YILLARCA Paris'de bulundum .Ankara'ya döndüğümüzde otopark sorununu çözmek için otoparkları caddelerin ve sokakların altına yapıyorlar ; mülkiyeti kullanıcıya satıyorlardı...
Çayyolu Pazarının
altına mutlaka bir otopark yaplması şart veya ikinci bir pazar yeri ...
Tarih: 13 Aralık 2009 12:13 Ekleyen: Beğenme: 0
BU KADAR APTALMIYIZ !!!??
Bir akdeniz ülkesinde yaşamamıza rağmen mevsiminde portakalın kilosunu 4/5 lliradan yiyoruz daha doğrusu yiyemiyoruz .
Çayyolu ' ndaki sebze ve neyve fiyatlarının düşmesi için en kestirme yol pazar yerinin tekrar düzenlenip örneklerinde olduğu gibi ( ULUS HALİ ) hale çevrilmesi ve haftanın 7 günü açık kalmasıdır.
YMB. nin şu çayyoluna yapacağı belki de en hayırlı hizmetlerden biride bu olacakdır ...
Tarih: 13 Aralık 2009 12:12 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Tüketici Derneğine ;
Türk Telekom ' un sokakda bulunan gri dolaplarındaki hatlar kılimalı beyaz dolaplara transfer ediliyor .Ancak acilen telekom yetkililerine iletilmesi gereken önemli bir tüketici sorunu var .
Bu dolaplarda bulunan bir sistem bilgisayarlardaki bazı modemlere uyum sağlayamadığı için evde kullandığımız sabit telefonları açtığımız zaman sonradan tekrar bağlansa bile i n t e r n e t i hattan koparıyor...
Tarih: 13 Aralık 2009 12:12 Ekleyen: Beğenme: 0
Haydi Bastır Çayyolu ...
beraber yuruduk biz bu yollarda beraber islandik yagan yagmurda simdi sira geldi ilçe olmaya ...
Tarih: 13 Aralık 2009 12:11 Ekleyen: Beğenme: 0
dostlar dünya kürselleşirken bizler hala kürt açılımı mı kurt açılımı mı diye boşa zaman harcamaktan bir adım öteye gidemiyoruz . Aramızdaki fark olsaolsa iki adet nokta !!!
Heps bu kadar ...
Tarih: 13 Aralık 2009 12:11 Ekleyen: Beğenme: 0
Bunu daha iyi söylemenin bir yolu var mı bilmiyorum ama, polis geldikten sonra tamamen beklediğimiz olaylar gerçekleşti. Bu insanlar işlerini yapmayacak veya yapamayacak durumdalarsa derhal terketsinler çayyolunu. Kimsenin güvenliği çocuk oyuncağı değil. Gidin Gordion'un önüne bakın arabalar yolun ortasında tek şerit ilerliyebiliyoruz. Jandarma olsaydı olabilecek miydi bunlar ? Tamamen karşılıklı çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum bu olayların.(mutualizm) Ayrıca walkie-talkie mesajını yazanı da tebrik ediyorum. Burada uzun zamandır gördügüm en güzel mesajdı ...
Tarih: 12 Aralık 2009 19:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Handheld Walkie Talkie ...
- Nokta , Burası Noktalıvirgül sesimi alıyomusun ?
- Sesiniz Net ve açık geliyor , sizi dinliyorum
- Efendim park caddesindeki vinçin şöförü alkol komasına girmiş ne yapalım
- Anlaşıldı , ayılınca ardadiumun önüne gönderin , çarşının önünü , yaya geçidini ve trafik lambalarının önünüe taxsiler park etmiş
Tarih: 11 Aralık 2009 13:32 Ekleyen: Beğenme: 0
SAĞLIK BİLGİSİ
Eczane Adı: Lokman hekim
Reçete Sahibi: Benim bakkalım
Doktor Bilgisi:
Hastane Adı:
%8 KDV:
%18 KDV:
Toplam:
Maaşınızdan kesilecek muayene katılımı :
Muayene katılımı :
Aldığınız ilaçlar için ödemeniz gereken toplam fark :
Aldığınız ilaçlar için maaşınızdan kesilecek
katılim payı :
Ecz.iskontosu:
Katıiım(%10):
NET TOPLAM : MAAŞINDAN KESİLECEK ORAN DEV -
LEDE ÖDEYECEK ÜCRETİ GEÇİYORSA HİÇ SAĞLIK OCAKLARINA GİDİP UFAKTEFEK İŞLER İÇİN ÜZÜLME !!! DİREKT ECZANEYE GİT ,ÜCRETİ ÖDE İLACI AL !!!
Sosyal Güvenlik Kurumu Acil Şifalar Diler ...
Tarih: 11 Aralık 2009 13:30 Ekleyen: Beğenme: 0
" Sokak Sorumluları Projesi "
Ben yaşamkentte oturuyorum.Yurtdışına hiç çıkmadım.Bu sebeble aşağıda nakil etmeye çalışacağım konuyu sizlere anlatırken doğrudurmu yanlışmıdır doğrusu bilemiyorum.
Emniyet kökenli eski milletvekili Nejdet Menzir bey televizyonda anlatmışdı: Gelişmiş bazı avrupa ülkelerinde
mahalle halkı güvenlik konuları için kendi arasından sokak sorumluları seçiyormuş.
Nejdet Menzir dediki bizde istanbulda vatandaşa bunu önerdik ancak vatandaş burası bağdat caddesi kurtarılmış bölge mi yada biz muhbirmiyiz
demiş .
Tarih: 11 Aralık 2009 13:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın yerkilililer ,,,
Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz ;hani o reklamda olduğu gibi ağzı olan konuşuyor işte...
İşte bu söylentilerden sonuncusu bu kadarıda olmaz pes dedirtecek türünden...
Çare sizçayyolu sakinlerinin üretttiği son dedi -
koduya göre Çayyolu'ndaki siteleri özel güvenlik şirketleri korusun diye perde arkasından bu hırsızlık çetelerini aynı güvenlik şirketleri tarafından destekleniyormuş !!!
Saygıyla ...
Tarih: 11 Aralık 2009 13:28 Ekleyen: Beğenme: 0