-
aRkadaş yasar hoca deniz bey için neler söyledi neler dinlemediniz mi yenilir yutulur şeyler değiş
Tarih: 22 Şubat 2013 21:54 Ekleyen: Beğenme: 0
-
- “Özal hayranıyım, CHP’li değilim, sadece CHP’den milletvekili seçildim...”
- “Geçmişimle övünüyorum. Benim bu görüşlerimi Kemal Kılıçdaroğlu da biliyordu ve beni destekliyordu. CHP’ye beni özellikle kabul etti...”
- “CHP’deki değişim ve dönüşüm (!) arzusu tabanda karşılık bulmamasından dolayı CHP bocalıyor.”
Peki kim bu özgüveni yüksek şahıs?.. Kim olacak Özal-Menderes hatta AKP hayranı Faik Tunay... Kendini aykırı zanneden birinin medya işbirliği uğruna CHP’ye monte ettiği zat!.. “Atatürkçülük sığ ideoloji, AKP başarılı” diyebilecek kadar pervasız!..
Tunay, AKP’ye gitmenin yolunun AKP medyasından geçeceğini hissetmiş olmalı ki; gitmiş hükümet yanlısı bir internet sitesinde kahvaltı sofrasına oturmuş nasıl CHP’li olmadığını böbürlenerek anlatmış...
Yazık ona oy veren yurttaşlara, onun için çalışan CHP örgütlerine, kadın ve gençlik kollarının emeğine!..
Ve de, CHP’de pırıl pırıl gençler varken yazık onu Atatürk’ün partisinden vekil yapanlara!..
Tarih: 22 Şubat 2013 21:50 Ekleyen: Beğenme: 0
-
HAYDİ ÇAYYOLU'LUM İLERİ,
Bir anı bir şarkı kıvılcımlandırabilir.
Bir hayali bir çiçek uyandırabilir
Bir ağaç ormanı başlatabilir
Bir kuş ilkbaharı müjdeleyebilir.
Bir gülümseme bir arkadaşlığı başlatabilir
Bir tokalaşma bir ruhu canlandırabilir
Bir kelime bir amacı belirleyebilir
Bir oy bir ulusun yaşamını değiştirebilir
Bir gülüş sıkıntıyı alt edebilir
Bir adım her yolculuğu başlatabilir.
Bir umut ruhlarımızı aydınlatabilir
Bir dokunuş şefkati anlatabilir.
Bir kalp neyin doğru olduğunu bilebilir.
Bir tek insan farkı yaratabilir..
O yüzden
"Ben olsam ne olur, olmasam ne olur" demeyin .
Siz Çok şey ifade ediyorsunuz!
ÇAYYOLU İLÇE OLACAKTIR!!!
Bakın ben dediydim demeyin sonra!!!
Tarih: 22 Şubat 2013 21:48 Ekleyen: Beğenme: 0
-
“Cinsel taciz, darp, iftira, zimmet, kaçakçılık, dolandırıcılık, sahtecilik, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, karşılıksız çek, mühür bozmak, özel belgede sahtecilik, sahte belge düzenlemek, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, nitelikli zimmet, kasten yaralamak, havaya silahla ateş etmek, imar kirliliğine neden olmak, orman alanını işgal, tutukevine yasak eşya sokmak, devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak PKK terör örgütü adına suç işlemek vs.”
Sıradan bir cezaevindeki koğuş müdavimlerinin suç dosyaları değil bunlar!.. Yukarıda sıralananlar TBMM’de, AKP’li, CHP’li, MHP’li ve BDP’li milletvekillerine isnat edilen suçlarmış!..
Maşallah ne güzel bir Meclis’imiz var değil mi!.. İçinde yok yok!..
Tarih: 22 Şubat 2013 21:44 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Yayın Akışı
Sokağın Sesi
14 Şubat Perşembe
TRT Belgesel
Hayatımızda iz bırakan, bizim iz bıraktığımız sokaklar vardır. Koşup oynadığımız, öfkemizi, sevincimizi, tepkimizi haykırdığımız; sesine sesimizi kattığımız... Kısacası, sokakta nabız başka türlü atar. Hayatın ritmidir bu. Bu ritim, kentten kente, mahalleden mahalleye değişse de, her sokağın kendi sesi vardır. Ses siz olsa bile... Küreselleşen dünyanın, aynılaşan yaşama biçimlerinin, tüketim alışkanlıklarının ve davranış kalıplarının yanında; yerel kültürler, eski renkler ve sesler değişerek de olsa varlığını koruyor. Ama bazı sesler duyulmaz oldu artık. Ne metropollerde, ne taşra kentlerinde, çocukluğumuzun sokakları kalmadı. Yakar topun çığlıkları, macuncuların sesleri, hallaçların çıkırtısı, askılı tepsiyle dolaşan yoğurtçunun çağrısı söndü. Türkiye'nin dört ayrı kenti, renkli kültürleri ve hayatın yansıması olan sokaklarıyla ekranlarda... Sokağın Sesi'nde, Lüleburgaz, İstanbul, Şanlıurfa ve Ankara'nın kültürel yapısı tanıtılıyor. Lüleburgaz Romanlar'ın renkli kültürüyle, İstanbul metropol yaşamıyla, Şanlıurfa gelenekleriyle,
06 Ankara ise muhalif yürüyüşlere evsahipliği yapan sokaklarıyla belgeselde yer alıyor.
Tarih: 22 Şubat 2013 11:15 Ekleyen: Beğenme: 0
-
herşey ilk ömce bir şeyi sevmekle başlar
târihin sayfaları incelendiğinde, büyük oluş ve de hâdise
lerin temelinde, büyük hayâl, düşünce ve ideallerin bir başlangıç teşkil ettiği rüyada ilçe olmayı hayal etmek hiçde gerçeklere uzak bir yaklaşım değildir
çünkü geleceği ve geleceğini yönettiği iddia edilen belediye başkanımız çayyolu 'nun elden uçmaması için anayasa mahkemesine giderken
başkentin bütün hukukcularının ve anayasa mahkemesi sitelerinin çayyolu 'nda ikamet ettiğini hesaplamamış olaması mümkün görülmemektedir
netice itibariyle ........
Tarih: 22 Şubat 2013 11:13 Ekleyen: Beğenme: 0
-
SİNOP VE SAMSUN'DA HAKLI EYLEMLER
Yurt gezisi yapılır,ama yurdun yararına.Yurt gezisi yapılır,ama yurttaşlara birlik ve bütünlük içinde hizmete yönelik programları anlatmak için. Bu amaçla güzel yurdumun doğusu batısı ,kuzeyi güneyi,her köşesi gezilir.Ama vatandaş bilir se ki bunlar vatanımın birlik ve bütünlüğü çerçevesinde o'nun ayağına gidiliyor.Olaylar göstermiştir ki,Türk Milleti, Kürt vatandaşlarımızın temsilcileriyiz diye yurdu gezen bu grubun hareket ve söylemleri ile vatanın bütünlüğüne karşı eylemlerini asla onaylamıyor.Aziz şehitlerimizin kanları ile sulanmış bu cennet vatanın iyilik ve bütünlüğüne karşı olanları arasında barındırmayacağını haykırıyor.Rengini şehitlerimizin kanlarından alan şanlı bayrağımıza alternatif üretenleri asla affetmeyeceğini haykırıyor. Ve bu cennet vatanı o'nun gibi seven ve koruyan,kendisi gibi yaşayan herkesi, her zaman olduğu gibi bağrına basacağını en anlaşılır şekilde haykırıyor.Kısacası milletim vatanına ihanet içinde olan,İmralıdaki 40 bin vatan evladının katline sebep olan kişiden icazet alanları aramızda istemiyoruz diye haykırıyor.
Ya siz ey yanar döner çok yüzlü politikacılar, halkın anladığını siz niye anlamıyorsunuz da, bilmem ifade,bilmem seyyahat özgürlüğünden dem vuruyorsunuz? Yahu siz ne zaman halk gibi düşünüp onlara kendiniz için ''Aferin '' dedirteceksiniz? Acaba ben görebilecekmiyim?
Tarih: 22 Şubat 2013 11:12 Ekleyen: Beğenme: 0
-
aydınlanma çağı ve sonuçları
bazı akadaşlarımız marketlerinde envai çeşit ürüne metrelerce uzunlukta ve genişlikde raf reyonları tahsis ederken maalesef dönemin simgesi ampül ürünlerine itibar göstermedikleri müşahede edilmekte buda her an yürütmenin sigortalarını attırabilecek hassas bir konum dur.
Bununla beraber anlayamadığımız birşey bizim sitedeki yenilikciler değil o eski gelenekciler hala bu devirde hem mutasıp geçiniyorlar ama hala kendilerini ufacıkda olsa yenileyip kilise çanı çalan duvar saatlerinden vaz geçemiyorlar
bu ne lahana bu ne tuşu
Tarih: 21 Şubat 2013 22:01 Ekleyen: Beğenme: 0
-
duyuru tahtaası
ab öngörülerine göre önümüzdeki yıllarda
ara meslekler tavan yapacak
Tarih: 21 Şubat 2013 21:59 Ekleyen: Beğenme: 0
-
kütük sever halkımız bana dokunmayan yılan
yaşasın derse ...
Tarih: 21 Şubat 2013 21:59 Ekleyen: Beğenme: 0