Bu gün gidin Park caddesi'ndeki bir bara,
barların yarısı hacı... Diğer yarısı hoca...
Tarih: 21 Şubat 2013 21:58 Ekleyen: Beğenme: 0
bazı hocalar televizyonlara çıkıp çıkıp dayı dayı konuşuyor memreketin gerçeklerini bilmeden
görmeden ama esas kendileri biraz ekmek kafalı galiba
fakir fukaranın karnı ekmek yemeden nasıl doyar hiç düşünen mi var
at martini darbeli hassan yerler gökler inlesin hesabı
Tarih: 21 Şubat 2013 21:56 Ekleyen: Beğenme: 0
bazı hayvan dostlarımızı gezdiren hayvan dostlarımızı izliyoruz
belki bize gönül koyabilirler ama
bu arkadaşlarımızın bazılarını çok bakımsız olarak görüyoruz
oysa beraber dolaştıkları dostlarının bile küpeleri elbiseleri var
süslenin biraz cızlar süslenin dökülüyorsunuz
dökülüyor
Ata park ışıklanmış, ama pek beğenmedim aynı P....n gibi olmuş.
yaz dostum
atalarımız noşu boşuna söylememişler ekmek bulamıyorsan pasta ye diye
çayyolu muzda pasta fiyatları birdem bire düşünce neredeyse bazı ekmeklerin fiyatlarına eşitleniverdi
rakamları ve ekmek cinslerini ayrıcda gramajlarını da yazayımmı
Tarih: 21 Şubat 2013 21:48 Ekleyen: Beğenme: 0
bazı kör kütükler hala annayamadı ağaçlarala insan
oğlu arasında sadece dört genin farklı olduğunu
hala anayamadı bazı fareler üzerinde yapılan deneylerle de sağlık alanında en kıssa sonuçların alınabileceğini ...
Tarih: 21 Şubat 2013 12:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Ekmekle ilgili tüm gerçekler, 'Gerçek Ekmek'te
Bu kitapla birlikte ekmeğe bakışınız değişecek. Gerçeği keşfedecek, hakiki tam un, doğal ekşi maya ile yapılan sağlıklı ekmeğin farkına varacaksınız. Ve yıllardır yediğimiz o beyazlatılmış ekmeklerin ‘sahte’ olduğunu öğreneceksiniz
Tarih: 21 Şubat 2013 12:13 Ekleyen: Beğenme: 0
BİNNAZIN TEMİZLİĞE GİTTİĞİ KONAKLARDAN BİRİNDE KONAĞIN EV SAHİBESİ ÖYLE TAKINTILI ÖYLE TAKINTILI BİRİSİYMİŞ Kİ BİNNAZIN KOCASI YÖNETİM ODASINDA ANLATTI
KONUT SANKİ STÜDYO TİPİ BİR MEKANDA
YER YOKMUŞ GİBİ KOCA KONAKTA
EVİN FAN-TASTİK HANIMEFENDİSİ SANAYİ TİPİ BİLFİSK SÜPÜRGEYİ HEP YATAK ODASINDA, BAŞUCUNA KOYAR ONUNLA YATAR ONUNLA KALKAR TOZ KOVALAMAKLA GEÇERMİŞ HAYATI KORKUNÇ
Tarih: 21 Şubat 2013 12:10 Ekleyen: Beğenme: 0
Briç hakında yapmış olduğunuz haberi yurt dışında gördüm. Çayyolu'na dönünce ailecek gidip yazılacam.
Yurtdışında da sizleri izlemeye devam ediyorum. Çayyolu Haber Bülteni sayfalarını da izliyorum iki siteyide kutluyorum.
Tarih: 21 Şubat 2013 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Ortak Yerler
Taşınmazlarda ortak yerlerin kullanımı, tamiri genellikle kat malikleri arasında sorun oluşturmaktadır.
Bir apartmanda nelerin ortak yer-eşyaa olup olmadığının tespiti önemli bir konudur.
Ayrıca, ortak yer kapsamında bulunan bir bölüm veya eşyanın kat malikleri tarafından hangi usul ve esaslar etrafında kullanılacağı ve tamir edileceği de önemlidir.
Bilindiği üzere, binalardaki ortak yerler Kat Mülkiyeti Kanununda düzenlenmiştir. Kanun değişikliğe uğramıştır. Anılan Kanun değişikliği ayrı bir yazıda detaylı olarak değerlendirilecek olmakla birlikte, kanunun ortak yerler ile ilgili yeniliklerine bir yazıda değineceğiz.
Tarih: 21 Şubat 2013 12:04 Ekleyen: Beğenme: 0