfen bilgi verebilirmisiniz ???

2 - Şeref  diyor  ki  ;
    KMK  : Kat malikleri mutfak pencere ve balkonlarından  yiyecek çöpü ,banyonun penceresinden ise bahçeye ayıplı çöp atamazlar  !
    Tarih: 25 Ekim 2009 16:29 Ekleyen:
  • Yürütmüş olduğum Ali Rıza Bey Ormanı projesi sadece 0yak 10 Sitesi ile sınırlı değildir etap etap her yere fidan dikilmesini öngörüyorum burda sedece kendi siteme özgü bir çalışma yapmıyorum. Belediyemizden sağlanacak ve Çevre ve Orman Bakanlığından sağlanacak fidanlar kısım kısım her yer doldurulana dek dikilmeye devam edecektir
    Tarih: 25 Ekim 2009 16:28 Ekleyen:

•          ÇÖZÜM MERKEZİ    !!!

arkadaşlar inanırmısın pazar günü gelsin istemiyorum.Hafta içi  en az üçdört kilo verip  pazar sabahleyin  saat dokuza kadar jimnastik .Hadi bakalım sonra  arabalara atlayıp saat ikiye kadar dinlen dinlen ye  .150 çeşit açık büfe kahvaltı
    Tarih: 25 Ekim 2009 16:27 Ekleyen:
  • müjde evlerin karşısına yeni yapılan havuzlu parkın ampullerinin  60 lık olarak değiştirilmesini öneriyorum
    Tarih: 25 Ekim 2009 16:26 Ekleyen:
  • çayyolu köyünün kent meydanında  ,orta şiddetli bir yağmur kendini gösterse bile   işbir yatağın  karşısında aşağı yukarı 150 m2 civarında bir alanda suni göl oluşuyor ve bu su birikintisi günlerce gitmiyor
  • OYAK  7  den arıyorum. Ufak bir ricam var platformunuzdan ...Migosun  sitemizin dairelerine karşı düşüncesizce montajını yaptırdığı  bütün soğutma cihazlarının yaz-kış ,gece-gündüz çıkardığı motor  gürültüsü nedeniyle ancak kulaklarımıza pamuk tıkayarak uykuya girebiliyoruz.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim

• BİLİRSİNİZ, özellikle büyük şehirlerde kapıcı sorunu vardır. Kat sahipleri kapıcıyı beğenmezlerse işine son verebilir. Tabii bunun için işveren yani apartman yönetimi ile kapıcı arasında sözleşme olması gerekir.
    Ya sözleşme yoksa?
    İşten çıkarılan kapıcı dava açıp kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, yıllık izin, fazla mesai ücreti isteyebilir mi?
    Mahkeme, "davacının davalı apartmanda bir hizmet akdine bağlı olarak çalışmadığı, sosyal amaçlı olarak kapıcı dairesinde eşiyle birlikte oturmasına izin verildiği, bunun karşılığında davacının ve eşinin ücred almadan çöp toplama ve temizlik işlerine yardım ettiği, taraflar arasındaki ilişkinin hizmet akdine dayanmadığı" sonucuna vararak davanın reddine karar verir.
    Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, mahkeme gibi düşünmemektedir:
    "Mahkemece de yapıldığı kabul edilen çöp toplama ve temizlik yapma işlerinin kapıcılık hizmetleri kapsamına girdiği açıktır. Davacı davalı apartmanın kapıcı konutunda oturmuş ve söz konusu kapıcılık hizmetlerini işverenin gözetim ve denetiminde yerine getirmiştir. Davalı işveren, davacının bu çalışmasının eşine yardım niteliğinde bulunduğunu ileri sürmüş ise de davacının eşinin başka bir işyerinde çalışmakta olduğu ve dosya içeriğine göre söz konusu işlerin davacı tarafından sürekli bir şekilde yapıldığı anlaşıldığından bu çalışmanın eşe yardım olarak nitelendirilmesi olanağı bulunmamaktadır. Bu nedenle davacı ile davalı arasındaki ilişkinin hizmet akdine dayandığı kabul edilmeli."

Tarih: 25 Ekim 2009 02:18 Ekleyen:

• Gordion Carrefour ' un  market arabasını  marketin içinde dolaştırırken elinizi resmen elektirik [ statik ] çarpıyor  !!!!

Carrefour: Market: Alışveriş Arabası | Reklamlar.tvDünyada otomobilden sonra en çok kullanılan 4 tekerli aracın alışveriş arabası olduğu bilgisi uzun bir süre reklam bilgisi olarak verildi :

Tarih: 25 Ekim 2009 02:17 Ekleyen:
  • KARLI BİR KIŞ GÜNÜYMÜŞ  (1) ...
         Yağan kardan üşümüş küçük kırlangıç, yalnız bir adamın penceresinin dışına gelip gagasıyla camı tıkırdatmış, adeta adamın onun içeri girmesine müsade etmesini istemiş.

Yalnız adam bu isteği görmüş, "olmaz alamam, git başımdan" der gibi kuşu kovalamış, sonra da kendi kendine söylenmiş; "Hıh, camı tıkırdatmakla
    kendisini içeri alacağımı mı sanıyor acaba?.."
    Gecenin ilerleyen saatlerinde canı sıkılmış, rüzgar ve soğuk arttıkça yalnız adamı daha başka düşünceler sarmış, kırlangıcın arkadaşlığını geri tepmekten
    biraz pişmanlık duymuş...

"Keşke kuşu içeri alsaydım. Ona biraz yiyecek verirdim. Minik kuş oradan oraya uçar, neşeli sesler çıkartır, cıvıldar, yalnızlığımı paylaşırdı. " demiş.

Ertesi sabah ilk iş pencereyi açıp, etrafına bakınmış adam, belki kırlangıç oralarda bir yerlerde olabilir diye düşünmüş. Ama görememiş zavallı kırlangıcı...

Uzun kış geçmiş, yine yaz gelmiş... Etrafta kırlangıçlar, cıvıldıyarak uçmaya başlayınca; yalnız adam, heyecanla camını sonuna kadar açıp kuşu beklemiş... Ama hiç gelen olmamış.

Onun hevesle havada uçan kuşlara baktığını gören komşusu hikayeyi öğrenince hafif buruk bir sesle: "Sevgili komşum, anlaşılan sen kırlangıçların sadece 6 aylık bir ömürleri oduğunu bilmiyordun." demiş.
    Bunu işiten yalnız adam çok üzülmüş ama üzülmek için de artık geç kaldığını anlamış...
    Tarih: 25 Ekim 2009 02:17 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!