Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•        MUTLAK SFIR GERÇEKTEN SIFIR MI  ?

...  benim için hayatî önemi olan bir problemi çözmek üzere bir saat süre verilse, bunun 40 dakikasını problemi incelemeye, 15 dakikasını problemi gözden geçirmeye ve 5 dakikasını da problemi çözmeye ayırırdım. ...

Albert Einstein
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:54 Ekleyen:
  • bültende hakkaten biraz  reklamların ucu biraz kaçmış efsane köfteci  geri döndü laflarıyla süslenmiş  küçük evin reklamları biraz abartı olmuş
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:54 Ekleyen:
  • Mahalleler hak ettiği değeri kazanacakmış diye resimli
    haberinizi okuduk.belediye başkanımız buyursun köy kahvemize  bir nane limon çayıyımızı içsin hem köyün sorunlarını birinci elden bir dinlesin
    sağolun
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:53 Ekleyen:

• Çayyolu ilçesi biz bilmeden yoksa eya  -
    led falan mı oldu ne:Çayyolnda yetki polise geçtikten sonra bölgede emniyetin baka araçları yokmuş gibi devriyeye amerikan sinemasının teksaslı şerif filimlerinde ancak rastlayabileceğimiz türden polis arabaları devriye geziyormuş
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:52 Ekleyen:

•                          Çayyolu 'nun 10. Yıl Marşı
                            ( Çayyolu Haber Bülteni )

Kimler geldi : Vizyon, BilimKent,ÜmitYolu,KonutKent Kültür ve
    Yaşam,BatıYolu,KoruPostası,ÜmitKöyHaber,
    ÇayyoluPusula vs. vs.  kimler  geçti çayyolu ' ndan

HİÇ BİRİSİ SİZ GİBİ OLAMADI   !!!
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:52 Ekleyen:
  • en sonunda cocuklara uyup dillere destan şu  çarşınızı :
    ( çağlayan tarafından dikkatle bakınca adeta mimari yapısı titaniki andırıyor) gezdik : Bu kadar yaygaraya rağmen beni bir tüketici olarak cezbedebilecek  farklı diyebileceğim hiçbir şey bulamadım  Örneğin ;
    Teknosa mı  , öbür çarşılarda da aynı teknosa  burdakide aynı teknosa
    Tarih: 05 Aralık 2009 21:35 Ekleyen:

•      ÇAYYOLU ' NDA ASAYİŞ BERKEMAL   !

Jandarma vaziifeyi çayyolu ' nda türk polisine devir ettikten sonra ;
    sizlerede rast gelmişdir mutlaka ; benim gibi sokağa pekaz çıkan birine bile iki sefer  denk geldikten sonra ...

Konut birden konut ikiye doğru  kaldırımda sakinsakin yürürken arkamdan birden  megafondan  " DUR  "  diye bir komut arkasından kısa bir  siren sesi ve kaldırıma  yanaşan bir polis arabası  ....

Bu işgüzarlıkda neyin nesiyse daha sonrada aracın penceresinden gayet kibar bir polis memuru ne zamandır aradıkları bir sitenin adresini soruyor ;

Bura koca çayyolu sizn bilemediğinizi  vatandaş nereden bilsin öyle değil mi   !!!?

NOT   :  Güngör Optik çayyolu polis noktasına bağlı çalışan ekiplere  ÇAYYOLU HARİTASINDAN VEREBİLİRSE HİÇ DEĞİLSE  BU SORUN ÇÖZÜLÜR
    Tarih: 04 Aralık 2009 19:21 Ekleyen:
  • merabalar bu ayki sayınızı okudum . çok üzülmedim desem yalan olur  bu çayyolunun hiç sorunu kalmamış  sanki  bilmeyen birisi aynen böyle zanneder  çayyolu sorunlarından  haberdar olacağımız yerde nerde köfteci var  yeri olmuş dergimiz. bide sokaktaki asfalt larımızın halini yazsaniz da yenimahalle ve büyükşehir belediyeleri  haberdar olsa çok yazık çayyoluna hiç yakışmayan yollarımız okadar çokki birde yenimahalle belediyesi okadar iyi çalışıyorki  nerdeyse bilaket verilecek acizane fikrimi söyledim kusura bakmayın .
    Tarih: 04 Aralık 2009 19:19 Ekleyen:

• en çağdaş  çözüm bence şehirlerarası terminalin biran evvel konya yolundan  alınıp eskişehir yoluna ; yapılacak disneylant  köyünün biraz ilerisine taşınması ve böylece büyükşehir belediyesinin en popüler prestij projesi olacak ve Ankara'yı Turizmde uçuracak ve yaklaşık 30 bin kişiyede iş imkanı sağlayacak olan Disneyland  tesislerine yakın bir yere yeni terminalini inşa etmelidir  ve metrosunuda  buraya kadar  uzatmalıdır...

Tarih: 03 Aralık 2009 22:22 Ekleyen:
  • Haftalar ve belirli günler adına yeşilaycı olmama rağmen sırf  birilerine gıcıklığına çayyolu sakinlerinin dün
    dünya rakı haftasını kutlamış ve bu mesajımın sansür edildiğini üzülerek görmüş tekrar oturup bu ikinci mesajı yazmak zorunda kalmışdım
    Tarih: 03 Aralık 2009 22:21 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!