Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                           Noel 
                     (  senebaşı  kutlamaları  )

Yılbaşı süslemeleriyle ilgili site olarak çayyolu elektirikçileriyle hersene sorun oluyor.
    Denetim bu süslemelere verdiğimiz ücretlere itiraz ediyor.Genel kurul  çarşı mı süslüyorsunuz böyle ucuk rakamlar ödenecekse bu süsleri hmen çöpe atın diyor.Ne yapıcağız vallahi şaşırdık .Bir arada bir derede kaldık.Teknisyenler  yılbaşı süslemesi için saatlik çalışma ücreti istiyorlar.Engin bey siz köydeki esnaflarla diyaloklarınız var .Nolur söylermisiniz  çam başına makul bir ücret belirlensin bütün çayyoluna bu fiyat standart uygulansın. Kenbdini bilmez bazı insanlar yılbaşı süslerinden malı götürmüşler diye dedikodu
    çıkartıyorlar
    Tarih: 19 Aralık 2009 23:54 Ekleyen:
  • Sivil toplum örgütleri toplum menfaatleri için kurulur diye biliyordum,lakin gördüm ki kişisel egolar ve çatışmalar TOPLUM MENFAATLERİNİ GEÇMİŞ.
       Ego tatmini toplumu aşmış,insanlar tek başına bişeyler yapma derdinde.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR SÖZÜ UNUTULMUŞ.NAZAR DEĞMİŞ ÇAYYOLUNA,NAZAR DEĞMİŞ BÜTÜN VE BİRLİKTELİĞE....
      Şimdi başımızda olan hükümetin neden başımızda olduğunu daha iyi anladım.Biz bu bölünmeleri yaşadığımız sürece ortada ne laiklik kalır,ne cumhuriyet....
      Küçük bir çayyolunda bir birliktelik korunamaz iken koca bir ülkede nasıl korunsun ki...Bu birliktelik korunsa idi,diğer bölgelerede örnek olurdu, çığ gibi büyürdük.Ama şu anda kartopu kadar bile kalamadık.
      İsterim ki çayyolu eski çayyolu olsun.İSTERİM Kİ ÇAYYOLU BÜTÜNLÜĞÜNÜ,BİRLİKTELİĞİNİ TEKRAR OLUŞTURSUN VE SONSUZA KADAR KORUSUN.....UNUTMAYINIZ Kİ BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR SÖZÜ ATALARIMIZDAN KALMADIR.SİZLER BİZE ÖRNEK,BİZLER ÇOCUKLARIMIZA ÖRNEK, ÇOCUKLARIMIZ DA GELECEK NESİLLERE ÖRNEK OLSUN. SAYGILARIMLA......................SİZLERİ SEVİYORUZ, BİRLİKTE İKEN VERMİŞ OLDUĞUNUZ ÇABALARI LÜTFEN GÖZ ARDI ETMEMENİZ DİLEĞİ İLE..................
    Tarih: 18 Aralık 2009 15:54 Ekleyen: DemetZinkçi
  • Yazmaya geç kalınmış bir yazı,öncelikle sayın ENGİN UÇ sizden özür diliyorum.Bu yazıyı yazmakta geciktiğim için
       06/12/2009 tarihinde vermiş olduğunuz yemeğin güzelliği için,ÇAYYOLU HALKINI tekrar bir araya getirme çaba ve çalışmalarınız için,yıllar yılı çayyoluna vermiş olduğunuz emekler için,kısaca GETTO bir oluşuma imza attığınız için size TEŞEKKÜR EDİYORUM.
        Yıllar önce 1995 yılında çayyoluna taşındım,çayyolunun ne olduğunu bilmez iken.Birgün markette bir dergi gördüm,'çayyolu dergisi'aldım okudum.Müdavimi oldum,çayyolunu önce o dergiden,sonra  internet sitesindenden öğrendim.Ama merak ettiğim bişey vardı.Bu dergiyi çıkaran kimdi?,niye bu kadar emek veriyordu?,kafamda o kadar çok niyeler vardı ki.........Taki bizzat kendisini ve ekibini tanıyana kadar.Onları tanıdıktan sonra bütün sorularımın cevabını aldım.Herşeyin tamamen özveri ile yapıldığını bu özverinin sonundada bir çayyolu yarattıklarını ve bu ANKARA'daki çayyolunu tüm türkiyeye tanıttıklarını gördüm.Ama basınla,ama mecliste yapmış oldukları ilçe olma çalışmalarıyla,kısaca tamamen özveri idi.İnsanlar bu özveriye,bu bağlılığa,bu birlikteliğe gıpta ile bakıyorlardı.Herkes bu bütünlüğü kıskanıyordu,bu bütünlüğü ve birlikteliği hiç birşey bozamaz,yıkamaz diyordum,KİMSELERİN GÜCÜ YETMEZ diyordum,bende böyle bir yerde oturduğum için gurur duyuyordum.
       Ama katıldığım bu son yemekte,çok yanıldığımış olduğumu gördüm.Görmeye alışkın olduğum ENGİN UÇ VE EKİBİNİN ÇOK FİRE VERDİĞİNİ GÖRDÜM. BİRLİKTELİĞİN BÖLÜNDÜĞÜNÜ GÖRDÜM.Başka dergilerin çıkarılma çalışmalarını,yeni internet sitelerinin kurulduğunu duydum.
    Tarih: 18 Aralık 2009 15:50 Ekleyen:
  • Sayın İlhan  hanım bu büyükşehir belediyesi başkanınını çaba  davet ediniz samimi bir şekilde .Gerçekten ne derdi varmış bu bölgenin halkıyla  belki  acıklamalarda bulunurda  bizde öğrenmiş oluruz
    Tarih: 18 Aralık 2009 11:57 Ekleyen:
  • YARARLI EĞİTİM (HİTOPADEŞA)

Bilgili kişinin olmadığı yerde, azıcık kafası çalşanı adamdan sayarlar.

Ağacın olmadığı yerde keneotunu ağaçtan.

Dar kafalı, "bu bendendir, bu yabancıdır" diye düşünür.

Geniş düşünen kişi içinse tüm dünya onun ailesi gibidir.

NARAYANA

AYIRIM YAPMAZ  YENİLİP; HIRSINA İNADINA
    Tarih: 18 Aralık 2009 11:57 Ekleyen:
  • HİTOPADEŞA (YARARLI EĞİTİM)

Kesin olanı bırakıp belirsizliğin peşine düşen

kesin olanı kaybeder ve tabii belirsiz olanı da.

NARAYANA

Kesin olan halktır, belirsiz olan hırs...
    Tarih: 18 Aralık 2009 11:54 Ekleyen:
  • Melih GÖKÇEK'in Çayyolu için düşündüğü LUNA PARK Projesi tam bir GÖKÇEK klasiği bilmiyorum itirazi olan varmı ama ben KENT MEYDANI yapılacak olan bir alana LUNA PARK yapma kararı alanların aklından şüphe duyuyorum.
    Tarih: 18 Aralık 2009 11:47 Ekleyen:
  • arkadaşlar bu meydanda bu kadar bombardıman yeter. her kes biliyoki bu melih gökçek dir. Başbakanımız bile onu anladı
    SAĞI / SOLU hiç bir zaman  belli olmaz !!!
    Kalkıp bu kadar şeyden sonra "desinler "diye  bu meydanı  ifade ettiği gibi  lunapark yerine ya bir meydana dönüştürürse . Sonra bu lafların hepsini yalayıp yutmak zorunda kalabiliriz .
    Biraz bekleyelin bakalım
    ne olacak belkide bir kötülükten iyi bir iyilik çıkacak
    Tarih: 18 Aralık 2009 11:46 Ekleyen:
  • Avrupa Konseyi Çevre Komisyonu tarafından Ankara'ya ödül verildi. AB. Haber'e konuyla ilgili gönderilen bilgi şöyle: ...

HEY AVRUPA AVRUPA
                           DUY SESİMİZİ  !!!

BU GELEN
                           XXP  NİN  AYAK SESLERİ   ...
  • Sayın Gökçek , sen Çayyoluluları sevmiyorsun. Çayyolulular da seni sevmiyor. Birbirini sevmeyen kişiler birbirleriyle muhattap olmazlar. Birbirlerinin hayatlarına karışmazlar. Bak biz sana oy vermiyoruz. Sen de lütfen bize karışma. BİZİ RAHAT BIRAK !!!
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!