Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• TUZU BİBERİ ...

Müzevirlik gibi olmasın amaçayyolunda büyükşehir belediyesi mensuplarının kurduğu kooperatiflerinden biininde , bende orada oturuyorum
    m.gökceğin hayranı bazı site sakinleri hafta içinde lunapark alanına göl ,su oyunları parkı ve fıskıye
    karşı tarafa da kent meydanı yapılsın diye rica etmek üzere randevu alacaklarmış.
    Tarih: 02 Ocak 2010 23:49 Ekleyen:
  • migrosta indirim anonslarından  sadece arcadium esnafının yararlandığı iddiasında bulunmak büyük bir haksızlıkdır. Çünkü anons bize ulaşıncaya kadar ki ben çarşının orta katındayım, inincete kadar doğru raflara birşey kalmıyor ,esas  miğrosun içinde o an çalışan personel malı götürüyor.Dikkatinize
    Tarih: 02 Ocak 2010 23:44 Ekleyen:
  • apartımanların otomatlarının kimo demeden sakın açmayın seyyar satıcıya benzemeyen acip insanlar dolaşıyor
    Tarih: 02 Ocak 2010 01:20 Ekleyen:
  • Migros da aksiyon indirimine girmeyen ürünlerde de  devamlı günlük ,saatlik ,dakikalık indirimler yapılıyor.
    Bunların içinde harbiden  gerçek bir indirim
    ( yudum çiçek yağı Teneke 5 Lt. 8 Lira ) olunca arcadiumun 200 kişilik  mürettabatı biz çarşıdan haberalıp  dahayetişene kadar rafları sili süpürüyorlar
    Bu indirimde - kileri kendi personellerine mi yapıyorlar  yoksa biz tüketilere mi
    annamış değilim yeni yılını  herkesin kutlu olsun
    Tarih: 02 Ocak 2010 01:20 Ekleyen:
  • EŞEK TRAŞI

... doğa bilgisi bulunmayan insanları sitelerin başına seçtiniz mi başınız hiç bir zaman dertten kurtulmaz
    bizim sitede olduğu gibi. Adamlar kapcılarla beraber bu mevsimde tatili fırsat bilip bahçenin etrafındaki mazılara form vereceğiz diye bir güzel sıfır numara budayıp  bahçeyi eşek traşına benzettiler.
    Tarih: 01 Ocak 2010 18:18 Ekleyen:
  • Ben bir üniversite öğrencisiyim. Çayyolunun hala düzgün ve kirlenmemiş bir semt olması için elinden gelen herşeyi yapanları bir bir kutluyorum
    Tarih: 01 Ocak 2010 18:17 Ekleyen:
  • KONU  :KOMŞU

EV ALMA KOMŞU AL   !

yılbaşı mesajı olarak bu sayfaların içinde herkes birbirine yeni yıllar dileyen kutlamalarda bulunurken
    nezaketende olsa çayyolundan bir centilmenin ortaya  çıkıp da muhteremin ne bir bayramını ne de yılbaşını  kutladığını duymadım ; Ya  siz
    başkentin  yönetiminde yıllardır söz sahibi olan sayın melih gökçek beyi  ...

Ama çayyolunu çayyolu yapan esastan ve esasen  sayın göşçektir. Bu da  böyle biline !

Yoksa sayın muhalefet partisi ( F.Y. ve ekibi hariç ) çayyolu sakinleri için fazladan allahaşkına bizlere ne yapmışda  şimdiye kadar bu topraklarda keçi peyniri tüketilirken durum  böylesine tulum olmuş???

Çünkü çayyolu  deyim yerindeyse çantada,
    pardon sandıkda keklik !
    sayın muhalefet yeni belediyenin düzenlediği partilere bile katılmaktan imtina etmiş ; aramıza sadece temsilciler göndermekle yetinmiş
    Öyle değilmi arkadaşlar?

Tekrar başa dönersek ne demişler  ;
    " EV ALMA KOMŞU AL  " boşuboşuna dememişler atalarımız !!

SN : BELEDİYE REİSİ ÇAYYOLUNU BÖYLE İNİMİNİM İN
    LEDMEYE DEVAM EDERSE BU BÖLGE GÜN GEÇTİKÇE TEK PARTİLİ TULUM DÖNEMİNE DÖNECEK !

BUDA ÇAYYOLU ÇOK SESLİ KOROSU İÇİN İYİBİR ŞEY OLMASA GER  -
    EK    :  YENİ  BİR YIL

• bu cayyolululara da hiç yaranılmıyor canım.
    baksanıza ayol .m. gökçeğe teşekkür edecekleri yerde  her gün durmadan  sıkıyorlar  !
    adamcağız size daha ne yapsın kız !?
    6 mahallenizi 1 durak da birleştirivermişde sanki kötümü yapmış !!

İYİ YILLAR
  • Merhaba,
    Uzun süredir devam eden ve bir inşaatta(Gimatlılar kooperatifi diye biliyorum ! ) kullanılan patlayıcılarla ilgili yazmak istedim.Bizler Mak-İş'de oturuyoruz,geçtiğimiz hafta içinde birkaç kez şiddetli bir patlama ile oturduğumuz yerde irkildik ve sallandık.Karakolu aradığımızda bir inşaat için patlama yapıldığını ve izin alındığını belirttiler,ben de karakola giderek şikayetçi oldum,o gün bir kaç vatandaş da kırılan camlardan dolayı şikayetçi olmaya gelmişlerdi.Bu bölgede oturan sakinlerimizden ricam; karakola giderek bizzat şikayetçi olmalarıdır,sadece telefon açmak yetmiyor,karakola  giderek şikayet dilekçesi verirler ve takipçisi olurlarsa bu işin üstesinden geleceğimizi zannediyorum.Ayrıca önemle belirtmek istediğim ; bu kadar insanın oturduğu bir bölgede patlayıcı kullanarak böyle bir işlem yapılmasına nasıl izin verilir anlayamadım ?
    Bu arada şikayetimi Ankara Valiliği ve gerekirse diğer makamlara da yapacağım.Diğer ricam da şikayetlerinizi valiliğe de yapmanızdır,sağlıklı ve mutlu  güzel bir yıl dilerim.
    Tahir Aydoğdu
    Tarih: 01 Ocak 2010 18:09 Ekleyen: TahirAydoğdu
  • VODAFONE BAZ İSTASYONU;
    Ümitköy'de çoğunlukla villaların bulunduğu Göktürk İlköğretim okuluna sadece 250 m. mesafede İki Anaokulu ile birkaç dersane ve etüd merkezlerinin bulunduğu Villalara ise sadece 10-50 m. mesafede boş bir arsaya Vodafone isimli Yabancı menşeeli Cep Telefon firması BAZ istasyonu dikmeye gelmişti.Çevrede bulunan duyarlı vatandaşların ikna çabaları boşuna gitti hatta mahalle muhtarı bile Baz istasyonu kurulacak yere geldi ama ne yapalım yapacak birşeyimiz yok dedi ve gitti.
    Gelen görevliye neden yüksek bir yer değil de Villaların ortasında çukur bir yere ve özellikle Kreş ve anaokulunun tam 10 m. karşısına bu yaptığınız kocaman BAZ (RADYASYON yayan ) istasyonunu kuruyorsunuz deyince ;-Bunların kurulumu ölçümler göre olur 3-4 m. dahi oynarsa görüşme yapılamaz bu nokta işaretliyse buraya yapılacak.Sizler haklı tepkilerinizi iletin bizi mahkemeye verin ama biz bu arada istasyonu yapacağız dedi.
    Neden, nasıl olur da böyle konuşabilir, çünkü o da biliyor vereceksin bir dilekçe git mahkemelerde günlerce uğraş en yakın 4-5 ay gün atarlar. Kaplumbağa hızıyla yürüyen bir dava ne olacak ki. Baz istasyonun temeli atılımış arsaya 2-3 m.uzaklıkta bitişiğinde bulunan bir bey ben müsteşarım diyor yapmayın sizi mahkemeye vereceğim diyor ama nafile.Sadece o kadar ne yapsın yatağının başucunda devasa bir direk manyetik alanla karşı karşıya.
    İşte bu kadar toplum olarak tepkilerimizi, karşı koyma değerlerimiz kaybettik, bir gün gelip de sizlerin de evinizin dibine bir temel atarlarsa ne yapacaksınız.Lütfen duyarlı olalım , olmayanları uyaralım.
    Tarih: 01 Ocak 2010 17:56 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!