''AMCA BENİ GÖTÜRME BİR DAHA OYNAMAYACAĞIM''
(Dün töre bu gün terör)
Yazık bu çocuklara,daha hayatın ne olduğunu öğrenemeden,büyüklerin yerine ellerine silah verilip,töre
uğruna katil damgası yiyen çocuklar;bu gün teröre kurban edilmek isteniyor.Ceza almıyacakları düşüncesi ile
ön saflarda devlete kafa tutmaya zorlanıyorlar.Önceleri BU OYUNU 20 ŞER LİRA KARŞILIĞINDA oynarlarken.Şimdi bilmem hangi elma şekeri ile kandırılıp ön saflara itiliyorlar.Yazıkı bu çocuklara arkalarında terörün elebaşları ,önlerinde polis...
Tv de gene aynı görüntüler,korku içinde ağlayan
bir çocuk,polis memuruna yalvarıyor.''Beni götürme amca
bir daha oynamıyacağım''.Bu size bir değil bir çok şey anlatmıyormu?Yaptığı işin erik çalmak kadar basit bir oyun olduğunu sanan bu yavrulara yazık değil mi?Bunları öne sürenlerin insanlıkla alakası olabilirmi? Ya ''çocuğun
taştan başka polise atacak bir şeyi yok ''diyen milletvekiline ne demeli.Bu çocuklar çocuk bahçesinde
oynuyordu damı polis yakaladı.El insaf...Bu bana aynı hanım milletvekiline sorulan bir soruyu ve cevabı hatırlattı.SORU:Sizin çocuğunuz olsa izin verirmiydiniz ?
CEVAP:Onu çocuğum olunca düşünürüm...
''AMCA BENİ GÖTÜRME,BİR DAHA OYNAMIYACAĞIM''
dikkatinizden kaçmış olabilir seyrederken,hatırlatayım
dedim.Belki içlerinden biri farkeder de vicdanları sızlar.
Ben dayanamadım,saklayamadım hıçkırıklarımı,elimden bu kadarı geldi.Dün töreye kurban ettiğiniz çocukları bu gün teröre kurban etmeyin.Çekin ellerinizi çocuklardan.
Tarih: 07 Aralık 2009 15:33 Ekleyen: Beğenme: 0
SLM : BU BİLGİYİ KULLANABİLİRSİNİZ :::
GÖRDİYON AVM. NİN GİRİŞ KAPILARI
GORDİYONUN DOĞAYLA BARIŞIK YE$İL DOSTU MİMARLARI TARAFINDAN BAŞLANKIÇTA RÜZGAR HIZI HESAPLAMALARI YAPILMADIĞI İÇİN ÜNLÜ ÇARŞI ŞİMDİK ELE GÜNE KARŞI TEK KAPI ÇALIŞMAKTA
BUNUNLA BİRLİKTE AYRICA GİRİŞ KATI BİLİNMEDİK NEDENLERDEN DOLAYI İPRAGAZ TÜPLÜ RADYAN SOBALARLA ISITILIYOR...
BİLGİLERİNİZE
Tarih: 05 Aralık 2009 22:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Konutkent’in içine akaryakıt ve LPGAZ istasyonu yapılırsa melih gökçeğin konut biri ve kreşi sigortalatacakmış söylentileri doğrumu meclisten biri söyledi
Tarih: 05 Aralık 2009 22:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Tüm Haberler
"Türkiye nereye gidiyor?"...
"Türkiye nereye gidiyor?"
Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum, Türkiye'de bir grubun lüks içinde, bir başka grubun ise açlık sınırının 6 'nda yaşadığını öne sürer -
ek , böyle bir ülkede Atatürk'ün kurmak istediği ulus devletten söz etmenin mümkün olmadığını belirtti.
Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği "Türkiye Nereye Gidiyor" konulu panel, Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda yapıldı
HAYIRI YOLCULUKLAR ...
... şimdi h a ç ( +) mevsimi !!!
AK - s a r a y 'lılar
B E Y A Z - saraya O :BABAMIZIN elini öpüp h- ACI olmaya gidiyorlar !!!
Tarih: 05 Aralık 2009 22:06 Ekleyen: Beğenme: 0
karanfilde bir cep telefonu satıcısı, en son model cep telefonlarını günlük ...YTL ile ... YTL arasında değişen fiyatlarla kiraya veriyor ... Herhangi bir kimliğinizi bırakmak suretiyle hafta sonu çıktığınız arkadaşınıza
" bak bu benim cep telefonum " diye hava basıyormuşsunuz
Tarih: 05 Aralık 2009 22:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Sıhhiye Sağlık sokaktan
Sağlık bilgisi ...
Des - Dur - İzm !!!
An-kara Avrupa kokuyoooo !!!
Eyyy ahali !!!
Duyduk duymadık demeyin !!!
Sıhhıye Sağlık Bakanlığının önü
Akşam saatlerinde kokariç ve
Ttükürük köftesi kokuyooooo !!!!
An-kara büyükşehir
Avrupa'nın en büyük ödülünü yarışmadan kazandı !!!
Sağlıcakla kalın
Tarih: 05 Aralık 2009 22:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Mahsun 'un Repliğini ;
Çayyolu sakin ve sakineleri araçlarının arkasından
" yıkılmadım ayAKtayım" şeklinde büyükşehir belediyesine gönderme yapabilir ( mi !!!? )
Tarih: 05 Aralık 2009 21:57 Ekleyen: Beğenme: 0
haber bülteninizde yer alan bir mesaj
" eğer eskişehir yolunda 60. madde uygulanacaksa AŞTİ ve semtler arasında ya otobüs şirketleri tarafından tekrar servis konulmalı yada belediye otobüsleri semtlere AŞTİ den exspres - ring seferler konulmalıdır " yer alıyor.
Bunun bir örneği uygulama olarak zaten Uyanış- Ak TEPE güzergahında yıllardır görülmektedir
153 mavi masa ya müracat edilirse belki bu uygulama genişletilebilir ve bütün çayyolu semtleri ile AŞTİ arasında çalışam belediye otobüsleri sefere konulabilir
Tarih: 05 Aralık 2009 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
KARMA EKONOMİ ...
Duyduğumuz şayet doğruysa YMB. Yakacık menba suyunu satın almış ve 19 LT. lik damacanaları bölge halkına 2 Liradan servis yapmayı düşünüyormuş amma şunu da dikkate alsın
Bizim sitede enaz 15 senedir tanıdığım partizan komşularım var
Nuh der peygamber demezler :Aslında hiç değilse beş senede bir ; damacana firmalarını değiştirip başka sularınında vitaminlerinden faydalanmak varken
bu benim komşularım evleriine BAYKAL _SU ' dan başka katiyen başka marka bir su içmezler
Tarih: 05 Aralık 2009 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
BOŞ SALONLAR
Pek çoğumuzun dikkatinden kaçan ilginç detayı, okurumuz Hasan Göktekin yakalamış. Şöyle diyor: "Arka Sokaklar dizisinde komiser tek başına sinemaya gidiyor. İçerideki yer gösterici de 'Numara önemli değil, içerisi boş zaten' diyerek komiserin istediği yere oturmasını söylüyor. Aynı görevli, arkadan gelen kadın komisere de aynı şeyleri söylüyor. O sırada da içeride Okan Bayülgen'in yeni filimi 'Kanal(i)zasyon'un oynadığı gösteriliyor. Yani filmin beğenilmediği ve sinemalarda boş salonlara oynadığını beyan etmiş oluyorlar. Sizce bu davranış etik mi Yüksel Bey? Pek çok insanın o sahneden sonra filme gitme isteğinde olacağını zannetmem. Bir de Okan Bayülgen de aynı kanalın çalışanı. Pek kimsenin dikkatini çekmediğini düşündüğüm için yazdım..." Vallahi ne diyeceğimi bilemedim. "Tesadüf" olmasını umut ediyorum
Tarih: 05 Aralık 2009 21:54 Ekleyen: Beğenme: 0