Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                        ONBEŞ TATİL  ...

Sevgili anneciğim, anneaneciğim ,babacığım;
         Bütün duygu ve düşüncelerimi dile getirebilseydim, size şunları söylemek isterdim:  Sürekli bir büyüme ve değişme içindeyim.  Sizin çocuğunuz olsam da sizden ayrı bir kişilik geliştiriyorum.  Beni tanımaya ve anlamaya çalışın. Deneme ile öğrenirim.  Bana ayak uydurmakta güçlük çekebilirsiniz.  Oyunda, arkadaşlıkta ve uğraşlarımda özgürlük tanıyın.  Beni her yerde, her zaman koruyup kollamayın.  Davranışlarımın sonuçlarını kendim görürsem daha iyi öğrenirim. 

Bırakın kendi işimi kendim göreyim.  Büyüdüğümü başka nasıl anlarım?  Büyümeyi çok istiyorsam da ara sıra yaşımdan küçük davranmaktan kendimi alamıyorum.  Bunu önemsemeyin.  Ama siz beni şımartmayın.  Hep çocuk kalmak isterim sonra.  Her istediğimi elde edemeyeceğimi biliyorum.  Ancak siz verdikçe almadan edemiyorum.  Bana yerli yersiz söz de vermeyin.  Sözünüzü tutamayınca sizlere güvenim azalıyor.  Bana kesin ve kararlı davranmaktan çekinmeyin. 

Yoldan saptığımı görünce beni sınırlayın.  Koyduğunuz kurallar ve yasakların hepsini beğendiğimi söyleyemem.  Ancak, hiç kısıtlanmayınca ne yapacağımı şaşırıyorum.  Tutarsız davrandığınızı görünce hem bocalıyor, hem de bundan yararlanmadan edemiyorum. Öğütlerinizden çok davranışlarınızdan etkilendiğimi unutmayın.Beni eğitirken ara sıra yanlışlar yapabilirsiniz.Bunları çabuk unuturum.Ancak birbirinize saygı ve sevginizin azaldığını görmek beni yaralar ve sürekli tedirgin eder.
    Tarih: 24 Ocak 2010 01:31 Ekleyen:
  • Sayın CAYYOLUM PLATFORMU,

ODTÜ Mezunları Derneği Sivil Toplum Komitesi tarafından 30 Ocak 2010 Cumartesi günü, saat 13.00'de "Muhalefet Ne Kadar Etkin?" konulu bir söyleşi düzenlenecektir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olacağı etkinliğimize katılmanız dileğiyle saygılar sunarız.

ODTÜ Mezunları Derneği

Söyleşi: "Muhalefet Ne Kadar Etkin?"

Afiş İçin Tıklayınız

Konuk: Kemal KILIÇDAROĞLU
    İstanbul Milletvekili CHP Grup Başkan V.

Yönetici:Selçuk GÜZELOĞLU (CE’87)
    ODTÜ MD Sivil Toplum Komitesi Üyesi

Tarih  : 30 Ocak 2010 Cumartesi
    Saat    : 13.00
    Yer    : ODTÜ Mezunları Derneği, Vişnelik Salonu
    Tarih: 22 Ocak 2010 17:16 Ekleyen:
  • koru mahallesindeki SAĞLIK OCAĞININ bahçesi ve ambulansın durduğu alanın karşısı çöp ve çamur içinde... Kimsenin umrunda değil gibi gözüküyor fakat bence ilk ağaçlandırılması gereken yer burası. Böyle bir manzara ne çayyoluna nede koru mahallesine yakışıyor. Lütfen gerekli yerlere iletin ...
    Tarih: 21 Ocak 2010 09:29 Ekleyen:
  • Çayyolu Metrosunun son durumu;

Metromuz kim vurduya gitmeden gelecek seçimlerde vaatlerin arasına girmeden bitirilmesi için var gücümüzle çalışalım,
    Türkiyenin başkentinde metroyu bile bitiremeyecekler ise ne işiniz var oralarda Bizler zaten Metroyu bitiremeyeceğiniz biliyorduk ama ya sizlerin sözlerinize kanıp ta sizlere oy verenlere karşı bir daha ki seçimlerde oy istemeye gittiğinizde yüzleriniz kızarmayacak mı? Ümitköy köprüsünde asılı olan ilanlarınıza ne oldu acaba Biz Metroyu bitireceğiz diye söylediğiniz pembe yalanlara ne oldu?
    Neyse Ulaştırma Bakanlığı kısa sürede bitirecek artık yarım bırakmazlar diyorum, ama ne zaman bitirilecek gelişmişliğin, medeniyetin, modernliğin sembolü Metroyu?
    Sabahları yüz kişiden az olmayan yolcularıyla tıkış-tepiş Çayyoluna gelen otobüslerle hiç yolculuk yaptınız mı siz evet Metroyu bitireceğine söz verenlere oy verip te hala tıkabasa dolu otobüste ayakta 1 saat yolculuk yapan sizler anladınız mı kandırıldığınızı...
    Tarih: 21 Ocak 2010 00:56 Ekleyen:
  • SOSLU  DEMOKRATLARIN GETTOSU OLARAK LANSE EDİLEN ÇAYYOLU 'NUN SİVİL TOPLUM ÖRNEKLERİNDEN  VE DAHASIDA CAYYOLUM. COM.DAN EN UFAK BİR SES TIK BİLE ÇIKMIYOR. OYSA ŞİMDİYE KADAR NELER YAPILABİLİRDİ .ÇOK YAZIK
    Tarih: 21 Ocak 2010 00:54 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PAZARI

YMBB. ÇAYYOLU PAZARINA EK OTOPARK YAPILACAĞINI BİLDİREN  REKLAM TABELALARINI SİTEMİZİN KÖŞESİNE KOYDU. ÖNCELİKLE ,DEFALARCA BURADA BELİRTİLDİĞİ GİBİ PAZARIN EN KISA ZAMANDA HALE ÇEVRİLMESİ İSTEĞİMİZİ SAKLI TUTARAK YMBB. NA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

ANCAK BİZ ÇAYYOLULULARDA DİĞER SEMTLERDE YAŞAYAN ANKARALILAR GİBİ ,SERBEST PİYASA EKONOMİSİ GEREĞİ SEBZE - MEYVE  V E BALIK TÜKETİMİMİZİ  ELLE TUTULUR FİYATLARLA YEMEK İSTİYORUZ ...

HAL YASASIDA BUGÜNLERDE ÇIKMAK ÜZEREYKEN BU PAZARI EN KISA SÜREDE GÖRÜŞÜLÜP KARARA BAĞLANMASINI ,HALE ÇEVRİLMESİNİ VE HERGÜN AÇIK KALMASINI VE DE  ÇAYYOLUNDAKİ BALIKCILARINDA UCUZ KİRALAR KARŞILIĞINDA BURADA BİRARAYA TOPLANIP DOSTCA BİR  REKABET OLUŞTURULMASINI
    DİLERİZ...

FETHİ YAŞAR BEYEFENDİDEN
    SAYGILARIMIZLA ...
    Tarih: 21 Ocak 2010 00:53 Ekleyen:
  • Mustafa SARIGÜL ' den  Çayyolu ' ndaki
    BAYKALCILARA  LUNA PARK VETOSU  !!!
    Tarih: 19 Ocak 2010 23:47 Ekleyen:
  • Hani deyim yerindeyse ahmak ıslatan bir yağmurun bile çayyolunun en ünlü caddesini 8. caddeyi yer yer gölete çevirdiği açık ve seçik  ortada olduğu halde yetkililerin bu duruma  duyarsız kalması  utanılacak bir durumdur. Bu gün galleri da yemek yedikten sonra postanın önündeki göletten  geçmeye çalışırrken bir arabanın sayesinde çamurlu suyla banyo yaptık
    Bütün mesai arkadaşlarımızla beraber ...

BİLGİLERİZE
    Tarih: 19 Ocak 2010 23:47 Ekleyen:
  • Osmanağa Çarşısının içerisindeki yeşil alan ;
    Tevfik İleri Parkı oturma gruplarının ortasına hangi akla hizmet olarak dikilmiş mazılar genişleyerek insanların oturacağı ahşap kent mobilyalarının  üzerine yayılmak üzereler...
    Tarih: 19 Ocak 2010 23:46 Ekleyen:
  • OYAK -7  9.GİRİŞ SAKİNLERİNE MERHABALAR
    BEN ASMABAHÇE DE OTURMAKTAYIM.HUKUK OKU-YORUM. AÇILAN DAVA KONUSU
    ( ÇAYYOLU KENT MEYDANI ) İÇİN KEŞFE GELECEK BİLİRKİŞİ HEYETİNİN DELİL TESBİT DOSYASINA GİREBİLMESİ İÇİN ;

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BU ALANIN ORTASINA BIRAKTIĞI BİR BARAKA VE BİR KEPÇE İÇİN EK OLARAK
    PARK İŞGALİYE TAZMİNATIDA TALEP EDİLMELİDİR.
    Tarih: 19 Ocak 2010 23:41 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!