Yanılmıyorsam sitenizde birkaç gündür atapark da açılan şu yeni marketteki ucuzlukdan bahsedilip duruluyor !!! At eti felan demiyoruz ama piliç etinin pastırmasını yapmış adamlar ...Meraklısına kilosu yaklaşık 42 Liradan yok satıyolar ...
Tarih: 30 Kasım 2009 12:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Dekanımızdan ,,,
konu hazır Beypazarı Kurusundan açılmışken küçük bir de ricamız olabilir mi acaba duyurabilirseniz diyoruz
Şöyle ki ; fakültenin satın alma yaptığı firmanın ;yerken yerlere kırıntı dökülmesin diye üretmeye başladığı lokmalık ebatta olan çeşitide hemde aynı fiyattan satışa sunulmaktadır .
Çocuklara okula giderken yanlarına beslenme olarak koyuyoruz da
Tarih: 30 Kasım 2009 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir dokundum, bin ah işittik.
Şehirlerarası Otobüs firmalarına çayyolunda durma yasağı sonucu yaşanan mağduriyet, birimizin değil ileride hepimizin olacaktır.
Bu nedenle bir an önce bu işe kim, hangi yetkili, hangi toplumsal kuruluş, hangi belediye el atacaksa atsın ve bu işkence sona ersin.
Ayrıca buradan teşekkürü bir borç bildiğimiz eczacılarımıza da destek olmak istiyorum.
Çıkarılan her bir yönetmelik insanları bir adım daha açlığa, sefalete götürmektedir.
Acaba ilaç firmalarının arkasındaki kişi zart-su olmasın. Neden bu kadar ısrarlı bir şekilde bazı ilaç firmaları gözetilmektedir. Bırakın kardeşim muadil hikayesini. Etken maddeleri aynı denilen diğer bileşimleri farklı bir çok ilaç var piyasada.
Serbest piyasa ekonomisi ilaçta olmaz. Her insanın bünyesi farklıdır. Birisine iyi gelen ilaç, herkese iyi gelecek diye bir şey yok. İşin sonunda ÖLÜM var.
Tabiki baskı yapılarak eczaneler zorla kapatılacak, bizlerde hastanede bizlere verilecek standart ilaçlara mecbur kalacağız. H1N1 aşısında olduğu gibi. Şimdi de geri çekiliyor aşı değilmi.
BAz istasyonlarına gelince; 75. yıl lisesinin arkasında bulunan baz istasyon merkezinin çıkış gücü hakkında, bu konuda bilgili gözüken arkadaşlardan haber alırsak orada okuyan çocuklar için önlem alabiliriz. Kimse buraya bakmıyor herhalde.
Yaşamkentte yapılan inşaattan hafriyat çeken belediye kamyonları acaba almaları gereken yasal paraları tahsil ediyorlarmı. (Araziye toprak dökmek+nakliyat) yoksam alan memnun veren memnunmu oluyor. Hala kamyonların üstü açık ve yollar leş. Yenimahalle Belediyesi unuttu herhalde buraları.
Tarih: 26 Kasım 2009 09:28 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇÖP KOVALARINA
YMB. den BAYRAM TEMİZLİĞİ ...
Merhabalar çayyolu ben suzande ,,,
Bugün sokaklarımızı dolaşan mahallemizde daha önce hiç rastlamadığım farklı bir araç gördüm.Belediyeye ait bu araç sokaklarda bulunan büyük çöp kovalarını otomatik olarak içine çekip kovaları dezebfektan yapıyordu...
Eve dönünce YMB. nin ilgili bölümünü derhal
telefonla arayıp ; Bu aracın sayın Ahmet Duyar
duyar tarafından Almanyadan satın alındığını ,çöp kovalarınında Konya'dan satın alındığını ve Çayyolu bölgesine şimdiye kadar sadece bir defa gönderilebildiğini üzülerek öğrendim...
Herkese şimdiden iyi bayramlar
dileklerimle ...
Tarih: 26 Kasım 2009 09:20 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar ziraatin organik alkol -süz içecekleri bayramdan sonra geliyormuş: kan sayımı düşük çıkan akşamcı arkadaşlara bi haber veriyim dedim
iyi akşamlar
Tarih: 26 Kasım 2009 09:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Tükerixi bilgiisi
DÖN DOLAŞ MAHALLESİ
ARA - BUL
FIRINI
SERBEST PİYYASA EKONOMİSİ
(ÇAĞDAŞ REKABETÇİ KAPİTAL İZM)
ÇAYYOLU TANSAŞ RADYO 'NUN DİKKATİ NE !!!
Çayyolu -Tansaş'ın reyonlarında 300 Gramlık ambalajlar içinde satışa sunulan BEYPAZARI KURUSU Dikmen de üretim yapan yerel bir fırınadan satın alınmakta ...Buna katiyen kimsenin zaten birşey dediği yok!!! Olmazda ama ;
KİLOSUNUN ÇAYYOLULU TÜKETİCİLERE KİLOSU
20 LİRADAN GİYDİRİLMESİNE BU KADAR BÜYÜK İTİRAZINIZ VAR !!!
Diğer köşede hizmete açılan ZİRAAT FAKÜLTESİNE AİT ÜRÜNLERİN SATILDIĞI BARAKADA ; HEMDE BEYPAZARININ EN POPÜLER KURU FIRININ ÜRÜNÜ NAKLİYEDE İLAVE EDİLMESİNE RAĞMEN KİLOSU SADECE BEŞ LİRADAN SATILIRKEN ...
BUNA SADECE NE DERLER BİLİYOR MUZSUNUZ !!!?
YAHŞİ KAPİTHALİZM:::
Tarih: 26 Kasım 2009 09:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili Dostlar ...
Binanızın ısı projesi bacalı kombi ise ;
sakın sakın ,sakın ola genel kurul kararı olmaksızın ve ısı projesini hermetiğe çevirmeden DIŞ CEPHEDE BACA DELİĞİ DELİĞİ AÇAYA KALKMAYINIZ !!!
KMK : İLGİLİ MADDELER GEREĞİ
Tarih: 25 Kasım 2009 09:38 Ekleyen: Beğenme: 0
PORTAL BİLGİSİ
KARANLIKLARIMIZI AYDINLATANLARA BEYAZ
GÜLLERLE TEŞEKKÜRLERİMİZLE !!!
Tarih: 25 Kasım 2009 09:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Gökçek,
Taksicilerin İftar Yemeğine Katılmışdı haberi ...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Taksi Duraklarının Modernleştirileceğini Ve Kızılay’da SerbestTaksi Durakları Yapılacağını Söyledi
-Başkan Gökçek: “Beni En Çok Anlayan Esnaf Grubusunuz. Çünkü Her Yapılan Alt Üst Geçidin
Trafiği Ne Kadar Rahatlattığını En Çok Sizler Biliyorsunuz”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taksi duraklarının modern hale getirileceğini ve Kızılay’da serbest taksi durakları yapılacağını söyledi.
Başkan Gökçek, taksici esnafının Altı ' npark Anfa Salonu’nda düzenlediği iftar yemeğinde 4 bin 4 bin taksici ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı olarak günlerinin hep yolları aşmakla geçtiğini ve taksilerin de gün boyunca yollarda açılan alt ve üst geçitleri kullandığını söyleyen Başkan Gökçek, “Beni en çok anlayan esnaf grubusunuz. Çünkü her yapılan alt üst geçidin Ankara trafiğini ne kadar rahatlattığını en çok sizler biliyorsunuz” dedi.
İhtiyaç duyulan yerlere alt geçitler yaptıklarını ve bunların çoğunun kısa sürede tamamlandığını anlatan Başkan Gökçek, “Şu açıdan çok mutluyum. Artık trafikte sıkıntı olsa da şikayet olmuyor. Çünkü o kavşak çalışmalarının maksimum 3-4 ayda biteceğini ve trafiğin ömür boyu rahatlayacağını herkes biliyor” diye konuştu.
AOÇ’den Konya Yolu’na yapmak istedikleri dev bulvarları Çankaya Belediyesi, Mimarlar Odası ile Mühendisler Odası’nın yürütmeyi durdurma kararı aldır
Tarih: 25 Kasım 2009 09:30 Ekleyen: Beğenme: 0
TAKSİ DOLMUŞ / DOLMAMIŞ !!!
Bugün aracına bindiğim gün görmüş taxsi şöförü almancı sorunun kesin çözümünün geçiktirilen metro
çalışmaları olduğunu ifade etmekle beraber bulunduğum teklifin görüşülmeye değer olduğunu da söylemekten kendisini alamadı ....
Yaşamkentten başlamak üzere sadece terminal ve çayyolu mahalleleri arasında ring yapan taxsi dolmuşlar ;
zamanında , eski terminal ile ulus arasında çalışanları gibi ...
Fiyat konusundada şu örneği verdim :
Meşrutiyet Meşhur peynircinin önünden kalkan taxsi dolmuş şöförü arkadaş bizim koru sitesine kadar adam başına 5 lira alıyor ve aracına ancak üç kişi bindirebiliyor.Dönüşdede genelde kızılaya boş geliyor ve bu rakam onu kurtarıyorsa bu güzergahda ücret konusunda belki görüşmeler yoluyla uzlaşmaya varılabilir
Mesela terminal-korusitesi üç lira kurtarabilirmi diye soru yorum : Tabii koltuk sayısı biraz fazla ve bavullarında sığabileceği bir araç modeli seçilmek şartıyla neden olmasın cevabını alıyorum...
Büyükşehir belediyemize duyurulur !!!
Tarih: 25 Kasım 2009 09:27 Ekleyen: Beğenme: 0