Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Engin Bey;

Hayret bir şey çayyolu platformu sizi gecikmeli olarak takip ediyor.

geçikme zamanını hesaplamk için bir formül vermek istiyorum.

Gecikme günü= ÇABA nın mahkemeye vaşvuru günü - ÇAP ın mahkemeye başvuru günü

18 0cak - 01 şubat = 15 gün
    Tarih: 03 Şubat 2010 10:18 Ekleyen:
  • sadece eleştirileri yazmak yetmez ! iyi / kötü yapılanlarıda haber vermek lazım !

Şikayet konusu  tek durak ,meşrutiyet üzerinde tekrar dörde bölündü AYRICA Meşrutiyetin yarı loş kaldırım lambaları som model yeni direklerle takas edildi .
    Tarih: 02 Şubat 2010 13:22 Ekleyen:

• cayyolum. com. da bu forum da düşünce belirten ve paylaşımda bulunan site sakinleri ,
    Çayyolu Metrosunu kullanmaya bir meraklılar bir meraklılar ki bakarmısınız  ??

Oysa ben bu metroyu kullanacağıma veya kullanmayacağıma daha henüz karar vermedim;

Çünkü    :
    Eskişehir yoluBeytepe kavşağı metro alt geçiti yağmur suları tavandan aşağı akmış, Tavan kabarmış

Sanıyorum yanlışda hatırlamıyorsam bir de çökmüşdü   ....
    Tarih: 02 Şubat 2010 13:20 Ekleyen:
  • İnandırıcı olmamakla beraber çayyolunda tüketici haklarından ziyade bir fakirlik edebiyatı sürdürüle geliyor. Ben demetten geliyorum. Çayyolunda ünlü bir kozmetik mağazasında reyon şefiyim.Mesleğim gereği burnum iyi koku alır ve bu kokuların markalarının çoğunun adını  ve fiatlarını ezbere bile bilebilirim.

Şunu ifade etmek isterm. Çayyolunda çalışan belediye ve halk otobüslerinde yolculuk sırasında etrafa yayılan parfüm kokuları çankayaya çalışan otobüslerde bile yok. Ve fiyatlarıda öyle böyle değil.O zaman buedebiyat ney in nesi
    Tarih: 02 Şubat 2010 13:19 Ekleyen:
  • SENİ YERLER BU ZİLLİLER  

DENGE POLİTİKASI  ...

Türk televizyon seyircisi büyük bir bunalımın içinde girdiği çıkmaz sokakdan kurtulmaya çabalıyo ...
    Bazı özel kanallar vardan yokdan haberdar olmadkları için kameraların karşısına geçip bir proğramda hepsi bir arada , nevar neyok, tatlısıyla tuzlu suyla beraber saatlerce yemek pişirirken ;
    Hüküm ( ET) kanadına yakın resmi kanallar ise  ekranlara bir  d e n g e  getirip  ;

Aman onu yemeyin şu olursunuz ,aman bunu yemeyin bu olursunuz ; daha doğrusu bu ekonomik krizde lafı
    fırsat bu fırsat siz en iyisi hiçbi şey yemeyin ve sağlıklı kalın demeye getiriyolar  !!!

Fakat bu konuşmacılar ilginç ;çok hızlı ve adeta  kükreyerek konuştukları için bazende dilleri dolaşıp herkes ayda en az 8 kilogram balık yemeli ve karanlıklarda fosfor gibi parlayıp  en azından kendi enerji sini kendi üretip aile bütçelerine  katkı yapmalıdır diyebiliyorlar ...

NE DİYELİM SEVGİLİ DOSTLAR   !!!
    HER BİREY İÇİN AYDA 8 KİLOGRAM BALIK
    MUHTEMELENDE KILIÇ BALIĞI - ŞİŞ  !!!

EEEE  !!!!  HERKES KENDİ NASILSA, BAŞKALARINIDA ÖYLE BİLİRMİŞ SEVGİLİ  DOSTLAR....

Tarih: 02 Şubat 2010 13:18 Ekleyen:
  • Türkiye'de trafiği en rahat şehir ankara  !!!

Kimm  demmiş !!!
    Belediye otobüsü ile karta kontür basış
    Ankara'dan hareket saati :18:42
             KONUT -1  VARIŞ  :20:12

o1.o2.2o1o
    Tarih: 02 Şubat 2010 13:15 Ekleyen:
  • Çayyolunda Çam ve vb. ağaçların katliamı var. (Kış ayında)
    Katliamı yapan : Celal TAŞ - yönetici
    Katliam yeri : Havadar Sitesi
    Not : Bu şahıs daha önce sarayevler-havadar sitesi yan bölgesine
    Belediyece dikilen ağaçlara  bakım yapan ve show amaçlı çayyolu dergisine
    Resim veren kişidir. İnsan sevgisini sıkça dile getiren şahsın ağaç sevgisi yoktur.
    Ağaca – yeşile hasret bir dünyada budama adı altında ağaç katliamı yapan bu şahsı
    Kınıyorum. Olay anında kesim resimleri tarafımca çekilmiş olup belge amaçlı kullanılacaktır.
    Tarih: 02 Şubat 2010 13:14 Ekleyen:
  • Park caddesinde artık milletten park parası isteyen gerizekalılar türemiş. Polis geldikten sonra olması da gerçekten şaşırtıcı değil. Kıtırın üst kısmındaki boş alana koyan herkesden park ücreti istiyorlar bir şey yapmış gibi. Çayyolun'da bir bu eksikti gerçekten ...
    Tarih: 01 Şubat 2010 13:13 Ekleyen:

• " ÇAYYOLU 'NDA NEFİS VE ÇOK GÜZEL BİR ÜRETİCİ PAZARINA NE DERSİNİZ?
    EVET EVET EVET DEĞİL Mİ?  "

EVET EVETDE BAŞKEMTİN BAZI PAZARLARINDA HALA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ PUANLI DONLARI / SUTYENLERİ LASTİKLERİNDEN TUTUP HAVADA UÇUŞTURAN BİR PAZARADA HAYIR HAYIR HAYIR 
    Tarih: 01 Şubat 2010 00:14 Ekleyen:
  • MENFAAT
    Mevlana Hazretleri, müridlerinden biriyle giderken, bir kaç köpeğin sarmaş dolaş uyuduklarını görür.
    Müridi :
    - Güzel kardeşlik örneği der, keşke insanlarda bunlardan ibret alsa.
    Mevlana tebessüm ederek karşılık verir :
    - Aralarına bir kemik atıver de, gör kardeşliklerini.
    Tarih: 01 Şubat 2010 00:14 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!