ALO SABA :-)))))
Ankara belediye başkanı Çayyolu Köyü'ne KENT MEYDANI yakışır.Asvalt yol ,yeni kaldırımlar ,fıskiyeli havuzlar vs. vs.yakışır...
Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek !
Seninde bildiğin gibi zamanında epey vatandaşın parası çayyolu'nda kooperatif ayağına lüplendi.Tabi hepsi böyle değil ,anlamında namusuyla edebiyle iş yapan belediyelerde var .İşte bunlardan biriside sana bağlı Ankarada ki YeniMahalle Belediyesi...
Bu bölgeye göç eden insanlar dişinden tırnağından biriktirdikleri tasarruflarla asmabahçe sitesinde başlarını sokabilecek evler satın almışllar .YeniMahhaleBelediyesi de toplanan paraları çarcur etmeden en laikiyle kullanıp vatendaşa hizmet götürüyormuş.
Eğer bu kentMeydanı inşa edilirse sana tutuklu kalan çayyolu köyü halkı sana minnettar kalır ve de bölge insanı strese girdiğinde edebiyle burada bir iki bağırsa çağırsa ne çıkar ki ? .Biraz aküler boşalır araçların lambası yanmaz bu da demokrasiler için basit bir teminat sayılabilir .
İçinde biriktirip biriktirp dert sahibi olacağına
değilmi ?
Bunun bir yolu olmalı !!!
Başkan Bey! Söylediğim gibi böyle dürüst belediyelere
yardımcı olmak lazım...
Hadi göreyim seni, şu işi hallediver...
Sana dua ederler...
Tarih: 17 Aralık 2009 15:46 Ekleyen: Beğenme: 0
YERLİ MALI KULLAN İŞÇİ İŞİNDEN OLMASIN
VE OSMAN
Uyanır uyanmaz kapıma bırakılan gazetemi aldım.Her zaman ki gibi, önce ne var ne yok diye şöyle bir başlıklara göz attım.Tamamını okumam nasip olmadan kendimi klavyenin başında buldum.Sebebine gelince Kartal Belediyesi(İst) şöyle bir ilan vermiş''YERLİ MALI
KULLAN İŞÇİ İŞİNDEN OLMASIN''
İlkokuldayım,karnelerimizi almış yaz tatiline girmişiz,artık ortaokula adayız.Osman bizim evin karşısındaki eski rum evlerinin müştemilatında ailesiyle yaşayan ,yaşıtımız ve aynı okul ,aynı sınıftanız.Biz ilkokul defterini kapatmanın sevincini yaşarken,o evin önüne bir tabure atmış bir de küçük masa ,harıl harıl bir şeyler yazıp çiziyor.Annemin dikkatini çekiyor,tatilin ilk günü bu çocuk ne yapıyor diye''Hayırdır Osman hikaye falan mı yazıyorsun?'' Osman gayet ciddi''Yok Ayşe Teyze ders çalışıyorum''.Mezun olamayan tek çocuk Osman,başka sınav şansı da yok ;
ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ ne Sümerbank kalmış ne de satılmadık Fabrika.Alışveriş merkezlerini tümüyle yabancı markalar işgal etmiş.İşçiler sokaklarda kapatılan ekmek teknelerinimücadelesinde .YERLİMALI HAFTASI ha..
birde bilsek nerede bulacağımızı bu yerli mallarını.
güldürmeyin beni,yaşıyorsan KULAKLARIN ÇINLASIN
OSMAN.
Tarih: 17 Aralık 2009 11:08 Ekleyen: Beğenme: 0
3-5 geri kafalı zihniyet, ülkeyi batırmayı başardı, şimdide evimin önünün içine etmeye çalışıyor. Evet Türkiye'ye hoş geldiniz ... Bu kalitesiz insanların kuracağı lunaparkı istemiyoruz biz. 3-5 kuruşluk, kalitesiz aletler istemiyoruz evimizin önüne. Yapılacaksa daha uygun bir alana, avrupa standartlarının da ötesinde bir şeyler yapılmalı, ve bu bir an önce olmalı. Eğlence sektöründe bırakın 10 seneyi, 20 sene geriyiz bir çok avrupa ülkesinden. Demokrasi meydanı projesinin tamamen planlandığı şekilde devam etmesini umuyorum ...
Tarih: 17 Aralık 2009 01:39 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar hani şimdi ATATÜRK 'ün heykelini yapıcaksınınız ya yanına birde yüksek ditekli bir bayrak gerekmezmi ?
Bence gerekir .
Bayrak sizden direği benden olmaz mı
Hiç boşuna masraf yapmayın direk için .Tedaş ankaralılar caddesinde kaldırının yanında tam kent meydanının üzerinde bir elektirik direğini üç senedir unuttu gitti duruyor
Çünkü hurdacılar bu uzun direği arabalarına atıp götüremiyorlar
Tarih: 17 Aralık 2009 01:37 Ekleyen: Beğenme: 0
TEŞEKKÜRLER SAYIN UFUK UFUK
Tarih: 17 Aralık 2009 01:33 Ekleyen: Beğenme: 0
Büyükşehir belediyesi lunapark yaparak çirkinlik abidelerine bir yenisini daha katacağına Ata Bilge, Petunya vb. sitelerin delik deşik ettiği yollarına asfalt dökse de biz de evimize rahat rahat gidebilsek ...
Tarih: 17 Aralık 2009 01:32 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU'NDA ARDARDA İKİ BÜYÜK PATLATMA !!!
BİNALAR TEMELİNDEN SARSILDI !!!
İÇİMİZDEN OLANLAR OLDU DERKEN TELEFONLARA SARILINCA 155 YÜREĞİMİZE SU SERPTİ !!!
İZİNLİ BİR ŞİRRET AKŞAMIN KARANLIĞINDA DİNAMİT PATLATIYORMUŞ ...
HİÇ DEĞİLSE ÇAYYOLU'NUN BELLİ BAŞLI YERLERİNE
BEZ AFİŞLER ASILAMAZMIYDI ???
HALKIDA BİLGİLENDİRMEK ADINA !!!
ASILIRDI AMA VELHASIL UZUN LAFIN KISASI
BURASI İŞTE TÜRKİYE !!!
Tarih: 16 Aralık 2009 17:43 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU HALKINA DUYURU
Heyyyyyy KIZLAR !!!
BİZ ÇAYYOLU HALKI OLARAK BURDA 'YIZ
ÇAP NEREDE ???
BEKLERİZ EFENDİM!
HAYDAR ŞAHENK
Tarih: 16 Aralık 2009 16:33 Ekleyen: Beğenme: 0
ORADA İŞ KURMAK İSTEYEN İŞ ÇEVRELERİ
ÇAYYOLU SOSYETESİNİN ÇOCUKLARINI ANCAK PLAZALARDAKİ TRENLERE BİNDİRDİĞİNİ GÖZ ARDI ETMESİN VE BU ARSAYA SAKİN TREN GETİRMESİN...
Tarih: 16 Aralık 2009 14:22 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN GÜLENDAM SİVASLIGİL
SİZ VE SİZİN GİBİLERE
ÇENE İŞÇİLERİNE
KONUŞANLARA ,YAZANLARA,ÇİZENLERE
ÇAYYOLUNUN BÜYÜK BİR İHTİYACI VAR
S A Ğ OLUN!
Tarih: 16 Aralık 2009 14:21 Ekleyen: Beğenme: 0