( NOT DEFTERİ )
ziya(R)e(D)çi defteri ...
Yakın comşumuz ÇAyyolu Bülteni onunucu yaşına girdiğini okuyucularına duyurdu.Oysa naçizhane Eflatun Felsefe Kulubümüz hazırlık sınıfı olan ana
okulumuz ve kıreş dönemlerini şayet saymazsak daha beş senesini bile doldurmadı .
Sekiz yıl ilk öğretim, lise ,üniversite , yüksek lisans , doktora ve tekrar başa dönüp hayat okuluna ...
Prof :
Tarih: 10 Aralık 2009 10:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Kahya ' nın ilettiği mesajı canı gönülden destekliyorum
Sevgi ve saygılarımla
Tarih: 10 Aralık 2009 10:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Evinin zemin dekorasyonu Laminat,Rabıta veya AhşaP
parke olan kişiler alt komşularını çileden çıkaran köse-
le terlik giymekten vazgeçip yün patik veya havlu çorap giymeleri isteniyor
Tarih: 09 Aralık 2009 22:50 Ekleyen: Beğenme: 0
NedenOlmasın !
yenimahelle Kaymakamlığı ve Yenimahalle Belediyesi ile Çayyolu arasına Yenimahalle Belediyesi günde bir sefer olsa bile ( gidiş-dönüş )servis koyması mümkün olabilir mi? Çayyolu Platformu yetkilileri Fethi Yaşar Beyefendiye iletebilirseniz çok seviniriz....
Tarih: 09 Aralık 2009 20:01 Ekleyen: Beğenme: 0
40ıncı cadde müjdeevler önünde yolun ortasındaki 2x2 m. büyüklüğündeki çukura lütfen dikkat edin.Hem arabanıza hem de cüzdanınıza yazık olmasın.
"Bu uyarıyı niye mi yaptık? Çünkü 1 ay önce TEDAŞ ın açtığı bu çukuru kapatacak sorumlu kimseyi bulamadık..."
Tarih: 09 Aralık 2009 20:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Tao Te Ching
( Tao teknikleri )
DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ
HEALING: İYİLEŞTİRME
( Uzaktan İyileştirme )
Çocuklarımız doğduklarında,
bizim verdiğimiz her şeyi içine çekmeye hazır
süngerler gibidir.
Biz bu süngerlere ne damlatırsak, sünger onu emer.
Peki biz sevgili süngerlerimize, tüm iyi niyetimizle
her şeyin en iyisini vermeye çalışıyoruz da
çocuklarımız neden zaman zaman bizim onaylamadığımız şeyler yapıyor?
Bu onaylamadığımız davranışların gelişmesini
nasıl engelleriz, gelişirse nasıl değiştirebiliriz?
Yani sevgili süngerlerimize ne damlatacağız,
nasıl damlatacağız?
Tarih: 09 Aralık 2009 16:45 Ekleyen: Beğenme: 0
TENCERE DİBİN KARA
Taktım ben bu hanım milletvekiline,alaylı alaylı gülen,merhametten nasibini almamış,sözümona sahiplendiği çocuklara bile merhamet etmeyen bu hanıma.Enteresan cümleler kuruyor, yererken kendini zemmettiğini farketmeden.İşte incilerinden biri mealen; HEP GARİBAN AİLELERİN ÇOCUKLARININ ŞEHİT VERDİĞİ anlamına gelen cümleler bunlar,alaylı gülümsemelerinle süslediği ve de alkış beklediği cümleler.
Bu gariban aile çocuklarına sözüm ona acırken,pek haklı bulduğu çocuk eylemleri için aynı şeyi niye düşünmüyor.Niye çok savunduğunuz bu eylemlerin için de sizin çocuklarınız yok,yarar bulduğunuz bu taşlı isyanda niye siz ön saflarda değisiniz.Madem bu çocukların ezilmişlikleri karşısında taştan başka savunma mekanizmaları yok,bunu da hoş ve haklı görüyorsunuz,hadi ne dururyorsunuz geçin başa.Hanımlar beyler bu çocuklar o taşlarla beş taş oynamıyorlar,can yakıyorlar,ocak söndürüyorlar.Polisin bu durumda ne yapmasını bekliyorsunuz.
Konuşurken düşünürken çuvaldızı kendinize batırın önce.Bu kadar nefretle doluyken bunu yapmanız zor,oluyor anlaşılan.Kimse bana ama demesin.Ben 67 yaşında İstanbul doğumlu ama ömrünün büyük kısmı doğuda geçirmiş okumuş orada hizmet vermeye çalışmış biriyim,özlerim o günleri,o günlerden bu günlere
gelişimize de çok yanarım.Yazmak istediklerim ne bu satırlara sığar ne de ben bunun altından tam anlamıyla
kalkabilirim.YALNIZCA İÇİM ACIYOR.
Tarih: 09 Aralık 2009 16:45 Ekleyen: Beğenme: 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI İ.MELİH GÖKÇEK VE PARTİSİ, BELEDİYE SEÇİMLERİNDE ÇAYYOLU BÖLGESİNDEN OY ALAMAYINCA, BU BÖLGEDE OTURAN İNSANLARA KARŞI VERİLEBİLECEK BİR CEZA OLARAK, ESKİŞEHİR YOLUNDA GELİŞ VE GİDİŞTE AŞTİ OTOBÜS FİRMALARININ DURMASINI YASAKLAMIŞ, İLGİLİ BAKANLIKÇA GÖRÜŞEREK BU GÜZERGAHA NÖBETÇİ TRAFİK POLİSİ EKİBİ KOYDURARAK , 24 SAAT BOYUNCA BÖLGE SAKİNLERİNİN YOLDA İNİP BİNMELERİNİ ENGELLEMİŞTİR.
AŞTİ YE GİDEN GELEN ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERİN DURMALARI YOLCU İNDİRİP ALMALARI TEHLİKELİ İSE, BU GÜZERGAHTA ÇALIŞAN DOLMUŞ, BELEDİYE OTOBÜSLERİ, SERVİS ARAÇLARI V.S... YOLCU İNDİRİP ALMALARI TEHLİKELİ DEGİLMİ???. AMAÇ BURDA VATANDAŞA HİZMETMİ EZİYET EDİP CEZALANDIRMAKMI?!!....
AŞTİDE GECE İNEN BİR İNSAN O SAATTE ÇALIŞAN BELEDİYE OTOBÜSÜ, DOLMUŞ YOKSA NASIL EVİNE GİDECEK?!!!! TAKSİYLE GİDECEK TABİKİ.. PEKİ, 50-60 TL YAZAN YERE PARASI YOKSA NE YAPACAK?, SABAH 6,30 KADAR AŞTİDE BEKLEYECEK, UYUYACAK OTURACAK! YA BU KİŞİ BİR BAYANSA YAŞLIYSA NE YAPACAK??!!
YAZIK DEGİLMİ BU İNSANLARA, BELEDİYE SEÇİMLERİNDE BU BÖLGEDEN OY ALAMADIKLARI İÇİN ÇAYYOLU SAKİNLERİNİ CAZALANDIRMAK ÇİLE VE EZİYET ÇEKTİRMEK, HANGİ DEMOKRASİ KİTABINDA YAZIYOR.!!!
ESKİŞEHİR YOLUNDAN YOLCU ALIP İNDİRMENİN YASAKLANMASININ MANTIGI NEDİR? O ZAMAN BU KADAR ÖNEMLİYSE TÜM TÜRKİYE YOLLARINDA UYGULANSIN. BU GÜZERGAHTA ÇALIŞAN BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN, DOLMUŞLARIN VE SERVİS ARAÇLARININDA AYNI ŞEKİLDE YOLCU ALIP İNDİRMELERİ YASAKLANSIN. YADA ESKİŞEHİR YOLUNDAKİ BU DURUM KALDIRILSIN!!!!!.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINA DUYURULUR. SAYGILARIMLA...
Tarih: 08 Aralık 2009 13:21 Ekleyen: Beğenme: 0
An minutes !!! AN minutes !!!
diyen söylevlerde bulunduktan somra ; türk-islam aleminin liderliğne soyunan sayın başbakan ;
bütün İslamcı NE : O Libereal
AKP li tutkunları adına
SAYIN MR: OBABANIN nezdinde beyaz saray ' IN NOEL (Christmas) bayramını bugünden kutlamak üzere ABD. ya uçmuş ......
Tarih: 08 Aralık 2009 00:55 Ekleyen: Beğenme: 0
arcadyumun önünden gelen 8. cad konut2 önunden sonra berbat bı hal alıyor .bu yol yaşamkenti çayyoluna baglayan yol şu anda kullanılan yol ışıksız ve bakımsız .8.caddenın devamı yapılmaya baslamış hatta asvalt aşamasına gelmişti seçimlerden sonra çalışmalar bıcakla kesılır gıbı durduruldu.bu yol buyuksehır beledıyesıne aıt ancak buyuksehır bu yola çivi bile çakmaz .tek umudumuz muazzam bır sekılde calışan yenımahalle beledıyesı .
bu konuyla ılgılenen herkesın yenımahalle beledıyesıne maıl ve dılekce yoluyla ulaşmasını ve istekte bulunmasını rica edıyorum
Tarih: 08 Aralık 2009 00:52 Ekleyen: Beğenme: 0