Ruhuma y ad d ü ş e r
Ben dostlarımı ne kalbimle ,
Ne de aklımla severim...
Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim...
O , ne durur... Ne de unutur...
Tarih: 07 Kasım 2009 01:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne yapmak istediğinizi anlıyamıyorum.Oyak sitesi ile ifade edilen çöp köpekleriyle ilgili iddialarınız böylesine sürecek ve sansürlenmeden devam edecek olursa sitenin primi düşecek Ayrıca dağa bakan kapı akşam olunca güvenlik tarafından kilitleniyor bilmiyor
musunuz
Tarih: 07 Kasım 2009 01:46 Ekleyen: Beğenme: 0
İzmir'den 8 Kasım mitingine çağrı !!!
Heyyyyyy Çayyolu uyuma !!!
Tarih: 07 Kasım 2009 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle’de belediyenin şimdiden kurban alarmı vermesi pek iyi oldu arkadaşlar.Bu arada veterinerler kurbanların GEN - ETİĞİNİN bozulup bozulmadığınıda analiz ederlerse vatandaş için iyi olur
Hani ya olmaz olmazda bide yaoluverirse koyun -inek eti namına dolduruşa gelip gen- etiği değiştirimiş BALIK YADA TAVUK eti yemiyelim
Tarih: 07 Kasım 2009 01:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne güzel olur,siyaset meydanına dönse,kavga etmeden münazara yapmayı deneriz.Köpişler koklaşa koklaşa ,insanlar konuşa konuşa anlaşır.Çayyoluna da, bu köşeye de o yakışır.Dalga geçmeden ,tiye almadan.Şu köşelerin değerine değer katarak bence de ne güzel olur.
Tarih: 07 Kasım 2009 01:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Sitemizi siyaset meydanı 'na çevirmek isteyenler vargibi görünsede ben bu turban tartışmalarından acaba yıllardır ne anlıyorlar diye düşünüyorum.Ben turban deyince bundan sadece ÖMER BİLGİN abimi ve onun tuttuğu şemsiyeyi ve güniz sokağı hatırlıyorum.
Tarih: 06 Kasım 2009 09:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Herkesi Miili Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında dikimlere bekliyoruz
Tarih: 05 Kasım 2009 22:39 Ekleyen: Beğenme: 0
E. abi evvelsi gün çocuk parkı şle yeni yapılan jimnaztik aletleri arasındaki kalan yeşilalanda dokuzda
sonra herifcolar mangal yaptı diye bildirmişidin.Yayılanamadı bu mesaj.Şimdi bununla berabe şunuda iletmek istiyorum.Sitede arabalar o kadar fazla çoğaldıki otoparka sığmıyor ve sokağımıza park etmek zorunda kalıyoruz.Böyle olunca arabasındana başka hiç bir şeyi sevmeyen bazı konu :komşular gece yarim saatte bir cama dikili ptülü çekip perdenin arkasından arabalatına birşey yapan varmı diye bakıyorlar.
Ayıca bizim sokak gibi bir çok sitenin önündeki sokak lambalarının ışıklat yanmıyor:
Tarih: 05 Kasım 2009 14:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Ali Rızabey ormanında kümelenen ve gelip geçenlere saldıran (8-10 adet) köpek sürüsüne kim dur diyecek acaba. Belediyeyi aradım sayın veteriner geleceğini söyledi ama köpekler halen burada 2642 sokakta OYAK-10 sitesi arka kapısında beklemeye ve geçenlere saldırmaya devam ediyorlar.
Önce şöyle bir kolaçan ediyorlar dişlerine göre bir rakip buldular mı saldırıp havlayarak peşlerinden koşurlar.
Sayın belediye yetkililerine duyurulur.
Tarih: 05 Kasım 2009 14:13 Ekleyen: Beğenme: 0
2
Madem inançlı bir genç kızsınız,ben şöyle düşünürdüm sizin yerinize '' Tanrım beni tenkid edenleri hoşgörüyle onurlandır''.Kişisel davranışlarımızı siyasallaştır
mak,kutuplaştırmak kimseye hayır getirmez.Aslında bu yükses sesten rahatsız olma konusu kişisel bir tavır ;olabilir, buna cevap vermek hadini bildirmek de hiç kimseye düşmez.
Şimdi ben eskinin sosyalisti,kapı komşum kapalı diye onunla konuşmıyacakmıyım?Yöresi benimkiyle örtüşmüyor diye araya hat mı çekeceğim?Biz hepimiz bu toprakların sahibi,evlatlarıyız,yakışmıyor gençler yakışmıyor.. Ayrışmayı körükleme yerine ,sevmeyi demiyorum saymayı,tahammül göstermeyi denesek.Ayrışma başladı mı amip gibi çoğalır,bu gün örtülüler,minililer,inanlar inanmayanlar,doğudakiler batıdakiler,bilmem hangi tarikattakiler...
Kapı komşuya selam vermeyi unuttuk ,asansörde konuşmamak için tavana bakar oldu gözlerimiz.Bir günaydını esirger olduk.Ne oluyor bize?Oysa siz gençler bizim umudumuzsunuz,torunlarımızı size emanet edeceğiz.
Her fırsatta birbirine saldırmaktan,incitmek moda haline gelmeye başladı.Hatta bundan zafer kazanmışcasına zevk almak en kötüsü.Eh balık baştan kokar dememişler.İnsan insanın aynası nasıl bakarsanız öyle görürsünüz karşınızdakini.Beni olayın içine çeken
bu hoş olmayan diyalogun aydınların veya yarının aydın adaylarının arasında olması.İstemeden üzdümse her iki taraftan özür dilerim.67 yaş hassaiyeti hoş görün....
Tarih: 05 Kasım 2009 14:12 Ekleyen: Beğenme: 0