Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Eski çayyolu' nda rahmetli altınsoy döneminden kalma kaldırımlar sıfırlanmış, yayalar trafikte araçlarla beraber yürürken kimden çıktı bu lunapark firkri !
    Bu ne lahana bu ne  ...
    Tarih: 16 Aralık 2009 13:34 Ekleyen:

•               Çenem Düşecek (2)

Şimdi haksızmıyım Luna Parka  itiraz etmekte,endişe etmekte.Aynası iştir kişinin,yapılanlar ortada.Bizi bize bıraksınlar.Nufusumuz yeterli İlçe olmak için,gerekeni biz yaparız  nereye ne yakışırsa.

Tarih: 16 Aralık 2009 13:32 Ekleyen:
  • 1
               BU GİDİŞLE ÇENEM DÜŞECEK

Aslında yaşıma yakışır,yukardaki başlık.Beni tanıyanların''biz senin gençliğini de biliriz'' dediklerini duyar gibiyim.Huy işte can çıkmayınca çıkmıyor.Haksızlık,yakışıklıksizlık,uygunsuzluk,zevksizlik beni oldum olası rahatsız eder,sineye çekip susmayı bu
    yaşa kadar da öğrenemedim,bu yönde yetenek sıfır.Ne var ki ülkemde benim çenemi kapatacak güzel olaylar o kadar az ki!..Tam bir gazeteci cenneti,köşe yazarları ne yazacağım diye düşünmek zorunda kalmıyor,hatta hızına yetişemiyor olayların ve aksaklıkların.Şeytanın gör dediği ne istersen var dört bir yanda.
        Eskiden''haftada bir yazarmış köşe yazarları'' öyle diyorlar,öyle de olmasını isteyenler var.Ben de isterim öyle bir ülkede yaşamayı,hele de o ülkenin benim olmasını;ne güzel her şey öylesine usulüne uygun,güllük gülistanlık,göze batacak bir sakillik yok,barış,huzur,
    estetik,ekonomi,sağlık,eğitim herşey tıkırında.Eee yazacak ne kaldı köşe yazarına.Hafta da bir edebiyattan,sanattan,yapılan güzel girişimleri
    takdirden başka.
        Daha kapıdan dışarı çıktığımda adım başı ,şeytanın gör dediği,bizim kaldırımdan başlıyayım isterseniz,koca Osman ağa sitesinin bir oto parkı yok,kaldırımda yürürken bile bana bir arabanın çarpma ihtimali çok.
    Orayı geçtim ,Beton park gözümü rahatsız eden ,içimi karartan,şimdiye kadar bir Allahın kulunun oturduğunu görmediğim veya ben rastlamadım ,olabilir ya...Başınızı şişirmemek için aradakileri bırakıp Armada nın karşısındaki
    KAZULET demir yığını,milli kütüphanenin hemen karşısısndaki refüje oturtulan Gökkuşağı projesi.
    Tarih: 16 Aralık 2009 13:21 Ekleyen:
  • oldu olucak melih gökçek belediyenin sirkinide hastahane arsamıza getirsin kursunda  tam olsun.
    Bizce bir mahsuru yok!
    Tarih: 16 Aralık 2009 13:18 Ekleyen:

•                  ÇAYYOLU  SOSYOLOJİSİ 

Bilindiği üzere  ;
    Adı geçen alışveriş merkezinin arkasında bulunan boş araziye  daha öncede depolarda bekleyen demir hurdaları  lunapark diye  getirdiler denediler  .
    Ancak bölgenin  halkından hiç kimse rağbet etmeyince söküp geri götürdüler.
    İşin doğrusu başkentte lunapark işletmeciliği birçok değişik bölgede denenmesine rağmen başkentliler tarafından sadece gençlik parkında itibar görmektedir .
    Bunu kimse inkar edemez.

AKP li bazı partizanların aldığı bu yanlış ve kinayene karar  hem çayyolu sakinlerine  büyük  bir haksızlıktır hemde  buraya para kazanacağını hayal edip yatırım yapmaya kalkan iş adamlarına  bir haksızlıktır .

Özetle   ;
    Örneğinde gördüğümüz gibi BÜYÜK BAŞKANI  yanıltan belediye çevrelerinin  GÖKKUŞAĞI PROJESİ KADAR
    TUTARSIZ VE ÖZELLİKLE ALTINI ÇİZELİM ARD NİYETLİ BİR KARARDIR. BUNUN İÇİN KİMSEYE HAYIR GETİRMEZ   !!!

L ü t f e n  !!!  
                                KALDIYSA BİRAZCIK               
                                S  A  Ğ 
                                DUYU   ...
    Tarih: 16 Aralık 2009 13:18 Ekleyen:
  • insanı ezen,kent estetizminden çok uzaklarda kalan çarıklı (!)bir zihniyetin ard niyetli bir kararı .Kim organize edecekse ,bölgeyi ilgilendiren bu ard niyetli karar için hemen raferanduma gitmek gerek.
    Tarih: 16 Aralık 2009 13:17 Ekleyen:
  • Ne yani şimdi söz verilen  kent meydanı bu yüzden yapılmayacak mı ??? inanılır gibi değil şaka gibi
    Tarih: 16 Aralık 2009 11:17 Ekleyen:
  • eyer bu lunaparka bölgemizden cocuklarını getiren olursa şimdiden binlerce yazıklar olsun
  • İ.MELİH GÖKÇEK ÇAYYOLU'NDA YILLAR ÖNCE BELEDİYESİNİN GEZİCİ LUNAPARKININ AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMALAR ÜZERİNE ÇAYYOLU HALKININ YAPTIĞI YUHALANMALARI HALA UNUTMANIŞ
    ANLAŞILAN

•         ___________________________________
                        HALK ' LA  SÜRTÜŞMEK    !!!

ALINAN BU KARARLA
        BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇAYYOLU HALKINA
        ŞUNU MU DEMEK İSTEDİ   !???

SİZ  ARTIK KUMDA  " DENİZ 'DE "  OYNAYIN   !!!
    Tarih: 16 Aralık 2009 11:16 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!