Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• evt sonunuda oldu çayyolu yaşamkent arasındaki bozuk köyyolunda bu gun sabah benım bıldıgım ılk kaza oldu malesef son olmayacak umarım artık bu soruna bır çare aramaya başlanı
    Tarih: 08 Ocak 2010 13:19 Ekleyen: mustafaç
  • Sevgili çayyolulular;

1996 yılından beri konut I'de oturmaktayım. Burda yanlız olmadığımı birileri benim için birşeylerle uğraştığını bilmenin mutluluğu içinde 14 yıldır mutlu bir şekilde yaşamaktayım. Eğer bugün bu site bu özverili çalışmayı yapıyorsa bizler için. Çevremde beni baykuş olarak bilirler geç yatarım erken kalkarım. Yıllardır takip ediyorum, cayyolum hiç uyumuyor. Sayın Engin Uç bu nasıl bir enerji anlıyamadım. Helal olsun size ve Pazar günü saat 14:00'da ben ve Ailem hazır olacağız meydanda. VE HAYKIRACAĞIZ LUNAPARK İSTEMİYORUZ DİYE. ( Karikatürü çok beyendim. Bu sefer Gökçekin  balonunu biz patlatalım)
    Tarih: 07 Ocak 2010 23:49 Ekleyen:
  • aziz arkadaşımız gordion'a melih gökcek tarafından yapılan pazarlama mühendisliği demiş, gercekten iyi güldüm bu yazınıza. Bir tasarım bir bütündür ve siz bu yapıyı gelip bir yere koyuyorsanız, bölgedeki her ufak ayrıntıya önem vermelisiniz. (binalara olan uzaklık,yola olan uzaklık, park alanları, yeşil alanlar) Bu sizin düşündüğünüz gibi hollandalıya verdim gitti olayı değil malesef. Çayyolu gibi bir yerde trafik oluşturabilmek yetenek gerektirir. Bu arada satılan bölgeyi elin Avrupalısına sattı helal olsun demeden önce ülkenizde satılmayan bir şey kalmadığının da bilincinde olun. Sadece tasarım bir bütündür ve bu tasarımı yapanlar da bunun çok iyi farkında. Yapımcı firma chapman&taylor, küçük bir araştırmayla kendi sitelerine koydukları tek bina dışı resimle ne kadar utandıklarını belli ediyorlar ortaya çıkan yapıdan. Ayrıca alışveriş merkezinin içindeki mağazalar da çayyolu gibi bir yer için ekstra kalitesiz. Tek getirdiği num num ve cookshop olmuş buranın çayyoluna.
    Tarih: 07 Ocak 2010 01:01 Ekleyen:
  • ARAÇ SAHİPLERİNE SOKAK VERGİSİ

Evinin önüne park edenden otopark ücreti alınmasını öngören tasarı Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı. "Sokak vergisi" miktarını belirleme yetkisi de belediye meclislerine bırakılıyor.

Evinin önünde park vergisi

Tarih: 07 Ocak 2010 00:58 Ekleyen:
  • bu köşede artık hergün m. gökçeke  birileri kıyak yapıyor.
    "M.G. diyor ki  en rahat trafik Akaradaymış. Meşrutiyetten  Milli kütüphaneye  ancak yarım satte gidiliyor "mesajının doğrusu şudur:

sıcak haber  : Bugun milli kütüphanenin önüne ancak 45 dakkada geldik hemşerim
    istersen otobüsün plakasınıda vereyim
    Tarih: 07 Ocak 2010 00:56 Ekleyen:

• Arkadaşlarım büyükşehir belediyesine bu sayfalarda rumuzlada olsa söz hakları verildiğini tahmin ettiklerini iddia edince ; ayrıca bir gazetede " kaleyi nasıl daha iyi tanıtırız "  başlıklı bir toplanınında gerçekleştirildiğini okuyunca ;
    bende belki buradan bu şikayetimi okur ve bu konuya altındağ belediyesi bir çözüm bulabilir diye  düşünüp ;
    en az elli kez yetkililere yazılı ve şifahi olarak ilettiğim bir konuyu bukez de bu sayfalara yansıtıyorum.İnşallah mesajım yerini bulur ...

Şöyle ki  ;
    Ben 16  senedir profosyonel turist rehberiyim : Ankara' ya gelen  yabancı misafirleri genelde müzelere ve illa ki Ankara kalesine götürüp gezdiriyorum :

1- Burada ,kalenin üst kodlarında ;
    Ne zaman yapıldığını bilmediğim  onarımlar   sırasında ordan burdan bulunup,toplanıp kaleye getirilmiş büyük devşirme osmanlı taşlarını ; eski kalenin taşlarının  arasına örerken işçiler hiç dikkat göstermemişler ve  üzeri yazılı  koca koca taşları üzerindeki yazıları ters  bir şekilde örmüşler.
    Turistler bunu tesbit edip fotoğraf çekip durumla dalga geçiyorler.

2- Ulus semtindeki hemen hemen bütün tarihi binaların önünde;
    her yerde yetişebileceğini düşündüğüm , dalları bu tarihi binaların ön cephesinin estetiğini tamamen kapatan resim çekilmesini bile engelleyen ağaçlar var.
    Bu ağaçların çevrecileri kızdırmayacak şekilde sökülüp parklara tayin edilmesini ve bunların yerine konik- bodur mazılar çamlar dikilmesini rica ederim.

Mesajım yayınlanırsa size şimdiden binlerce defa teşekkür ederim.

Selamlar

Tarih: 07 Ocak 2010 00:56 Ekleyen:
  • Adamın tepesini attıracaksınız yine oturduğu yerden  !
    Peki o çukuru ( MÜDE EVLER ÇUKURU  ) doldururken önce büyük şehirden izin aldınızmı???
    Bir kaç güne kalmaz  adamları gelip kendilerine ait bu mıntıkadaki o çukurun etrafını tel örgülerle çevirirler bakın görürsünüz
    Tarih: 07 Ocak 2010 00:53 Ekleyen:
  • Aladinin Lambası

melih gökçeğin ilk disneyland denemesi olan
      alice harikalar diyarı ( SİNCAN )

. . . albumlerinizde eğer bu parkda çektirdiğiniz eski resimleriniz varsa onlardan bir kareye  tekrar dikkatle incelemenizi rica ediyorum ..

Alaaddinin kız arkadaşı yaseminin göhüs  ve omuz dekoltesini açık bulan bazı sincanlılar  bölgenin imajına (!) uygun olarak yasemin heykelini
    kendilerine göre kırmızı noktalarını sprey boyalarla boyamışlar ...

Çayyolunda eğer luna park yapılırsa  burada dans edecek balerinin eteklerine bunun için şimdiden dikkat   !!!

Tarih: 06 Ocak 2010 14:35 Ekleyen:
  • ştırma Bakanlığı,‏
    Kimden: bilgi@ubak.gov.tr
    Orta riskBu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretle
    Gönderme tarihi: 06 Ocak 2010 Çarşamba 10:59:13
    Kime:

Sayın  ALİ   DEMİR ,

05/01/2010  tarih ve  30291  sayılı başvurunuz, ilgisi nedeniyle  KARA ULAŞTIRMASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ  na yönlendirilmiştir.

Başvurunuza, ilgili birimden cevap gönderilecektir.

Bilgilerinize.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI
    Bilgi Edinme Birimi
    Tarih: 06 Ocak 2010 14:34 Ekleyen:
  • Arkadaşlar Ankaragücünün borçları yapılacak bağışlar!(haraçlar) ile kapatılacakmış. Herhalde Melih Gökçek yeni bağış toplayabileceği işler peşinde.
    Tarih: 06 Ocak 2010 00:31 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!