Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                      Meeeeee !!!  Meeeeee  !!!

Başta Engin UÇ  ve İlhan TEZEL  olmak üzere muhitimize iyi - kötü hayrı dokunmuş bütün dernek çalışanlarının  geçmiş bayramlarını en içten  duygularımızla kutlarız .
    Ancak site olarak şunu da ilave olarak eklemeden geçemeyeceğiz     ;

Ne yalan söyleyelim   ki ;  o gücencekmiş bu gücencekmiş diyerek ;  Eğer  şu anda eskişehir yolunda cereyan eden bu na-hoş olaylar ;çayyolu tüketici derneğimizin eski başkanı sayın ALBAYIMIZ eğer şimdi  bizim başımızda olsaydı bu günlerde bu sorunlarımız çoktan çözülmüş olurdu  ; 
    ALBAYIMIZ  SANKİ TEK BAŞINA DEĞİL BİR ORDUYA BEDELDİ  ;  Yanında kimseyi  bulamadığı günlerde bile megafonla  arabasına biner  tek başına ANKARA ' ya EYLEM ÇAKARDI : Kuru temizleyicileri denetler ,benzin mitingi yapar ,marketlere göz açtırmaz ,Otobüslerdeki bazı  çarpık sorunları  dile getirirdii...

Şimdiki çayyolu tüketici derneği görevlileriyse ne yapıyo !!!!?  Gidip sadece  BEYAZ GÜL  SİTESİNİN ÖNÜNDE OTOBÜS EYLEMİ YAPIYO ...

Halbuki çayyolunun taşı toprağını altın sanıp gelen tüccarların  fiyatlar almış başını gitmiş ,  Marketler selbest piyasa  ekonomisi adı altında çayyolu  halkını    tutdurabildikleri fahiş fiyatları giydiriyorlarmı soyuyorlar mı   belli değil  !!!

TÜKETİCİ DERNEĞİMZDEN DAHA ÇOK TAKİP DAHA SIKI DENETİMLER BEKLİYORUZ
    ÇAYYOLU SAKİNLERİ ADINA 

SELAMLARIMIZLA
    KONUT - ll

Tarih: 02 Aralık 2009 13:55 Ekleyen:

•        Bu şehirler arası otobüs durağı meselesi bütün çay yolunu çok yakından ilgilendiriyor.Ben iki sene önce (Büyükşehir )153 Nolu telefona bir iki istek ve şikayetimi bildirmiştim.Çok da umudum yoktu doğrusu ,çünkü kapalı bir durak istemiştim.Ertesi günü telefonla bana durağımızın hazır olduğunu bildirdiler.Pencereden baktığımda gözlerime inanamadım.
           Şimdi derim ki hepimiz 153 ü arayıp sıkıntımızı bildirirsek sanırım bize bir cevap verecekler.(Bir elin nesi var iki elin sesi var).Olmazsa
    Tarih: 02 Aralık 2009 13:50 Ekleyen:
  • Eskişehir-Ankara yolu üzerinde AŞTİ'den önce durması yasaklanan şehirlerarası yolcu otobüsleri için herkes Büyükşehir ve Yenimahalle belediyeleri internet sitelerine girip şikayet formunu doldurursa sesimizi duyarlar diye düşünüyorum.Bölgemizden 10.000 şikayet formu gitse neler olur acaba???
    Tarih: 01 Aralık 2009 22:13 Ekleyen:
  • bukatar domuzlukların  meydanda fır fır döndüğü bir ortamda birde ilave domuz gribiyle uğraşan vefa
    kar sağlık personellerinin kurban  bayramlarını kutlarız
    Tarih: 01 Aralık 2009 22:13 Ekleyen:
  • bir taxsi plakası yaklaşık aşağı yukarı ikiyüzelli milyar
    lira .Tabi böyle olunca terminal -yaşamkent arasında tüplü bir taksi elli milyon lira yazarken  kaç lira gaz yakar
    bir bilen var  mı  ????
    Tarih: 01 Aralık 2009 22:12 Ekleyen:

• SAYIN  GÖKÇEK   ,,,

OBJEKTİF KALMAK
    OBJEKTİF  OLMAKTAN  DAHA ZOR  DUR   !!!

ANKARA NIN  İLÇELERİNE ETLİK GARAJLARDAN KALKAN BÜTÜN  YÖRESEL OTOBÜSLER  ŞEHİRLERARASI YOLLARDA HEPSİ DOLMUŞ GİBİ ÇALIŞIYORKEN  ;

ESKİŞEHİR YOLU SAKİNLERİNE DAYATILAN BU GÖSTERGE SAKİN OLA Kİ KIRIKKALE OTOBÜSLERİNİN PERDE  AKASINDAKİLERE BİRAZ BENZEMESİN   !!!
    Tarih: 01 Aralık 2009 22:04 Ekleyen:

•     

BENZİNLİK  MAHALLESİ

. . . epey zamandır
    hangi münaebetsiz verdi
    bu ruhsatları diye gelipgeçerken eskişehir yolunda düşünüyorduk..
    Bu beşi bir yerde dizilmiş benzin istosyonlarını gördükçe ...

Allah binkere razı olsun büyükşehir belediyemizden
    -ki ensonundaeskişehir yolundaki büyük tehlikenin farkı
    na vardı ve artık EGO BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE YOLCULARI SİGORTALI TAŞIYACAK 
    MIŞ   !!!

Tarih: 01 Aralık 2009 22:04 Ekleyen:
  • Öncelikle hepinizin bayramını kutlarım.

Şehirlerarası otobüslerin yaşamkentte durmalarının bir kazaya neden olacağı düşüncesiyle bu siteye ve diğer yerlere yazan vatandaşımız, sonuçta çok istediği bu düşünce gerçekleştiği için güzel bir ohhh çekmiş, hatta çiftetelli atark yandan yandan kıvırmıştır.
    Ama.... promosyon olarak ta mağduriyetleri karşısında lanet okuyanların ahları da, her türlü dualarıda amel defterine ekleniyor tabiki bir bir...

Konu üst taraftakileri ilgilendirecek ve genelge yayınlatacak kadar ciddi arkadaşlar. Migros kavşağında bilet kesen firmalara zori bir şekilde şirket amblemi bulunan tüm levhalar indirtilmiştir. Gerekçe vatandaş görür, otobüse maazallah buradan binmeye kalkar.

Yahu kardeşim biz koyunuz ya..Sen firma isimlerini gizlettiğinde biz görmeyip, aval aval aştiye gider, oradan bilet alır,sonrada hareket saatinde tekrar aştiye giderek otobüse bineriz.

Her şeyde olduğu gibi ben yaptım oldu düşüncesi hakim.Vatandaşı düşünen yok.Zaten verdikleri üç kuruş onuda istem dışı olarak başkalarıyla paylaşmak var.

Hani şu reklamları yapan ekonomiciler var ya..işte ööle bir şey.Herşeyde tasarruf devri yok artık.Varsa üç kuruşun paylaşacaksın.Paranı etrafa futursuzca saç ki Ekonomi canlansın. Ekonominin canlanması birinci öncelik elbette. Vatandaşı boş ver gitsin...

Çayyolu platformu bu işe bir al atmanın zamanı geldi artık. Yeterki tarih ve saat belirlensin, hepimiz oradayız.

Hadi bakalım platformdaki arkadaşlar şu işe el atın artık.
    Tarih: 01 Aralık 2009 22:00 Ekleyen:
  • PARK CADDESİ

Biliyorsunuzdur uzun bir süredir park caddesinin ileri kısımında ASKI çalısmaları var bu yuzden yolları kazdılar ve içiler acısı Arabalara yazık oluo.bu durumumdan şiakyetci olan kimse yokmu?
    Tarih: 30 Kasım 2009 13:00 Ekleyen:

• İşiniz üçünüz mecliste siyaset yapmak. Başkada bişe
    ye yaramıyorsunuz açıkca  .Çayyolu sakinlerinin bu haklı TERMİNAL SORUNU  nu hanginiz çözecekse tezelden en kısa zamanda  bi zahmet çözüversin ...
    Arifeden  bir gün önce bavullarıyla seksenlik anamı bayram için kardaşlarımın  yanına istanbula gönderdim .Bugün de antalyadan gelen gene bavullarla ve kolilerle gelen kayınvalideyi terminalden karşılayıp taksiyle konut kente getirdin

Taksi ücretleri ;

34 Milyon  +  34  = 70 Milyon  tuttu
    Bu parayı neden taksiye  yedireyim coluğumun çocuğumun rızkını .Bayramda üç kilo et alır bir güzel afiyetle yerdim...

Yapmayın nolur
    Çayyoluna bu kadar eziyet , yazık
    Tarih: 30 Kasım 2009 12:56 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!