Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• gökcek çayyolundan defolup gitmen için ne yapmamız gerekiyor ?
    Tarih: 20 Aralık 2009 16:06 Ekleyen:
  • çayyolunda hemenhemen heryere park ediyor ancak park caddeasine neden park edilemiyor??
    Tarih: 20 Aralık 2009 16:05 Ekleyen:
  • Merhabalar..
    Çayyolu sakinlerinin bu meydan meselesinde galip .ıkacağını biliyorum..
    Meydanına, halkına, hakkına, asayişine, düzenine, tertibine, nizamına, doğasına, ağacına, parkına, suyuna, temiz havasına, bu web sayfasına, böyle bir ortak platforma, aylık haber bültenine.. sahip çıkar Çayyolu..

Her türlü birlikte harekette, bu duyarlı insanlar ayağa kalkar, emin olun..

Teşekkürler, bu portalı bizlere sunan,
    ve destekleyen besleyen ilgilenen herkese..
    Tarih: 20 Aralık 2009 15:58 Ekleyen:
  • Bu kadar da ufak bir alana luna park mı olur diyenlere en son gelen  bir duyumu paylaşmak istiyorum..Çayyolu arazileri evrenin askeri döneminden itibaren  başlayıp gökceyin  dönemine kadar geldi dayandı .
    yağmayla burada boy gösteren gelmiş geçmiş bütün beledilye kökenli kooparatiflerin belediyeci mensuplarına  luna parka serbest giriş kartı çıkartılıp sadece büyük şehir belediyesi mensupları  bu lunaparkdan faydalanacakmış belediye misafirhanesi  gibi .. Bakalım yalanlamazlarsa doğrudur. Bana büyükşehir belediyenin hukuk dairesinde çalışan arkadaşım cuma günü söyledi
    Tarih: 20 Aralık 2009 15:57 Ekleyen:
  • yöneticiler illa ki sözlerine güvenilir kimseler olmalı ve verdikleri sözden caymamalıdırlar.Disneyland Çayyolu projesinin yerine  bölgenin halkına bir parmak bal çalınmak isteniyor
    Lunaparkı ret ediyoruz
    Tarih: 20 Aralık 2009 15:56 Ekleyen:
  • MEYDANLAR ;
    Baktılar Millet artık meydanlara iniyor, sıktılar gazı olmadı gaza karşı limonla gözleri oğuşturdular, seslerimizin çıkmaması için Televizyon kanallarını, gazetelerimizi bir bir elimizden aldılar susturdular, şimdi bir tek meydanlar vardı onları da Lunaparklarla donatacaklarmış, bir bölge halkı düşünün ve halkın istemediği bir şeyi yapmak için direnen Belediye olur mu?
    Halk Lunapark istemiyor bu halkın vergilerini kullanarak istemedikleri birşeyi yapan belediyecilik anlayışı olur mu?
    Bu karara oy veren Meclis üyelerinden acaba kaç kişi Çayyolunda ikamet ediyor?
    İ-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z. Anlayışınız mı kıt acaba istemiyoruz. Şimdi artık bu alan için mahkeme süreci, başlar 2019 yılında zaman aşımından dava düşer ve başka bir belediye anlayışı gelir onlar da Biz bu meydana Hayvanat Bahçesi yapacağız derler ve geceden inşaatın etrafı çevirip Aslanlar, Kaplanlar, gergedanlarla ile nöbet tutmaya başlarlar...
    Mehmet GÜRER

Tarih: 19 Aralık 2009 23:59 Ekleyen:
  • şu cayyolum da bi allahın kulu yokmu
    vijdanı hür ak partili bu yapılanlar yanlışdır diyebilecek 153e telefon edip şikayet edebilecek babayiğit. yoksa vardasizmi yayınlamıyorsunuz
    Tarih: 19 Aralık 2009 23:59 Ekleyen:
  • Bu sayfalarda cayyolum.com da yazılan herşeye inanalım mı inanmayalım mı biri bize çıkıp doğruyu söylesin. Kaç ay önce koru jandarma çayyolundangitti yerine polis noktası geldi  diye defalarca yazılmışdı.Bu gün olaylar yaşanan yere yaşamkentten kalkıp gittim bakmak için. Görevliler aplikasyon  yapıyorlardı .Ancak benim en çok dikkat ettiğim şey jandarma bölüğü aracları ve nöbetçiler  hepsi yerlerindeydi.
    Tarih: 19 Aralık 2009 23:58 Ekleyen:
  • Hocalarımız ne der acaba  !!!?

Atapark 'ta hizmete açılan Ziraat Fakültesine ait doğal ürünler pavyonu mümkünce  bulvarın karşısına taşınabilir mi???
      Çünkü;
    Sabahleyin arabamızla ankara 'ya giderken buraya uğrayıp almak istediğimiz ürünleri  mesaiye götürmek mümkün olmuyor.İş dönüşünde ise  gidip konut iki kavşağından u dönüşü yapmak  tekrar lambalardan u dönüşü yapmak hayli zor olmaktadır .

Tarih: 19 Aralık 2009 23:55 Ekleyen:
  • SEN ZOT BEN   ZOT KİM VERECEK ATA OT
                        (Ben olsam)

Ben olsam,gönlünü kazanmmaya çalışırdım beni sevmeyenlerin,helede topluma mal olmuşşam.İdareciysem
    bir beldeyi,bölgeyi yönetiyorsam.Gönlüme göre değilde
    gönüllerin isteklerini yerine getirmeye çalışırdım.Ego mun
    sesine değil ,yörenin ihtiyaçlarına kulak verirdim.Bana oy verenle vermeyene eşit muamele eder hattta vermeyene
    biraz daha  torpil geçerdim ,haklıysa istekleri.O isteklerse ihtiyaçtan doğar,ihtiyaçları da toplum belirler.
    Halka rağmen,halk için yönetmenin adına demokrasi denir mi?Madem demokrasi var halka kulak vermek
    gerekmezmi?
        Yönetmek yüce bir iştir,ermiş sabrı ister.Tenkide
    öneriye açık olmayı ,hırsa gem vurma yı gerektirir,inatlaşmayıysa hiç kaldırmaz.Denemeye değmez mi,gülen bir yüz,uzanan bir el hiç bir zaman karşılıksız kalmaz.Bir düşünün bunca sene Fahrettin Kerim Gökay niye unutulmadı,caddelere verilan adı kimsenin hışmına uğramadı.Kibir kaldırmaz yönetmek.
        Ben olsam sorardım,ihtiyacı nedir diye yörenin,bilge kişilere,halka,o yönde hizmet verirdim.Denemeye değmez
    mi?Şuna karar vermek gerekir sanırım kaybetmek veya kazanmak,tercih hangi yönde olacak?Şiddet,inat,eziyet
    hiç bir zaman prim toplamadı bu güne kadar unutmayın.
    Evet şimdi tercih zamanı,kazanmak veya kaybetmek
    karar sizin.

Tarih: 19 Aralık 2009 23:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!