Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Merutiyet üzerinde bulunan çayyolu ego otb.durağını
    Mavi- Parantez-Levis önündeki yere taşınması eğer sözkönusuysa bu dükkanlara kadar gitmeye bile gerek olmadan  sola dönünce bu hattın bütün yolcularını  YENİ KONAK TAN  D E N İ Z E   dökersiniz ve temelli kurtulursunuz.

Tarih: 05 Ocak 2010 15:27 Ekleyen:
  • Yeşil alan yani Demokrasi Meydanı yerine gürültü ve stres getirecek olan Lunapark kararına lütfen karşı çıkalım hep beraber. En azından aşağıdaki linke tıklayarak yada 153 e telefon edip
    görüşünüzü büyükşehir belediyesine bildirebilirsiniz, lütfen birşeyler yapalım, gücümüzü gösterelim. Yazdığım mesaj aşağıdadır. Saygı ve sevgilerimle.

http://mavibilgi.ankara-bel.gov.tr/ABB_ONLINE/

Çayyolu, Arcadium arkasındaki meydana lunapark yapılacağını üzülerek ve sinirlenerek okuduk.
    Halbuki buranın bir Meydan olmasını, yeşil alan olmasını istiyoruz Çayyolu halkı olarak. neden halkın görüşlerine önem vermiyorsunuz ? Herşey para demek değildir, rant demek değildir. Bu anlamda, büyükşehirin Lunapark kararını iptal etmesini ve bölgenin bir Meydan olarak düzenlenme işine engel olmamasını talep ve rica ediyoruz. Teşekkür ederiz.
    Tarih: 05 Ocak 2010 12:42 Ekleyen:
  • Belediye semt biriminin yer alacağı binadaki
    onarım -yenileme -bakım çalışmaları içinde uygun bir odayı herşeye rağmen ;
    bir örnek ve başlangıç olabilmek gayesi ile
    bir umut ışığı olarak büyük şehir belediye başkanı -
    na tahsis edilmesini öneririm.
    Tarih: 05 Ocak 2010 09:22 Ekleyen:

•             BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM

Şimdi okuyanlarınız "ne alaka,senin küçük kardeşinin burada işi ne" diyeceksiniz.
        Çayyolum.com haberlerini okurken, şu Luna Park olayına önce sinirlendim, sonra farkettimki gülümsüyorum. Söylentiye göre Cayyolu halkı istemiş miş bu parkı  da onun için bu dilek hayat bulmuş. Ya biz derdimizi anlatmakta başarısısız veya onlar anlamak niyetlisi değil..
        Bundan senelerce önce biz küçük birer çocuk olduğumuz zamanlara ait bir anektod; benim küçük kız kardeşim, şirin zeki, zeki olduğu kadarda inatçı. Düz duvara tırmanır, ağaç tepelerinde,en ince dallara sincap gibi çıkar; annemin ve bizim yüreğimizi ağzımıza getirirdi.
    Hiç bir yöntem bu hareketliliğin önünü alamadı. Nasıl oldu bilmiyorum ama annem bir şey keşfetti, yapmamasını istediği şeyin aksini söyleyince, bizim şirin sarı inat yapılması gerekeni yapıyordu. Bu kısa anımsama bana
    mantıklı değil ama muzip bir düşünceyi musallat etti.
    .Varmısınız bundan sonra isteklerimizin tersini söyleyip aslına kavuşalım,ama bu aramızda kalsın!.. Sevgilerimle
    Tarih: 04 Ocak 2010 23:49 Ekleyen:

•      ÇOK ŞAŞKIN VE BİR OKADAR ÜZGÜNÜM

VARAN Otobüs Şirketi ,İstanbul Halkla İlişkiler Yetkilisinden aldığım bilgiye göre:
    1-İstanbul Şehirlerarası Otobüs şirketinin her semte servis hizmeti bulunmakta.
    2-,Ankara içinse,Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması GN.mdlüğünün 17.9.2009 yazısına istinaden Ankarada  semtlere servis hizmetleri , Aşti ve Otobüslerin terminalleri dışındaki duraklar yasaklanmıştır.Aksi halde 550.- tl ceza kesileceği otobüs firmalarına bildirilmİştir.
         Bu durumda Ankaraya reva görülen bu durumun nerden ve neden kaynaklandığı tahlilini sizlere bırakıyorum.Başkentimize üvey evlat muamelasi yapılması da hayli şaşırtıcı ve üzücü.
          Anlaşılan işimiz gene mahkemelere kaldı.İstanbul emsal gösterilerek buna başlanabilinir.Daha teferruatlı bilgiyi çok yakınımda ve deneyimine inandığım bir hukukçunun,(ne yapmamız gerekire dair)tavsiyelerini ve hukuki yolu yazamaya çalışacağım.Ne var ki semtimizin ve bağlı olduğumuz derneklerin çok değerli hukukçuları var.Bu sorun kişisel olmaktan çıktı,hepimizin sorunu.
    Tüketici HAKLARI VE DİĞER SİVİL kurluşları bu sorunu cözmeye davet ediyorum.Bu iş benim boyumu aştı.Önümüzde İstanbul gibi büyük bir emsalde varken kaderimize razı olmayı içime sindiremiyeceğim.
    Tarih: 04 Ocak 2010 17:10 Ekleyen:
  • Nedendir bilinmez Çayyolu Platformu  şehirlerarası otobüslerin Eskişehir yolunda yolcu indirmemesi ve bizleri Aşti'ye yani taksicilere mahkum etmesi ve de şehirlerarası otobüs servislerinin kaldırılması konusunda pasif davranıyor. Bu konuda öncülük yapmasını beklerdik. Nedense Engin UÇ beyden de ses çıkmıyor. Bu konuda yazan Hakan x isimli şahsa teşekkürler. Ayrıca Gülendam Sivaslıgil hanımefendinin servis konusunda başlattığı mücadelede de kendisine başarılar dilerim. Çayyolu platformuna biraz da -halkın işiyle- uğraşmasını dilerim. Saygılarımla....
    Tarih: 04 Ocak 2010 12:38 Ekleyen:
  • müjde   !!!

Yeni Mahalle Kaymakamlığı ve YeniMahalle Belediyesi ile
    Çayyolu Mahalleleri arasında Yeni Mahalle Belediyesi Başkanlığı tarafından ücretsiz otobüs seferleri konuluyormuş   !!!

Tabi gene rekabeti koruma kanununa göre birileri
    " benim metrom , benim otobüslerim nu yüzden zarar edecek " deyip taş koymazsa   !!!
    Tarih: 04 Ocak 2010 11:01 Ekleyen:
  • Çayyolu halkının bu kez sinirleri çok gergin başlıklı haberinizin altında sıralanan metinleri okuyunca galiba bizim tek bir çaremiz kalmış gibi görünüyor:
    Nefesi kuvvetli bir hoca yada medyum / medyume  bulup büyükşehir belediyesini okuyup üfletmek   !
    Başka bir fikri olan  kaldıysa gelsin söylesin
    Tarih: 03 Ocak 2010 23:58 Ekleyen:
  • demokrasi meydanındaki son durum nedir? Mükemmel işleyen hukuğumuza mı kaldı bu alan da ?
    Tarih: 03 Ocak 2010 23:58 Ekleyen:

•    ARKADAŞLAR,ESKİ KİTAPLARIMI CİLTLETMEK İSTİYORUM.BANA ÖNERECEĞİNİZ BİR ADRES VARSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM,ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    Tarih: 03 Ocak 2010 23:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!