Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... devamlı doğurdukları için dişi kurbanlıkların eti pek lezzetli olmaz
    DOSTLAR KASABI
    Tarih: 22 Kasım 2009 23:58 Ekleyen:
  • 12680 nolu Mesaja Teşekkür

Geçenlerde aldığım 10 lu paket yumurtalardan birini kullanmak üzere kırdığımda nerdeyse portakal rengine dönmüş sarısı beni kuşkulandırdı.Eşim kullanmayıp atmamı önerdi.Allah aşkına biz tek bir yiyeceği gönül rahatlığı ile yiyemiyecekmiyiz? Neyse bu kırmızıbibermiş ama böbrek hastaları için bunun ne kadar zararları olduğu
    malum zaten haftada iki yenen yumurtadan da olunacak,bunlara kim dur diyecek,sağlığımızın mihenk taşı olan ve ulaşılması en kolay bu yiyeceğin de cılgını çıkardılar.
         Bir daha o onlu paket halindeki gri ambalajlı yumurtaları evime sokmıyacağım ,en azından bunu sayenizde öğrendiğim için teşekkür ederim.
    Tarih: 22 Kasım 2009 23:57 Ekleyen:

•        HİTOPADEŞA(yararlı eğitim)-NARAYANA

Bir kimse,şu beş şeyin kalmadığı bir ülkede kalmamalıdır;Geçim darlığı,otorite korkusu,utanma duygusu,nezaket ve hoşgörü.
         EY DOSTUM,bir kimse şu dört şeyin olmadığı yerde barınmamalıdır;borç veren ,doktor,vedaları iyi bilen bir brahman(din alimi),ve suyu akan bir nehir.
          Değişen sadece zaman...
    Tarih: 21 Kasım 2009 21:07 Ekleyen:
  • Bunları Biliyor musunuz  ?
    mefesnefese geldim ve unutmadan yazmak istedim
    Meğer  içi sarı diye sevinerek sabah kahvaltılarında yediğimiz yumurtaların içine ,yumurtaların içi sarı olsun  diye  tavukların yemlerinin  içine  kırmızı biber  katıyorlarmış:
    Sabah koşu yolunda tanıştığım yumurta fabrikasının müdürünün yalancısıyım.
    Tarih: 21 Kasım 2009 21:05 Ekleyen:
  • ... her gün  akşam iş dönüşü biz memurlar
    başbakanlık binasının önünde araçlarımızın içinde s a ğ  şeritte  bekletiliyoruz   !!!
    Tarih: 21 Kasım 2009 21:03 Ekleyen:

• ...dikkat !!! dikkat !...
    Tükerici bilgisi

Çayyolunda bazı çarşılarda seksen katlı beypazarı baklavası adı altında  neypazarı baklavaları vitrinleri sislemeye başladı ama yağma yok ben seksen katlı beypazarı baklavalarını  en az on metreden tanırım ki bunlar katiyen beypazarı baklavası değil  !!!

Gerçek beypazarı baklavalarında birazcık da haşhaş yağı bulunur.
    Kaynak kişi  : DEĞİRMENCİ  KONAĞI ORTAKLARI
    Ayrıca baklava  eğer  illada seksen katlı yapılmak isteniyorsa  yapıldığı yerde taşmektepte  yiyeceksin bu baklavayı.
    Müjgan ablaysa  bile  kutularda devrildiği için seksen katlı baklava üretiminden vaz geçip  kat sayısın  60 kata düşürdüğü  baklavayı satıyor
    Çünkü seksen kat olunca  kutunun içinde devriliyor dilimler
    Tarih: 21 Kasım 2009 20:51 Ekleyen:

•                 DİNLENMEYE  PAYDOST     !!!!

ŞİŞE CAM'DAN
                    GÜRÜLTÜYE
                    KALICI ÇÖZÜM  ...

Ben, Çayyolu  ç(OK)sesli korosu'ndan amatör bir müzüsyenim....Oturduğumuz sitenin sanatsever malikleri ( hem suçlular hemde güçlüler ) blokda  devamlı dinledikleri yetmiyomuş gibi bide gidip rahatsız oluyoruz diyerek şikayetlerde bulununca
    biraz masraf yapıp  dinlenmeye son verdim ...
    Tarih: 21 Kasım 2009 20:49 Ekleyen:

• sayın yetkililerimiz   ,,,

bilindiği üzere bölgede kovanlarda hiç  arı kalmamış bulunmaktadır...
    Arıcılığın önemi ise buralarda anlatmakla bitmez...
    Bu sebeble önerilerinizi bekliyoruz  ...

Saygılarımızla ...
    Tarih: 21 Kasım 2009 20:45 Ekleyen:
  • YAŞAMKENTE OTURUYORUM SÜREKLİ ESKİŞEHİR-İSTANBUL-İZMİR GİDİŞ GELİŞLERİMİZ OLUYOR OTOBÜS FİRMALARI ARTIK MİĞROS- KORU SİTESİNDE YAŞAMKENTTE  İNDİRMİYORLAR  PEKİ BU ÇAYYOLUNDA OTURANLARIN NE GÜNAHI VAR BEN İSTANBULDAN 30 TL ANKARAYA GELİYORUM TAKSİYLE AŞTİDEN 50 TL YE EVİME GELİYORUM ARADAKİ ZAMAN KAYBIMDA CABASI BU İNSANLARA İŞKENCE DEĞİLDE NEDİR.HİÇ KİMSENİN DE SESİ ÇIKMIYOR.HEP BİZİ KAZIKLIYOR SU ABONESİ İÇİN 1800 TL(BİRMİLYAR SEKİZYÜZ) YATIRDIK BAŞKA BÖLGELERDEN 300 ALIYOR BİZİM GÜNAHIMIZ NE ŞİMDİ  DE TAKSİCİLER KAZANSIN DİYE YAPIYORDUR   BUNU MUTLAKA ONLARDAN BİR ÇIKARI VARDIR.O ZAMAN OTOBÜSLERDE GİTMESİN O GÜZERGAHTAN HİÇ HUZUR İÇİNDE YAŞAMIYACAKMIYIZ BIZLER ÜZERİMİZE YÜKLENDİKÇE YÜKLENİYOR.NE ZAMAN REFAA ERECEĞİZ ALLAHIM NEDİR GÜNAHIMIZ
    Tarih: 19 Kasım 2009 23:24 Ekleyen:
  • Tartüf

BU KİTAP HAKKINDAKİ
    DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN  :

Büyük komedi ustası Molière'in Tartüf (Le Tartuffe) adlı bu oyunu, tiyatro komedya sanatında doruk noktalarına taşımış en önemli oyunlarından biridir.

Din adamı kişiliği altında insanları dolandıran oyunun başkahramanı Tartüf, bu sahtekârlığı sezemeyen, kendilerini bu ikiyüzlülüğe kolayca teslim eden insanlara trajik sonlar hazırlar.

Oyun aynı zamanda, bu konudaki toplumsal körlüğü de özellikle vurgulaması açısından evrensel bir sorunu sahneye getirmektedir.

Tarih: 19 Kasım 2009 23:24 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!